سلام جناب بنده هم پیشگامان دارم ولی متاسفانه خیلی کم طرح خرید برای حجم میزاره و گرون هم نیست درست طبق مصوبه هستنقل قول:
Printable View
سلام جناب بنده هم پیشگامان دارم ولی متاسفانه خیلی کم طرح خرید برای حجم میزاره و گرون هم نیست درست طبق مصوبه هستنقل قول:
آره می دونم گرون نیست . از بس های وب استفاده کردم تو این سه سال و هر گیگ رو 600 تومن خریدم و نوسانات سرعتشو به جون خریدم دارم این حرف رو می زنم. :n09:نقل قول:
خودم قبلا پیشگامان داشتم همون طور که گفتم /
پس از نظر شما می ارزه ؟ به خصوص از نظر پایداری سرعت چطوره ؟ نوسان سرعت داره؟ کسی هست تا حالا سرعت 16 گیگشو امتحان کرده باشه؟ ؟؟ یا پینگش چطوری هست که های وب پینگش آدمو پیر می کنه. :n28::n27:
راستی از نظر اختلال شبکه چطوریه ؟؟ گاهی بوده که ( مثل های وب ) روزی سه تا چهار ساعت قطع و وصلی یا پایین اومدن شدید سرعت داشته باشه تو همین یک سال اخیر منظورمه؟
ممنون میشم توضیح بدید.
این قطعی هایی که میگین از کی شروع شده؟موقته یا قراره همین جوری بمونه؟چه وقت هایی قطعه؟
برای من نزدیک 2 ماه هست اینجوره و قرار هم نیست درست بشه و هر روز بدتر هم میشه قیمت هاش هم دیگه مناسب نیست و کاربر رو مجبور به انتخاب سرویس های که مد نظرش هست میکنه در واقع در های وب هیچ حق انتخابی نداری من نزدیک ماهی 150 هزار تومان دارم پول اینترنت میدم با این پول راحت میتونم بهترین شرکت اینترنت بگیرم. گور بابای بای وب.نقل قول:
سلام دوستان سرعت آپلود و دانلود شما در اینترنت حجمی با سرعت 16 مگ روی چند بسته شده ؟
از من به اینصورته :
Line Rate - Upstream (Kbps) : 512
Line Rate - Downstream (Kbps) : 4096
چه ساعاتی در روز قطعه؟منظورتون قطع کامله یا سرعتش کم میشه؟اکه دومی یعنی نسبت به معمول تقسیم بر چند میشه؟نقل قول:
نه مشکلی نداشته و الان من در کرمان از این شرکت پیشگامان اینترنت دارم راستش من پینگم نشده از هر سروری که بگین بیشتر از ۱۲۰ میانگین باشه از لحاظ پایداری و سرعت هم خوبه و چه تک کانکشن چه سی و دو کانکشن سرعت یکی هست که خوب مزیتش هست چون بیشتر برنامه ها از تک کانکشن استفاده می کنن قطعی وصلی هم نداشتم ولی چرا برای ارتقا زیرساختشون میگن که انقدر طول می کشه و عذر خوهی می کنن بنده یکبار سرویسم به مشکل خورده بود و تا زمانی که درست شد به عنوان عذر خواهی هفته ای پنج گیگ میدادن و از نظر مقایسه ای هم نمی تونم بگم کدوم چون های وب رو در کرمان نداشتم در تهران اونم در متطقه ای که پورت نداشتو سوسه می آمد رفتم توی نمایشگاه کتاب بسته الماسو خریدم و...نقل قول:
این وضعیت نت منه به نظرت چطوره ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه سوال دارم . من الان سرویس 8 مگ یک ساله دارم . شش ماهش مونده هنوز . اگه بخوام همین الان سرویسم رو به 16 مگ تبدیل کنم ( می خوام یک ماهه بگیرم امتحان کنم ببینم سرعتش چطوریه ) .سوالم اینه آیا فوری سرعتم تبدیل میشه خود های وب سریع کاراشو انجام میده یا یکی دو روز اینترنتم کلا قطع میشه تا بخواد دوباره سرویس 16 مگ رو برام وصل کنن ؟ کسی چیزی می دونه؟ :n37::n36:
راستی تو پنل کاربریم هم یه گزینه اومده : ابطال سرویس فعلی و انتخاب بسته جدید .واسه شما هم این طوری شده؟