سلام
ترابرد به همراه اول داشتم، الان مشکلی که هست اینه که بسته اینترنتی که می خرم یا میخوام استعلام بگیرم
برام اس ام اس نمیاد، چند روزه 9990 پرونده تشکیل داده ولی هنوز خبری نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
ممنون
Printable View
سلام
ترابرد به همراه اول داشتم، الان مشکلی که هست اینه که بسته اینترنتی که می خرم یا میخوام استعلام بگیرم
برام اس ام اس نمیاد، چند روزه 9990 پرونده تشکیل داده ولی هنوز خبری نیست
بنظرتون چیکار کنم؟
ممنون
باید صبر کنی خودشون درست کنن . میتونی توی تاپیک ترابرد هم بپرسینقل قول:
دوستان كدوم مناطق تهران با فورجي همرا اول ميشه سرعت بالاتري رو تجربه كرد؟
منظورم تو رنج ٥٠ مگا بيت هست
سلام دوستان.
شاید سوالم تکراری باشه, اما بسته نامحدود شبانه 2-7 قیمت 1000 تومن محدودیت حجم داره؟
بنده دیشب زدم دانلود 30 گیگ فایل بود. 15 دقیقه قبل اتمام بسته اومدم دیدم قطع شده حتی مقداری شارژ پولی بود اونم مصرف کرده بود!
دلیلش محدودیت حجمیه؟ لازم به ذکر هست حدود 19 گیگ دانلود شده بود.
بسته نامحدود شبانه 2-7 محدودیت حجم 20 گیگابایت داره که شامل مجموع دانلود و آپلود و با محاسبه هر کیلوبایت 1024 بایت (نه 1000 بایت) حساب میشه بنابراین شما باید زیر 19 گیگابایت دانلود کنید تا مشمول تعرفه آزاد نشید
بسته های هفتگی و ماهیانه گویا محدودیت حجم نداره - البته مثل اینکه هنوز هیچ کدوم از دوستان این دو سرویس رو تست نکرده که حقيقت این ادعا در عمل هم ثابت بشه
تجربه شخصی:
بسته نامحدود شبانه 2-7 شب اول 19 گیگابایت کامل دانلود داشتم - شب دوم همون موقعیت آنتن و سرور فقط 10 گیگابایت دانلود شد حالا نمیدونم چند شب پشت هم نمیزارن بسته کامل دانلود بشه یا مشکل چیز دیگری بوده
3G
لرستان_بروجرد
بسته 1 روزه_همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهرك غرب من تست ٥٠ مگ گرفتم دانلود هم ٨.٥ مگابايت با گوشينقل قول:
دوستان 4gهمراه اول رو باند 2600 هم موجوده؟ من امروز با e3372 به این باند وصل شدم.
کلا ۴جی همراه اول رو این ۲۶۰۰ هستنقل قول:
که جدیدا میگن رو باند ۱۸۰۰ هم دارن بعضی جاها
من این مشکل رو وقتی LTE روشن باشه دارم اکثرا دردسترس نیست خطمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
بنده با باند 1800 می گیرم ولی تو باند 2600 با rssi بالای 100 می گیرم.نقل قول:
عرض کردمنقل قول:
دکلهای جدید ۱۸۰۰ اضافه شدن
اما مجوز اولیه همراه اول ۲۶۰۰ بوده
۲۶۰۰ هم برد کمی داره واسه این سیگنالتون ضعیف تر هست
دوستان مشهدی از کجا سیم کارت 4g بگیرم؟
باسلامنقل قول:
برو به این آدرس: خیابان امام رضا- روبروی هتل درویشی تلفن: ۳۸۳۸۳۵۲۶
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام
من وایمکس مبین نت دارم. اگه طرح جدید بخرم 21 مگابایت سرعت یک مگ تا دوبرابر هم در ساعت رایگان میتونم دانلود کنم.
یعنی تا 63 مگابایت ششماهه حدود 167 هزار تومن برام تموم میشه.
میخوام بدونم این طرح همراه اول میصرفه؟ 20 مگ ششماهه؟ اصلش چند میافته؟ رایگان هم داره؟
از سایتش نتونستم چیزی بفهمم: چون اول باید ثبتنام کنم.
سرویس 20 گیگ همراه اول با مالیات میشه 70 تومن . همرا ه اول بسته شبانه نامحدود هم داره . با 97 تومن باقیمانده هم میتونی 97 تا بسته 1000 تومنی شبانه همراه اول بگیری که شبی 20 گیگ دانلود کنی .نقل قول:
سلام من بسته اینترنت 1000 تومنی که میخرم با کم کردن مالیات میشه حدود 920 تومن بعد مجبورم دو باره 1000 تومن دیگه بدم تا اعتبارم زیاد بشه که بتونم طرح فعال کنم اعتبارم میشه 1840تومن تا بتونم بسته 7-2 نوترینو 1 روزه را بخرم من 10 دقیقه مانده به ساعت 7 مودم را در میارم ولی اعتبارم صفر شده باید چه جوری اعتبار بخرم که ضرر نکنم.
حدودا ۱۸.۵ دانلود که میشه متوقف کن دانلود رو که از شارژت کم نکنهنقل قول:
چون وحدودیتش ۲۰ گیگ مجموع دانلود و اپلود هست
بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . باید محدودیت حجم دانلود تعیین کنی نه محدودیت زمانی . محدودیت حجم دانلود با idm رو بذار روی 19 گیگ .نقل قول:
سپاس!
------------------------------------------------------------------------------------------------------
البته همه سیستم عاملها مجموع ترافیک را نشون میدهند. نرم افزار هم براش فراوونه.
من امروز یه بسته 2-7 شبانه نا محدود گرفتم و زدم خودش اتومات کامپیوترو باز کنه 2 و دان کنه ولی صبح دیدم همه فایلا ارور داده وبسته ام هم پریده و برام جای سوال بود البته کامپیوترو که باز می کنم با مودم e3372 خودش مستقیم به نت وصل میشه ولی چرا شبو دان نکرده برای من جای سواله. اگه میشه راهنمایی کنید. با تشکر
از چه نظر !؟ کیفیت یا سرعت یا پوشش شبکه؟نقل قول:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
شهركرد أيا ٤g داره يا فقط 3G داره
کسی از اهواز اینجا هست؟ شنیدم اینترنت همراه اول در اهواز جواب نمیده.
لطف کنید اعلام وضعیت کنید.
راستش چند وقت پیش با بچه ها اهواز بودیمنقل قول:
فورجی داشت و گوشیش هم اس7
سرعتش خیلی خوب بود فکر کنم
پیشنهاد می کنم تست کنید
سلامنقل قول:
همراه اول اهواز فعاله داداش LTE من استفاده میکنم راضی هستم راحت ۱۰ مگابیت میده البته منطقه ما ترافیک زیاده ولی حاشیه شهر تست کردم عالی بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از پاسخها.
ولی من همین دیروز با کسی که گوشیش دوسیم کارته بود حرف زدم. میگفت اینترنت ایرانسل را استفاده میکنه.
چون همراه اول جواب نمیده. یعنی هردو سیم روی یک گوشی.
گوشی خودم sony ericsson live with walkman هست. وقتی جستجوی شبکه های موبایل را میزنم:
برای همراه اول2G
برای ایرنسل2G 3G
برای ۴۳۲۲۰ 3G
پیدا میکنه. سیم روش هم همراه اوله. خونه هم مرکز شهره. نادری
دوستان بسته شبانه رو با بسته معمولی آلفا پلاس میشه یکجا داشت؟
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
این گوشی شما فکر نکنم فورجی ساپورت کنه اگر از این قدیمی ها باشهنقل قول:
شما می خوای گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی؟؟؟
ولی اینجوری که شما نوشتی همراه اول حتی ترجی هم واسه شما نداره
فکر کنم 43220 هم رایتل باشه
اگر اشتباه گفتم دوستان اصلاح کنن
شما بگو دقیقا واسه چه کاری می خوای تا بهتر راهنمایی کنم
اره میشه شب هم از بسته شبانه استفاده میکنه نه حجم شبانه بسته آلفا پلاسنقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
Sent from my SM-N930F using Tapatalk
واسه ترى جى رو کدوم تنظيم کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
umts only رو برنیدنقل قول:
برای اینترنت.نقل قول:
من از فروشگاه خیابان طالقانی پرسیدم؛ گفت اگه گوشیت آنتن میده پس میتونی مودم بگیری استفاده کنی.
43220 هم به من گفته اند نوین نت هست.
بله؛ گوشی 4G را ساپورت نمیکنه.ولی وقتی آنتن 3G هم نمیده مودم بگیرم چه فایده داره؟
فکر کنم باید یه بسته بخرم خودم سرعت را امتحان کنم. همین!
داخل حیاط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داخل اتاق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تهران البته. نوترینوش هم فعاله.
اون موقع هم کهGPRS بود ایرانسل جواب میداد همراه اول نمیداد.
سرعت edge دیگه مثل قبل نیست،قبلنا تا ۲۵۶کیلوبیت میرفت،اما الان دیگه فقط برا باز کردن یه برنامه ساده برا بانک خوبه،شما کجا میشینین؟بنده هم اهوازم پاداد فاز پنج،اینجا ایرانسل خوبه،از اقوام داریم سمت کوی طالقانی و چهارصد میگن رایتل بد نیست(برا وب گردی نه برا دانلود)میبینی اینقد افتضاحه برو سراغ سیمکارت دیگهنقل قول:
نادری-مرکزشهرنقل قول:
نه؛ من الآن وایمکس مبین نت دارم که خیلی گرونه. میخواستم ببینم تری جی و فورجی همراه اول چطوره.
اگه بخواهم خرج کنم یک مودم با سیم کارت ایرانسل میگیرم.
آخه اون همه تبلیغات؛ همش خالی بندی؟
از تجربیات دوستان می خواستم در مورد شبانه همراه اول بپرسم. آیا میشه هرشب 20 گیگو دانلود داشت یا خیر؟ من تو 8 ساعت با ایرانسل فقط تونستم 8.5 گیگ دانلود کنم که خیلی کمه.