خبر شنیدین قراره 50 درصد قیمت همه ی تعرفه ها افزایش بیابه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
خبر شنیدین قراره 50 درصد قیمت همه ی تعرفه ها افزایش بیابه!!
دوستان من یه مشکلی تویه فعال کردن صورت حساب بعد از شارژ اینترنت دارم!
یعنی وقتی شارژ میکنم تویه قسمت امور مشکترکین میرم، صورتحسابی وجود نداره تا تأییدش کنم!!:n27::n13:
چیکار کنم؟:n13:
شما اولش که میخوای شارژ کنی باید از quick task استفاده کنینقل قول:
ولی وقتی میخوای اکتیو کنی شارژتو باید از شماره مشتری وارد شی اونجا که میری خودش میاد
یا اینکه زنگ بزن پشتیبانی واست اکتیو میکنن :n02:
یه سوال فنی از مشترکین اندیشه داشتم :n02:
.
من تازه اولین ماهمه که اومدم اندیشه !!
.
این پنل کاربری اندیشه که بشه ببینی چقد ترافیک برات مونده یا ترافیک بخریو اینا کجاست !؟:n13:
من اینجا ثبت نام کردم اما معلوم نیست چی به چیه !! اصلا انگار یه جای بی ربط ثبت نام کردم :دی
یه قسمتی هم هست به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که هرجور میخوام واردش شم میگه : شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد!
ممنون میشم از این سردرگمی نجاتمون بدید :n21:
یه زنگ بزن اندیشه؛ بهت میگن باید چیکار کنینقل قول:
سلام بچه ها من دیگه اگه خدا بخواد از این اندیشه میخوام برم جای دیگه . سرعتش خوب نیست. برای من سرعت دانلود مهمه . بین این چندتا شرکت کدومو پیشنهاد میدید. شاتل.صبانت یا پارس انلاین. بگید لطفا
حذف شود !!!!
سلام خدمت هم استانی های گل و گلاب :n11:
.
خوب خیلی وقت بود اینجا تست نذاشته بودیم و به یاد قدیما گفتیم لا اقل که تازه اومدیم اندیشه یه گذارشی ارائه کنم :n02:
+
رشت - اندیشه سبز خزر - مرکز 4 - 128 - محدود
خیلی خیلی از اون شاتل بهتره !! فقط پینگش نسبت به شاتل ضعیف تره !! وگرنه خیلی ایده الو نرماله همه چی ( لااقل برا من) !!
.
سرعت دانلودی هم که میبینید !! چه روز چه ساعات رایگان همش همینقده !! و هیچ محدودیتی هم مثه اون شاتل :n21:در کار نیست و اگه بخوای میشه شبی 1.5 تا تقریبا 2 گیگ دانلود داشت و من که به شخصه کاملا راضیم :n01:
:n11:
سلام دوست عزیز خوش به حالت من 1 مگ دارم سرعتم به 108 نمیرسه. مرکز 5 هستمنقل قول:
سلام هم استانی های گرام ،
راستش یه سوال داشتم میخواستم ببینم کسی میتونی کمک کنه ،
حدود یه ماه پیش یه نویز شدید افتاد رو ختم ، SNR برای آپلود و دانلود روی 6-7 بود یعنی میزان نویز خیلی بالا بود.
بعد سیمکش آوردم و یدونه سیم از خود انشعاب مستقیم به پریز وصل کرد (روکار) و بعدش تست گرفتم که پایین میبینید :
با اینکه نویز تا حد زیادی برطرف شده ولی من هر تستی که دیدم این دوتا نزدیک هم بودن ولی آپلود من زیاد تفاوتی نداشته ! :n03: کسی میدونه مشکل از کجاست ؟