اقا اینترنت هی داره میره رو حالت ملی هی برمیگرده به حالت اولش !! امتحان کنید سایتای ایرانی همه باز میشن موقع قطعی !!! مثل ----------
Printable View
اقا اینترنت هی داره میره رو حالت ملی هی برمیگرده به حالت اولش !! امتحان کنید سایتای ایرانی همه باز میشن موقع قطعی !!! مثل ----------
آقا پارس آنلاین هم همین جوریه... چه خبر شده؟ :n04:نقل قول:
اینترنت د رحالت ملی و اینترانت و اینترنت بین اینها هی سوئیچ میشه و گیر میکنه...چه خبره؟
1 ساعت می خوام 2 تا اتک بزنم تو clash of clans به سرورهای اونا دسترسی نداره بازی
یه چند % سرورهای خارجی دسترسی هست اما چند % قطع شده...
یه جورایی میشه گفت اینترنت 80 به 20 شده 20 % اینترنت کم شده..
یه سایت دانلود فیلم خارجی هست راحت میره توش اما باز یسری سرورهای دیگه قطع شدن..
به این ترتیب باز بچه های زیرساخت دارن کابل رو گاز میگیرن:n02:نقل قول:
خیر سرم کار پژوهشی انجام میدم از صبح مدام قطع و وصل میشه.نقل قول:
دوستان به نظر شما چیکارکنم؟
خط تلفن فیبر
وایمکس که ترکیده
موایل 3g هم که ندارم
تجهیزات وایرلس هم که خیلی گرونه
پشتیبانی مخابرات به واقع که افتضاحه! تلفن رو معمولاً جواب نمیدن، جوابم بدن، سعی میکنن بپیچوننت و سر کار بگذارنت!
یکی از آشنایان ما، در ساعاتی از روز و شب قطعی های طولانی داشت. بعد از تماس های مکرری که من براشون گرفتم و بررسی از سر خط تا توی خونه، آخر سر مشخص شد که این عزیزان به دلیل امنیت بالای شبکه ـشون، افرادی توش از اکانت های دیگران استفاده میکنن (حالا چه با دسترسی به بانک اطلاعاتی مخابرات و چه با نفوذ به مودم های مردم و دزدیدن اطلاعات) و اصن یه فاجعه ای بود.
این موضوع رو خودشون به من گفتن که کس دیگه ای از این اکانت داره استفاده میکنه ولی هرقدر تماس گرفتم، گفتن قادر به جلوگیری از این موضوع نیستن! تعویض رمز هم تأثیر موقت داشت...
دیگه این آشنای ما چند هفته بعد رفت مخابرات و با داد و فحش کاری خطش رو تخلیه کرد :laughing:
یه سوال دیگه:توی تعرفه های مخابرات 10 مگ رو بدون حجم قیمت نزده بود.یعنی میشه مثلا 10 مگ بگیری،پول رو فقط برای حجم اضافه بدی؟مثلا 30 گیگ حجم اضافه؟چون اینجوری مثلا ماهی 30 گیگ سرعت 10 مگ حدود 48 تومن درمیاد.دوستان یه راهنمایی می کنید،اصلا این چیزی که من گفتم میشه؟
امروز رفتم مرکز مخابراتی خودمون میگم من کمپین تابستانه ثبت نام کردم بعد زده بودن 1 تا 7 رایگانه ... درسته دیگه ؟؟/ بعد جواب میده من اطلاع ندارم برو از رییس مرکز بپرس رفتم به اون میگم میگه هیچ چیز معلوم نیست باید قبض بیاد مشخص بشه
اینا اصلا اندازه جلبک اطلاعات نداره حداکثر کاری که میتونن بکنن قبض المثنی بدن دلیلش هم کاملا مشخصه چون دولتی هست بر میدارن فک و فامیل خودشون رو جمع میکنن که اصلا هیچ اطلاعاتی ندارن چون مسول مخابراتی که حقوق اینا رو نمیده دولت میده برا همین دلش نمیسوزه ولی شرکت های خصوصی چون از جیب پول میدن برا همین چند تا کارمند درست و حسابی با اطلاعات کامل میارن که راندمان شرکت هم زیاد بشه
سرویس اون آشناتون چی بوده؟محدود یا نامحدود؟نقل قول: