این که مبین نت جمعه ها از 2 صبح تا دو ظهر حجمش رایگان هست درسته؟ چون تو سایتش که چیزی ننوشته.
پ
Printable View
این که مبین نت جمعه ها از 2 صبح تا دو ظهر حجمش رایگان هست درسته؟ چون تو سایتش که چیزی ننوشته.
پ
نهنقل قول:
پارسال برش داشتن
دیشب باز هم ظاهرا مشکل داشته و دانلودئ هم نکرده. مبین هم دورش تموم شد.
من مشکلی نداشتم دیشب هم خیلی عالی بود سرعت ، ۶.۷ گیگ هم دانلود کردمنقل قول:
تایید میشه دیشب سرعت دانلود هم خوب بود. برای من سرعت دانلود روزانه و شبانه تقریبا برابر هستش.
ساعت چندتا چند دانلود رایگانه؟
من یک مودم معمولی که wifi نداره دارم تو خونه برای adsl مخابرات هست
میشه مودم مبین نت رو بگذارم بجاش و اینترنت مخابرات رو به صورت wifi تو خونه دریافت کنم یا این مودم مخصوص مبین نت هست؟
ميشه لطفا بگيد براي مودم fmm130 چطور در قسمت كانفيگ مودم, كاري كنم كه وقتي از طريق كابل Lan به مودم وصل ميشوم, براي وصل شدن به اينترنت حتما يوزر و پسورد, بخواهد و مستقيما به اينترنت وصل نشود.
لطفا قسمتي كه بايد بروم را بگوييد و همچنين تنظيمات مربوطه
تا اينجاش رو بلدم كه برم تو 192.168 و بعدش يوزر و پسوورد ورود به مودم را وارد كنم.
با تشكر
الان توی تنظیمات مودم wifi bridge mode روی enable هستش. این رو باید بذارم روی disable?نقل قول:
مودم رو با لن وصل کردم به پی سی.
وقتی گفتین Bridge توی WiFi حدس میزنم که مودم شما ساخت هواووی مثل BM635 یا Bm632 نیست و به احتمال زیاد مودمتون Seowonintech SWC-9200 هست. من خودم این مودم رو ندارم که از نزدیک چک کنم. اما اطلاعاتی ازش توی وب بود نشون میده که سیستم Bridge اون توی WiFi با سیستم Bridge و Route توی وایمکس یا همون WLAN فرق داره و همون خاصیت رو نداره. برای همین شاید نشه توی این مودم اینکار رو کرد. بهتره کسانی که دسترسی مستقیم به این مودم دارن، نظر بدن. البته اگه واقعاً مودم شما هم همین مدل SWC9200 باشه.نقل قول:
ولی اگه واقعاً هدفتون کنترل دسترسی به مودم (مثلاً از طرف بچهها یا مهمونها) نیست و فقط میخواهید که مصرف رو مواقع غیرضروری حذف کنید که همون روش اول یعنی استفاده از Disable کردن کانکشن شبکه اینترنت وایمکس، براتون راحتتر هست و به نوع مودم هم وابسته نیست.
۲−۸ صبحنقل قول:
نه!
مودم وایمکس امواج رادیویی را دریافت میکنه.
البته اگه خیلی حوصله داشته باشی و فنی هم باشی؛ شاید بشه بعنوان اکسس پوینت برای مودم معمولی ازش استفاده کرد.
ولی به دردسرش نمیارزه.