سلامنقل قول:
مدل پرینتر تون چیه؟
Printable View
سلامنقل قول:
مدل پرینتر تون چیه؟
cannon pixma mp490
دکمه کنسل رو چند لحظه بفشارید و رها کنید تا ریست بشه.نقل قول:
موفق باشید
سلام من یه پرینتر مدل px720wd اپسون خریدم اوایل خیلی خوب چاپ میکرد ولی الان وقتی عکس چاپ میکنه یه هاله ی قرمز رنگ رو عکس می افته نازل چک که میزن همه رنگها به صورت عالی کار میکنن و مشکلی تو نازل چک نداره دوستان اگه میتونن راهنمایی کنن درضمن من روی پرینتر از کارتریج شارژس استفاده میکنم
عکس اصلی و پرینت شده رو پیوست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
دقیقا متوجه منظورتون از هاله نشدم،
به نظر میاد توناژ رنگ سرخابی بیشتر از حد معمول هست
آیا با همه نرم افزار ها این مشکل وجود داره؟
آیا با نصب دوباره درایور و ویندوز باز هم مشکل پابرجاست؟
آیا با تغییر تنظیمات پرینتر و کم کردن توناژ رنگ سرخابی بازهم مشکل وجود داره؟
موفق باشید
سلام عکس تار می افتهنقل قول:
باهمه نرم افزارها مشکل داره
با نصب درایور و ویندوز با این مشکل هست
چطور باید توناژ سرخابی رو کم کنم
ممنون
تو تنظیمات پرینتر و در سربگ Advanced یکم جستجو کنید پیدا می کنید
سلام
کسی نرم افزار اورجینال آپدیت برای 3200 سامسونگ رو نداره
لازمه واجب سریعی
ورژن 8 هم هستش
دیروز کابل یو اس بی پرینتر 2015 را عوض کردم چون کابل اصلی پرینتر خراب شده بود.. الان پرینتر پرینت میزنه و مشکلی نداره.. اما یک عیب بزرگ به وجود امده و اون این است که هر وقت پرینت میفرستم که چاپ می کنه یک صفحه دیگه هم خودبخود و بدون اینکه دستوری بهش بدم چاپ می کنه و این امر بارها اتفاق افتاده و متاسفانه باعث از دست دادن برگه های a4 زیادی شده ام. روی این برگه و قسمت بالای صفحه این پیام چاپ میشه و باقی صفحه خالی است.. دوستان لطفا در این زمینه مساعدت کنید.. شاید مشکل از کابل باشه که مدل چینی است.
این پیام بالای صفحات میاد
GET /DEVMG/DISCOVERYTREE.XML HTTP/1.1
HOST: 127.0.0.1:8080
سلام
من یه پرینتر hp deskjet 3420 دارم که بعد حدود 7 سال خواستم راش بندازم.
برای ویندوز سون درایوری نداره و تو سایتش یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته برای نصب پرینتر. دقیق انجامش دادم ولی کار نمیکنه. یعنی فایل برای پرینت میفرستم ولی هیچ عکس العملی نشون نمیده.
بنظرتون راهی هست که بشه راش انداخت؟
با سلام
من یه پرینتر کنون LBp2900 دارم که تازه خودم کارتریجشو شارژ کردم.از اون موقع که شارژ کردم هر صفحه ای که چاپ میکنه سمت راستش یه خط کمرنگ عمودی هم میکشه دلیلش چیه ؟
کلاً تو سمت راست صفحه انگار یه سیاهی های اضافی خیلی کمرنگ به جز اون خط عمودی دیده میشه.چی شده؟
احتمالا درامش کثیف شده.نقل قول:
سلام.
من سامسونگ 1640 دارم.
مشکلی که امروز یه هو باهاش مواجه نشدم اینه که دیدم یه برگه رو پرینت نمیگیره.
بعئ چراغ اصلی روش رو دیدم که به سرعت بین سبز و قرمز در حال چشمک زدن هست. اون چراغ دومش هم که در صورت مشکل داشتن سبز بود و در صورت مشکل داشتن قرمز میشد الان کلا خاموشه.
درایورش رو دوباره خواستم نصب کنم که دیدم اول نصب میگه که پرینتر وصل نیست به سیستم. کابل رو در آوردم و دوباره زدم ولی بازم حل نشد.
یه هو اینطوری شد و تا دیروز پرینت میگرفتم و نمیدونم مشکلش از کجاست.
ممنون.
درامشو که تازه داشتم کارتریجو شارژ می کردم تمیز کردم با جاروبرقی.واقعاً از درامه؟نقل قول:
نه! مطمئن نیستم! عرض کردم "احتمالا"نقل قول:
شاید از دکتر بلید باشه.
خلاصه من تجربه عملی در این زمنیه ندارم، دوستان دیگر انشاءالله کمکتون خواهند کرد.
موفق باشید
اگه خط ثابت و يكنواخت هست معمولا بدليل خراشيده شدن سطح درام هست كه ممكنه روي درام هم اين خط رو ببينيد كه بايد درام عوض بشه. ولي قبل از اون به سراغ فوم بريد و اون رو تميز كنيد.نقل قول:
پرینتر من hp photosmart cg309 هستش کاغذ های سایز 4*6 و 8*11 رو پرینتر میگیره ولی 7*5 رو پرینت نمی گیره. جای کاغذ دو تا داره که بالایی مربوط به سایز 6*4 هستش من کاغذ 5*7 رو در قسمت پائین قرار دادم پشت کاغذ هم رو بود و از touch smart هم کاغذ 5*7 رو انتخاب کردم ولی ارور photo paper try problem رو میده و میگه: reinsert paper or lower paper try.
درضمن من برای پرینت از کامپیوتر استفاده نکردم و از فلش مموری و خود touch smart استفاده کردم.
مرسی
سلام جواب سوال قبلی منو که ندادید لطف کنید جواب این یکیو بدید ممنون
HP office jet G85 تو ویندوز 7 آپدیت کردم با کابل usb تمام چیزاش درسته و ظاهرا کاملا میشناسش اما موقعی که دستور پرینت میدم هیچ اتفاقی نمیافته و بعد از دو ،سه دقیقه پیج ارور میده! مشکل از کجاست؟
سلام
اساتید پرینتر samsung CLP-310 چراغ قرمزش روشن شده و پرینت نمیکنه مشکل از چی میتونه باشه؟؟؟ پرینتره خوبی هست این دستگاه ؟
ممنون
درود ؛ یه پرینتر HP Photosmart C4783 دارم که 3-4 سالی میشه گرفتمش ولی زیاد باهاش عکس چاپ نکردم.
الان که میخوام یه سری عکس با کیفیت بالا چاپ کنم یه بسته کاغد گلاسه که روش نوشته: Pixel - Inkjet Papaer , Photo Quality Glossy Paper گرفتم و تنظیماتش رو تا جایی که میتونم بالا میزارم اما کیفیت آن چنان خوبی نداره باز! نه که خوب نیست ولی High Quality هم نیست.
حالا واسه ی این نوع کاغد و چاپ با بالاترین کیفیت چه تنظیماتی رو پیشنهاد میکنید؟ در ضمن نوع کاغد رو روی کدوم بزارم؟
با تشکر.
منظورتون از اینکه می گید کیفیت خوبی نداره چیه؟ بیشتر توضیح بدید.نقل قول:
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
پرینتر deskjet f2235 آیا مخزن داره و می شه خودمون شارژ کنیم یا نه؟
جایی این پرینتر رو به مزایده گذاشتن و 60 تومن می دن! من خودم در نظرم بود HP PhotoSmart D110A رو بگیرم! اما از چند تا از فروشنده ها شنیدم که پرینتر های قدیمی اچ پی کیفیتشون از جدید ها بهتره!
در کل ارزش خرید داره این پرینتر؟
سلام تورو خدا هر کی میدونه کمکم کنه من یه پرینتر hp 1018 دارم از همون اول هر وقت میخواستم یه چیزی چاپ کنم باید چند بار پرینترو خاموشو روشن میکردم تا شاید چاپ کنه اما چند وقته هر وقت که چاپ میکنم مثلا اگه نوشته ای رو چاپ کنم همون نوشته هارو چند بار کمرنگ رو همون برگه چاپ میکنه نمیدونم باید چیکار کنم .چند بار هم کارتریج رو در اوردم و یه دستکاریش کردم اما درست نشد. هرکی میدونه مشکل از چیه منو راهنمایی کنه :dani _ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
دوستان سلامعذر میخام عجله داشتم اینجا هم مطرح کردم
من یه hp laserjet p2014 اخیرا مفتی دست دوم گرفتم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاپش کم رنگه . درش را باز کردم دیدم کارتریجش برچسب روش چسبیده و بر همین اساس فکر کنم شارژ شده.:دی
من چشمام صعیفه و میخام پر رنگتر باشه . تو setting دنسیتی را بردم بالا و لی فرقی نکرد
به نظر شما اگه بدم شارژ خوب میشه ؟ یا یه خرید کارتریج رفت تو خرجامون
قیمت کارتریجش الان چنده و الان برای شارژ چند میگیرند ؟
ممنون
سلام به همگي
مي خواي 30 تومن بخريش؟! بايد ديد مشكلش چيه ولي هزينه هاش زياده.ممكنه ريست بخواد يا ... اگه هزينه هاش زياد نبود به اين قيمت نمي ذاشتش واسه فروش!نقل قول:
كلا ليزري هاي رنگي هزينه هاي شارژ و نگهداري زيادي دارند.
فقط كه نوع كاغذ نيست ممكنه نازل ها گرفتگي دارند و هد كار پرينت رو خوب انجام نمي ده. يكي تنظيمات كيفيت هست كه روي بالاترين كيفيت مي ذاريد كه توي پرينتر هاي مختلف گزينه هاي best يا best photo يا max و يا ... هست. يكي هم نوع كاغذ كه معمولا پشت برگه كاغذ نوشته مثلا كاغذي كه پيش منه الان پشتش نوشته براي اچ پي نوع كاغذ رو روي hp premium photo paper و كيفيت روي best باشه.نقل قول:
ولي اگه كارتريج ها اوكي باشه معمولا كيفيت خوبي ارائه ميده.
كارتريج هاش مثلا همين آموزش شارژ كه گذاشتم هست و ميشه شارژ كرد.نقل قول:
بايد حواستون باشه الان مشابه نو اين دستگاه ها حدود 150 يا 160 هست اگه كارتريج ها خراب باشه و گرفته باشه نزديك 100 هزار تومن پول 2 تا كارتريجش ميشه كه خب با 60 ميشه : يه دستگاه دست دوم قديمي پول يه دستگاه نو!
مسلم اينه كه جديد ها كيفيت بالاتري دارند ولي براي استفاده خونگي سري هاي قديمي كه دو تا كارتريج دارند بهتر هستند از جهت شارژ و نگهداري.
اون مشكل قبلي بايد بررسي بشه. تكرار نوشته ها به صورت كمرنگ از فوم هست. يه غلتك اسفنجي مانند كه وظيفه داره سطح درام رو تميز كنه. ابتدا سرويس مثل شستشو(البته نه با سيم ظرفشويي! چون خش ميوفته روش) سپس در صورت ادامه مشكل تعويض.نقل قول:
كارتريج رو عوض نمي كنن كه! هر چي بخواد براش عوض ميكنن مگه خيلي اوراق باشه. اولين چيز كه توي كمرنگ زدن بايد رفت سراغش درام هست. شما درام رو عوض ميكنيد اگه درست نشد(ميشه!) اونوقت دوباره شارژ ميكنيد كه احتمال اينكه از پودرش باشه هم از بين بره!نقل قول:
پس درام رو عوض كن.
ممنون از پاسخ گویی
ممکنه اسم ببرین؟نقل قول:
بايد حواستون باشه الان مشابه نو اين دستگاه ها حدود 150 يا 160 هست
والا من سری آخر دوستی مدل c4683 رو پیشنهاد داده بود رفتم بگیرم گفتن دیگه توی بازار نیست، فروشنده ها هم می گفتن این سری های قدیمی از جدیدی ها خیلی بهتر بودن واسه این کمی راغب شدم کارکرده بگیرمنقل قول:
مسلم اينه كه جديد ها كيفيت بالاتري دارند ولي براي استفاده خونگي سري هاي قديمي كه دو تا كارتريج دارند بهتر هستند از جهت شارژ و نگهداري.
فقط یه موردی هم هست
deskjet d1663
بصورت مزایده گذاشته شده و ماکزیمم تا الآن 41 پیشنهاد دادن (تا چقدر ارزش خرید داره؟)
آیا این هم مثله مورد بالا هست یعنی 1.خودمون می تونیم شارژ کنیم و
2.دو تا کارتیج داره و
3.هزینه خرید نو ش هم 100 می شه؟
اما شخص فروشنده می گه کارتیج اورجینال خودش هست و چون دو سال استفاده نکرده خشک شده
4. واینکه اون مدل های 150 نویی که می گین بهتره یا این مدل قدیمی؟
شما بین این مورد و مورد (deskjet f2235)بالا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ -
ممنون
اين يكي تك كاره است بله حدود 100 تومن هست نوش. بله مثل همون هست. كارتريج چه دو سال چه يه روز باشه كه خشك شده باشه وقتي خشك بشه براي شمايي كه ميخواي بخري بايد بدون كارتريج فرض كني حالا كاتريج اورجينال باشه يا نباشه. ممكنه بشه با روشهايي كارتريج رو تا حدودي قابل استفاده كرد ولي نه كارتريجي كه 2 سال خوابيده و نه براي شما كه مي خواهيد تازه بخريد اين رو. ما قبلا بحث كرديم با دوستان كه گاهي كارتريج بعد از يك هفته بدون استفاده موندن خشك ميشه و گاهي اگه اين مدت تا دوهفته يا نهايتا يكماه رو ميشه تا حدودي درست كرد ولي اين زمان بشه 2 سال تقريبا محاله.نقل قول:
اين يكي مفت گرونه چون نوش اگه 100 باشه قيمت كارتريج هم اينقدر هست.
لينك:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر به خاطر راهنماییتنقل قول:
والا من تا به حال از این چیزا نداشتم میشه یه توضیحی یا ترجیحا یه لینکی بزارید ما بیشتر روشنا بشیم :دی
راستی تو setting دنسیتی روی pro1200 بود گداشتمش روی 600dpi بهتر چاپ کرد اما من بازم بهتر میخام
درام کجاش هست ؟
اصلا چی چی هست این درام ؟ :دی
هزینش چنده ؟
جدا میتونم بخرم ؟
در اوردن و نصبش اسونه ؟
ممنون
لينك :نقل قول:
كمتر از 10000 تومن!
لينك رو ببينيد خودتون دستگيرتون ميشه
والا من سری آخر دوستی مدل c4683 رو پیشنهاد داده بود رفتم بگیرم گفتن دیگه توی بازار نیست، فروشنده ها هم می گفتن این سری های قدیمی از جدیدی ها خیلی بهتر بودن واسه این کمی راغب شدم کارکرده بگیرم، حالا شما این حرف رو قبول دارین؟نقل قول:
در کل شما این مدل HP 2050 رو پیشنهاد می کنید یا deskjet d1663 ؟
پرینتر جوهرافشان - اچ پی HP 2050 HP این مدلی که شما معرفی کردین آیا همین مدل هست؟ HP Deskjet D2050
اگه آری توی سایت دیجی کالا زده ناموجود، توی بازار برم هستش برای خردید؟
آیا مدل HP PhotoSmart D110A هم با همین آموزش که دادین قابل شارژ هست؟ اگه آری پس چه مزیت خاصی نسبت به HP 2050 HP داره که قیمتش دو برابر هستش؟
سوال آخر آیا این دو مدل 2050 و D110A هم دو تا کارتریج قابل شارژ دارند؟ و توی تهران مرکز خریدشون کجاست؟ من هم توپ خونه شنیدم هم جمهوری
ممنون
نظرم رو در مورد كار كرده گفتم. 2050 سه كاره است 1663 تك كاره. بازار گير مياد.نقل قول:
d110a وايرلس، امكان پرينت از روي حافظه ، ال سي دي و ... دارد.
بله. از هر جا كه قيمت كمتر بدهند!
این مدل 2050 که معرفی کردین خیلی خوبه فقط تنها موردی که باعث تردیدم شده Bit depth 24bit ش هست! اسکن 48 بیتی رو دیدم خیلی خوبه اما فکر نکنم برای 24 بیتی به اون جالبی دربیاد!نقل قول:
در کل چقدر فرق اسکن شون می شه و آیا پیشنهاد دیگه ای دارین؟
ممنون
دوست خوبم به خاطر راهنماییت تشکرنقل قول:
یعنی اگه درام خراب شده باشه 10000 تومن میگیرند عوض کنند ؟
با این 10000 تومن شارژ هم میکنند یا جداست ؟
من نمیخام این کار را انجام بدم میخام بدم بیرون چون هوای فشرده ندارم تو خونه (جدای از این هم نمیخام خودم را دچار این چالش بکنم فعلا سرم خیلی شلوغه نمیتونم به کار دیگه ای فکر کنم )
جدای از اینکه من کلا ماهی 500 تا چاپ داشته باشم . یعنی با این مقدار چاپ چند ماه بم کفاف نمیده ؟
شما کسی را اصفهان نمیشناسید این را بدم بش چکش کنه ؟
ممنون
پيشنهاد بالاتر با قيمت بالاتر!نقل قول:
مي تونيد d110a رو بگيريد البته اگه عمق اسكن 48 بيتي داره! از نظر من اهميتي نداره اسكنش. اگه اسكنر حرفه اي مي خواهيد اون حرفي ديگه است ولي براي يه كپي گرفتن و يا حتي يه اسكن با كيفيت خوب مشكلي ندارند.
با تعويضش بستگي به كرمشون حدود 10 تا 15 ميگيرن و تعويض ميكنن. خودش كمتره. شارژ هم كه جدا اونم همين حدود ميشه. در واقع پول شارژ را بايد داد پول درام جدا!.نقل قول:
شارژ كه اگه فرض كنيم 1500 تا بزنه براتون يه سه ماه بي نياز از شارژ هستيد! درام هم كه تا زماني كه خراب نشده شارژ مي كنيد معمولا هر سه بار شارژ يكبار هم بايد درام رو عوض كنيد.
اصفهان كه نمي شناسم ولي يه سوال بپرسيد بقالي ها هم كار شارژ و سرويس اچ پي رو انجام ميدن!
دوستان درایور پرینتر hp laserjet 1320 برای ویندوز 7 نگارش 64 بیتی رو از کجا بیارم؟توی سایت سازنده فقط نسخه یونیورسال هست که قابلیت پرینت پشت و رو نداره
سلام دوستان،
-من یک printer-scanner-copy hp مدل C4683 دارم که جوهر افشان هست.الان چند روزه که هر وقت می خوام پرینت بگیرم پیغام میده که pause شده ولی قبلاً اینطوری نبود.
-توی این قسمتstart up->control panel->printer & fax که عکسشو گذاشتم هم رفتم ولی وقتی رو گزینه ی offline-pause کلیک یا راست کلیک می کنم هیچ منویی باز نمیشه که بتونم مثلاً تیک مربوط به pause رو بر دارم.
-ویندوزم هم:windows 7-ultimate-32 bit هست.
میشه لطفاًکمک کنید.با تشکر
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چرا این همه تفاوت قیمت وجود داره؟
توی کیفیت تصویر خودشون رو نشون می دن؟
توی عمر خود دستگاه هم این کارتیج ها تاثیر داره؟
سایت رایانه.کام
r ayaneh . com