موقتی که نمیشه گفت. الان شکایت ها زیاد شده احتمال داره سرعت رو بر گردونن. ولی شاید خیلی بعد اینکار رو بکنند.
شما که روزی 2 گیگ دانلود میکنی بهتره عادت کنی شبی 2 گیگ دانلود کنی. چون روزی 2 گیگ دانلود کردن مساوی است با بیچاره شدن.
نمیشه نامحدود سفارش داد مگر این که از سرویس های 512 نامحدود استفاده کنی که ماهیانه 400 یا 500 تومانی باید خرج کنی البته هزارتومان نه 500 تا تک تومنی...
شاتل 2 نوع سرویس میده:
1: اگر از کسانی هستید که اینترنت زیاد مصرف دارید بهتره از آرت استفاده کنید. آرت به درد نمیخوره از نظر من. مثلا 128 رو میده با 10 گیگ 20 هزار و خورده ای...
2: اگر از کسانی هستید که پول شما کمه بهتره از اکو یا Eco که مخفف Economic Plan هست, استفاده کنید. مثلا به صرفه هست. مثلا 128 رو میده با 2 گیگ 14000 تومان. 512 رو با 3 گیگ میده 20 و...
کسانی که از آرت استفاده میکنن روزهای 5 شنبه و جمعه و همچنین شبها ساعت 1 تا 7 صبح, براشون رایگان هست ولی کسانی که از اکو استفاده میکنن فقط شبها ساعت 1 تا 7 صبح رایگان هست.
کسانی که دانلودهای سنگین دارن فقط میان اکو میگیرن چون قیمتهاش رو ارزون میده و میتونی شبها خیلی دانلود کنی. الان که سرعتهای اکو بازه و تا 512 میره و تو مشهد هم تا 2 مگابیت.
اما آرتی ها سرعتشون همونی هست که میخرن. مثلا 128 سرعتش همون 128 هست و نه بیش...
کمتر کسی از آرت استفاده میکنه :دی (حالا فکر میکنن این جمله من توهین هست بهشون :دی)
خلاصه اینکه اگر شانست بگیره منطقه مخابراتیت خوب باشه میتونی شبها تا 4 گیگ دانلود کنی. به این عکس توجه کنید:
این عکس آخرین مصرف رایگان من رو نشون میده که دیشب رو هم شامل میشه. والا من چیزی برای دانلود ندارم و دیشب هم همینطوری چهار تا چیز الکی که خودم هم نمیدونم چی هستن گذاشتم بره. صبح که بلند شدم دیدم نوشته 3 گیگ دانلود شده و لیست IDM خالی شده و تعجب کردم که من 3 گیگ لینک از کجا پیدا کردم که دادم به دانلود منیجر و...
خلاصه دیگه چیز برای دانلود کم آوردم.