شما فریمور LT 1.1 رو نصب کنید و دیگه از شر دیسک اکتیو خلاص بشید...نقل قول:
شما فریمور LT 1.1 رو نصب کنید و دیگه از شر دیسک اکتیو خلاص بشید...نقل قول:
بله این جدید ترینه ... خیر اصلا هیج دنگ وفنگی نداره !!!نقل قول:
دوستان ورژن داشبورد من 2.0.8498.0 هست.واسه آپدیت به 2.0.9199.0 اینو بگیرم کافیه؟ دنگ و فنگش زیاده؟ یه راهنمایی میدید؟
شما فایل رو بگیر اون تمام محتویات داخل رو بریز توی فلش یا یه دیسک ... بذار تو کنسول ... پیغام میده yes کن یه
یکی دوبار ری-استارت میشه بعد حله !!!
خیلی ممنون دوست خوبم.بعده این آپدیت میشه فلش بهش وصل کرد؟ ( یکم درباره ی وصل فلش توضیح میدی ؟ )نقل قول:
بله این جدید ترینه ... خیر اصلا هیج دنگ وفنگی نداره !!!
شما فایل رو بگیر اون تمام محتویات داخل رو بریز توی فلش یا یه دیسک ... بذار تو کنسول ... پیغام میده yes کن یه
یکی دوبار ری-استارت میشه بعد حله !!!
خیلی ممنونم
یه سوال داشتم اگه آپدیت کنی LT 1.1 میپره یا میمونه و این که چطوری بفهمم ورژن xbox چنده
نقل قول:
یه سوال داشتم اگه آپدیت کنی LT 1.1 میپره یا میمونه و این که چطوری بفهمم ورژن xbox چنده
نه دوست عزیز چرا بپره. فهمیدنش کار راحتی نیست چون باید دستگاه رو به pc وصل کنید.
اگه تازه xbox360 خریدین الان برا شما به احتمال زیاد نون استیلت 1.6 هست
بچه ها من بالخرخ نصمیم گرفتم به جای ارتقاع PC یه 360 بخرم میشه بگید الان قیمت elite چنده؟ از همش بهتره دیگه ؟کدوم ریجنو بگیرم ؟ این 3 چراغه شدن چیه ماجراش نخریم فرداش 3 چراغه شه :46:نقل قول:
دوست عزیز شما باید 4 سال قبل این کار رو میکردینقل قول:
گرچه الانم دیر نیست
elite الان 320 تومان هست
بهترین region که 90 بازار رو شامل میشه pal هست
در مورد 3 چراغ یا همون E74 که شما ازش میترسی
کاری به بقیه ندارم
من دقیقا 2 سال قبل 12 تا کنسول Premium گرفتم برای خودم و دوستانم با برد falcon
چون هنوز خبری از jasper هم نشده بود چه برسه عرضه شدنش
قیمت هم تو تهران نزدیک 550 بود که برای ما از دبی اوردن 470 در اومد
از اون روز تا الان این 12 کنسول شب و روز دارن کار میکنن کوچیکترین مشکلی هم نداشتن بدون هیچ دستکاری
الان که دیگه قربونش برم jasper شدن و cooling بهتر :31:
دیگه تصمیم با خودت
دوستان در موقع خرید از کجا متوجه بشیم نرم افزارLT1.1 روی کنسول نصب است یا خیر در این مورد راهنمایی بفرمایید منظور من هنگام خرید است دوستان لطفا توضیح دهند با تشکر:10:
از هیچ جا ، باید به فروشنده اعتمادد کنید یا خودتون این کار رو انجام بدید که در صورتی که خودتون انجام بدید یک سوتی مساوی با به زباله دان تاریخ پیوستن 360 .نقل قول:
خوب جوونی کردیم دیگه:31: این elite از همش بهتره دیگه ؟ بعد موقع خرید نمیخواد چیزیرو چک کنم ؟مثلا همین بردشو از کجا بفهمم جاسپر هست ؟نقل قول: