طرح 1مگ،1مگ شارژ حجمی میشه کرد.نقل قول:
Printable View
طرح 1مگ،1مگ شارژ حجمی میشه کرد.نقل قول:
dns رو با نرم افزار dns jumper میتونید ست کنید کار باهاش راحته
سرویس کاهش پینگ هم زیاده تو گوگل سرچ کنید هست برای فروش
وقتی خریدید یوزر و پسورد داره به همراه یک کانکشن
داداش یکم داری در مورد فن اوا کم لطفی میکنی نماینده مشهد تو تاپیک فن اوا داره جواب بچه ها رو خیلی با احترام میده تنها کسیه که میبینم جواب دوستان رو اینقدر کامل میده.نقل قول:
یه سرویسی هست مثل وی پی ان که روی pptp هست یه یوزر و پس وارد میکنی وصل میشه ولی فقط برای بازی خوبه چون گرونه مثلا 3 گیگ هست 10000 هزارتومن برای یک ماه.اگه برای وبگردی و دانلود میخای سرویس idownload بهترینه پینگش بدک نیست ولی خوبیش اینه که نامحدود ماهانه اش میشه 10 تومن.اگه سوالی داشتی پخ کن.نقل قول:
من که 2مگ دارم حالم رو بهم زدهنقل قول:
دانلود شبانه که ترکیده اصلا دانلود نمیشه
جدیدا قطعی گاه و بیگاه هم زیاد شده
پورتم رو هم از مخابرات شهرمون دادم ریست کردن و هم زنگ زدم 2020 اونها هم ریست زدن فایده نداشته
دوستانی که آسیا تک دارن یه نظر بدن چطوریه میخوام از مخابرات بزنم بیرون
سلام،نقل قول:
ممنون. یعنی همه شبانه روز با سرعت ۱۲۸ میشه دانلود کرد ؟ بدون نوسان و افت سرعت ؟؟
طرح های کمپین را فقط میشه یک ساله گرفت ؟؟
خب اگر خوب نبود و رضایت نداشتیم، چی ؟
سلام،نقل قول:
آره سرعت شب و روز یکی هست 1مگ 128 کیلوبایت. یکساله باید بگیری. اگه رضایت نداشتی مینونی فسخ کنی طرح رو ولی باید و کل هزینه رو +مودم رایگان.... باید پرداخت کنی.
سلام دوستان
من این طرح کمپین 2 مگ رو فعال کردم. البته به 2020 زنگ نزدم از طریق دفتر خدما ارتباطی فعال کردم
دو تا سئوال داشتم
اول اینکه این طرح حجمش یکجا هست یا ماهانه؟ چون من شنیده بودم حجم ماهانه هست .
اما الان توی پنل گلدنت که میرم 81 گیگ شارژ دارم.
نکته دوم این خدمات ارتباطی زرنگی کرده ! من گفتم مودم نمیخام و طرح 2 مگ 5 گیگ رو فعال کردم که باید جمعا 84 گیگ شارژ میکرد!
اما ایشون زده طرح مودم دار و 80 گیگ شارژ کرده . مودم رو ورداشته واسه خودش و 4 گیگ هم کمتر واسه من شارژ زده! . باید از 2020 پیگیر شم یا از خود این دفتر ارتباطی؟
___
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقتی هست اوضاع PING و TIMEOUT مخابرات واسه ما گیمرها بیش از حد مشکل ساز شده . چند روز پیش تو Teamspeak بچه ها 10-12 نفری هستیم قرار شد تخلیه پورت کنیم و بریم از شرکت خصوصی نت بگیریم . یکی از دوستان که زودتر اقدام کرده بود بهش گفته بودن بین 1 تا 3 ماه خط تخلیه میشه تا اینکه این حرف واقعا عصبیمون کرد و 3 نفرمون باهم رفتیم مخابرات مرکز تخلیه کنیم . خدایی همین نبود بهمون حمله کنن چون داریم خطو خالی میکنیم . موندم این مخابرات سیاستش روی چه هست . رضایت مشتری ؟ کیفیت بالا ؟ خدمات خوب ؟
من که از سال 1383 ADSL دارم (منظور تو دیوار نیستیم) و زنگ زدم میگم Snr مودم پایین هست استاندارد باید بین 15-20 باشه که الان ماله من 7 هست
جواب : شما برو توی یاهو ببین یاهو باز میشه (من ساده لوح هم حرفش رو باور کردم و رفتیم دیدم بله یاهو باز میشه) پس شما مشکل ندارین
دوباره گفتم بابا SNR خط خرابه خط Stable نیست قطع وصلی داره
جواب : مودم شما ویروس داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n08:
دوست عزیز ناامیدت نکنم ولی من 15GB شارج داشتم 10GB دیگه شارج کردم که بشه 25تا دیدم شده 5GB خلاصه هرکی زنگ زدم منو پاس داد جای دیگه تا اینکه نفر اخر منه پاس داد نفر اول .نقل قول:
کلا اون 4GB شارج بخیال شو یا اصلا خیرات صدقه حساب کن شک نکن اون دنیا جات تو بهشته
اگر هم دوست داری زنگ بزن 2020 چه کسی میتونه تو همین تاپیک به جرات بگه من مشکل داشتم زنگ زدم 2020 مشکلم حل شده ؟
گزینه اخرت سازمان تنظیم مقررات