گفتم تا دو سه ماه قبل ممکن بود یکی دو روز حتی قطع بشه یا به مدت چندین ساعت پشت سرهم در طول یک روز . همش زنگ که می زدی طرف می گفت اختلال شبکه هست یا مشکل مخابراتتونه. (اتفاقا تو منطقه ما مطمئنم خیلی کم از های وب استفاده می کنن چون همش حجمی هست و ملت دلشون نمیاد پول حجم بدن خیلی . فوقش یک ماهه نامحدود می گیرن که اینو های وب کلا افتضاحه تو سرویس های نامحدودش تو استان بوشهر.. در ضمن تو استان بوشهر خلیج آنلاین رو بیش تر استفاده می کنن و پیشگامان به خاطر تبلیغات و همچنین بومی بودن نسبت به های وب. دوستم یه مدت های وب نام حدود گرفته بود یعنی افتضاح اندر افتضاح به خاطر همین کلا جمعش کرد می گفت پول ندارم خرچ حجم کنم ). الان یه کم وضع بهتر شده . دیگه مثل قبل نیست. اون طوری یکی دو روز قطع نمیشه . از نظر قطعی خیالت راحت باشه که این طور نیست دیگه. فوقش ممکنه ده دقیقه تو طول روز قطع بشه که اگر اون طور که شما میگید و تو منطقه تون خیلی کم از های وب استفاده می کنن پس جای نگرانی در این مورد اصلا نداشته باشید.اون قطعی ها گفتم که (بیش تر منظورم افت سرعت هست ) همون طور که امروز هم اتفاق افتاد از ساعت 2 بعد از ظهر تا 4 بعد از ظهر همیشه تو منطقه ما هست همون چیزی که امروز هم بدون رد خور اتفاق افتاد . همین که ساعت 6 بعد از ظهر شد سرعت دوباره درست شد. البته باز هم بگم شاید تو منطقه های دیگه این طور نباشه