اره 8 مگ . برای اون سه روز
نقل قول:
Printable View
اره 8 مگ . برای اون سه روز
نقل قول:
خبرقيمتشو نداري؟ سايتش رو رفتم به تفكيك استان بودنقل قول:
من اندیشه سبز دارم ( خط 2 ) و الان سه روز هست که بدجور داغونه و time out زیاد به همراه پینگ بالاتر از معمول دارم ( 256 نا محدود دارم و همیشه پینگم از 4.2.2.4 حدودای 140 تا 150 بود و الان 280 شده ) به طوری که اصلا هیچ بازی آنلاینی نیمشه کرد ...به شدت Lag و Dly هست...الان سه یا 4 روزه اینطوری شده...دوستمم که فلسطین میشینن و نتش اندیشه هست هم همین مشکل رو پیدا کرده...کسی میدونه چه اتفاقی افتاده ... چرا بعد از این همه روز درست نمیشه اخه این چه وضعیه؟
سلام دوستان .یکی زحمت میکشه کانفیک شرکت اندیشه سبز رو برام بزاره ؟ مودمم هم زایکسلیه که قبلا از شاتل گرفته بودم !!:n01:قبلا یه سال پیش شاتل داشتم و الان اندیشه گرفتم و تا یکی دو روز دیگه راه میفته !!.ممنون:n01:
شما چند روزه مشکل داری ما چند هفته اس مشکل داریم، 2 هفته پیش زنگ زدم پشتیبانی میگه پینگ خودمونم تایم اوت داره :n29: یعنی توجیه شدم بدجور! ایشالا فردا جمعش میکنم میرم شاتل :n12:
بردیا جان SNR شما چنده؟نقل قول:
من خط 4 هستم، 3 ماهه از اندیشه نامحدود 128 داشتم؛ پس فردا شارژم تموم میشه، می خوام محدود 128 یا محدود 256 اندیشه رو بگیرم؛نقل قول:
اما شما می گی صبا نت 128 محدود رو 250 تا سرعت میده؟؟؟؟؟!
سرعت دانلود شبانه اش (صبا نت) نمی دونی چقدره؟ اصلا محدود می کنه!؟
به نظرت اندیشه 128 یا 256 (محدود) بگیرم یا صبا نت 128 ؟!
سلام همین امشب همسایه ما مشکل داشت رفته براش درست کنم خط 727 هستش . 256 داره دانلودش تست کردم عالی بودش راحت 380 تا تا 360 میدادش . دانستریمش هم 8114 بودش
حتما بخر .
اندیشه 128 حجمی نهایتش 100 تا یا 80 تا بده
نقل قول:
باسلام . دوست عزیزی که از صبانت تعریف میکنی خواهشا بفرمایید این لیست تعرفه هاش چرا اینجوریه یک ماهه که به کل نمیده .بعد این که خط 5 رو ساپورت میکنه یا که نه. چون منم تصمیم دارم اندیشمو جمع کنم برم جای دیگه. با این سرعت مذخرفش . 1024=به 100 هم نمیرسه.
ميشه قيمت سرويس حجمي صبا نت رو بدين؟واينكه براي خط ٧ گلسار چطوره؟
Sent from my iPhone using Tapatalk