پارس آنلاین ریده منم دی سی میشم تایم اوته شدید !!
Printable View
پارس آنلاین ریده منم دی سی میشم تایم اوته شدید !!
اگه LoL برات از دانلود مهمتره زنگ بزن بگو پروفایلمو رو حالت گیم قرار بدید تا پینگت خوب شه ولی سرعت دانلودت دیگه رو 9 مگابیت نیست.نقل قول:
یا زنگ بزن بگو سرعت دانلودم و آپلود هم رو بالاترین حدی که خطم میکشه اونوقت شاید بهتر شه برا من که این جواب داد
شاد شنیدی میگن؟ شمایی رفیقنقل قول:
اگه LoL برات از دانلود مهمتره زنگ بزن بگو پروفایلمو رو حالت گیم قرار بدید تا پینگت خوب شه ولی سرعت دانلودت دیگه رو 9 مگابیت نیست.
یا زنگ بزن بگو سرعت دانلودم و آپلود هم رو بالاترین حدی که خطم میکشه اونوقت شاید بهتر شه برا من که این جواب داد
من زنگ بزنم بگم بالاترین بکشه؟ اینها اصلا اهمیت نمیدن ما چی میگیم. منظورم صبای ک... ننه دزد هستن
شبانه که دیگه نمی تونم دانلود کنم. چون اگر مثلا 1 گیگ دانلود کنم نصفش از روزانه کم میشه
دی سی هم خدا شاهده هر چند دقیقه می کنه. بعضی موقع ها 1 2 دقیقه. چند بار تاحالا مردم و باختم سر این
تایم اوت کولاکه
سرعت سایت باز کردنش. هم یکمی اومده پایین
امروز هم با ------ آپدیت کردم لول رو
بابا دزد هستش. نگید نگو. دزد دزد دزد دزد. انشالا که خرج دارو خودشون و خانواده محترمشان بشه :)
ببن ما یک قانونی تو اسلام داریم میگه مثلا اگر 2 تا میوه فروشی هستند یکیشون گرون میده برو از اون یکی بخر
حالا وقتی هردو گرون میدن دارن حروم میخورن.بد بختی همه نت ها تو منطقه ما ریده. مخصوصا این صبانت دزد.
بر اجدادش لعنت. انشالا کرم بشه بزن از بدنشون بیرون
19 اکتبر معلوم میشه فعلا تیما تو مرحله گروهی هستننقل قول:
آقا رنکد برا قفل شده، تو این سرور هم تا حلال اصلا رنکد نرفتم که بن بشم،
یعنی ریپورت شدم؟
از کجا بفهمم کی از بن در میام؟
هیچی ننوشته فقط نوشته:
Duo to your previous behavior
نقل قول:
1-من نمی گم پارس آنلاین خیلی خوبه به موقش دزدیاش رو می کنه
2-ولی تو شهر ما پشتیبانی قوی و خوبی دارند
3-سرعت دانلود شبانه با پروفایلش هم خوبه ولی هر شبی فرق داره4-من خودم قبلا یک ساله (250 هزار تومن) رنگین کمان + مودم رایگان گرفتم 4 ماه گذشت (دیدم شبانه که نداره ، تخفیف هم خیلی میدادند10 درصد ) ول کردم رفتم پارس آنلاین که اونم طوری نشده همون اول دزدیش رو کردولی بعد دیگه باهاش کنار اومدم چون شرکتا دیگه دزدتر بودن!!!!!
5-ولی خدارو شکر 6 ماه بعد از اینکه از رنگین کمان رفتم برشکست شد :n08::n08::n08::n08::n08: جیگرم حال اومد (فکر کنم به خاطر این بود که گیگاش رو گرون کرده بود )
6-مجبورت کردن صبانت بگیری ؟؟؟؟ اگه انقدر آشغاله ولش کن
بوست رایگان اکانت ...
راستش 1 هفته بیشتر تا دانشگاه نمونده اکانت خودمم بن شده برای 3 روز .. هرکی خواست چندتا رنک وین یا Ip تو ساعت های افلاینش بگیره بگه هم مارو از بیکاری دربیاره هم خودش یه صوابی بکنه :n12::n11:
سلام من دارم اپدیتش میکنم رو 33 درصد دوسه ساعته وایساده که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کی باید وایسم؟
اون درصدش مهم نیست باید ببینی چند مگ دیگه موندهنقل قول:
خب نزده که چقد موندهنقل قول:
سرعتشم همش تو همین حدوداس 4KBps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]