برای گیم شاتل یکی از بهترین ها هست. نه اینکه شاتل عالی باشه، نه، بین شرکت هایی که من تونستم تا امروز تست کنم و پروفایل گیم داشتن شاتل برای بازی کیفیت خوبی رو داشته.
اما این ممکنه برای همه بازیها قابل تعمیم نباشه و یک شرکتی توی یک بازی خاص بهتر باشه ولی در کل شاتل یکی از خوب ها هست.
حالا میمونه مشکل اصلی که من و شما و بقیه رو ازار میده و اون پینگ بالا و دارای نوسان و قطعی و وصلی هست. این اینترنت توسط ارگان های خاصی داره دستکاری میشه. در واقع مشکل اینه که این تکنولوژی بین چند گروه پر نفوذ داره کشیده میشه ( باید گفت متاسفانه ).
من فکر نمیکنم چ شاتل و چ هیچ شرکت قدیمی دیگه ای عمدا لذت ببره از نوسان دار کردن پینگ.
خلاصه کلام. ما توی بازه زمانه ای از تاریخ کشور قرار گرفتیم که متاسفانه اینترنت شده وسیله بازی بین یک سری ارگان خاص و مشخصا این وسط ما قشر گیمر هستیم که ضرر میکنیم.
من شاتل بودم. راضی بودم از گیمینگ شاتل ولی از حجم کمش ناراضی بودم. اومدم پیشگامان. اینجا حجم خیلی بهتره ولی کیفیت گیمینگ شاتل رو نداره توی بازی مورد نظر من ( فیفا )
در کل ADSL دیگه بدرد انلاین بازی کردن نمیخوره( بخصوص که اینجوری هم دستکاریش میکنن اون دوستان خاص ).
باید فیبر نوری باشه برای ما گیمرها که پینگ تایم پایین تر داشته باشیم. ( استیبل بودنش رو دیگه اطلاعی ندارم چون فکر نکنم وقتی نت کشور رو شروع کنن به دستکاری کردن فرقی بین adsl یا فیبر نوری باشه )