شما خودتون z510 دارین؟راضیین؟باتری چند ساعت شارژ نگه میداره؟نقل قول:
Printable View
شما خودتون z510 دارین؟راضیین؟باتری چند ساعت شارژ نگه میداره؟نقل قول:
آره خوبه ، برای بیشتر کارم که بازی ، نت و .. . هست من راضیم ازشنقل قول:
تنها نکته ی منفی که z510 میشه دید کیفیت نه چندان خوب صفحه نمایشش هست
البته مات بودنه صفحش یه مزیت خوبی هست
در مورد باتریشم هم بستگی به کاری میکنید داره ولی من تا 3.30 ساعت هم باهاش کار کردم
تو مصرف باتری خیلی چیزا تاثیر داره :
نور صفحه نمایش
نوع کاری که باهاش دارین انجام میدید
روشن بودنه وای فای
صدا
و
.
.
.
بنظرتون بهترین لپ تاپ تو رنج 2200.2300 چیه؟همین لنوو عایا؟نقل قول:
به نظره من همین لپ تاپ خوبه ، البته بازم میگم بستگی به کاربردتون دارهنقل قول:
شما با 2200 تا 2300 میتونید z510 با رم 8 و ci5 بگیری ولی با کمی افزایش بودجه میتونی ci7 رو هم بگیری
الان ci7 با رم 6 حدودا 2500 هست
سلام
دوستان یه سئوال داشتم:
اینکه لپ تاپ z500 i5 من صداش اصلا مناسب نیست .یعن اصلا گوش دادن به موسیقی باهاش لذت بخش نیست که هیچ دوس داری بی خیال موسیقی هم بشی.
****سئوالم اینه همه z500 ها اینجورین؟ راه حل داره؟
لطفا کمکم کنیید
ديشب از ديجي كالا از فروش ويژه مدل i5 z510رو خريدم..اميدوارم كه بعد چند سال كه يه لب تاب خريدم خوب از اب در بيادش..صفحه نمايشش يكم نگرانم ميكنه..فعلا كه دستم نرسيده.ويندوز چي يريزم روش...يه راهنمايي كنيد
dolby رو فعال کنیدنقل قول:
اگه از نگرانیتون کم میکنه باید بگم z500 من که خوب در اومد:n01:نقل قول:
ویندوز 8 یا 8.1 بریزید و لذت ببرید
ویژگی هاش رو قبل خرید بررسی کردید دیگه حالا دیگه با مرور نقاط منفیش خودتون رو اذیت نکنید
به جاش طراحی توپ و سخت افزار قابل توجهی(با در نظر گرفتن قیمتش) داره
بچه ها رنگ سفید z510 اثر انگشت جذب میکنه یا نه؟رنگ مشکیش که میگن جذب میکنه اما خاکستری نمیکنه.سفیدش چطوره؟:n13:
صفحه نمایش های مات خیلی خوب و عالین.من خودم hp 4540 داشتم صفحه نمایشش مات بود خیلی خوب بود خیلی:n01:نقل قول:
سلام
مرسی.
اما دالبی رو که گفتن باید نصب بشه رو پیدا نکردم.
ولی نرم افزار داخلی دالی فعلا هستش.
صدایی مثله خش خش همراه با موسق داره پخش میشه.
میگم نکنه بلنگو هاشش خراب شده؟آخه کلا غیر طبیعیه
همون موسیقی رو با pc بخش می کنم صداش خوب در میاد.
نظــــرتون چیه؟
[QUOTE=atmosphere;8065274]dolby رو فعال کنید
سلام
مرسی.
اما دالبی رو که گفتن باید نصب بشه رو پیدا نکردم.
ولی نرم افزار داخلی دالی فعلا هستش.
صدایی مثله خش خش همراه با موسق داره پخش میشه.
میگم نکنه بلنگو هاشش خراب شده؟آخه کلا غیر طبیعیه
همون موسیقی رو با pc بخش می کنم صداش خوب در میاد.
نظــــرتون چیه؟
دوست عزیز Dolby home theater همراه با درایور صدا نصب می شه . در صورتی که فعال باشه ، توی Tray bar اگه چند ثانیه نشانگر ماوس رو روش نگه دارین می نویسه : Dolby home theater (on ) .نقل قول:
میزان خش خش هم به بلندی صدا ، کیفیت و قدرت بلندگو ها ، کیفیت آهنگ ، اکوالایزر ، تنظیمات کنترل کننده صدا ( مثل dolby home theater یا beats audio ) و تنظیمات نرم افزار Player هست .
روی همه آهنگ ها همین طوره ؟ یا فقط اهنگ های خاصی ؟ یه بار Dolby رو Off کنین ببینین میزان خش خش تا چه حد تغییر می کنه . سپس اگر تغییری دیدین ، Profile رو بزارین رو یه حالت دیگه ببینین خش داره یا نه .
اگر جواب نداد ، آهنگ رو با یه موزیک پلیر دیگه اجرا کنین .
با سلام خدمت همه دوستان.بلخره لب تاب منم رسید از دیجی کالا با یه نرم افزار گردو و یه انتی ویروس..رنگ سفید.خب حالا خودم روش ویندوز نصب کنم یا بدم بیرون.دوست درام خودم پارتیشن بندی کنمو ویندوز نصب کنم..میشه یه سایتی ..اموزشی بهم معرفی کنین..اگه سخته ببرم بیرون ..
از ظاهرش که خیلی خوشم اومده..
دوست عزیز اولا مبارک باشه :n16:نقل قول:
دوما شیرینیش کو ؟ :n24: لطفا خامه ای ! :n02:
در آخر : نصب ویندوز بسیار ساده است . البته بهتره که بدین یه نفر وارد تره نصب کنه برای بار اول بقل دستش بشینید تماشا کنید .
ولی خودتون بدون مشکل هم می تونین انجام بدین و اصلا کار پیچیده ای نخواهد بود .
آموزش تصویری :آموزش ویدیویی از آپارات : ( آموزش پارتیشن بندی هم توش هست )کد:http://pckomak.com/582-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D9%88%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%88%D8%B2-8.html
نکته مهم : ابتدا DVD رو قرار بدین سپس رایانه رو روشن کنین . در صورتی که اتوماتیک وارد صفحه نصب نشد ، شما نیاز دارین که تنظیمات بایوس رو طوری قرار بدید که ابتدا DVD بوت بشه .کد:http://www.aparat.com/v/Xpikv
به این منظور اول لپ تاپ رو روشن ، سپس هنگامی که آرم Lenovo رو دیدید ترکیب دکمه های Fn+ F2 ( دکمه F2 نه F+2 :n02: ) و یا F2 خالی رو فشار بدید . وارد محیط بایوس می شید .
سپس به سربرگ بوت برید و برید روی DVD drive و با زدن دکمه های F5 و یا F6 ( و یا ترکیب این دکمه ها با Fn ) اولویت بوت رو عوض کنین و DVD رو بالاتر از همه قرار بدین . در آخر هم با دکمه F10 ( یا ترکیب این دکمه با Fn ) تنظیمات رو سیو کنید
مبارکتون باشه منم میخام z510 بگیرم میشه بگین رنگ سفیدش اثر انگشت جذب میکنه یا نه؟مشکیش میگیره اگه سفیدش هم جذب میکنه نخرم خاکستری بخرم.آخه خاکستری جذب نمیکنهنقل قول:
برای وارد شدن به محیط بایوس باید دکمه کوچیک کنار ورودی شارژر رو فشار بدید. با دکمه های f نیست. (خودم سه ساعت طول کشید تا بفهمم)نقل قول:
مرسي ازتون.راستش به نظر خودم رنگ سفيدش يه رنگ باكلاسو مثل يه جنس لوكس هستش.در مورد لك من هنوز از جعبه در ننياوردم روش كثيف شده اما قابل تحمله.تو رنگاش خاكستري هم خوبه بهتر از مشكيه.ولي بازم سفيدش چيز ديگه ايه
ssd داره؟من خواستم از فروش ویژه دیجی کالا بخرم اما اینا که تو سایت دیجی کالا بود ssd نداشتن نخریدم:n03:نقل قول:
من تو فروش ویژه دیجیکالا خریدم اما برخلاف ادعاشون اس اس دی نداشت و هاردش ارور هم داشت. امروز پسش فرستادم.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
من تو فروش ویژه دیجیکالا خریدم اما برخلاف ادعاشون اس اس دی نداشت و هاردش ارور هم داشت. امروز پسش فرستادم.
من هنوز بازش نكردم كه ويندوز نصب كنم.فقط نگاه كردم ببينم سالمه..رو كارتنش كه زده 8ssd..برا شما هم زده بود.
يعني چي هاردش ارور داره..از كجا فهميدين..چون ميخام ويندوز 8.1 نصب كنم دارم درايواشو از سايت لنوو ميگيرم.چقدرم فايلاش حجيمه.
برای من روی کارتنش هم ننوشته بود هشت گیگ اس اس دی. من نک مدادیش رو گرفته بودم چون سفید تموم شده بود. اگه سفید میگرفتم مشکلی نداشت. یرای شمام هاردش هیبرید هست و مشکلی نیست. برای ارور هارد هم بعد از نصب ویندوز ۸.۱ با نرمافزار سلامت هارد چک کردم و دیدم ارور داره.نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
دوستانی که Z510 دارن، به نظرم بهتره برا Z510 یه تایپیک جدا بزنین، بحثاش رو اونجا ادامه بدین :n16:
آدم بعضی اوقات قاطی میکنه بحثا رو!!!
سلام
من تاپیکی برای مدل Z510 پیدا نکردم! برای همین اینجا سوالم رو میپرسم
شما هم مشکل قطع شدن یهویی وایرلس دارین؟ که یهو اون مثلث زر میاد و مینویسه Limited Connectivity و برای رفع ش یا باید ریست کرد یا از اون قسمت ترابل شوت قضیه استفاده کرد!
من تو فرومهای خارجی هم سرچ کردم، یه عده چنین مشکلی رو داشتن
حالا کسی درمانی برای این درد داره؟
تشکر پیشاپیش..
اونایی که تو فروش ویژه دیجی کالا زده بود ssd نداشتن من واسه این نخریدمنقل قول:
من نمیدونم از کجا بخرم که ssd داشته باشه:n30:
دوستان درایور lan رو برای ویندوز 7 از کجا گیر بیارم////؟؟؟؟؟؟مال 8 هر کاری میکنم نصب نمیشه
من اینجا رو گیر اوردم درایور لن رو گرفتم.توپ نصب شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خوب خودتون تاپیک Z510 رو افتتاح می کردین :n02: چون Z510 مشکل ریست شدن تنظیمات energy management بعد از خاموش شدن رو داره . حالا 60 هزار نفر میان تو همین تاپیک می پرسن این تاپیک می رسه به صفحه 1000 !!!!!!نقل قول:
درمان درد وایرلس هم راحته ! نصب ویندوز 8.1 !
مشکلات دیده شده توی ویندوز 8 بود و برای بعضی ها در لپ تاپ های مختلف وجود داشت که هنوز کسی راه حل قطعی پیدا نکرده . ولی از زمان نصب ویندوز 8.1 چنین مشکلی پیش نیومده
دوستای گلم این تاپیک در مورد z500 هستش نه z510.خواهشا رعایت کنید
فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk
دوست عزیز 1 ساله این لپ تاپ رو دارم . به نظرتون هنوز نفهمیدم چطور می ره توی بایوس ؟نقل قول:
اگر پست رو با دقت می خوندین ، می فهمیدین که نوشتم ترکیب دکمه های Fn + F2 .
یعنی باید دکمه های Fn و F2 رو با هم فشار داد . چون در Z500 دکمه های Function key جایگزین Multimedia key شدند . یعنی F1 برای قطع صدا ، F2 برای کم کردن صدا و... به کار می ره و ار بخواین در نقش Function عمل کنه باید از ترکیبش با Fn استفاده کنین . ( مگر اینکه بایوستون آپدیت 1.21 باشه که اونوقت می تونین با تنظیم گزینه Hotley mode اونارو به حالت قدیمی برگردونین )
دکمه بغل شارژر هم کلید Novo هست . در لپ تاپ های حاوی ویندوز اورجینال به عنوان کلید ریکاوری به کار می رفت که الان بلا استفاده شده !
توصیه می شه برای رفتن به بایوس هم از اون کلید استفاده نشه . چون در ویندوز 8/8.1 عملکرد شات داون همانند hibernate هست . یعنی ویندوز درایور حاوی ویندوز رو قفل می کنه و قابلیت دسترسی سایر سیستم عامل ها به اون درایو مقدور نیست . لذا نمی تونین موقعی که تنظیمات پیش فرض Fast shutdown رو در ویندوز 8/8.1 تغییر ندادین و لپ تاپ خاموشه با کلید Novo رفتین توی بایوس ، به راحتی ویندوز رو تغییر بدین
سلام وقت بخیر
دوستم Lenovo IdeaPad Z500 خریده و روش ویندوز 8 نصبه و اینکه تاچ پدشم به شدت بد کار میکنه با گارانتی سریر هم خریده
سوال اولم در خصوص باطری این لپ تاپه که چه قدر قدرت داره و جنسش آیا از لیتیومه و اینکه باطری رو چرا نمیشه از بدنه جدا کرد چون من باطری ندیدم هنوز
سوال دوم در خصوص اینه که می خوام ویندوز 7 بریزم براش ولی دی وی دی ویندوز 7 رو در هنگام روشن کردن نوت بوک بوت نمیکنه چکش میکنه ولی لود نمی کنه و سریع میره سراغ همون ویندوز 8 و اونو میاره بالا
می خوام بدونم آیا می تونم به ستاپ مادر برد دسترسی پیدا کنم؟ با چه دیکه ای میره؟
با تشکر منتظرم
سلام
دوستانی که مشکل ریست شدن تنظیمات energy management رو توی Z510 دارن ، این درایورش برای ویندوز 8 هست ، امیدوارم وقتی برای 8.1 اومد این مشکل حل شه
منم همین مشکل رو دارم + اینکه هنوز مشکل بدکار کردن کلیدهای افزایش و کاهش صدا هم رفع نشده ( البته این آخری برای برادرم هست )
دوستان تاپیک Z510 رو زدم ، هر کس سئوالی داره در مورد این لپ تاپ توی تاپیک زیر بپرسه.ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ویندوز 8.1 نصب کردم
درایور کارت گرافیک اینتل رو از خود سایت لنوو دانلود کردم
ولی وقتی میخوام نور صفحه نمایش رو کم کنم یه دفعه نور صفحه نمایش به شدت کم میشه
با حذف ذرایور مشکلم حل شد ولی میخوام بدونم مشکل از چیه؟کسی میدونه؟
درایور اینتل باید نصب باشه وگرنه تو محیط ویندوز و همینطور تماشای فیلم کیفیت افت میکنه
اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
دوستان اگه کسی می دونه راهنمایی کنه می خوام سون بریزم راحت شمنقل قول:
دوست عزیز ممنون می شم با فونت کوچک بنویسین .نقل قول:
مشکلات مشابه در تاچ پد Synaptics این لپ تاپ بود که با آپدیت به ویندوز 8.1 + آپدیت درایور حل شد .
باتری نیز در کارهای عادی بین 2.5 تا 3.5 ساعث جوابگو خواهد بود . غیر قابل تعویض هست . از جنس لیتیوم هست .
با نصب ویندوز 7 هم دردسراتون بیشتر می شه !
آموزش دسترسی به بایوس هم توی صفحه قبل بود لطفا کمی تحقیق کنید !
راه راحت برای دسترسی به بایوس ، خاموش کردن لپ تاپ و فشردن دکمه Novo هست . ( کلید کناری محل شارژر ) البته قبلش توی ویندوز 8 قابلیت Fast startup رو غیر فعال کنید تا در هنگام نصب ویندوز از مشکلات احتمالی جلوگیری بشه . ( توی اینترنت سرچ کنین چطور Fast startup غیر فعال می شه )
راه اصولیش هم ری استارت لپتاپ ، سپس فشردن ترکیب دکمه های Fn + F2 هست ( در صورتی که بایوس آپدیت 1.21 هست ، ممکنه به دلیل تنظیمات F2 خالی باشه ) . اینجوری خیالتون راحتتره .
سلامنقل قول:
اول مطمئن شین همه درایور ها به درستی نصب شده باشن.مثلا اگه درایور تاچ پد نصب نباشه تاچ پد کند کار می کنه ولی بعد از نصب درایور درست میشه.در ضمن عملکرد های چند لمسی هم داره که در صورتی که درایور نصب کرده باشید کار می کنند(به طور مثال راست کلیک با ضربه(لمس) دو انگشت )
باطری از نوع یون هست و داخلی هست و فقط وقتی بعد از 2 یا 3 سال که عمرش کم شد می تونید تعویض کنید.
در مورد ویندوز بهتون پیشنهاد می کنم یا 8 نصب کنید یا 8.1 چون درایور ها برای این ویندوز ها بهینه شدن و وقتی 7 نصب کنید ممکنه با بعضی درایور ها مشکل داشته باشید.
در مورد بوت کردن هم وارد بایوس شین و اولویت رو با dvd rom قرار بدین
برای وارد شدن به بایوس --> Fn+F2 ( یا F2 به تنهایی)
دوستان سرعت کپی کردن فایل بین درایو های لپتاپ من به شدت کند شده در حد 15 مگ در ثانیه! مرتب دفرگ هم می کنم و سیستمم هم از نظر ویروس پاک پاکه. کسی میدونه علتش چیه یا تجربه مشابه داشته؟
ممنون دوست عزیزنقل قول:
یعنی باید صبر کنیم باطریش خودش از بین بره؟
چند ساعت مفید باید نگه داره؟
دوست عزیز منظورتون اینه که با در اوردن باتری عمر مفید باتری رو افزایش بدین ؟نقل قول:
فکر کنم دیگه از زمان Nokia 1100 باتری ها لیتیوم-یون شدند . بد نبود در مورد باتری لپ تاپ ها بیشتر تحقیق می کردین . متاسفانه تفکرات غلط هم چنان وجود داره .