میشه یه عکس از سرویسای پیش پرداخت بزارید؟نقل قول:
Printable View
میشه یه عکس از سرویسای پیش پرداخت بزارید؟نقل قول:
سلام دوستان
من از این سرویسهای جدید گرفتم. واسه منطقه ما فقط سرعت 100 مگ میدن.
مشکل اینه که سرعتی که من میگیرم نهایت 62 مگ هست ولی خب از من
پول 100 مگ رو گرفتن. به پشتیبانی هم گفتم میگن اختلال هست درست میشه
ولی خبری نیست. بنظر مثل سرویس 50 مگ میمونه.
ممکنه پورت من رو محدود به 50 مگ کرده باشند؟
سلام دوستان
من از این سرویسهای جدید گرفتم. واسه منطقه ما فقط سرعت 100 مگ میدن.
مشکل اینه که سرعتی که من میگیرم نهایت 62 مگ هست ولی خب از من
پول 100 مگ رو گرفتن. به پشتیبانی هم گفتم میگن اختلال هست درست میشه
ولی خبری نیست. بنظر مثل سرویس 50 مگ میمونه.
ممکنه پورت من رو محدود به 50 مگ کرده باشند؟
درود..نقل قول:
باید حداقل 100 مگ بگیری !!
چند روز صبر کن و درست نشد 100% از سمت خودشون محدود کردن. زنگ بزن 2020 بگو 100 مگ گرفتم رو 50 بستن. سامانه 195 هم شکایت کن و تو پورتال مخابرات هم تیکت بزن. برای گرفتن 100 مگ سخت نمیگیرن و اگر پروفایلت اشتباهی شده باشه درست میکنن. اگر هم سرعت بیشتر میخوای توی همون تیکت پورتال بگو حداکثر سرعت ممکنه برام ببندید و ببین چی میشه.
- - - Updated - - -
دوستان مخابرات الان همه جا باید همین طرح جدید باشه که در سایت مخابرات هم گفته شده و پنل کاربری منم دقیقا همین طرح و قیمت هست. پیش پرداخت و پس پرداخت هم مثل هم اند. همه سرعت ها بین 100 تا 200 یعنی باید حداقل 100 داشته باشی و حداکثر تا 200 میره من بین 120 تا 198 میگیرم و بیشتر روی 150 هستم البته با وای فای 5 و فقط یه طرح سرعت 100 تا 1000 داره با حجم 500 و قیمت 400.
البته طرح های قدیمی احتمالا تا پایان قراردادشون همانجور باقی می مونن.
در ضمن سرعت آپلود در سایت و پنل کاربری گفته یک هشتم حداقل سرعت که در عمل بیشتره و یک هشتم حداکثر سرعته یعنی یک هشتم 200 که میشه 25
دوستانی که مودم هواوی کیو 2 دارن آیا مثل من روی وای فای 5 با گوشی سرعت آپلودشون خیلی کمه؟
من حداکثر سرعت آپلود که 25 هست را با لپ تاپ با وای فای 5 دارم اما با گوشی اونم با وای فای 5 سرعت آپلود از 2 بیشتر نمیشه :sad:درصورتیکه با همون گوشی با وای فای 2.4 سرعت آپلود 25 میشه.:happy:جالبه که چنتا گوشی داریم همه سامسونگ و همه همین مشکل را دارند.:rolleye:جالبتر اینکه یه تبلت قدیمی دارم اونم سامسونگ و اندروید 5.1.1 هست اما این مشکلو نداره.:ohno:
راستش تازه اشتراکم رو تمدید کردم و یک حجم شبانه 4 تا 12 صبح هم خریدم به خاطر همین صفحه تغییر سرویس رو برام نمیاره تا براتون عکس بگیرم. ولی سرعتاش همین دوتاستنقل قول:
من مودم کیو 2 ندارم ولی به نظرم خیلی بعیده مشکل مودم باشه چون داره روی لپ تاپ با وای فای 5 همون 25 مگ رو میده. راحش اینه که یک روتر دوباند دیگه پیدا کنید و گوشیتون رو بهش وصل کنید . اگه دیدید گوشیتون رو اون روتر هم فقط 2 مگ سرعت اپلود داره دیگه یعنی صدردصد مشکل چیپ وای فای گوشیه که سرعتش پایینهنقل قول:
الان چند روزه یهو میبینم که سرعت اینترنت داغون شده ، پینگ 8.8.8.8 رو میگیرم میبینم تایم اوته یا 2000 و 3000 جواب میده ، تست سرعت خارجی میگیرم میبینم بیشتر از 3 تا 4 مگ نمیشه . بعد مودم رو خاموش و روشن میکنم و همه چی درست میشه :blink: این مدلش رو ندیده بودم، وقتی اینجوری میشه سایت های داخلی و پینگ های داخلی مشکلی ندارند به خاظر همین فکر نمیکنم مشکل مودم باشه. برای شما همچین اتفاقی می افته؟
من تو پنل کاربری م این شبانه را نمیبینم. چطور میشه گرفت؟نقل قول:
من یک هفته است گه گرفتم: پیش پرداخت سرعت 100 تا 200 و حجم 220 و فعلا چنین مشکلی نداشتم. شاید بهتر باشه یکبار مودم را تنظیم کارخانه کنی و دوباره کانفیگ کنی اگه بروزرسانی داره انجام بدی.نقل قول:
آخه فقط یه گوشی نیست!نقل قول:
من چیز شکن روشن کنم بعد خاموش کنم اینطور میشه. سایت های داخلی مشکل ندارن ولی خارجی ها مشکل واسشون پیش میاد و پینگ میره بالای هزار. باید مودم رو روشن خاموش کنم درست بشه. :thumbsdowنقل قول:
متاسفانه همش مال این فیلترینگ هستش.
از منوی خرید ترافیک قسمت ترافیک زمان دار رو انتخاب کنید . این ترافیک هایی که اینجا میاره همه وابسته هستند به سرویس اصلی . قدیم که پس پرداخت داشتم این شبانه رو بهم نشون نمیداد . بدیشون هم اینه که وقتی زمان سرویس اصلیتون تموم بشه از این ترافیک های زماندار چه استفاده کرده باشید چه نه همش سوخت میشه ولی به صرفه هست . 150 گیگ از 4 تا 12 صبح گذاشته 60 هزارتومننقل قول:
من دوباره تو سایت 195 شکایت زدم انقدر شکایت میکنم تا بیان وصل کنن :))
اگه 195 درست پیگیر کارت نیست می تونی از 195 شکایت کنی اینجوری کارت سریعتر انجام میشه من اینکارو قبلا کردم از لینک زیر برو اون شکایت قرمز رنگ را انتخاب کن و از لیست، سازمان تنظیم مقررات و بعد 195. موفق باشینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
اگه 195 درست پیگیر کارت نیست می تونی از 195 شکایت کنی اینجوری کارت سریعتر انجام میشه من اینکارو قبلا کردم از لینک زیر برو اون شکایت قرمز رنگ را انتخاب کن و از لیست، سازمان تنظیم مقررات و بعد 195. موفق باشینقل قول:
سلام و وقت بخیر؛ در همین تاپیک گفته شده بود که بازرسی خود شرکت مخابرات، بهتر از سامانه 195 رسیدگی میکنه؛ برای دوست خودم اول تو سامانه 195 شکایت کردم و جوابی بعد از دو ماه نگرفت؛ به محض شکایت در سامانه بازرسی مخابرات، یک هفتهای فیبرش رو وصل کردندنقل قول:
دوستان لطفا بگید با وای فای چقدر سرعت میگیرید:
مودم من کیو 2
طرح 100 تا 200
وای فای 2.4 دانلود 60 آپلود 25
وای فای 5 دانلود حدود 150 تا 200 آپلود 25
بهم گفتن زیرساختش هنوز تو منطقه شما کامل نشده برای همین 3 ماه ADSL من رو رایگان شارژ کردن تا زمانی که اماده بشهنقل قول:
خب پس شما رو تحویل گرفتند؛ ما که پیش شماره 44 هستیم، هر دفعه میگن باید چندتا واحد با هم درخواست بدند و تکی نمیشه، صرف اینکه شما درخواست فیبر داشتید و امکان ارائه نبود براتون سه ماه رایگان تمدید کردند؟ در مورد دوستم هم که تو فلاح بود، اینم بگم که طبق سایت ملی فیبر، تو محدوده سبز قرار داشت ولی بدون شکایت نتونست بگیرهنقل قول:
والا من تو محدوده سبز هستم ولی کلا هیچ کجای شهر هنوز فیبر نوری نشده کابل کشی داکت گذاشتن فقط اره چون من روی 2 تا خط سرویس دارم و ماهی 500 هزار تومن پول اینترنت میدادم حالا این 3 ماه رایگان هم چیزی نیست به من گفتن من تو اولویت هستم و هر وقت زیر ساخت فراهم شد اولین نفر برای من انجام میدن چون 2 بار هم شکایت کردم یه جورایی مجبور شدن اینجوری برخورد کنننقل قول:
اگر در محدوده سبز هستی، بازرسی مخابرات شکایت کن ضرر که نداره، شاید منفعت هم داشته باشه، البته یک جورایی با این سه ماه رایگان شما را نمکگیر کردهاند و دستتان برای شکایت مجدد بسته است ولی دوست من هم محدوده سبز بود و با 195 گیرش نیومد چیزی، بعد شکایت بازرسی، یک هفته ای وصل کردندنقل قول:
خیلی گرون کردن سرویسارو
دوستان از مخابرات به من دیروز زنگ زدن گفتن منطقه شما فیبر نوری اومده قبلا درخواست داده بودین میخواین منم گفتم بله. خلاصه شماره کارت داد 825 تومن ریختم به حسابشون ثبتنام کرد. بعد گفت ظرف 5 روز باید مودم بخری ببری مخابرات منطقه شماره سریالشو ثبت کنن و از این حرفا. کارشناس فروشش گفت مودم Q2 بخر از همه بهتره. میخواستم بدونم دوستانی که تجربه دارن بنظرتون چی بخرم؟ اینم مدلی که گفت خوبه یا نه؟ الان من فقط باید مودم بخرم یا چیز دیگه ای هم باید بگیرم؟
راستی یه سوال دیگه. سیم کشی این اینترنت فیبر نوری چطوریه؟ از همون مسیر خط تلفن که میاد تو خونه کابل کشی میکنن یا از جای دیگه کابلش میاد. ما خونه مون تو مجتمعه کابل از بیرون بخوان بکشن یکم سخته فکر نکنم بشه. کلا چطوریاس قضیه کابل کشی اینا؟
مودم هواوی 8245Q2 مودم خوبی هست و الان در تهران حدود 2200 قیمتش هست- بله خرید میکنید و بعدش هم باید سریالش رو به کارشناس بدید که ثبت کنهنقل قول:
فقط از کارشناس بپرسید و مطمئن بشید ک تجهزیات هواوی باشه و فایبر هوم نباشه که مودم رو دستتون بمونه
فقط مودم کفایت میکنه برای اتصال
کابل فیبر نوری شبکه کابل تلفن هست و معمولا کابل 2 کور استفاده میکنند که یک کور پشتیبان گذاشتع میشه
اینکه کابل در کنار کتبل تلفونتون رد بشه یا نه بستگی به ساختار سیم کشی خونتون و کسی که بال رو نصب میکنه داره - بهشون فشار بیارید که از خرطومی تلفن رد کنن و در کنار پریز تلفن atb رو نصب کنن
- - - Updated - - -
مودم هواوی 8245Q2 مودم خوبی هست و الان در تهران حدود 2200 قیمتش هست- بله خرید میکنید و بعدش هم باید سریالش رو به کارشناس بدید که ثبت کنهنقل قول:
فقط از کارشناس بپرسید و مطمئن بشید ک تجهزیات هواوی باشه و فایبر هوم نباشه که مودم رو دستتون بمونه
فقط مودم کفایت میکنه برای اتصال
کابل فیبر نوری شبکه کابل تلفن هست و معمولا کابل 2 کور استفاده میکنند که یک کور پشتیبان گذاشتع میشه
اینکه کابل در کنار کتبل تلفونتون رد بشه یا نه بستگی به ساختار سیم کشی خونتون و کسی که بال رو نصب میکنه داره - بهشون فشار بیارید که از خرطومی تلفن رد کنن و در کنار پریز تلفن atb رو نصب کنن
ممنون از راهنماییتون.نقل قول:
فقط یک سوال دیگه. همراه این مودم باید پچ کورد هم بخرم یانه؟
آخه مثلا تو سایت بروزبازار نوشته حتما همراه این مودم یه پچ کوردم که لینکشو همونجا گذاشته باید جدا خریداری بشه در حالی که بقیه سایتها همچین چیزی ننوشتن! توی یه ویدئوی آنباکس که تو یوتیوب دیدم انگار پچ کورد هم همراه این مودم بود نمیدونم این فروشنده ها اونو برمیدارن از تو پک اصلیش باز جداگانه میفروشن به مردم بدبخت یا کلا باید جدا اینو تهیه کرد! گیج شدم یکم! بعد قیمتهای متفاوتی هم هست انگار تو بازار. از 1990 میفروشن بعضی سایتها تا 2400. اینها اصلی و تقلبی دارن؟!
پچ کورد را جدا باید هم رنگ پورت مودم بخری اگه آبیه باید آبی بخری.نقل قول:
متاسفانه هواوی اصل وجود نداره اینا که هست همه کپی هستند ولی اگه بتونی حضوری خرید کنی شاید نسخه کپی بهتری گیرت بیاد.
درود
اساتید فن لطفا توضیح بدید
دراپ کشی و فیوژن انجام شده و کانفیگ مودم هم انجام شده ولی چراغ losقرمز هستش،با پیگیری از نصاب بهم گفت که fat هنوز غیر فعاله،همچین چیزی ممکنه درست باشه؟و چقدر طول میکشه که fatفعال کنن اصلا روال فعال کردنfat چجوریه
سپاس فراوان
یه تابلو هست که بش میگن ODC از اونجا اگه وصل باشه بعد می رسه به یه جعبه کوچیک که معمولا روی دیوار خونه نصب شده که بش میگن FAT که از اینجا باید کابل دراپ وصل باشه و بعدش اون سر کابل دراپ که به مودم وصله و تمام. وصل کردن و چک کردنش همش 20 دقیقه وقت می گیره اگه بیان برات انجام بدن.نقل قول:
این FAT
اینم ODC
- - - Updated - - -
یه تابلو هست که بش میگن ODC از اونجا اگه وصل باشه بعد می رسه به یه جعبه کوچیک که معمولا روی دیوار خونه نصب شده که بش میگن FAT که از اینجا باید کابل دراپ وصل باشه و بعدش اون سر کابل دراپ که به مودم وصله و تمام. وصل کردن و چک کردنش همش 20 دقیقه وقت می گیره اگه بیان برات انجام بدن.نقل قول:
این FAT
اینم ODC
سپاس از پاسخ شما
پس فعال کردن fat کار فیزیکی و زمانبری نیست؟یعنی اگه تماس بگیرم و پیگیری کنم یک روزه انجام میشه؟
آره ، حتما پیگیر باش.نقل قول:
سلام دوستان امروز مورخ 27 مرداد 1403 رفتم مرکز مخابرات یزدان پناه تهران و با مسئول مربوطه در رابطه با فیبر صحبت کردم، از توی کامپیوتر نقشه را دید؛ اولش گفت باید 8 واحد باشید بعد که دید من یکم مصر هستم، گفت تا چهارتا هم اوکی هست؛ اینم میدونم و بهش گفتم که در کمتر از صد متری منزل در ده پلاک اونورتر در همان راسته منزل ما، باکس فیبر روی دیوار هست، اخرش گفت پورت خالی ندارم و باید حتما چهار واحد باشید وگرنه نمیشه و برید با همسایهها صحبت کنید؛ پیش شماهر 44 هستیم و محدوده جنتآباد شمالی هستم و در نقشه سایت ملی فیبر هم در محدوده سبز نیستم وگرنه با شکایت ازشون میگرفتم؛ حال میخوام بدونم اگر همسایههای ما اصلا اهل اینترنت نباشند و یا نخواهند این همه هزینه کنند، چرا باید من هم از این موضوع بی بهره بمانم، میخوام بدونم آیا با شکایت چه در 195 و چه در بازرسی مخابرات، میتونم فقط برای خودم فیبر بگیرم و کلاً راهکاری داره یا نه؟ اگر تجربهای دارید و میتونید کمک کنید ممنون میشم
درود
دراپ کشی و فیوژن برام انجام دادن ولی نت وصل نیست میگن که پان نداریم
،از دوستان کسی میتونه بگه منظور چیه
حتماً به بازرسی مخابرات شکایت کنید.نقل قول:
درود.. دقیقا مورد شما برای من هم پیش اومده. مجتمع جدید اصلا کسی اهل اینترنت و فیبر و .... نیستن و چند نفر هم که وی دی اس دارن راضی هستن و اصلا نمیخوان هزینه اضافی بکنن. 10 بار رفتم مخابرات پاشون رو تو یک کفش کردن که حداقل 20 واحد جمع کنید. اخرش بی خیال شدم و 5 روز پیش رفتم فیبر شاتل ثبت نام کرد با طرح جشنواره سالیه اکستریم (تحت پوشش هستیم و باکس شاتل 20 متر با ساختمان فاصله داره ). واقعا نمیخواستم ولی بعیده مخابرات 2 سال دیگر هم سمت ما بیاد. حالا یکسالی با 400 گیگ در ماه اوکی هستم ولی امیدوارم سال بعد دوباره جشنواره بزاره. واقعا این گرفتن فیبر خودش داستانی هست.نقل قول:
سلام دوباره خدمت دوستان و ممنون از راهنماییهای مفید؛ دیروز در 195 شکایت کردم، امروز از مخابرات زنگ زدند که امکانات فیبر فراهم شده؛ خدا رو شکر یک روزه معجزه رخ داد و مرده زنده شد؛ چون از مودم و این داستانها اطلاعاتی ندارم، حالا میخواستم در رابطه با خرید مودم و در صورت نیاز روتر تجربه ها و راهنماییهاتون رو در اختیار بذارید؛ با تشکر
سلام اجرای فیبر نوری در منطقه ما را به دو شرکت صبانت و شاتل واگذار کردن . شرکت شاتل کوچه ما و کوچههای اطراف را FAT گذاری کرده البته هنوز هیچ کابل کشی انجام نشده. میخواستم بدونم اگر مجبور بشیم در ابتدا از شرکت شاتل سرویس بگیریم و راضی نبودیم آیا امکان داره مثل ADSL به شرکتهای دیگه مثل خود مخابرات یا صبانت یا یه شرکت دیگه مراجعه کنیم و از اونا سرویس بگیریم؟
تهران
فرانکفورت
- - - Updated - - -
تهران
فرانکفورت
نیو یورک
لندن
لوس آنجلس
درود. این همون طرح 1 گیگ جدید هست ؟نقل قول:
مودم مارک هواوی خوبه اما متاسفانه هرچی در بازار هست همه کپی هستند بهتره از خود سرویس دهنده بپرسی، در ضمن هرچه خریدی حتما پورت شبکه کابلی ش و حتی وای فاش یه گیگ ساپورت باشه اینجوری دیگه احتیاجی به روتر نداری.نقل قول: