سوال اینجاست صدای دیجیتال چطوریه؟ :n02:نقل قول:
اون 4 تا فک کنم سه فیشه هست سیماش کوچیکه. برا چی؟! یه قسمتش سه تا فیش داره یه قسمتش یه فیش.
Printable View
سوال اینجاست صدای دیجیتال چطوریه؟ :n02:نقل قول:
اون 4 تا فک کنم سه فیشه هست سیماش کوچیکه. برا چی؟! یه قسمتش سه تا فیش داره یه قسمتش یه فیش.
کسی هنوز این دو مدلو تست نکرده؟نقل قول:
سلام
گیرنده دیجیتال میکرولب کارشون خوبه یا نه ؟
در مقایسه با ایکس ویژن کدوم بهتره؟
باسپاس
با سلام
مدير محترم شما در زمينه ----S2 و گيرنده هاي HD هم تخصصي دارين
ممنون ميشم
قصد دارم یک دستگاه گیرنده بگیرم.
بیشترین استفاده من دیدن فیلم های با فرمت mkv با کیفیت های مختبفه.
یکی از دوستان maxeeder mx2 رو به من معرفی کردده که خوب قیمتش هم مناسبه.
این تاپیک رو که مرور کردم واقعا سرم گیج رفت... خیلی انتخابش سخته :n01:
دوستان از نظر پخش فیلم و پخش زیرنویس کدوم دستگاه به نظرتون بهتره؟؟؟ هر چی قدرت کنترل زیرنویس توسط دستگاه بیشتر باشه و قدرت پخش فیلم های کیفیت بالا هم بیشتر باشه از نظر من بهتره....
سما و الکومکسنقل قول:
مکسیدر انتخاب بنده نیست! بلکه انتخاب فروشنده هاست!
سلام ی دستگاه دیجیتال میخواستم ویدیو های full hd با فرمت mkv رو با زیرنویس فارسی با فرمت srt پخش کنه میتونید راهنماییم کنید ؟
اگر پخش مالتی مدیا خیلی حرفه ای نمیخواین دستگاه سما AT-300 هم جدید اومده میتونه واستون خوب باشه 115000 ت هست. نسبت به سما AT-200 فرمتهای کمتری رو پشتیبانی میکنهنقل قول:
ایستر فعلا نیست دیگه تو بازار.نقل قول:
اگر تو اون رنج دستگاه با مدیا پلیر پیشرفته میخواین من دستگاه سما AT-300 رو به شما پیشنهاد میکنم.
اگر گیرنده ساده هم میخواین پروویژن ایکس 5 سری 3 هم خوبه
صدای دیجیتال یا به صورت نوری هست که یا فیبر انتقال داده میشه یا با کابل کواسیال. که با فیبر کیفیتش بهتر هست.نقل قول:
این لینک هم بد نیست برای راهنمایی خرید دستگاه دیجیتال.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ایکس ویژن مدل 123 که گویا جدید اومده به قیمت 93 تومن روش قیمت خورده ، چطوریه ؟ فروشنده می گفت چون چدید اومده و با قیمت دلار جدیده قیمتش پایینتر از سایر مدل هاست ، ولی فرمت های زیادی را می خوند از جمله FLV که 353 نمی خونه . در کل می خوام ببینم مدل 123 چطوره ، خوبه بخرم
همچنین مدل فراسوا 211 هم می داد 100 تومن اون هم توی دیجی کالا خیلی ازش تعریف کردند ، ولی نمی دونم کدوم را بگیرم ، این فراسو هم کابل HDMI و هم یک آنتن هم روش داره
ممنون می شم راهنمایی کنید
آقا اين گیرنده دیجیتال سما AT-200 را كسي تا حالا تست كرده بهم بگه چه جور دستگاهيه از نظر كيفيت و امكانات. اينم لينك اصليش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به همه
راستش مناسب ديدم يك سري مطالب رو خدمت بعضي دوستان مطرح كنم
1- اولا به هيچ وجهي گول شركتهاي توليد كننده ----T رو نخورين چرا كه فقط براي بعضي از كشورها كه مشكل تلويزيون مارهواره اي دارن داره توليد ميشه همگي كاملا چي هستش
2- اگر ميخواين يك گيرنده ديجيتال يا همون ----T خودمون رو بخرين حداقل سعي كنين از تلويزيونهايي ساتفاده كنين كه بصورت داخلي خودشون گيرنده ديجتال دارند چون حداقل كيفيت ساخت بالايي دارند
3- تلويزيون ديجيتا در ايران عملا تليزيون بي كيفيت يك نمونه بارزش شبكه پويا يا نمايش يا هر شبكه ديگه اي رو شما ظبطش كنين و با يك نرم افزار خيلي ساده مثل Mediainfo مشخصات اين فيلم ضبط شده رو ببينين
4- تصوير بصورت 576i و بصورت 25 فريم پخش ميشه كيفيت پايين رنگ و صدا كاملا توش معلومه و ....
5- جالب اينجاست در بيشتر كشورهاي اروپايي و آمريكايي و حتي آسيايي (به غير از خاورميانه) مثل كره ژاپن و مالزي تلويزيون ديجيتال داره بصورت ----T2 پخش ميشه كه كاملا ديجيتال هستش و بصورت فول فريم و با صداي دالبي هستش
فرض مثال 7 ميليون تلويزيون خريدين (سه بعدي هوشمند) توقع دارين يك فيلم با كيفيت هم ببينين مثلا نمايش پدرخوانده رو گذاشته كه الان بلوري اين فيلم بيرون هستش و شما حتي نميتوني تشخيص بدي الان چهره كدوم هنرپيشه رو داره نشون ميده
من يك نامه خيلي بلند بالا در رابط هبا اين مسئله به تمامي شبكه ها و مديريت كل سازمان صدا و سيما نوشتم و متأسفانه هيچ جوابي هم نگرفتم
حداقل بياييد خودمون رو گول نزنيم و وقتي براي يك چيزي با كيفيت هزينه ميكنيم حداقل يك تصوير عاليتري ببينيم
موفق باشين
آقا اين گیرنده دیجیتال سما AT-200 را كسي تا حالا تست كرده بهم بگه چه جور دستگاهيه از نظر كيفيت و امكانات. اينم لينك اصليش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اين گيرنده هم اگه كسي نظري داره كمك كنه
آيسن
دوستان یکی از اقوام ما به تازگی به منزل جدیدشون رفتن که اونجا انتن مرکزی دارن. ولی وقتی انتن مرکزی رو به گیرندشون وصل میکنم فقط 10 تا کانال رو پیدا میکنه که اونا هم قطع و وصل میشن. کسی از دوستان میدونه این مشکل به خاطر چی میتونه باشه؟؟؟
دوستان سلام
تورو خدا سریع تر جواب بدید که رسیدگی کنم
من امروز یه گیرنده دیجیتال ایکسویژن 353 خریدم اودم خونه با از این انتن سر خودا وصلش کردم و با انتن رو پشت بوم هم وصلش کردم اول اینو بگم که ما تلویزیونمون ال سی دی 42 سونی هست و با همون انتن رو پشت بوم همه شبکه ها رو ایینه میگیره ولی برا شبکه ورزش اینو خریدم بعد که وصلش میکنم با انتن رو پشت بوم 20 تا شبکه میاره ولی بعد چند دقیقه انتن میپره میگه سیگنال وجود ندارد سرچم میکنم نمیان دیگه دست گاه رو خاموش میکنم بعد 20 دقیقه باز میارشون ولی باز بعد چند دقیقه میگه سیگنال وجود ندارد
مشکل از دستگاهه یا انتن ؟؟؟
مدل 123 جدیده . بدنه پلاستیکی داره و دیزاینش با مدلای قبلی فرق داره و قشنگتره . full hd هست . از نظر ساپورت فرمتها هم نسبت به مدلای قبلی فرمتهای بیشتری رو ساپورت میکنه . به نظرم همینو بگیر چون بازار گیرنده ها دست ایکس ویژنه چون ساپورت و خدمات و ارائه آپدیتهاش بهتره و نسبت به بقیه برندهای موجود گارانتی معتبرتری داره .نقل قول:
دوستان کی میگه 123 از 353 بهتره ؟؟؟؟
من 353 دارم تمامی فرمتهای تصویری به خصوص انواع mkv و flv رو امتحان کردم بدون هیچ نقصی همه رو اورد زیرنویسش هم هم سایزش تغییر میکنه هم رنگش و واقعا هیچ کمو کاستی نداره بالاترین مدل تو کل محصولات ایکس ویژن فعلا همین 353 هست
به نظر من تو ایران گیرنده دیجیتال خوب نداریم
باید از بین گیرنده های بد و بدتر انتخاب کنید که مسلما بد رو انتخاب می کنید
از نظر من بیشترین کیفیت تصاویر دریافتی رو تلویزیون های دیجیتالی که خودشون گیرنده دیجیتال داخلی دارند ، دارا می باشند
مثلا ما یک تلویزیون دیجیتال 42 سامسونگ داریم من تصویر گیرنده دیجیتال با کابل HDMI را با تصویر دریافتی دیجیتال خود تلویزیون مقایسه کردم
کیفیت تصویر دیجیتال خود تلویزیون خیلی بهتره و تفاوت به وضوح حس می شه
سلامنقل قول:
دو تا مسأله:
1- قدرتتون سیگنال چنده؟
2- شما با دم باریک مادگی پشت دست گاه رو تنگ کنید تا مطمئن شید آنتن خوب جا رفته و لق نمی زنه.
نتیجه رو اعلام کنین
فیلمهای مخاطبان از این شبکه پخش خواهد شد
پخش آزمایشی شبکه «نسیم» آغاز شد
شبکه جدید سیما با عنوان «نسیم» با محوریت پخش آثار طنز، پخش آزمایشی خود را هم زمان با میلاد امام هشتم حضرت علی بن موسیالرضا(ع) آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، پخش آزمایشی شبکه نسیم از شب گذشته -26 شهریورماه- مقارن با میلاد امام رضا (ع) آغاز شد.
بنا بر این گزارش، آرم این شبکه هنوز طراحی نشده و مخاطبان در گوشه سمت راست تصویر نسیم بزودی را می بینند.
در حال حاضر شبکه نسیم با پخش سکانسهای برتر آثار طنز نظیر کلاه قرمزی، دزد و پلیس، ساختمان پزشکان و ... و همچنین پخش فیلم های کوتاه طنز که با دوربین های دستی و از طریق خانواده ها گرفته شده، فعالیت می کند.
به گزارش فارس، یکی از بخش های اصلی که برای شبکه نسیم طراحی شده، پخش فیلم های مخاطبان علاقمند از این شبکه است. شبکه نسیم برای ترغیب علاقمندان به منظور ارسال فیلم هایشان، از حضور بازیگران طنز نظیر جواد رضویان، امیرحسین رستمی، رضا داوودنژاد، سحر ولد بیگی، بهمن هاشمی و ... بهره برده است. این بازیگران در آیتم های کوتاه خطاب به مخاطبان این شبکه نحوه انتخاب و ارسال فیلم هایشان را عنوان می کنند.
نسیم مخفف چهار کلمه نشاط، سرگرمی، یادها و مسابقه است.
از دوستان کسی این شبکه دریافت میکنه؟
با سلامنقل قول:
ایا این مدل بوستر داخلی (گزینه روشن کردن قدرت انتن ) داره مثل مدل353؟
سلام دوستان
بین این 3 تا مدل ایکسویژن کدوم بهتره و فرقشون چیه؟
353 یا 123 یا 242
این 353 داخل جعبش کابل اچ دی ام آی داره ولی اون دوتا ندارن .درسته؟ به جز این چه فرق هایی دارن ؟
help me........نقل قول:
یادمه اون موقع که میخاستم ایکس ویژن بخرم تو یه فرومی خوندم سری 100 ایکس ویژن مشکل گرم شدن دارند و در سری های بعدی این مشکل حل شده . البته باز نسبت به سما که دارم بیشتر داغ میکنهنقل قول:
فرق دیگه هم همون کابل hdmi هست
از لحاظ ساپورت فرمت های صوتی تصویری هم بهتره سایت مادیران رو چک کنید ببینید فرقی دارن یا نه یا از مشاورینش بپرسین یک روزه جواب میدن چون فروشنده ها معمولا در جریان نیستند
فرکانس 634 رو ندارم ولی رو بقیه ش که چیزی پیدا نکردمنقل قول:
احتمالا فقط تهران پخش میشه . نه ؟
آره.شبکه نسیم فعلا فقط در تهران به صورت آزمایشی پخش میشه.نقل قول:
تهران کانال 34 587000
با تشکر فراوان..خوب عزيز حالا وقتي انتن هوايي تقويت کننده سيمارانم همينجوري افتضاح و با پرش و نويز خطي تصوير رو ميگيرهنقل قول:
در حالي که کل پشت بام رو در اکثر زوايا تست کرده ام ايا با گيرنده
ديجيتال مشکل من حل ميشه..يا اصلن قيد شبکه هاي مزخرف ايرايبي رو بزنم... نرم ۱۲۰ چوق بدم هيچي درست نشه؟:n28:
هان راستي انالوگه داداش کللن ديجيتالم کجا بود...
کاملا ربط به تجربه شخصی و آمار همسایه هاتون دارخ چون دکل هاشون یه جا نیست.نقل قول:
یعنی امکان داره آنالوگ عالی باشه و دیجیتال افتضاح و برعکس!
سلام دوستان الان تو گیرنده های دیجیتالی x-vision کدوم رو بگیرم که mkv هایی رو که الان تو سایت ها برای دانلود فیلم و سریال است پخش کنه و هم فول اچ دی باشه ؟ ضمنا زیرنویس فارسی هم ساپورت کنه چون مادیران گه زنگ میزنی میگن mkv دالبی سوراند رو پخش نمیکنه!!!
تا جایی که بنده می دونم، ایکس ویژن ها صدای DTS رو پخش نمی کنه! و کلا صامته پسر!!! :n11:نقل قول:
مگر اینکه مدل جدیدی اومده باشه.
سلام
آقا من یه lumexy le 1007d گرفتم
1 - چطوره؟
2 - 21 شبکه پیدا کرده مث مستند و آموزش و نسیم و آی فیلم و ... ولی شبکه های استانی توش نیست اشکال از آنتن یا مشکل دیگه ای داره؟
شبکه های استانی رو هیج جا با گیرنده دیجیتال dvbt نمیشه گرفت و آنتن مشکلی نداره. مشکل آنتن زمانیه که سیگنال شما نوسان زیادی داشته باشهنقل قول:
نقل قول:این رو اضافه کنم که برند خوبی رو انتخاب کردی.نقل قول:
مبارک باشه
کسی نبود به ما جواب بده؟!نقل قول:
میشه راهنماییم کنین که ایکس ویژن گیرنده هاش خوبه؟
کسی مشکلی باهاش نداره؟
میخوام مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بگیرم
یه سوال دیگه Composite عملکردش چیه؟