نقل قول:
اگه درخواست معافیت نداشته باشی به احتمال زیاد اردیبهشت.
Printable View
نقل قول:
اگه درخواست معافیت نداشته باشی به احتمال زیاد اردیبهشت.
نقل قول:
اگه جای خاصی مد نظرمون باشه چیکار میشه کرد؟ با کی باید صحبت کنیم.
"پارتی هم تعطیله. مجرد هم هستم. مدرک فوق"
نوشته شده توسط arashbi2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال داشتم از اساتید میخاستم بدونم من تک فرزند هستم میتونم معاف شم؟ چون هم تک فرزندم هم تک پسر به طور خود به خود.
شنیدم که این قانون رو حذف کردن. راه دیگه ای برای معافی نیست؟
والا تا اونجایی که من می دونم یگانه فرزند ذکور که پدر بالای 65 سال یا پدر بیمار (تحت شرایط خاص) معاف هستش.نقل قول:
دوست عزیز بهتره شما دفترچه رو از سایت police.ir بخش مربوط به نظام وظیفه دانلود کنی. چون قوانین هر لحظه عوش میشه!!!!
شما سن بالای 65 سال رو در سوالتون قید نکرده بودید.نقل قول:
پارتی تعطیله. ولی شما بزرگترین پارتی رو دارید( خدا).نقل قول:
به خدا توکل کن.
ما تو آموزشی 2 تا مورد داشتیم که خدمتشون ایست خورده بود دوباره اومده بودن باز هم افتادن مرزبانی فقط فرقش این بود که قبلا مرزن آباد بودن ایندفعه افتادن جهنم سبز بیرجند.تا جایی که من میدونم باز هم همون مرزبانی میشهنقل قول:
[]یه سوال مهم
من اعزامی 6 /91 بودم امریه گرفتم برای شهر کرد.. خودم ساکن تهران بودمو و تهران پست کردم و اموزشیمم تهران بود بنا به دلایلی امریه گرفتم برای اونجا...طرفم بنیاد مسکنه..حالا سوال اینه با توجه به یه سری مشکل ک برام پیش اومده میخوام برم بنیاد امریمو کنسل کنم.... اصلا شدنی بگی کنسل؟؟؟ اگه اره میوفتم تهران؟؟]
نقل قول:
فکر کنم اذیتت کنن. ولی شنیدم الان لیسانس هم می گیرن. دو تا از دوستام اونجا بودن. یکیشون بد جور اذیت شد.
سلام به همه
من شنیدم میشه مدت 6 ماهه واسه معرفی رو تمدید کرد درسته یا نه
من دیپلم دارم
متولد 25 دی 73 تا 25 تیر واسه معرفی بیشتر فرصت ندارم ولی میخوام برا چهارم تو مهر سال بعد روزانه ثبت نام کنم میشه این مدت رو 2 ماه تمدید کرد تا زمان ثبت نام مدرسه ها از راه برسه یا نه ؟
اگه نمیشه که برم شبانه ثبت نام کنم .
نقل قول:
سلام
منم آموزشی نیروی زمینی ارتش آموزشگاه جواد الائمه افتادمآقا ایشاا... هم خدمتی خوبی برای هم باشیم
اگه می تونی بهم پیغام بده با هم بیشتر آشنا بشیم.