سلام
من هم تازگی یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم
ازش کاملا راضی هستم. همه سرویس ها هم کار میکنن.
سیم کارت مخابرات رو هم گذاشتم در کوزه!
به نظر من بهترین خوبی ایرانسل اینه که دیگه قبض دم خونه نمیاد و دیگه اعصابت رو به هم نمیریزه
سلام
من هم تازگی یه سیم کارت اعتباری ایرانسل گرفتم
ازش کاملا راضی هستم. همه سرویس ها هم کار میکنن.
سیم کارت مخابرات رو هم گذاشتم در کوزه!
به نظر من بهترین خوبی ایرانسل اینه که دیگه قبض دم خونه نمیاد و دیگه اعصابت رو به هم نمیریزه
خوش به حال ایرانسل که اینقده وکیل وصی داره...شایدم یه سهامی چیزی توش دارین؟؟؟
بابا چه اون دولتیش چه این مثلا غیر دولتیش هیچ کدوم به فکر مردم نیستن...
آخه مگه مغز خر خوردن؟؟؟
این قبول که مخابرات داره سنگ اندازی می کنه...
اما ایرانسل برای دفاع از خودش چه کرده؟؟؟
من هم می گم که کیفیتش خیلی بهتر از مخابراته و نباید در این اول راهی بیش از این هم ازش انتظار داشت...
اما چیزی که اعصاب من رو به هم می ریزه اینه که صداش هم در نمی آد یه کم همین چیزا رو توضیح بده...
مردم که مسخره نیستن...
من الان هم نمی گم کاش سیمکارت مخابرات رو خریده بودم...
می گم کاش اعتباری ایرانسل می گرفتم...
چون الان به شدت احساس می کنم یه کلاه گشاد رو سرمه...
شنبه، 27 مردادماه 1386
سه گله مشترکان ایرانسلبرخي از مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه " ايرانسل " از قطعي حين تماس، مشكلات عدم دريافت پيام كوتاه از ساير شبكهها و پوشش نداشتن برخي نقاط شهر تهران گله كردند.
به گزارش فارس، اپراتور دوم تلفن همراه كه از مهرماه سال گذشته كار خود را آغاز كرده است در حال حاضر به گفته مسئولان اين شركت بيش از 3 ميليون مشترك دارد كه 80 درصد آن مشتركان اعتباري هستند.
در هفتههاي اخير و به گفته مشتركان اين اپراتور مشكلات شبكه افزايش پيدا كرده است.
عدم پوشش دهي در برخي نقاط شهر تهران، قطعي در زمان مكالمه و دريافت نكردن پيام كوتاه از اپراتور اول و تاليا از مشكلات مطرح شده از سوي اين مشتركان است.
برخي از مشتركان ايرانسل به خبرنگار فارس اظهار داشتند كه برخلاف وعدههاي ايرانسل هنوز پوشش شهر تهران كامل نشده است و برقراري تماس در برخي از نقاط تهران به ويژه در شمال شهر با مشكل جدي مواجه است.
يكي از مشتركان ايرانسل به فارس گفت: متاسفانه در حال حاضر دريافت پيام كوتاه توسط سيمكارتهاي ايرانسل كه از سوي مشتركان تلفن همراه دولتي و تاليا ارسال ميشود بسيار مشكل و حتي غيرممكن است.
وي گفت: مكالمه با سيمكارتهاي اعتباري ايرانسل در هفتههاي اخير نيز با مشكلات بسياري مواجه شده است. متاسفانه در حين تماس براي چندين بار قطع و يك طرفه ميشود.
يكي ديگر از مشتركان ايرانسل به فارس گفت: برخلاف سيمكارتهاي دولتي مشتركان دائمي ايرانسل نميتوانند در صورت انصراف وجه 150 هزار توماني خود را از شركت ايرانسل دريافت كنند.
در همين حال يك مقام آگاه به فارس اظهارداشت: اگر ايرانسل نتواند 248 شهر را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد، مورد جريمه قرار ميگيرد.
بچه ها تا تنور داغه بايد بچسبونيم ( من منظورم متشنج كردن اوضاع نيست ها)
بايد هر چه زود تر نامه رو بفرستيم بخونن
دير بجنبيد دوباره جوابي نميگيريم
خلف وعده تاليا در عرضه 2 ميليون سيم كارتبرخلاف وعده مسوولان شركت تاليا، اين پيمانكار هنوز نتوانسته است با گذشت حدود 2 سال از آغاز بكار خود، به تعهد 2 ميليون مشترك عمل كند.
به گزارش فارس، اولين شبكه مستقل تلفن همراه اعتباري با نام تجاري تاليا كه توسط مجتمع صنعتي رفسنجان اجرا شده است طبق قرارداد خود با كارفرما يعني شركت مخابرات ايران بايد2 ميليون مشترك تلفن همراه اعتباري داشته باشد كه هنوز با گذشت حدود 2 سال اين وعده محقق نشده و بيشتر فرصت سوزي كرده است، چنانكه ديگر اپرتورها توانسته جاي خود را در بازار در بخش سيم كارت اعتباري باز كند.
تاليا ميتوانست از استقبال مردم از سيم كارتهاي اعتباري و قبل از ورود ايرانسل بهره كافي را ببرد.
تاليا نيز معتقد است كه شركت مخابرات ايران به موقع نتوانسته است فضاي فركانس مناسب در اختيار آن قرار دهد.
مجتمع صنعتي رفسنجان بعنوان برنده اين مناقصه در قرارداد خود با شركت مخابرات ايران متعهد شده بود تا 2 ميليون سيم كارت در 28 مركز استان كشور را با كيفيت سرويس دهي تضمين شده و تا 28 بهمن 84 عرضه كند.
اما هم اكنون تاليا كمتر از 700 هزار مشترك فعال در كشور دارد
بچه هاي اين جاروووووووووو
700 هزار مشترك
اون وقت باز هم بگين تاليا افتضاح نيست
تاليا افتضاح نيست فاجعه است
تازه كمتر از 700 هزار تا
آخه صداش در بیاد که چی بشه؟نقل قول:
مگه توی این مملکت صدای کسی هم میتونه در بیاد؟!
اگه بخواد اعتراض کنه که 3 سوته درش رو تخته میکنن
من وقتی یادم میافته که بالای این سیم کارتی که توی دستمه 640 هزار تومن پول دادم و 1 سال هم منتظر موندم روانی میشم
وقتی میبینم که هزینه هر دقیقه مکالمه با موبایل مخابراتی از هزینه مکالمه با کارت تلفن به آمریکا گرون تره دلم میخواد بالا بیارم :2:
غلط کردن. اصلش اینه که هویت اون مشترک ها رو بگه. نه اینکه فقط بگه یه نفر اینجوری گفته.نقل قول:
مثلا ما زیر ناممون اسم و شماره میزنیم تا فکر نکنن الکیه.
تازه من فکر کنم کمتر از این حرفا مشترک داشته باشه.نقل قول:
نوشته شده توسط hassan_magic2000;1451751
تازه قرار بوده 2 میلیون رو تا بهمن 84بده با کیفیت تضمین شده !!!!!
تازه بعد این همه وقت 28 شهر؟؟؟؟؟؟؟؟
این همه سنگ های که دولت جلو پای ایرانسل گزاشته ,رو هم بزاری میبینی که از اورست هم بلندتره!نقل قول:
و ایرانسل باید کوهی به بلندی اورست رو بکنه!:5:
نقل قول:
مجبور نيست قول الكي بده ! از اول مي گفت اصفهان 1 سال ديگه افتتاح ميشه تا ما تكليفمون معلوم بشه .
آقا دیروز اصفهان ایرانسلش قاط بود من خاموشش کردم و همون دولتیه را دوباره بعد از 2 ماه که این طرحای قرمز اینا اومده روشن کردم.باور کنین این مخابرات افتضاحه ! من اصلا نمی خوام الکی طرفداری کنم ولی ایرانسل با همین کیفیت ضعیفش توی اصفهان از این دولتیا بهتره ! چون من الان یه مدته دیگه دولتیه را کاریش نداشتم تازه اموروز و دیروز فهمیدم عجب چیزای گندیه در مقابل ایرانسل!
sms توی ایرانسل واقعا سریع ارسال میشه ! واقعا سریعه ! دلیورشم که نهایتش تا 2-3 ثانیه بعد میرسه اما این دولتیا باور کنین sms تا حتی 10-15 ثانیه تو outbox میمونه بهد میره تازه دلیورشم یا نمیاد یا اگه بیاد یه 20 ثانیه بعد میرسه ! در ضمن خیلی ها از نگرفتن sms از اپراتور اول مینالن من اصلا توی این مدت هیچ مشکلی نداشتم تمام sms ها سریعا رسیده حتی یه نرسیده هم نداشتم.اما این دو روزه من 3-4 تا sms نرسیده داشتم .
من تاحالا نشده ایرانسل توی خونمون کاملا بی آنتن شه یعنی قدرت آنتنش خیلی نوسان نداره اما این دولتیه باور کنین من 10 س.م جابجاش می کنم بی آنتن میشه بهد یهو پر میشه یهو نصفه میشه ! خیلی مسخرس و جالب اینجاست دکل مخابرات دو تا کوچه فاصله داره که حد اقل 15 تا سکتور داره !
تازه من طی دوباری که خواستم که زنگ بزنم شاید هر بار بعد از 5 بار پیغام های network busy-connection error تازه وصل میشه ! واقعا این همراه اول افتضاحه !فقط البته از نظر من یه مقدار تعرفه ایرانسل بالاست.
ایرانسل به نظر من خیلی خوبه از دولتی خیلی بهتره حتی به صرفه تره
من خودم پایه ی ثابت حرف زدن دوازده شب به بعدم خیلی کیف میده
این طرح های قرمز آبی طلاعیش هم به نظر من خیلی می ارزه
به به سامان جون اینجا کجا و شما کجا؟!!(مثل اینکه برعکس گفتم)نقل قول:
تو شیراز که فقط پایین شهر انتن میده به درد نمی خوره اینجوری که
بچهها یه مشکل (تهرانی ها )
مدتی هست که وقتی کسی به من زنگ میزنه
بار اول: صدا نمییاد
بار دوم: ممکنه صدای طرف بیاد
بار سوم: مشکلی نیست و صدا کاملا واضح هست
کسی همچین مشکلی داره؟
آقا مهدی عزیز از این که این همه مدت هم به یاد من بودی متشکرم
درمورد مشکلت هم باید بگم بله اکثر اوقات بار اول هیچ صدایی نمیاد
بار دوم درست میشه
بعضی وقتها هم 100 بار زنگ می زنم اشغاله در حالی که طرف اشغال نبوده در ضمن اگر بوده پشت خطیش فعال بوده !
ولی من بازم ایرانسل رو به دولتی ها ترجیح می دم
منم دقیقا این مشکلا دارم کلا بار اولا باید بدونی بی خیال !نقل قول:
خواهش میکنم.... سامان جان شما لطف دارینقل قول:
پس معلوم شد که که این مشکل سایر دوستان هم دارن
ولی خوب آخه قبلا نبود...
راستی چناب jackhammer اگه نمیتونی پست بدی باید ایمیل فعال سازیت را تایید کنی....!!!!
کاش که جنوب شهر رو هم درست آنتن میدادنقل قول:
من چند وقت پیش بلوار امیرکبیر بودم که قبلا نصفه آنتن رو داشتم اما حالا دیدم که متاسفانه همون نصفه آنتن رو هم اونجا از دست داده بودیم :41:
آقا ما موبایل خریدیم که صحبت کنیم و همیشه در دسترس باشیم بعد شما میگی خودمونو مخفی کنیم؟نقل قول:
مهدی جان...مرسی که به فکر منی ولی خودم ایمیلمو عوض کرده بودم...
1001...
ما خونمون قبل از خیابون باغ حوضه...میدونی که کجاست؟ من الان تو خونه 1-3 از 5 آنتن رو دارم.
بلوار امیر کبیر تا چهاراه سرباز رسمیه و من اینجا اعتراف می کنم که جایی که ایرانسل گفته رسمیه تا حالا هیچ مشکلی نداشتم...
دوست عزیز یادم نمیاد که ایرانسل برای فروش سیم کارت روی گردن کسی چاقو گزاشته باشه؟!یا به زور متوصل شده باشه!!کسی زورت نکرد بری ایرانسل بخری,شاید ایرانسل لشکر کشی کرد اومد پیشت که به زور سلاح گرم و سرد و ولرم ازش سیم کارت بخری!!!:5:نقل قول:
خودت خواستی!
من که از ایرانسل خیلی راضیم:5:
:10:
اقا از ايرانسل هم به اينترنت conect ميشي فيلتره آيا موبايلم ف يلتر شكن داره؟
اقا از ايرانسل هم به اينترنت conect ميشي فيلتره آيا موبايلم ف يلتر شكن داره؟?
من مشهدم....آنتن دهي عاليه.......915 رو ميزاره تو جيبش در مياره.......اميدوارم ايرانسل دست به کار شه بقيه شهرها رو هم بکنه مثله مشهد
توتبريزم انتن فول هست تو همه جاش .اصلا جايي نيست انتن نده صداش خيلي خوب من ازش خيلي راضيم بين شهر ها هم خوبه تو استان اذربايجان شرقي
تو يه قسمتي بود حدود 1 ماه پيش انتن زد ايرانسل درست 10 روز كشيد من هر روز نگاه مي كردم تموم كرد الان هم انتن ميده تو ان منطقه كوچيك ايرانسل 4 تا bts داره
انشاا.... شيراز و اصفهان هم مثل تبريز ميشه
شما اگه گوشیت را وصل کنی به کامپیوتر و از طریق کامپیوبر از اینترنت موبایل استفاده کنی، با همون روش های معمول میشه فی لتر را رد کرد. اینترنت ایرانسل هم شبها سرعتش خیلی عالیه، من خودم با 10 کیلو بایت دانلود می کنم تا حالا باهاش 200 مگی دانلود کردم:31:.نقل قول:
تا حالا کسی موفق شده با ایرانسل mms بفرسته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من چه جوری این خدمات ایرنسل رو تو منوی گوشیم فعال کنم؟
آخه میخوام برای یه نفر شارژ بفرستم!
تو رو خدا یکی جوابه منو بده!
آره بابا از اوایل اسفند تا اواخر فروردین ام ام اس داشتیم.نقل قول:
یادش به خیر !!! :41:
نقل قول:
من كه خودم الحمدالله اصلا مشكلي نداشتم و از ايرانسل بابت تمام
طرح هاي رايگانش تشكر ميكنم
ولي حالا شما اين كد هايي كه ميدم به ترتيب بزن ان شاالله مشكلت حل شه
##21#
##002#
البته اينها براي دايورته ولي ...
اگرم جواب نداد به من ربطي نداره شايد مشكل شبكه اي باشه شايد ايراد منطقه اي باشه
این منو ها فعال نیست هنوز!!نقل قول:
عزيزم منم ارانسل رو قبول دارم فقط دارم ميگم بد قوله كه اين رو تقريبا همه اعضا غير از شما قبول دارن !!نقل قول:
نقل قول:
سلام به دوستان عزيزم كه حسابي از ايرانسل نا اميد شدند.
ولي اين مشكلاتي كه شما مي گيد رو من كه نداترم ولي به نظر مي رسه كه سيم كارت دائمي داري.
شما تا حالا به اين نكته توجه نكرديد كه اين مشكل از اينه كه هر Server براي ساپورت مشركاني معين در نظر گرفته شده و حالا كه مشرتكان ايرانسل از حدي كه برنامه ريزان شركت فكر مي كردن بيشتر شده اين مشكلات هم بوجود اومده و.لي الان خوزياد بد هم نيست اگه كسي با شما تماس برقرار كرد مي توني بفهمي كه:
1- چه قدر كارش گير بوده كه 10 بار شمارت رو گرفته2:10:
- چه قدر دوست داشته كه با اين همه مشكل با تو تماس گرفته.:46:
ولي جدا از شوخي يه نكته كليدي هست انجام بديد خيلي تأثير داره.
Send My Caller ID رو روي پيش گزينه شبكه نگذاريد
بگذاريد روي روشن.
تأثيرش رو كاملا متوجه خواهيد شد.
راستي ديگه كسي به من زياد ميل نمي زنه ها!!!
چه خبره؟:41:
از اين سرويسه فهرست شماره هاي طلائي حتماً استفاده كنيد. من كه دارم حالش رو مي برم.
اينو خوب آمدي ايول:31:نقل قول:
:31::31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
MMSو که خیلی وقته شورای مالی انقلاب:31:ایرانسل و مجبور کرده که ببنده:13:
آره کاملا با حرفت موافقم ! منم تو تبریز خیلی راضیم.نقل قول:
فقط این BTS که میگی کجایه تبریز بود ؟:31:
منم دیدم پیمانکاران آذربایجان شرقی خیلی خوب کار میکنن. در عرض چند روز یه BTS کامل میکنن راش میندازن:10:
به امید افتتاح رسمسه کل شیراز و اصفهان و تهران و مناطق جنوب وکل ایران:31::20:
الان 3 ماهه ايرانسل شهر اضافه نكرده ها !!
:27اقا شاهین من به جای تمام بچه های فروم بهتون میل میرنم!!!:27::31:نقل قول:
سلام آقا حمید 110 من یکی از طرفدارهای شما هستم میشه بگین کجا خدمت میکنین و چند ماه خدمتین چون خودمم سربازم اگه سوالم به انجمن مربوط نیست از تمام اعضا به خصوص آقا حمید معذرت میخوام:41:
آقا دمت گرم:11: فقط ميشه بگي چه جوري به كام وصلش كنم؟:46:نقل قول:
سلام برو بچ باحال پي سي ورلد
بچه ها يه خبر خوششش
ايرانسل در پوشش شبكه رو تخته نكرده
امروز تو روزنامه زده بود سه تا شهر آزاد شهر و تكاب و طبس و نور آباد
افتتاح شبكه هم 11 و 12 تير
نميدونم اين چه سيايتيه كه يه ماه بعد تو روزنامه ها آگهي ميده
در ضمن براتون عكسش رو هم گزاشتم البته حجمش يه مقدار زياده ( 551 كيلو بايت) خواستم با كيفيت بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچهها یه مشکل (تهرانی ها )
مدتی هست که وقتی کسی به من زنگ میزنه
بار اول: صدا نمییاد
بار دوم: ممکنه صدای طرف بیاد
بار سوم: مشکلی نیست و صدا کاملا واضح هست
کسی همچین مشکلی داره؟
اگه تعرفم دقیقه ای بود بابام در می آمد....
------------------------------
مجبور نيست قول الكي بده ! از اول مي گفت اصفهان 1 سال ديگه افتتاح ميشه تا ما تكليفمون معلوم بشه .__________________
من هم همین رو می گم. تازه من بدبخت تو بهارستانم گفتم اصفهان که تو 22 بهمن راه بیفته بهارستان دیگه اول تابستون کامل می شه... اما...