الان سرعت دانلود روزانه هم پایین اومده. یکم صبر میکنم و اگه درست نشد تخلیه و خلاص.. کم تو زندگی مشکل داریم حالا باید غصه سرعت کم دانلود رو هم بخوریم! اون چیزی که زیاده آی اس پی!!!
Printable View
الان سرعت دانلود روزانه هم پایین اومده. یکم صبر میکنم و اگه درست نشد تخلیه و خلاص.. کم تو زندگی مشکل داریم حالا باید غصه سرعت کم دانلود رو هم بخوریم! اون چیزی که زیاده آی اس پی!!!
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG
دیروز که سرعت دانلود روزانه روی سیصد و خوردی بود downstream speed روی 3 هزار و خوردی بود اما الان ببینین روی سرعت دانلود روزانه هم اکانتینگ اعمال کردن و کردنش 1550 . یعنی هیچ ربطی به شیرینگ بین چند نفر و سرعت دانلود 1 به 8 نداره آقایون. دزدی تو روز روشن. من اینترنت کمپین یه ساله 2 مگ دارم. یعنی downstream speed باید روی 2048 باشه. تو اولین فرصت اداری میرم مخابرات مرکز آمل و آبروشونو میبرم
كم شدن سرعت دانلود روزانه شبانه يه طرف پينگ هم رفته بالا همين الان بالاي 200 پينگم كم كم بايد به فكر تخليه كردن باشيم احساس ميكنم يه اتفاقاتي داره به ضرر مشتري صورت مي گيره
اگه اکانتینگ کرده بان که کلا کارشون خلافه البته تو این مملکت کار خلاف همون کار درستهنقل قول:
خاک تو سرمون که تو ایران به دنیا امدین و در مورد این چیزای پیش و پا افتاده داریم بحث میکنیم
واقعا اینا چه جونورایی هستن نمیدونم
نمی دونم دارن چه غلطی میکنن ولی شک دارم 1550 شما بهش ربطی داشته باشه مال من هنوز رو 22 مگه درضمن سرعتم 370 تو روز (شایدم بزودی به سرنوشت شما دچار شدیم)نقل قول:
من همیشه حواسم به این مقادیر هست. بالارفتن یا پایین رفتن این عدد مستقیما یه سرعت دانلود مربوطه. سال 93 که کمپین گرفتم رو 2048 بود و سرعت دانلود روزانم حداکثر روی 256 . ی سالی هست که روی 3 هزار و خوردی بود و سرعت دانلودم روی 370 . از دیروز تا الان شده 1550 و سرعت دانلودم از 180 بیشتر نمیشه. . اگه مخابرات خودش این کارو نکرده باشه فقط در یه صورت هست که این اتفاق میفته و اونم اینه که خط تلفن نویز بالایی داشته باشه و مقدار SNR margin Downstream به کمتر از 6 برسه که خط تلفنم مشکلی نداره. حالا صرف نظر از اینکه اکانتینگ چه معنی ای میده کاملا مشخصه خودشون دستی محدود کردن. چون زمانی که روی 2048 بود یه بار رفتم مرکز مخابراتی و گفتم چرا مال بقیه بیشتر از منه و مال من رو 2048 هست گفتن درخواست بدی برات بالا میبریم. البته اون موقع زمانی بود که این مشکلات نبود.نقل قول:
معلومه که مربوطه این دو عدد حد اکثر پهنای خطت هست یعنی سرعت دریافتی که حداکثر میتونی بگیری همین هست (البته بصورت دستی مخابرات میتونه کم یا زیادش کنه ) اگر من طرح 50 مگ بگیرم باز سرعتم بیشتر از 22 نمیشه برای 2 مگ باید داناستریمت بیشتر ا 2048 باشه چون نویز مانع رسیدن سرعت دریافتی به داناستریم میشه 1550 یعنی بدون نویز هم سرعتت بالای 200 نمیشه قبلا باید اعتراض میکردی تا داناستریمت به 2 تا 3 برابر طرحت میرسیدنقل قول:
دو روزه تو پنل یه تیکت زدم اونم با اولويت بسيار بالا هنوز جواب ندادن!! البته نوشتم سرعت کمتر از قرارداد یعنی کم فروشی، یعنی دزدی!! :n02:
درودنقل قول:
ما هم همین رو نوشتیم جواب دادن مثل اینکه خسته شدن تا الان سرعت خوبه 400 یعنی میشه همینجور بمونه 1:06
دزدی فقط از دیوار مردم بالا رفتن نیست که دوباره شد 80