سلام
دوستان این وضعیت خط منه
تقریبا راضیم ازش ولی snr اپلود یکم پایینه به نظرتون چجوری باید درستش کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
دوستان این وضعیت خط منه
تقریبا راضیم ازش ولی snr اپلود یکم پایینه به نظرتون چجوری باید درستش کرد؟
دوستان ما تو خونمون دو تا خط داریم.
منتها مودم در یکی از خط ها کشش خط رو 17 مگ نشون میده و در اون یکی خط کشش رو 5 مگ نشون میده!
از طرفی در این خط که 5 مگ کشش داره snr روی 100 و attenuation روی 370 هست
و اون خطی که 17 مگ کشش داره snr روی 300 و attenuation روی 40 هست
در هر دو مودم رو با اسپلیتر و به سر پریز وصل کردم
دلیل این همه اختلاف بین دو خط تو یک واحد ساحتمونی چیه؟
چرا یکی این همه با کیفیت و اون یکی این همه بی کیفیت هست؟
اینم عکساشون
محتوای مخفی: عکس
دوستان میشه راهنمایی کنید؟نقل قول:
و یک سوال دیگه اینکه خطم بدون نویز سرعت 16 مگ رو میکشه یا ن؟
خطتون تا 27 مگابیت هم کشش داره برای دانلود و الان روی 9 بسته شده. الان snr دانلود هم 33 هست که خوبه. ولی SNR اپلودتون جالب نیست. الان اگه قطعی ندارید میتونید دانلود رو بزارید روی 16 . البته با توجه به نویز اپلود باید تغییری نکنه و یا مقداری کمتر بسته بشه.نقل قول:
ممنون از لطفتوننقل قول:
مشکل قطعی ندارم
ولی زنگ زدم که اپلود رو کم کنه به پشتیبانی مخابرات
میگه من میتونم همزمان جفتشو با هم کسر کنم اگه میخوای اپلودت کم شه باید دانلودت هم کم شه :|
مگه دست خودشون نیست؟
خودشون میتونن تغییر بدن اما اگه بهانه اوردن حرفی از کم شدن نزن فقط بگو ببندن روی 16نقل قول:
دوستان راهنمایی کنید لطفا
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا در مورد نویز خطم راهنماییم کنید که آیا الان خطم مناسبه یا نه ؟
آره خوبهنقل قول:
فیبر؟چون میرایی امواجتون روی عدد 11.این یعنی یا فاصله تون با مرکز خیلی کمه یا اینکه فیبر
روی 5 مگ هم بسته شده که جا داره هم روی 8 مگ هم بسته بشه
دوستان یه سوالی دارم ممنون میشم کمکم کنید
من تازه سرویس اینترنتم رو عوض کردم شاتل دارم سرویس ۸ مگ گرفتم(قبلا آرت داشتم که کلا جمع شد) بعد که به پشتیبانی زنگ زدم بعد از یه مدتی گفت که خط شما ۴ مگ بیشتر ساپورت نمی کنه چون فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده ( سرعت دانلودم الان ماکزیمم ۵۰۰ کیلو بایت در ثانیه هست)
البته من موذم رو سر خط نبردم تست کنم و فقط به گفته کارشناس اسپلیتر رو جدا کردم و مودم رو خالی وصل کردم به خط
من سه سال پیش که اینجا نت گرفتم کلا سیم کشی داخل ساختمون رو قطع کردم و یه سیم روکش دار گرفتم از سر خط آوردم تو خونه بدون اینکه از کنار سیم برق رد بشه و فقط یه گوشی تلفن داریم که با اسپلیتر وصله به خط
حالا سوال من اینجاست که آیا بعد از سه سال ممکنه این سیم اکسیده شده باشه و مشکل نویز خط از اون باشه ؟
به نظر شما برم سر خط مودم رو وصل کنم یا بی فایده هست ؟
(در ضمن یه چیز جالب فهمیدم اینکه اسپلیتر قدیمی که داشتم گویا کهنه شده بود و سرعت دانلود رو حدود ۴۰ کیلو بایت کم میکرد که با خریدن یه اسپلیتر نو مشکلش حل شد:n02:)
در ضمن اگه بخوام سیم بگیرم چی باید بگیرم ؟ الان یادم رفته سه سال پیش به چه اسمی سیم گرفتم !
ببخشید من زیاد وارد نیستم رفتم تو تنظیمات مودم و قسمت status این مشخصات رو زده بود :(مودم dlink)
نویز خط چطوره؟ میشه سرعت رو تا ۸ مگ بالا برد؟
نه دوست عزیز خط شما حد اکثر 5 مگ بیشتر نمیکشه که روی همون چهار مگ میبندن..نقل قول:
نقل قول:
آره فیبره و فقط تونستم از مخابرات بگیرم و سرویس 8 مگ گرفتم . فعلا که بدون قطعی و مشکل استفاده کردم . میتونم سرویس 16 مگ هم بگیرم روی این خط با این مشخصات ؟
خود شرکت تست میکنه،چند روز مانیتورنیگ میکنن تا ببینن کشش داره یا نه(برای من که پارس دارم اینکارو میکرد)نقل قول:
اما شما از تخمین خود مودم هم استفاده کنید.یه بار روز یه بار ظهر یه بار هم شب تست کنید ببنید حداکثر کشش خط رو چند مگ تخمین میزنه
اگر مودم شما 2740 دی لینک باشه برید قسمت زیر و تست بگیرید ببینید چند مگ میزنه
برای اینکار برید maintenance
روی قسمت diagnostics موس رو ببرید اما کلیک نکنید تا بخش adsl رو نشون بده و اونجا خودش تست میگیره و بعد از 3 دقیقه نتایج رو نشون میده
خب دوستان بلاخره صبانت خط رو خالی کرد و فن اوا حایگزین شد
ولی یه مشکل جدی پیش اومده
Iاین عکس برای سرِ خط در زمان صبانته
عکس بدعدی برای سرِ خط در زمان فن اواست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونجوری که میبینید کیفیت خط به طرز محسوس کم شده
بدون هیچ تعییری
به نظرتون باید چیکار کنم
مرسی
به نظر من این یعنی تجهیزات مزخرف فن آوا.که اگر اینچنین باشه هیچ کاری نمیشه کرد:n03:نقل قول:
سلامنقل قول:
منظورتون اینه شما با شرکت قبلی کیفیت خط بهتری داستید ؟
الان سرعت چطوره ؟
نوسان SNR علتش چیه ؟ سیم کشی خونه روکار و کاملا نو هستش و از سر خط هم تست کردم تفاوتی ایجاد نشد
مقدار SNR صبح ها حدود 15 هست و به مرور کم و کمتر میشه تا در نهایت اوایل شب میرسه به 6 و باعث خاموش شدن مکرر چراغ مودم میشه و دوباره نیمه های شب SNR شروع به بهبود میکنه . در واقع مثل یک نمودار سینوسی هستش
خط هم روی 4 مگ بسته شده و اینترنت پارس انلاینه
مشکل از پارس آنلاینه،خودم هم پارس آنلاین دارمنقل قول:
البته اینم بگم snr شب ها نسبت به روزها 4 واحد معمولا کم میشه و طبیعی هست اما شما هر بار صفحه استاتوس مودم رو چندبار پشت سر هم رفرش کنید و ببینید تغییر میکنه یا نه
مثلا برای من از 25 به 00 هم میرسه تو خود روز هم این اتفاق میفته
در کل اگر حال و حوصله دارید زنگ بزنید پشتیبانی اما خیلی امیدوار نباشید مشکل حل بشه،این مشکل پارس آنلاین رو به استثنای من بعضی از بچه های انجمن هم دارند
گاهی اوقات هم خود به خود درست میشه.باید زنگ بزنید صدای مشتری پارس آنلاین که دستشون بیشتر باز هست برای تغییر کیفیت سیگنال
سلام. این خط من اوضاع کیفیت سیگنالش جالب نیست. چقدر نهایتا میکشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
دوست عزیز طبق اطلاعاتی که دارم (که به احتمال زیاد درسته) دلیل ایجاد نویز کمبود پهنای باند شرکت مورد نظره . یعنی وقتی میران پهنای باند در مرکز مخابراتی به حداکثر خودش میرسه باعث ایجاد نویز میشهنقل قول:
دلیل دیگر هم تجهیزات مرکز مخابراتی هست که اون هم باعث ایجاد نویز میشه . ولی به احتمال زیاد مشکل شما به خاطر دلیل اول هست
موفق باشید
تا 9 جواب میده و الان روی 4 بسته شده.نقل قول:
نقل قول:بله جناب king درست فرمودین. زمانی که ترافیک شبکه بالا میره و پهنای باند کم میاد، تجهیزات به طور اتوماتیک سعی میکنند مشترکین کمتری رو پوشش بدن تا بتونن این فشار رو برداشته و همچنان سرویس دهی کنند.نقل قول:
در مخابرات سیار و شبکه نسل 3 و 4 موبایل هم چنین چیزی صادق هست به طوریکه در زمان ترافیک بالا ، تجهیزات محدوده پوشش دهی رو بوسیله کاهش قدرت ارسال سیگنال کاهش میدهند و به این طریق مشترک کمتری سوار بر شبکه باقی میماند.
البته سرویس دهنده میتونه با اعمال محدودیت هایی از بروز این عمل (نه به طور کامل) جلوگیری کنه.
پ.ن: یکی از پارامترهای میزان کاهش سیگنال، کیفیت و نوع تجهیزات است/
سلام. من ی مشکل عجیب داشتم چند هفته ای بود هوا تاریک که میشد snr میومد پایین، اینترنت لاکپشتی میشد و تلفن خونه قطع، من هرچی فکر کردم چیزی به ذهنم نرسید جز این که هوا تاریک میشه مصرف برق میره بالا و نویز میندازه، سیم تلفن اصلی که اومده تو حیاط رو از کنار سیم اصلی برق جدا کردم و ی بخشیش رو هم فویل پیچیدم، و الان سه روزه مشکلم حل شده! Snr اومده رو حدود ۲۰ و بین صبح و شب فرقی نیست و تلفن قطع نمیشه دیگه.نقل قول:
Sent from my LG-H960 using Tapatalk
سلام دوستان
من سرویس قبلیم 8 مگ بود که از پیشگامان گرفته بودم و روی 6 مگ بسته بودنش (میگفتن بیشتر خطت نمیکشه) با سرعت 670-680 هم دانلود میکردم و مشکلیم نداشتم فقط تلفن زنگ میخورد یا زنگ میزدم 1-2 تا تایم اوت میداد تلفن قطع نمیشد به هیچ وجه
5 روز پیش سرویسم تموم شد و 2 مگ شارژ کردم این ماهو
از اون موقع که گرفتم یه ریز نوسان پیدا کرده خطم
SNR الان روی 9.5 دسی بله بعد با تلفن صحبت کنم میشه 17-18 بعد یهو میشه6 و بعد صفر و قطع میشه LED - DSL کلا خاموش میشه
دیتا ریتم هم همینه از 6 مگ تا 12 مگ متغیره هیچی ثابت نیس
با اسپلیتر و بی اسپلیتر تست کردم فرقی نداره
اون نمایندگی که من ازش گرفتم میگه خطت نویز داره(چرت میگه، میدونم خطم نویز داره ولی رو 6 مگ مثل هلو کار میکرد و استیبل بود ،رو 2 مگ تو این جدیده قاطی کرده) بهشون میگم چطور رو 8 مگ ثابت بود نویز نداشت الان نویز پیدا کرده؟ میگه شده دیگه غیر طبیعیه اما حالا شده
خود پیشگامان میگه ما داریم بررسی میکنیم ببینیم مشکل چیه هرچی هم زنگ میزنم همینو میگن
میگم کی بررسی میکنید میگه داریم بررسی میکنیم 3 روز گذشته هیچ جوابی نمیدن فقط میپیچونن
الان دیدم چند نفر دیگه هم همین مشکل منو با ISP های مختلف دارن که سرویسشون استیبل نیس
الان مشکل دقیقا چیه؟
میدونم نویز خط نیس اگه بود رو قبلیه جواب نمیداد نه الان
مودمم هم همش ارور میده که dsl unstable
میخوام ایندفه باهاشون حرف زدم بکوبم تو صورتشون حرفمو، اعصابمو خورد کردن
اینطور که من متوجه شدم الان اینا نمیتونن سرویس بدن، ترافیکشون زیاد شده سرویساشون ریخته بهم درسته؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
مرسی
ویرایش:
الان هم که تو speedtest بیشتر از 512 عمرا بشه
پس حدس منم درست بود، نویز خط منم خیلی نوسان داشت و مدام میگفتن خطتون بی کیفیته، با اینکه با همین خط بی کیفیت چند ماه قبل تا 1 مگ سرعت دانلودش میرسید، الان 4 مگ گذاشتن مدام قط میشهنقل قول:
باید های وبو جمش کنم برم فن آوا، تعرفه هاش خوبه
دقیقا مشکلی که من با های وب دارم، الان یه سه چار ماهی هست پدر منو در آوردن، خطی که 8 مگو راحت میکشید الان 4 رو نمیکشه، هر 5 دقیقه 3 4 بار قط میشه، هر دفه یه بهونه میارننقل قول:
بهشون میگم چرا هی بالا پایین میشه میگه شاید بارون خورده به خطتون :n02: اولا میگفتن کابل کشیتون مشکل داره کابل شبکه گرفتم کشیدم، بازم درست نشد.
میخوام برم فن آوا فقط یه چیزی میترسونه منو، اونام تعرفه هاشون مثل های وب از بقیه شرکتا بهتره، صد درصد مشتری زیاد جلب کردن، میترسم اگه حرف دستمون درست باشه و شلوغی پرتای آی اس پی باعث ایجاد نویز بشه پس اونجام به مشکل میخورم صد در صد
همچین اشتباهی رو اصلا نکن
چون وضعیت فن اوا هم اصلا بهتر نیست
سلام چرا از شاتل اینترنت نمیگیری ؟نقل قول:
والا تعرفه های های وب بهتر بود ازش، خیلی سال هم هست که از های وب سرویس میگیرم، راضی بودم همیشه این 5 6 ماه اذیت شدم فقطنقل قول:
درست نشه اخرش مجبورم عوض کنم دیگه
دقيقا من هم با هاي وب اين مشکلو دارم. فکر ميکردم که فقط مشکل منه! بعضي وقتها اونقدر قطع و وصل ميشه که احساس جنون به آدم دست ميده...! اصن يه وضينقل قول:
هر کاري هم کردم درست نميشه. پشتيباني ميگه آخرين راه حل اينه که مودم رو به کافوي تلفن وصل کني و از اونجا تستش کنيم...
سلام دوستان
من adsl شاتل دارم خطم براحتی 16 مگ رو آپلود میکرد و snr خطم بین 7 تا 10 بود الان دو هفته هست که snr بالا رفته و پایین تر از 10 نمیاد ولی خطم رو 8 مگ بسته بسته شده زنگ زدم پشتیبانی میگه ما محدودیتی اعمال نکردیم زنگ زدم به مخابرات گور به گور شده میگه ما فقط بوق خط رو وصل میکنیم و بقیش بما ربطی نداره و خطت مشکلی نداره زنگ بزن 2020 که طرف داشت منو میزد گفت مگه از ما adsl گرفتی که زنگ زدی:n04: رو یک خط دیگه پیشگامان 16 مگ گرفتم اونم همین وضعیت رو داره وخط رو 8 مگ بسته شده اطمینان کامل دارم که مشکل از سیم کشی داخل خونه و اسپیلیتر نیست مستقیم از دم در تا مودم کابل کشیدم به مودم و جعبه تقسیم تلفون رو هم چک کردم
عزیزان ممنون میشم منو راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من adsl شاتل دارم خطم براحتی 16 مگ رو آپلود میکرد و snr خطم بین 7 تا 10 بود الان دو هفته هست که snr بالا رفته و پایین تر از 10 نمیاد ولی خطم رو 8 مگ بسته بسته شده زنگ زدم پشتیبانی میگه ما محدودیتی اعمال نکردیم زنگ زدم به مخابرات گور به گور شده میگه ما فقط بوق خط رو وصل میکنیم و بقیش بما ربطی نداره و خطت مشکلی نداره زنگ بزن 2020 که طرف داشت منو میزد گفت مگه از ما adsl گرفتی که زنگ زدی:n04: رو یک خط دیگه پیشگامان 16 مگ گرفتم اونم همین وضعیت رو داره وخط رو 8 مگ بسته شده اطمینان کامل دارم که مشکل از سیم کشی داخل خونه و اسپیلیتر نیست مستقیم از دم در تا مودم کابل کشیدم به مودم و جعبه تقسیم تلفون رو هم چک کردم
عزیزان ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلام به همه دوستان گل
من تجربیات زیادی در مسایل شبکه ونت داشتم هر بار به یه جا برمیخوردم
خوشبختانه اینبار بهترین روش جایگزاری شبکه رو انتخاب کردم و سیم کشی ساختمان
خودم دست بکار شدم
1 مستقیم از درب خرطومی ضد نویریز گذاشتم وکابل کت شش با کیفیت استفاده کردم که هم بتونم چند خط تلفن رو اگر خواستم ساپورت کنم سعی کردم
حداقل نیم متر با جعبه برق فاصله بگیرم
2 جعبه باکس رو پشت درب ورودی ساختمان گذاشتم که در دسترس باشد
3 کابهلی لن رو هم خودم سیم کشی کردم
4ومهمتر اینکه اسپیلتر رو قبل از ورودی تلفن به ساختمان وصل کردم
اگر میتونید حتما این کارها رو انجام بدید واقعا تاثیر گذاره
اگر الان snr روی ده هست وخط روی 8شت مگ بسته شده باز هم نمیتونی بیشتر از هشت مگ کشش داشته باشی با این کار قطع وصلی زیاد میشهنقل قول:
سیم کشی رو درست انجام دادی مستقیم کردی ؟
نه اقا مهدی ربطی به snr نداره اگر snr زیر 7 باشه اینترنت قطع میشه برای من بعضی وقت ها تا 8 و 7.5 میومد که پینگ زیاد میشد ویک سایت رو 10 ثانیه طول میکشید باز کنه ولی قطع نمیشد خطم زیر 14مگ نمیومد وتا 16 هم میرفت الانsnr رو 11.5 تا 12 هست وخیلی کم زیر 11 میاد سیم کشی هم مستقیم یک کابل از در حیاط تا واحد کشیدم البته دو تیکه هست من کابل و جعبه تقسیم رو هم بازکردم و بستم فرقی نکرد
فکر میکردم خط قیمنش 60 تومن باشه رفتم مخابرات گفت از پارسال یدفه 218 تومن شده و 100 کارت کشید بقیشم 36 ماه قسط بندی کرد حالا اگر راه چاره ای سراغ دارید بفرمایید برم انصراف بدم هزینش سنگینه
راستی نظر شما راجب پریز نویز گیر یوز چیه کسی استفاده کرده؟
نه آقا مهدی ربطی به snr نداره تا 7 اینترنت قطغ نمیشه قبلا snr خطم تا 7.5 هم میرسید پینگ زیاد میشد ولی قطع نمبشد حدا اقل 14 مگ رو هم اپلود میکرد کابل از در حیاط مستقیم تا مودم کشیدم و جعبه تلفون هم چک کردم
منظور شما از نویز گیر همون اسپیلیتر هست؟ و تو جعبه تقسیم بزارمش ر
نقل قول:
با این کار ، حداکثر کشش خط تون چقدر هست ؟
در حالت فعلی بر روی چه پهناباندی تنظیم کردن ؟
نقل قول:
با این کار ، حداکثر کشش خط تون چقدر هست ؟
در حالت فعلی بر روی چه پهناباندی تنظیم کردن ؟
الان خط من هشت مگ داره به راحتی میکشه سردن دانلود همیشه بالای یک مگ هستنقل قول:
ولی 16 مگابیت رو جواب نمیده متاسفانه فاصله منزل تا مرکز مخابراتی زیاده ولی پشتیبانی میگه تا
12 مگابیت رو جواب میده
الان snr 15 است گزینه بعدی 40
نیازی به سرعت بالاتر ندارم وگزنه حتما ازمرکز مخابراتی پیگیری میکردم