سلام ابطال سرویس بزنی سرویس یک سالت میپره بعدش سرویس 16 مگ گرفتی زنگ بزن پشتیبانی بگو خط رو 16 مگ ببندن برات همیننقل قول:
Printable View
سلام ابطال سرویس بزنی سرویس یک سالت میپره بعدش سرویس 16 مگ گرفتی زنگ بزن پشتیبانی بگو خط رو 16 مگ ببندن برات همیننقل قول:
اگه خواستی از سرویس جدید 16 مگ استفاده کنی باید حجم های باقیمانده سرویس 8 مگ را استفاده کنی تا 0 بشه والی همش میسوزه بعدش از گزینه ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید راحت میتونی 16 مگ خریداری کنی و به پشتیبانی بگی خطت را روی 16 ببندن این هم فقط چند ثانیه زمان میبرهنقل قول:
ها این که می دونم سرویس 8 مگم می پره. . مساله واسه من همین سریع تبدیل شدن به 16 مگ هست و گرنه مشکل دیگه ای ندارم . امروز مثل این که روز خوب های وب هست . اگه چشمش نزنم . مثل توپ سرعت عالیه ! :n09:نقل قول:
راستی هزینه ای نداره این کار؟ همین تبدیل سرعت رو میگم؟
نقل قول:
والله باقیمونده سرویسم چند ماهه تموم شده الان فشفشه 50 گیگ می خرم . مساله برای من سرعت بالاتر هست. به خصوص تو خونه ما که هفت هشت تا موبایل و تبلت به اینترنت وصله . بعضی وقتا سرعت حسابی میاد پایین . حساب کن مثلا 6 نفری در آن واحد بخوان یه فایل هر چند کم حجم رو دانلود کنن. :n02:
بیش تر تو فکر اینم سرعت دانلودش رو امتحان کنم ببینم چقدره :n02:
قبلش یه عکس از ریت خط و snr مودم بزار ببینیم خطط میکشه برای 16 یا نهنقل قول:
من چون خطم تا 16 نمیکشه نمیدونم الان که 16 گرفتم خط 16 بسته شده یا 8 قبلی ، یعنی دوستان میفرماین باید زنگ زد 16 تنظیم کنن اینطوری که سرویس جدید خریداری نشده همون 8 دینامیت تمدید شده که؟!
کسی از دوستان قدیمی تا حالا سرویس جدید خریده که اتومات بره رو 16؟
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
اتومات نمیره دوست عزیز باید زنگ بزنی برات دستی رو 16 ست کنننقل قول:
با پشتیبانی صحبت کردم . میگه درجا اینترنتت تبدیل میشه به 16 مگ . یک ساله هم داره . والله 6 ماه از زمان اینترنتم مونده ولی به حال من فرفی نمی کنه چون مرتب فشفشه دارم می خرم . حجم
باقیمانده ای ندارم که نگرانش باشم.
می زنمش تبدیل به 16 گیگ می کنمش . ببینم چه قدر فرق می کنه بینشون !! :n13::n01:
نقل قول:
این چیزا رو از کجا باید پیدا کنم ؟ تو خود پروفایلم تو سایت های وب منظورته؟
برای سرور داخلی خوبه ، اما اصل کاری تست با سرور خارجی یه که های وب جالب عمل نمی کنه. ( داون استریم خط تون روی چند مگ ئه ؟ )نقل قول:
سرعت تک کانکشن در اغلب ساعات روز داغونه!
این سرعت دانلود من با داون استریم 16 است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از وقتی مودم 4G گرفتم ، تقریبا از های وب استفاده نمی کنم ، این سرعت دانلود 4G ایرانسل ئه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]