کسی واقعا مشکل 0 شدن سرعت برای چند ثانیه رو نداره|؟ انتن هست ولی سرعت دانلود 0 میشه و در اون لحظه هیچ سایتی هم باز نمیشه؟
Printable View
کسی واقعا مشکل 0 شدن سرعت برای چند ثانیه رو نداره|؟ انتن هست ولی سرعت دانلود 0 میشه و در اون لحظه هیچ سایتی هم باز نمیشه؟
بله دوست عزیز منم همین مشکلو دارم ،2روزی میشه البته با این تفاوت که واسه من صفر میشه ولی دیگه به حلت عادی بر نمیگرده مگه ایمکه ریست کنم که باز همون آشه و همون کاسه....:n27:نقل قول:
داداش یعنی وقتی ریست میکنی باز هم شدت قطع شدنش همیجوریه؟ من شیراز هستم.. الان 1 هفتست اینجوری شده... 17 تا 22 بهمن هم همینجور شده بود... چند روزی بود درست شده بود... شانس مارو میبینی تورو خدانقل قول:
البته منم وقتی با wifi باشم حتما باید ریست کنم تا درست بشه ولی وقتی با کابل هستم خودش ظظاهرا دانلود رو ادامه میده... مودم رو هم دیروز ریست کردم..
منطقه ما طرف چهار راه پاسداران هست
آخه این چه قیمتایی هست با این سرعت کم؟
آسیاتک 13 تومن میدی 3 گیگ 128 با سرعت 300 کیلوبایت بر ثانیه داری!
پاسداران که سرویس ندارهنقل قول:
جدیدن مبین نت اکانتهای 2مگش رو دیگه رو 3مگ نیمیبنده؟
منظورم اینه که تو Service Flow قسمت downlink رو میزد 3مگ ولی الان میزنه 2مگ و uplink که 512 بود رو زده 1مگ.
برای دوستانی 2مگ دارن همینطوره؟
سرویس ها واقعی شدن
منم سرویس 1 مگابیت 12 ساعته دارم مفت نمیارزه(12 ساعت که کلا اینترنت نداری الان هم با ایرانسل اومدم)
عمرا میگرفتم اگر میدونستم اینجوریه
اینم دانلود دیروزم همش هم مستقیم بوده از هات فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبين نت كرج امروز چرا اينقدر افتصاح شده؟ ! تا الان ساعت 12 ظهر سرعت دانلود روي خط 512 به روز به 4kb ميرسه ! با ديسكانكت هاي ناگهاني و زياد. براي بقيه دوستان كرجي هم همينطوره؟
اکانت دو مگ قدیم رو تمدید کردید یا دو مگ با سه گیگ حجم جدید هستش؟نقل قول:
بابا اشغال تر از مبین نت ندیدم.... دلم خوش بود رفتم اینتر نت پر سرعت راه انداختم -- 100 شرف به دیال اپ