????????????????????????نقل قول:
????????????????????????نقل قول:
سلام ارادتمندم.نقل قول:
1-امپدانس به قدرت آمپ ربط نداره(به اون منظور كه مورد نظر شماس) اون Sensitivity هست.هرچقدر حساسيت اسپيكر بالا باشه ميتونيم آمپليفاير با قدرت كمتر تهيه كنيم.مثلا 93-94dB
2-به طور كلي هر اسپيكري رو ميشه با هر تواني تغذيه كرد. ولي بحث كامل درايو نشدن و Distortion بوجود مياد.شرايط استاندارد برابر بودن توان خروجي RMS آمپليفاير با توان RMS ورودي اسپيكرمون هست.ولي به شرطه ها و شروطه ها.اگر گفتي جايزه داري.:n02:
3-بازم اول بسته به توان آمپ داره ود دوم تنظيم كامل سيستم.من خودم الان سيستم طوري تنظيم هست كه با 126 وات ورودي خالص به كامپونت 75 واتي تا آخرين شماره ولوم پخش كه 62 هست بدون هيچگونه استرس و فشاري با نهايت قدرت و كيفيت انجام وظيفه ميكند.
4-هارمن گارنتيش؟من كي گفتم؟گفتم از كالهاي برند هارمن كاردون (محصولات كمپاني JBL&Infinity)پيشنهاد نميكنم.حرفي از گارانتي نزدم.
اگر فقط حجم بيس ميخواي مسلما 1073 گزينه اول هست.بد ميكوبه البته بايد 150 وات بهش بدي.1073 ميدرنج و تيوتر جالبي نداره.من با بهترين آمپليفايرها تست كردم. ولي به خاط مگنت و موتور قدرتمندي كه داره ميتونه جاي يه ساب 10 اينچ براتون بيس بزنه.نقل قول:
ولي اگر صداي با كيفيت و معقول تو همه رنج فركانسي ميخوايد(البته با توجه به كواكسيال بودن) CO 609 واقعا عاليه.اونم 150 وات لازم دارم.البته با 100 وات هم صداي خوبي ميده ولي خب توان بالاتر بهتره.
CO609 با توجه به ساختارش و جنس ووفر و خصوصا 2Way بودن هم ديستورشن كمتري داره و هم بيس نرم و با كيفتي ميزنه.ضمنا كراس اوور پسيو12dB/octave هم داره با محافظ تيوتر
به نظر من هم سيلد بسيار تو 206 خيلي خوب ميكوبه.سيلد 25 ليتري بسارنقل قول:
منظورتون چيه؟!!:n13:نقل قول:
خواهش ميكنم.نقل قول:
استيج جلو كامپوننت MX165 قيمت 352
استيج عقب كواكسيال 9*6 گليدن MC609 قيمت 365
آمپليفاير 4 كانال گليدن ML 75.4 قيمت 513
اكسسوري حدود 200 تومن.
فرموده بوديد پخش داريد ديگه؟
مخلصمنقل قول:
من صداي S رو نشنيدم.
مدل 6902 ميتونه جايگزين V2 باشه.290 تومن.
MX10plus قيمتش هم 210 تومنهالبته اگر شركت تموم نكرده باشه. واقعا بيس نرمي دارن محصولات گليدننقل قول:
پخش هم U456 كن وود.270 تومن هم قيمتش هست.
منظورم باکس پورت کم حجمه...اندازه 30 40 لیتر...بد میشه؟وحید دیکسل میگه نظرم رو 50 لیتر پورت هست...50 لیتر یعنی صندوق :n14:
حمید آقا اگه میشه شماره تماستونو بهم بدین واسه سفارش
ممنون میشم
ممنون حميد جان دقتش در چه حده اين سابه ؟نقل قول:
MX10plus قيمتش هم 210 تومنهالبته اگر شركت تموم نكرده باشه. واقعا بيس نرمي دارن محصولات گليدن
پخش هم U456 كن وود.270 تومن هم قيمتش هست.
پخش از برند پايونير چي ؟
سلام حسام جان همينجوري نميشه نظر داد كه. بايد با نرم افزار طراحي بشه.وحيد خان كه از اساتيد هستند.اگر گفته 50 و شما كمتر بسازي ممكنه فركانسهاي پائين رو خوب اجرا نكنه.و...نقل قول:
pmكردمنقل قول:
خيلي خوبه.تو اين رنج قيمت به نظر من فوق العاده هستش.نقل قول:
پخش رو كه عرض كردم.كن وود بگير سه تا خروجي داره كامل بهتر از پايونير هست.ولي اگر پايونير ارزون بخواهي X3650 ميتوني بگيري ولي خروجيPRE ش دو جفت هست.بايد جلو/ساب استفاده كني.
U456 رو بگير.
آقا حمید ممنون،
ماکزیمم توانی که باید به کاپا بدیم چقدره؟ با ۴۶۰۴ کامل درایو میشه؟ یا ۵۶۰۲ میخواد؟!
حالا جایزش چیه؟! نکنه باند کاپا هدیه میدین؟!:n02::n02:
ولی دادا سوال شب قبر میپرسی؟! نمیدونم! فک کنم به شرط واقعی بودن rms و اعدادی که تو مشخصات باندها و آمپلی ها نوشته!
باتشکرات فراوووووووووووووون!:n12:
دوستان من یه راهنمایی به ما بکنیدXS-L10S که 330 وات RMS داره و 1200 وات PEAK؟؟؟
واسه راه اندازی یه ساب 500وات RMS مدل سونی XS-LD107P5 چه آمپی خوبه؟؟1600وات PEAK
نمیخوام زیاد خرج کنم,یه چیزی که راه بندازه واسه مدتی.
واسه ساب باکس Pioneer TS-SWX310 که 250 وات RMS و 1000 وات PEAK داره چه آمپی؟
در موردِ سابِ Sony
اگه میشه واسه هر کدوم یه آمپ مناسب بهم بگین
داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از سایت پرشین تولز معرفی کرد اینجا.هوامو داشته باش عزیز:)
مرسی
یه ساب و یه آمپ مناسب و باکیفیت واسه PK میخوام.
اگه تونستید بهممعرفی کنید
سلام بله 7150 پایونر دارم فقط سوال من اینه که امکانش هست این ست رو تیکه تیکه بگیرم تکمیل کنم؟نقل قول:
آخه بودجه فعلیم کمه میخوام بدونم اگه بشه 2-3 قطعه ش رو بگیرم بعد پول دستم امد باقیش رو بگیرم ست رو تکمیل کنم.
با تشکر فراوان
بچه ها کیفیت پخشهای آلپاین بالاتره یا کنوود و پایونیر؟کلا بخواین از همه نظر مثل کیفیت پخش ،طبیعی تر بودن و ..... رتبه بندی کنین،چطور میشه؟منظورم بیشتر رو مدلهاییشون هست که اسم در کردنا مثلا پی 80 یا 8019 یا ایکس 305 ...
برای ساب و اسپیکر و آمپ هم بگین ممنون میشم