دوستان نت من از صبح قطعه از تهران هستم کسی همچین مشکلی داره؟ الانم با نت یکی از دوستام اومدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
دوستان نت من از صبح قطعه از تهران هستم کسی همچین مشکلی داره؟ الانم با نت یکی از دوستام اومدم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
کسی میدونه مودم وایرلس رایگان های وب چیه و کیفیتشو اینا چطوره؟؟؟
سلام
من ساکن رشتم میخواستم سرویش 1 مگ بگیرم میخوام بدونم سرعت دانلوش تو ساعت معمولش و ساعت رایکانش رو چنده.بعدهر 1 گیگو چند میده؟
والا یکی از فامیلهامون گرفته. (البته من اصفهانم) سرعت چند هم گرفته رو نمی دونم. ولی تو ساعات معمولی سرعت دانلودش حداقل 200 کیلوبایت در ثانیه هست. اگه از یه سرور داخلی هم دانلود کنید. من امتحان کردم سرعت دانلودش حدود 400-700 کیلوبایته. شبانه رایگانش رو امتحان نکردم. ولی در کل سرعتش خوبه.نقل قول:
مرسی.پشتیبانیش در چه حدیه؟ قطع و وصل میشه؟جدا از سرعتش می ارزه های وب بگیرم؟
تغییر سرویس به 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n09:...
والا برای یه جای عمومی (مغازه) گرفته. این سرعت ها که میگم من با موبایل امتحان کردم که این سرعتها رو بهم داده. شاید با لپ تاپ سرعتش خیلی بهتر باشه. پشتیبانیش هم که من شنیدم خیلی خوبه. می گفت کسی برای تنظیمات به مغازه نیومد. خودم زنگ زدن تهران. راهنماییم کردند و خودم تنظیماتش رو انجام دادم. به نظر من که خوبه (البته میگم شاید شهر به شهر فرق کنه). به نظرم سرویس دهنده خوبیه.نقل قول:
نا محدود سرعتش واقعیه،یکی از دوستام 128 گرفته بود،سرعتش نهایت تا 20 میرفت.نقل قول:
فقط تا اونجا که میدونم محدودیت نداره.
پشتیبانی های وب فقط چرت پد زیاد میگهنقل قول:
بله تا دلت بخاد
ای بابا چه سرعتی ما که خیری ازش ندیدیم
پینگش 400 به بالا هست
من همه جوره از های وب راضیم سرعتم حدود 700 میشه.فقط تو پینگ یکم بده.البته پینگش خوبه ها فقط گاهی اوقات نوسان میشه یهو میره دویست سیصد ولی در کل عالیه تو این چند ماه ک های وب داشتم راضی بودم این اتفاقات ک گاهی پینگ بالا میره یا سرعت کم میشه تو همه isp ها هست عادیه
داداش، سرعت شما تو تایم رایگان چقدره؟نقل قول:
و اینکه آیا از شما هم حجم الکی کم میشه؟
تایم رایگان سرعتش اصلا فرقی نداره.در مورد حجم هم نه واسه من ک تا حالا الکی کم نشدهنقل قول:
یعنی الان شما شبی ۶ یا ۷ گیگ دانلود شبانه داری؟نقل قول:
از کی سرویس گرفتی؟ چند وقته؟
سلام
دوستان یک قسمتی در بخش اطلاعات شما قسمتی به نام آپلود اطلاعات اومده و اسکن کارت ملی و اسکن مدرک برای سرعت بالا تر از 128 و اسکن قبض تلفن رو خواسته برای شما دوستان هم اضافه شده ؟
من خودم دینامیت دارم و سرویس شبانه نداره ولی دوستم ک داره سرعتش فرقی نداره و حدود همون 5 یا 6 گیگ دانلود میکنه.من شش ماهه گرفتمنقل قول:
الان دیدم واسه منم اضافه شده.نقل قول:
فکر کنم خبرایی شده و میخوان کارایی بکنند این بخش اضافه کردندنقل قول:
نقل قول:نقل قول:سلامنقل قول:
این قسمت از قبل بود
دستور سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییه ...
های وب داره به مرور با مشترکین ADSL سرعت بالای 128 تماس میگیره و میگه برای جلوگیری از قطع سرویس مدارک خواسته شده را آپلود کنن ...
سلامنقل قول:
خوب بوده ولی چیزی داخلش نبود ولی الان تازه داخلش آپلود قرار دادند در ضمن برای ما کارت دانشجویی ارشد قابل قبوله دیگه برای سرعت بالای 128 که داریم ؟
بله در صورتی که اعتبار داشته باشه قابل قبولهنقل قول:
باید منتظر بمونین تا باهاتون تماس بگیرن بعد آپلود کنین ...
زنگ زدم 1565 میگه مرکز مخابراتیتون تا 1 مگ بازـه !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما کی پرسیدی که گفتن 4 مگ ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجبور شدم با این وضعیت همون صبا رو یه ماه ـه دیگه تمدید کنم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این طرح فشفشه رو می شه توی یک روز چند بار شارژ کرد مثلا 2 تا 15 گیگ گرفت؟
تا جایی من اطلاع دارم خواستم بگیرم نهنقل قول:
حتی اگر 15 گیگ رو تموم کنیم باید تا روز بعد یا 5 روز بعدش صبر کنیم؟؟
بله اگه حجم فشفشه رو تموم کنید باید اندازه ی کل زمان فشفشه ی خریداری شده صبر کنید تا دوباره بتونید یکی دیگه بخرید.نقل قول:
خود سایت های وب تو قسمت تعرفه سرویس ها...نقل قول:
سلام دوستان سرعت برای شما هم از صبح کم شده ؟نقل قول:
از صبح سرعت دانلود من به 200 رسیده بود الان زنگ زدم پشتیبانی هنوز جواب نداده بودند یکباره بالا رفت خیلی باحال بود مثل اول شدنقل قول:
بله هم پینگ هم سرعت.ولی الان یه ساعته درست شدهنقل قول:
من زنگ زدم دوستام که از یه شرکت دیگه داشتن،برا مخابرات و آسیاتک هم کم شده بود.نقل قول:
شبانه برا شما هم سرعت میاد پایین؟برا من 1 دقیقه اول رو 700،بعدش میشه 250 :|
1 مگ محدود 8 گیگ دارم.
سلام به همه اگه ip statice بگیری تو سرعت تاثیر هم داره اخه تو بعضی ip سرعتش بهتره درزم برا مدرک کارت دانشجوی لیسانس رو قبول میکنن
نه برای من فرق نداره بستگی به مرکز مخابرات شما دارهنقل قول:
ظاهرا باید قبول کنندنقل قول:
IP استاتیک به درد کسی میخوره که شرکت داره میخواد تو خونه به سیستم شرکتش وصل بشه دوربین ها رو چک کنه و از این کارا کاربرای خونگی به دردشون نمیخورهنقل قول:
مدرک هم خودشون زنگ میزنن میگن چی رو اپلود کنید شما هم میگید من اینو دارم به درد میخوره یا نه
ببخشید دوستان. اونوقت تکلیف کسی که مدرک لازم رو نداشته باشه چیه؟ یعنی من که الان دینامیت دارم باید از دفعه بعد ۱۲۸ بگیرم؟!
Sent from iPhone ~ Tapatalk
باید منتظر بود که ایا این مدارک لازمه یا نه به زودی مشخص میشهنقل قول:
جدیدا مدرک نمیخوان.
سلام
مشخصات بسته طلا اینجوریه:
24 گیگ،9 ماه
مودم وایرلس رایگان
شامل 6 ماه سرویس 3 گیگ(هر ماه 500 مگ)
18 فشفشه یکروزه هر کدام 1 گیگ
3 ماه هدیه 3 گیگ (هر ماه 1 گیگ)
در این طرح آیا هر ماه نهایتا باید 500 مگ مصرف کرد(بجز فشفشه ها)؟یا میشه کل حجم رو زود تموم کرد؟
طریقه استفاده از فشفشه ها چجوری محاسبه میشه؟چون در خود طرح هست خودمون میتونیم انتخاب کنیم کی استفاده بشه؟
شبانه هم داره؟
ودمی که رایگان میدن بدرد بخور هست؟
و در مرکز مخابراتی توحید(کارگر شمالی) این سرویس رو چند مگ بسته میشه؟
مرسی
سلام
دوستان دیشب برای شما ها هم سرعت نوسان داشت و پایین امده بود ؟
امروز تایم رایگان سرعت نوسان زیادی داشت،دلیلش هم به نظر من اینه که کم کم منطقه ی مخابراتی ما داره شلوغ میشه.نقل قول: