نبود ؟ من اعتبارم داره تموم میشه میخوام این سرویس رو بزنم اولا که سرعت نبود دوستان پیشنهاد؟نقل قول:
جدیدا کسی از سرویس های نامحدود استفاده کرده ؟cra 256?
Printable View
نبود ؟ من اعتبارم داره تموم میشه میخوام این سرویس رو بزنم اولا که سرعت نبود دوستان پیشنهاد؟نقل قول:
جدیدا کسی از سرویس های نامحدود استفاده کرده ؟cra 256?
سلام.
یه سوال داشتم.
سرعت شبانه برای 256 و 512 چقدر فرق دارن؟
چون من 256 2گیگ دارم و فرق 512 2گیگ با 256 فقط 3900 تومنه!
اگه سرعتش به صرفه باشه منم 512 بگیرم؟
الان با 256 شبی 1200 مگ دانلود میکنم.
سرعتشون محدوده در حد دایالاپ...نقل قول:
قبلا که خیلی سرویس های نا محدود ارزون قیمت داغون بود . فکر نکنم تغییری کرده باشه.نقل قول:
از دیشب ساعت 10 سرعت من کم شده یعنی فقط اینترنت وصله ولی هیچ چی سند و رسیو نداره بقیه اوضاعشون چطوره ؟
گزارش مصرف هم که دوباره از کار افتاد
هر روز بدتر از ديروز:2:نقل قول:
دیشب از ساعت 3 تا دقیقا 6 اینترنت من قطع شد
ترفند هم که واسه ما جواب نمیده شبی 350 مگ بیشتر نمیشه دانلود کرد
این پارس آنلاین هم دست کمی از شاتل نداره
دوستان که از ترفند 12:30 تا 7 برای دانلود استفاده میکنن ===> مودم من به صورت ROUTING کانفیگ شده
ممکنه علت اینکه این ترفند واسه من جواب نمیده برای این باشه یعنی اگر به صورت BRIDGING کانفیگ کنم ممکنه ترفند جواب بده یا تاثیری نداره
اخه بین 1 تا 6 فقط 350 مگ میتونم دانلود کنم خیلی ضدحاله
نقل قول:
فکر کنم ارزش نداشته باشه همون محدود بخرم بهتره
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
البته اینم بگم که تو شهر ما هنوز کسی نزده اطلاع دقیق دارم
سلام
نمیدونم از جریان پست های من با خبر هستید یا نه در مورد افت سرعت شبانه که قرار بود پورت من رو عوض کنن
نتیجه نهایی:
کم کردن سرعت در شرکت بوده و چیز دیگه ای دخالت نداره
اینو یکی از دوستام تو پارس آنلاین گفته
حتی از خود شرکت زنگ زدن که سرعت شبانه رو دوباره به حالت اول بر میگردونید که پارس آنلاین اصلی در ایران جواب داده نه امکان نداره و همینطور باقی خواهد ماند
خلاصه اینکه اگه کسی سرعتش کم نشده بره شکر کنه و نا شکری نکنه که به مشکل ما دچار نشه
من سرعتم بیشتر از 20 نمیشه