انگار قراره بهترین سرویس دهنده اینترنت انتخاب بشه. آگهیش تو سایت مبین هست که درخواست کرده برویم رأی بدهیم.نقل قول:
فکر کرده اند دوسال دایال آپ شبانه را با چندروز اینترنت درست حسابی فراموش میکنیم.
Printable View
انگار قراره بهترین سرویس دهنده اینترنت انتخاب بشه. آگهیش تو سایت مبین هست که درخواست کرده برویم رأی بدهیم.نقل قول:
فکر کرده اند دوسال دایال آپ شبانه را با چندروز اینترنت درست حسابی فراموش میکنیم.
نه ظاهرا ایرانسل از مبین نت بدتر نباشه بهتر هم نیست. می تونین یه سر به مشابه همین موضوع در مورد ایرانسل بزنین. شوهر خواهر من از اول وایمکس ایرانسل که اومد خرید اوایل خیلی راضی بود ولی الان میگه افتضاح شده یک مگ داره ولی میگه صد رحمت به دایال آپ!!! پشتیبانیش هم میگه اصلا جوابگو نیستند. چند روز که با وایمکس مبین نت من کار کرد خیلی خوشش اومد. حالا انتخاب بین این دو با شماست. مثل انتخاب بین ایران خودرو یا سایپا!!!نقل قول:
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
مشکل مبیننت اینجاست که نامردی هی داره قیمتش رو میبره بالا. البته شاید ایرانسل هم به زودی همین کار رو بکنه و کلاً مشکل کاربران همین نداشتن انتخاب مستقل هست که مجبورن همین وضعیت رو تحمل کنن.نقل قول:
دوستان برای تمدید اشتراک باید وارد چه گزینه ای شد؟ من الان 2 ساله 128 دارم داخل طرح هاش اصلا نمیبینیم این طرح رو... از کجا میتونم همینو تمدید کنم؟؟؟؟
باید زنگ بزنی پشتیبانی برات تمدید کنهنقل قول:
دوست عزیز باید زنگ بزنی پشتیبانی برات تمدید کنهنقل قول:
پشتیبانی که هیچوفت جواب نمیدهههههههههه!!!!نقل قول:
در موعد مقرر هزینه ی طرح رو واریز کنید، خود به خود تمدید میشه. البته طرح شما جزء طرح های ویژه محسوب میشه و مطمئن نیستم قابل تمدید باشه.نقل قول:
با کدوم شماره تماس میگیرید؟نقل قول:
كسي ميتونه جواب منو بده؟؟؟؟نقل قول: