منم تا به حال بیش از یک گیگ از تورنت گرفتم اگه سید زیاد بشه سرعت هم خوبه متاسفانه این جدیدیا که اضافه کردم سرعتشون یکمی پایینه:31:نقل قول:
من اکو 512 دارم
Printable View
منم تا به حال بیش از یک گیگ از تورنت گرفتم اگه سید زیاد بشه سرعت هم خوبه متاسفانه این جدیدیا که اضافه کردم سرعتشون یکمی پایینه:31:نقل قول:
من اکو 512 دارم
یچه ها این مگا آپلود بالاخره از خیل در اومده یا نه؟!!!
گاهی باز میکنه اما یه ثانیه بعد با پیام مشترگ گرامی مواجه میشی...!
گمونم کار خود شاتل باشه چون مخابرات خیلی وقته از خیلتر درآورده...
برای سایتهای خیل شده دو جور پیام "مشترک گرامی":31: هست کدومش مال شاتل و کدوم مخابراته؟!؟
عرض کنم اگه مثل ما شبا افت سرعت نداشته باشین مشکل نداره...نقل قول:
من الان با یک تورنت روزا بالای 200 دانلود میکنم شبا زیر 5!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجام وضع یه عده خاص عالیه وگرنه اکثرا مگس میپرونیم شبا!!!نقل قول:
چون حتی سایت شاتل بالا نمیاد که بتونیم اعتراض کنیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که الان حتی connect شدنم هم 25 ثانیه طول کشید و سرعتم بین 4 تا 7 کیلو هست !نقل قول:
اینم نتیجه اون همه معذرت خواهی پشتیبانی و درخواست صبر از من برای پیگیری بعد از 3 ماه !
بررچ اصفهانی سرعت شبانه شما هم کم شده من جدیدا خیلی سرعتم کم شده شبا یلی دانلود کنه 700 تا ازسرور خودم هم میزارم دانلود کنه
شما هم سرعتتون کاهش داشته؟ ت
نه برای من که کماکان سرعت خوبه خدا را شکرنقل قول:
دیشب 1300 مگ دانلود داشتم از رپیدشر با اکانت:46:
دوستان خدا رو شکر که مگاآپلود باز شد!
مگاآپلود را خدا آزاد کرد!
حالا نمیدونم چرا Mediafire رو بستن؟ از امروز بسته شده.
آیا Mediafire را نیز خدا بسته است؟
هات فایل هم رفع فیلتر شد.نقل قول:
پس این که میگن سرعت 512 ، 2 مگ شده موقتیه.درسته؟در ضمن،حجم محدودیت دانلود 3 گیگ در ماه هست؟:18:نقل قول:
ببخشید اما من فقط روزی 2 گیگ دانلود می کنم.
یک سوال دیگه.بیشترین حجم محدودیتی که در ماه می تونیم دانلود کنیم چقدره.میشه نا محدود سفارش کرد.
و سوال آخر.من الان دقیقا منظور از اکو و آرتو نمی فهمم.
512 اکو بهتره یا 512 آرت؟
_________________________-
پ.ن:ببخشید انقدر دیر جواب دادم.1 هفته به اینترنت دسترسی نداشتم!
[پس این که میگن سرعت 512 ، 2 مگ شده موقتیه.درسته؟در ضمن،حجم محدودیت دانلود 3 گیگ در ماه هست؟:18:نقل قول:
ببخشید اما من فقط روزی 2 گیگ دانلود می کنم.
یک سوال دیگه.بیشترین حجم محدودیتی که در ماه می تونیم دانلود کنیم چقدره.میشه نا محدود سفارش کرد.
و سوال آخر.من الان دقیقا منظور از اکو و آرتو نمی فهمم.
512 اکو بهتره یا 512 آرت؟
_________________________-
پ.ن:ببخشید انقدر دیر جواب دادم.1 هفته به اینترنت دسترسی نداشتم!
بله موقتیه معلوم نیست تا کی باشهنقل قول:
از ساعت 1 تا 7 دانلود رایگانه اون موقع باید دانلود کنی
در ماه همون 3 گیگ در ساعات عادی هست اما ساعات رایگان که سقف دانلود نداره هر چی سرعتت کشید:31:
ارت ترافیکش بیشتره پنجشنبه جمعه ها رایگانه سرعتش ثابته اما گرونه و در حال حاضر سرعت اکوها رو بردن بالا