اینترانت داره هر گیگ 1600 تومان. اما شبانه ندارن.نقل قول:
یکسری طرح ها هستن به نام طرح سلامت یکساله هستن اونا شبا از 1تا7 صبح رایگان هست.
Printable View
اینترانت داره هر گیگ 1600 تومان. اما شبانه ندارن.نقل قول:
یکسری طرح ها هستن به نام طرح سلامت یکساله هستن اونا شبا از 1تا7 صبح رایگان هست.
نقل قول:
استاد فضل، من اگر سواد ندارم شما خودتو ناراحت نکن. متن اولیه که نوشتمو درست میخوندی بعد سوادتو به رخ میکشیدی.
گفتم قبل از شارژ 1 گیگ، cache کرومو پاک کردم و یکساعت فقط وبگردی داشتم در همین فروم و سایت سنجش. توی پنل 167 مگ کم کرده.
و اصلا توضیح برای شما و رفقاتون که چشم بسته تشکر میزنین پای پستای هم و تا چند وقت پیش با ادبیات فاضلانه علیه مخابرات اسپم میکردین، کاملا بیهودس.
خوش باشین در تاپیک سراسر دانش و سواد. این بحثم از طرف من تمام شدس%
:n04::n04:nدوباره میگه پاک کردم 167 مگ کم شد
اینبار پاک نکن کم نمیشه دلبندم
:n04:
:27:
اولا همون کش مصرفو تا حد زیادی میاره پاییننقل قول:
ثانیا وبگردی همینه ترافیک میخوره مخصوصا این سایتایی که پرحجم هستن
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
چند ماهه سایت 2030 برا من باز نمیشه مشکل کجاست ؟!
دوست عزیز نمی خواد بت برخوره که بگی بحث تمومه و فلانه !! شما اول نرم افزار های کنترل ترافیک نصب کن که دقیق تر متوجه شی این حجم کجاداره مصرف میشه و بازبینی کن !!!!!!! شاید مال خود ویندوز و مرور گرت هس !!!!!!نقل قول:
منم که وب گردی می کنم گاهی تا 150 مگ ساعتی مصرف میشه و کاملا طبیعی و به نوع سایت ها بستگی داره البته این مخابراتی ها هم بلدند خوب به نفع خودشون دزدی کنن
ازطرفی تا حدی هم با حرف شما موافقم بار ها توی پست های قبلیم گفتم الانم میگم این مخاراتی ها شایدم کلیه شرکت های اینترنتی کاری می کنن که توی ساعات غیر رایگان موقع استفاده حجم بیشتری کم شه
بار ها و بار ها چک کردم مثلا سایت هایی رو در داخل روز به ازای ویزیت هر سایت فقط باز کردن یک صفحه آن 15 مگ کم می شده
کش و فایل Temp های ویندوز رو هم پاک می کردم مجدد ا همون سایت ها رو در ساعات رایگان چک می کردم حجم بسیار اندکی کم میشه در حد یک پنجم حجمی که در روز از من کم شده بوده !
دوستان گول سرعت های بالای سایت ها و سرورهای ایرانی رو نخوردید ...
امروز 2 مگ طلایی بدون شبانه رو رانژه کردم .
اینم دو تا تست :
تست با سرورهای ایرانی ... ( دلیل اینکه سرعتش بالاست اینه که در واقع اینه که اینترانت محسوب میشه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرور خارجی
به نظرم اساس و اصل سنجش سرعت باید با سرورهای خارجی لحاظ بشه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن : مخابرات ضـَرب زدی ...
سرعت سایت های خارجی فوق العاده پایینه ...
چه اشتباهی کردم از مخابرات دوباره سرویس گرفتم ... قبلش از های وب سرویس داشتم و تخلیه کردم :| خیلی عالی بود .
کسی نیست کمک کنه ؟! با سیستم من با هر مدلی که بگین امتحان کردم اصلا سایتش باز نمیشه !!! .نقل قول:
برنامه DNS Jumper چیه ؟! کارش چیه؟! آموزش کار باهاش ؟! ممنون
امید جان از های وب داشتی قطعی مکرر نداشتی ؟نقل قول: