سلام خدمت دوستان
من سال 88 پخش 2150ub پايونير رو براي پرايدم خريدم بعد از چند ماه داداشم ماشينش رو که فروخت يک جفت باند 6975، 300 واتي رو داد به من و منم اونو رو بستم رو ماشين بدون آمپلي و تو تنظيمهاي پخش هم باندهاي جلو رو بي صدا کردم، قصد دارم چند ماه آينده ماشينمو عوض کنم و تندر بخرم، قصد دارم باندها رو به تندر منتقل کنم اينطور که تو وب خوندم باندهاي خوبي هستند و داداشم مطمئنه که اصله، چند تا سوال دارم از دوستان.
اينکه پخش قوي نبوده و باندها به آمپلي وصل نبودن رو کيفيت پخش و باند تو اين چند سال کار کرد تاثير منفي نداشته؟؟
بعد اگر بخوام پخش رو رو تندر نصب کنم بهتر از پخش خود کارخانه هست يا اينکه کلا بيخيال اين دوتا بشم و يه پخش ديگه بخرم؟؟ بعد اگر يک آمپلي تهيه کنم براي گرفتن صداي بهتر باندها با داشتن پايونيرها و باندهاي گرد خوده تندر ميتونم صداي خوبي داشته باشم يا اونها رو عوض کنم و باند يا کامپوننت اضافه کنم؟البته من صداي خيلي بلند که بخواد جلب توجه کنه مد نظرم نيست ولي خوب ميخوام از همين چيزهايي که دارم بهتر استفاده کنم و سيستم صوتي ماشين کيفيت بهتري داشته باشه، آمپلي چه پيشنهاد ميشه
با عرض معذرت من اطلاعاتم در زمينه سيستم صوتي خودرو خيلي کم هست و دارم با خوندن سايتها و اين تاپيک اطلاعاتمو بالا ميبرم