همچنان اندر کفِ VT50
:((
Printable View
همچنان اندر کفِ VT50
:((
سلام
آیا مدل m تلوزیون st30 تیونر ----t داره یا نه ؟
خیر نداره.نقل قول:
تلویزیون مدل st30 توانایی ضبط برنامه از روی تلویزیون داره؟ بلو ری پلیری هست که بتونه ضبط کنه؟
سلام نه مدل st30 , ونه مدل vt30 قابلیت ظبط ندارند البته اونهایی که پسوند ir دارند بقیه پسوند ها رو نمیدونم شما برای ظبط میتونی یه hd madiya پلیر بگیری از همه بهتر کارتو راه میندازه
سلام به همه اساتید محترم
من چند روز پیش خونه یکی از دوستان بودم. دوستم یه x30 سری M داره
بعد دیدم که برنامه winamp رو روی تی ویش نصب کرده.
میخواستم ببینم میشه روی این تی وی ها برنامه نصب کرد اگه میشه چطور؟
من خودم st30m دارم
دیروز ایکس باکسمو بردم خونه یکی از دوستام evil 6 بازی کنیم تلویزیونشون ال ای دی سامسونگ بود مدلش فکر کنم e 6890 چشمتون روز بد نبینه کلا بازی evil 6 با اونی که من روی پلاسمای خودم بازی کرده بودم خیلی خیلی خیلی فرق داشت دوستم میگفت چرا اینقدر گرافیکش بده خلاصه با کلی قسم آیه گفتم به خدا گرافیکش روی تی وی من اینجوری نیست باور نمیکرد تا اینکه با هم اومدیم خونه ما تا عملی بهش ثابت بشه وقتی رو پلاسما بازیو دید کم مونده بود سکته کنه اولش :sq_14: بعدش :sq_13:
خلاصه امروز با هم رفتیم براش st30 بخریم :sq_25: هر جا رفتیم تموم کرده بودن یه جا داشت به قیمت 3میلیون 150 واسه 42 اینچ ولی یه جا 42vt30 داشت میداد 3 میلیونو 50 هزار نمیدونم جریانش چی بود ولی حیف که پول دوستم نمیرسید :sq_3: خلاصه آشفته بازاری شده وضعیت :sq_10:
ولی یه چیزی برای خودم جای سوال داره واقعا چرا تصویر پلاسما مخصوصا روی گیم اینقدر با ال ای دی فرق داره؟ آخه راستش روی کانالای ماهواره فرقشون خیلی کمه حتی من حس میکنم ال ای دی یکمی بهتره ولی روی گیم و فیلم مخصوصا فیلم اچ دی برتری پلاسما خیلی به چشم میاد.
تیب تیب الله احسنت بارک الله .............نقل قول:
به تی وی سوختم که فرستادم گارانتی بیشتر امیدوارم شدم..
سلام.نقل قول:
شما زحمت می کشیدی خب از خود دوستتون می پرسیدی و آموزشش رو برای بقیه دوستان هم قرار میدادی.
این کارو انجام دادم ولی متاسفانه دوستم بلد نبود میگفت کسی اومده برام راهش انداختهنقل قول:
و خود اونم دست کاریش کرده
پلاسما برای هر سورسی از ال ای دی بهتره اگه شما غیر از اینو دیدید اختمالا ----- یا کابل اتصالتون به تی وی فرق می کرده و باید با سورس یکسان از یک دستگاه تست بشهدلیل اختلاف کیفیت خیلی زیاد حین گیم اینه که گیم سورس 60 فریم در ثانیه بدون موشن بلر هست یهنی در واقع 60 تصویر بسیار واضح در هر ثانیه به تی وی ارسال میشه و پلاسما بخاطر سرعت رفرش بسیار بالا (0.001ms ) تصاویرو بدون هیچ افتی نمایش میده ولی ال ای دی رفرش خیلی کندتری داره و در نتیجه تمام جزئیاتو تو حرکت از بین میبره و هر چقدر حرکت شدیدتر باشه بیشتر جزئیات از بین میره . در مورد فیلم به خاطر فریم هی کمتر (24 فریم در ثانیه) + موشن بلر تصاویر که به علت باز بودن شاتر در هر فریم در کسری از ثانیه ایجاد میشه خود به خود جزئیات تا حدی حین حرکت از بین میره . حالا پلاسما اینو همون طور که هست نشون میده و ال ای دی باز هم جزئیاتشو کمتر می کنه و تصویرو نمایش میده به این خاطر کیفیت افت میکنه ولی نه به اندازهای که تو حالت گیم قبلا توضیح دادمنقل قول:
اقا تو این اشفته بازار قیمت وی تی 30 50 اینچ چند هست؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میتونم ورودی تصویر روی 60Hz قرار بدم
تلویزیونمم vt30 هستش
سلام !
من هنوز تو کف این 50 ST 30 ام ... هنوز هم گیر نیاوردم ! بانه هم تا خواستم بخرم قیمت رفت بالا ارسال نکرد !
حالا که تاپیک رو میخونم می بینم همه از مشکلاتش مینالند و مشکلاتی که پیش اومده.
من باید چی کار کنم ؟! بخرمش نخرمش ؟!
بدون گارانتی ...
اگر مثلا پنل مشکل دار بشه و بدون گارانتی باشم باید چه کنم؟! تعویض پنل چقدر هزینه داره ؟
بدون گارانتی نخر.اگر خدای نکرده دو روز دیگه به مشکل بخوره نمایندگی اینجا اصلا گردن نمی گیره که بخواد تعمیرش کنه.تلویزیون من گارانتی داشت ولی وقتی خراب شد بعد از کلی تماس و برو بیا قبول کردن قطعه اش رو عوض کنند و همش حرفشون این بود که فعلا قطعه اش نیست و باید صبر کنی.با کلی پیگری حدود 2 هقته شد تا درست شد.حالا شما تصور کن جنس رو از خودشون نخریده باشی.دیگه اصلا تحویل نمی گیرن.نقل قول:
ولی خوب با گارانتی هم خیلی گرون در میاد ! 1 تومنم بیشتر حتی !
احتمال بروز مشکل گویا توی این سری خیلی زیاده ... درسته ؟
نمایندگی رسمی پاناسونیک تو ایران کدوم شرکته؟سایتش چیه؟
از دوستان کسی تصویر مدل 32C20 دیده؟الان پیدا میشه؟
??????????نقل قول:
شرکت بانیان الکترونیکسنقل قول:
60Hz رو واسه چی میخواید؟نقل قول:
سیستم تصویری ایران و اروپا PAL هست که 50Hz هست.
و سیستم ژاپن و آمریکا NTSC ـه که 60Hz ـه.
تو منو اکثر دستگاههای ماهواره و پخش های بلوری و DVD گزینه انتخاب سیستم تصویر PAL و NTSC موجوده.
تا اونجایی که من دیدم انتخاب گزینه NTSC باعث افزایش واقعی هرتز از 50 به 60 نمیشه. چون سورس اصلی 50 هست.
فکر نمی کنم گیر بیاد. تو اهواز که نیست. تموم شده.نقل قول:
اگه بر فرض محال گیر بیارید زیر 4.5 نیست.
من VT30 50" رو 6.5 گنبد کاووس گلستان قیمت دارم.
برای ST30 50 قیمت دارید ؟
این مشکلاتی که دوستان با این مدل داشتن شایع هست برای همه یا شانسیه ؟!
میخوام اگه بشه بدون گارانتی بگیرم.
شما که اینهمه صبر کردین تا الآن که دلار به این وضع اسفناک رسیده و قیمتها سر به فلک زده، 2 روز دیگه هم صبر کنید 2012 پاناسونیک بیاد، ST50 که بیاد خیلی از ST30 سره تو همه چی، حتی VT30 بقول شما 6.5 میلیونی هم سرتره.نقل قول:
یک ماه پیش که میخواستم TV بگیرم با یه آقایی تو نمایندگی پاناسونیک فلسطین مشهد صحبت میکردم میگفت شرکت بهمون جنس نمیده، چون میخواد تمام جنسای قدیمشو بفروشه جنساشو داره بین نمایندگیها تقسیم میکنه و سهمیه ای بهشون جنس میده، میگفت فقط یدونه VT30 و بدونه ST30 بما دادن و بیشتر ندادن که به همه نمایندگیها برسه و زود تموم شه قدیمیها.
بخاطر همینه بعضیا یخورده گرون میفروشن.
این قراره در خونه استفاده بشه و راستش من سه ماهه دنبال تلویزیون ام ! نمیتونم برای ST50 که مطمئنا قیمتش بالاتر از VT30 خواهد بود صبر کنم.
موردی که پرسیدم فقط در مورد خرابی و مشکلات شایع سری ST30 بود که میخواستم بدونم چون قصد دارم بدون گارانتی خرید کنم.
در ضمن، دوستان کسی از گارانتی تک سرویس که برای اجناس بانه ای استفاده میشه خبر داره و کیفیت کارشون ؟ مثلا پنل میتونند عوض کنند با همین گارانتی ؟!
نقل قول:
با این افزایش قیمت من اگه بودجه خرید از بانیان الکترونیک رو نداشتم از بانه نمیخریدم.
من تجربه خرید یه کولر گازیه 3 میلیونی بی کیفیتو از بانه دارم اینو میگم، گارانتی کولر ما که واقعا پاسخگو بود و تو مشهد هم نمایندگی داشت، اما مساله کیفیت پایین خود کولر بود که مشخص بود کلا از همون اول کارایی یه کولر 1.5 تومنی رو هم نداره و انگار از همون اول یه مشکلی داشته.
حالا که گفتید واسه استفاده خونگی میخواید و احتمالا بیشتر برای ماه باره و تی وی ایران هست و گاهیم فیلم HD، گفتم بهتون 55es6980 سامسونگو پیشنهاد بدم که مدتی راجبش تحقیق کردم، فول ال ای دی با کنتراس بالاست و امکانات کاملی داره و قیمتش 5900 هست اما دیدم امروز یه دفعه گرون شده و به 6700 رسید و فک کنم دیگه صرف نداره.
در مورد پاسخ گویی خوب گارانتی منظورتون همون تک سرویس بوده، درسته ؟
برای تلویزیون اگر برای پنل مشکلی پیش بیاد پاسخ گو هستند ؟
همین ST30 50 رو هم توی بانه گیر نمیاد !
قیمت تهرانش دورو بره 4800 ه ...
واقعا دیگه خسته شدم ! چی بگیرم من ؟! 42 هم که کوچیکه ... 3200 برای 42 ...
UT30 خیلی کیفیتش بده ؟!
دوستانی که 42 و 50 رو با هم تجربه کردن، آیا 17 سانت طول و 10 سانت عرض کوچکتر خیلی تاثیر داره یا خیر ؟!
نقل قول:
بله واسه این کولرگازی ما که گارانتیش تک سرویس بود و پشتیبانیش خوب بود، من فک میکردم تک سرویس فقط تو کار تاسیسات باشه الان شنیدم از شما که تی وی هم گارانتی میکنه،
به نظرم بد نیست اگه ببینید تعهداتی که تو برگ گارانتی تلویزیونهای پلاسماش میده چه چیزاییو در بر میگیره.
من 46 دارم به نظرم کوچیکه والا.
کسی از شما آشنایی داره توی بانه که بتونه 55 یا 50 مدل ST30 رو پیدا کنه ؟
در مورد کیفیت UT30 کسی اطلاعاتی داره ؟
و اینکه تلویزیون 50 اینچ چند سانت از زمین بالاتر باشه بهتره ؟ بدون در نظر گرفتن پایه خودش.
گویا تک سرویس پنل رو شامل نمیشه ولی آرمان سرویس هست که پنل رو هم گارانتی میکنه. کسی اطلاعات دقیق داره ؟
داداش اینم یه نصیت از مادر عروش...
من هم 6 ماه پیش که میخواستم تی وی بخرم گزینه هام فقط vt30 . st30 بود ...
پولمم کم بود در حد 2600 ..با این بوده 2 گزینه داشتم . 42vt30 . 50st30 ....با کمک دوستن 50st30 گرفتم و الان بسیار راضی هستم از این انتخاب..در تصاویر 2 بعدش بین vt30 .st30 تفاوت فاحشی وجود نداره شما فکر کن در حد 5 نهایت 10درصد ...
اون زمان دیزیان vt30 وقعا دلم رو برده بود ..ولی چون بودجم نرسید st30 گرفتم .... و از کیفیتش هم راضیم ..
اگر میخوای بگیری و تو این اوضاع افتضاح میخوای خرج کنی حتما 50 بگیر...توصیه مهمتر اینکه اگر میتونی صبر کن و پولت رو بیشتر کن برای مدل 2012 که اصلا اونا دیگه میخکوبت میکنن پای تی وی ....اگرم نمیتونی به جز vt30 و st30 به پلاسمای دیگه ای فکر نکن...
درسته من از بانه گرفتم با گارانتی تک سرویس. البته یک سالش تموم شد و مشکلی براش پیش نیومد ولی تو برگه ضمانتش نوشته بود یک سال ضمانت و 5 سال خدمات پس از فروش که پنل جزو تعهداتشون نبود. الان مثلا گلدیران که جزو بهترین گارانتی هاست یه ماه طول می کشه پنل رو جور کنه حالا باید دید اگر کسی پنل بانه ای رو می خواد گارانتی کنه از کجا می خواد جورش کنه؟نقل قول:
والا طراحی برام الان توی این وضعیت ملاک نیست !
55 ST30 هم پیدا میشه ؟
حالا ببینم بانه چی میشه ...
لعنت به این دولت مردان ما که چنین وضعیتی رو باعث شدن !
55 ST30 ...پنلش ژاپنی هست و برای ایران ساخته نمیشه ..برای کشورهای اروپایی هستش..پخش بیخیال 55 ..تا حالا تو فروم ندیدم کسی 55 رو خریده باشه...
به نظرم از بانه میخرید ریسکش رو هم باید بپزیرید..بانه چی داره که باز بخواد گارانتی بکنه..
بطور مثال تی وی خودم بر اثر نوسانات برق پنلش به فنا رفت ..2 روز پیش فرستادم نمایندگی تا پنلش رو برام عوض کنن و قبول کردن که عوض کنن..یکی قبل از من با همین مشکل فرستاده یک هفته ای تی وی رو درست کردن رو براش فرستادن...گارانتی یعنی این...گرفتی
بنظرتون چنتا گارانتی داریم که به این راحتی برای مشتری پنل عوض کنن و سریع بهش برسونن...به هر حال گارانتی خوب هم یه مزیت هست.
دیروز 42st30 قیمت کردم 3 میلیون و 400 هزار تومن باورتون میشه؟ واقعا چشم سیاهی رفت وقتی به یارو میگم چه خبره میگه دلار شده 3300 تومن پژو 206 شده 26 میلیون پراید شده 14 میلیون و ... نمیگی چه خبره اونوقت از تلویزیون شکایت میکنی!؟
واقعا فقط دوست دارم یه سوال از خدا بکنم؟ آخه من و بقیه جوونای اواخر دهه 50 و اوایل 60 چه گناهی به درگاهش کردیم!؟ تا چشم باز کردیم جنگ بود بعد توسرمون که زدن لباس فلان نپوشید و حرف نزنید و چه و چه چه بعدشم که گرونی و آرزوهایی که مثل خر کار کردیم و به باد رفت... یه روز خونه گرون میشه یه روز ماشین یه روز گوشت یه روز مرغ یه روز لبنیات دیگه اصلا نمیدونم چی بگم سکته نکنم شانس آوردم به خدا!
ر
سلام دوستان من یک سوال دارم میخواستم ببینم در تنظیمات تلویزیون جایی هست که بشه هرتز رو تغییر داد؟ مثلا از 50 به 60 تغییر داد
یک سوال دیگه هم دارم اینکه در تصاویر سریع مثل حرکت توپ در مسابقه فوتبال احساس میکنم تی وی عملکرد خوبی نداره میخواستم درست فکر میکنم اگه آره مشکل از کجاست ؟
در ضمن من VT30 دارم
ممنون
من الان ST30 50 اینچ با گارانتی هم میخوام گیر نمیاد !
دروود به شرفت حرف دل همه ماها رو زدینقل قول:
دوستان VT30 رو 6.5 قیمت دارم و ST30 رو 5 ! میارزه 6.5 بدم پای VT30 ?
در ضمن، اینکه ST30 قدیمی تره آیا باعث میشه در صورتی که مشکل دار بشه تعمیرش دیر و یا غیر ممکن باشه ؟!
سلامنقل قول:
ماشاالله
قیمت 50 اینچ رو داری میگی اینفدره؟؟نقل قول: