1 ام که جمعست عمو :دی
مال همه از سوم شروع میشه . که میشه یکشنبه . رذاستی من هنوز به دانشگاه زنگ نزدم !!!! مشکلی پیش نیاد ؟!!! خودشون گفتن 28 ام دیگه منم که همه چیم آمادست ! نیازی هست زنگم بزنم یا نه ؟!
1 ام که جمعست عمو :دی
مال همه از سوم شروع میشه . که میشه یکشنبه . رذاستی من هنوز به دانشگاه زنگ نزدم !!!! مشکلی پیش نیاد ؟!!! خودشون گفتن 28 ام دیگه منم که همه چیم آمادست ! نیازی هست زنگم بزنم یا نه ؟!
یعنی از جمعه شروع به جمع و جور کردن وسایل و از این جور چیزا میکنیم که فرداش بریم..:31:نقل قول:
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نه مشکلی نیست...
چه طور بود اردو؟نقل قول:
کجا برده بودن؟
من هنوز با خودم درگیرم اردوی علم وصنعت رو برم یا نه اخه 3 روزه!
اين تاييديه تحصيلي رو بايد از پست بانكا بگيري البته اول ميري ميپرسي چه مداركي لازمه براشون ميبري بعد دو تا كاغذ بهت ميدن كه بايد اسكن بگيري (اگه ثبت نامت اينترنتيه ) و براي سايت دانشگاه بفرستينقل قول:
بله میشه ولی باید در قسمت ادرس اموزش و پرورش ادرس شهر خودتون رو بنویسید :20:نقل قول:
بستگی به علاقتون داره.
این خوابگاه های ملکی دیگه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یعنی از جمعه شروع به جمع و جور کردن وسایل و از این جور چیزا میکنیم که فرداش بریم..
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
نه مشکلی نیست...
فرداش هم تعطیل رسمیه عزیزم :دی :دی
ایشالله فرداش هم به جمع کردن و اینا ادامه بدید که پس فرداش برید :دی
خوب من تاییدیه ی دیپلم و پیش رو یه نفر برام جور کرد از آموزش و پرورش . آیا باز هم به اون فرم شماره ی 2 رفترچه ی انتخاب رشته نیازی دارم ؟ دیگه پست نمیخواد برم ؟
البته برای من اسکن رو نمیخواد فقط تاریخ و شماره رسید رو میخواد. شماره رسید هم لابد روی همون برگه هست دیگه.نقل قول:
معمولا پست ها چه مدارکی رو میخوان؟ کارنامه پیش و دبیرستان + کارت شناسایی دیگه. عکس که نمیخوان ها؟ چیز دیگه ای که لازم نیست.
کسی بهشتی قبول نشده اینجا ؟!
بابا این چه وضعشه ... دانشگاههای دوقوز آباد ثبت نام اینترنتی گذاشتن این هی میگه متعاقبا اعلام میشه ... الان یعنی بهشتی اینترنتی هیچی نداره ؟! همش حضوریه ؟!
نقل قول:سلام هم دانشگاهی دیگر :31:نقل قول:
فقط تاریخ و شماره رسید می خواد که همون شناسه ی روی رسید پست هست .
پست که گفت کپی یکی از مدارک متوسطه یا پیش دانشگاهی کافیه اما من هم کپی پیش هم متوسطه هم نظام وظیفه رو واسه محکم کاری گذاشتم تو پاکت :31: یه فرم هم هست که از پست باید بگیرید و پر کنید . معمولا توی اداره پست راهنما زدن واسه این کار (عکس هم نمی خواد)
کلاس ها رو هم نوشته 26 ام اما می گن هفته اول کسی نمیره ...
از وضعیت خوابگاه ها خبری نداری؟ اینکه اندازه اش چقدره و چطوری میشه انتخاب کرد ؟
آقا ما غلط کردیم،نخوایم بریم دانشگاه باید کی رو ببینیم...:31:نقل قول:
من که پست نرفتم.:10:
نقل قول:
این رفیق ما که امیرکبیر هست هم فردا باید بره سر کلاس :13:
بچها میگما من تازه یادم افتاده عکس اصل ندارم همش زیراکسیه واسه رشته ما فقط فردا ثبت نام هست.چیکار کنم؟
نقل قول:
توی این دانشگاه علم و صنعت احتمالش هست هم آقای احمدی نجاد بعنوان استاد عمران پیدا بشه؟ یعنی مثل یه استاد معمولی حضور و ظهور دارن در دانشگاه؟
سلام دوستان گرامی.
میگم واسه ثبت نام دانشگاه پیام نور باید چیکار کنیم؟بلاخره حضوری بریم،نریم؟!!من برگ سبز هم دارم.18مهر تاریخ خورده واسم.
یکی کمک کنه!!! من موندم بلاخره چجوری باید ثبت نام کنم؟IT مرکز مشهد قبول شدم.
لطفا اگه میشه مراحل ثبت نام رو از لحظه نیّت واسه ثبت نام بگید چون خیلی گیج شدم. ممنون.
اطلاعیه های دانشگاه رو هم خوندم.ولی گیج شدم.
از همه بهتر فکر کنم ثبت نام دانشگاه علامه هست چون همش اینترنتی و مدرکامون رو هم گفته توی بهمن تحویل میگیره .دیگه استرس جور کردن مدرک نداریم فعلا :5:
سلام به! چه رشته ای قبول شدی؟نقل قول:
اندازه شون رو خدا میدونه ولی اینکه چطور میشه انتخاب کرد فقط حضوری معلوم میشه و پول خوابگاه رو هم نقدا همونجا میگیرن. دیگه به بانک نیازی نیست :دی
توی ثبت نام غیر حضوری که گفته همه مدارک رو اسکن کنی و برا ما بفرستی من توی سیستم گلستان هر چی گشتم جایی برا اپلود فایلا نبود فقط برا عکس یافت شد این مدارک رو کجا باید اپ کنیم
کامپیوترنقل قول:
:31:
نقل قول:
دانشگاه ازاد معمولا فرجه میده برای ثبت نام دانشگاه دولتی به سختی فرصت بدهد ....
ولی خب عکس گرفتن و چاپ کردنش که دیگه سریع انجام میدهند براتون فکر نکم مشکلی باشه
ولی برای زمان ثبت نام با دانشگاهتون تماس بگیرید.......
سلام.
تاییدیه تحصیلی چی هست؟همه باید بگیرن؟
اردو دانشگاه چی هست؟شیراز نداره؟
تكميل ظرفيت كي اعلام ميشه؟
دانشگاه ازاد حدود 10 مهر هستشنقل قول:
دولتی هم توی همین رنج چند روز کمتر بیشتر ......
با عرض خسته نباشید خدمت همه ی دوستان،
امروز از صبح رفتم دانشگاه دنبال ثبت نام و از این جور چیزا خلاصه هی برو پایین هی برو بالا ،پلیس+10 و... الان کارم تموم شدو راحت نشستم،
کلاسامم از یکشنبه 3مهر شروع میشه.....
کنکوریها وارد دانشگاه شدند/
آغاز ثبت نام قبولیهای کنکورهای سال 90 / جزئیات ثبت نام در دانشگاهها
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1409346
سایت کانون زده کی چی قبول شده...برین ببینید...ولی ای کاش رتبه هاشون رو هم میزد!
کد:kanoon.ir
پلیس+10 واسه چی؟نقل قول:
اگه نکته ی خاصی توی ثبت نام هست لطفا بگید
وقتبی میری ثبت نام یه کاغذ دستت میدن که روش معافیت تحصیلی نوشته،این کاغذ رو به همراه شناسنامه و کارت ملی یه قطعه عکس میبری پلیس +10 شهری که قبول شدی یا محل زندگی خودت،فرقی نداره،یه مهر و امضا میزنن برا معافیت تحصیلی که بعدا برات کارت نظام وظیفه نیاد...نقل قول:
در ضمن از من 4تومن گرفت،شمام همراهتون یه مقدار پول ببرید.
و یه کپیم از مدارک بالا بگیریرد...
بد نبود ما رو جایی نبردن. تو همون خوابگاه دانشگاه بودیم، هدف این بود که با همکلاسیهامون آشنا شیم ولی ما بچه های پیش دانشگاهی با هم بودیمنقل قول:
بعضی دانشگاه ها خودشون یک شعبه ی نظان وظیفهع دارند و نیازی نیست برید +10 .نقل قول:
وقتبی میری ثبت نام یه کاغذ دستت میدن که روش معافیت تحصیلی نوشته،این کاغذ رو به همراه شناسنامه و کارت ملی یه قطعه عکس میبری پلیس +10 شهری که قبول شدی یا محل زندگی خودت،فرقی نداره،یه مهر و امضا میزنن برا معافیت تحصیلی که بعدا برات کارت نظام وظیفه نیاد...
در ضمن از من 4تومن گرفت،شمام همراهتون یه مقدار پول ببرید.
و یه کپیم از مدارک بالا بگیریرد...
تایید میکنم.نقل قول:
اینم میشه...
سلام.
تاییدیه تحصیلی چی هست؟همه باید بگیرن؟
اردو دانشگاه چی هست؟شیراز نداره؟
این وظعیت نظام وظیفه برا همه هست متولدین 72 اصلا مشمول نیستن معافیت تحصیلی باید یگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کنید دانشگاه از شهر دوره ثبت نامشم یه روزه من دنبال این یکی رو نگرفتم .. :18:
!!!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESنقل قول:
یعنی آرررررررررررررررررره...
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
البته برا پسرا....:31:
ما که نفهمیدیم یکی میگه بگیر یکی میگه مشمول نیستی یکی میگه دانشگاه میده ، بالاخره چیکار کنیم؟نقل قول:
پ.ن : من بردم آموزش و پرورش مدارکمو تایید کرد دیگه لازمه ببرم پست تاییدیه تحصیلی بگیرم؟
وقتی رفتی برا ثبت نام دانشگاه خودشون میگن چیکار باید بکنی،(خیلی راحته،نگران نباش)نقل قول:
در مورد پست باید بگم که بعضی از دانشگاه ها خودشون مسئول پست رو هم آوردن تو خود دانشگاه و لازم نیست بری پست،اگرم تو دانشگا نبود برو پست و ...
من الان نمیتونم تو تالار گفتگو کنم اگه یکی هست که بیاد منو اد کنه بهم توضیح بده ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اصل مدارک گواهی موقت دیپلم و پیش دانشگاهی رو ندارم ولی کپی اونها رو دارم بردم دفتر خدمات ارتباطی و برای تاییده دو تا فرم پر کردم و مشکلی نبود و آخرش هم رسید گرفتم ولی حرف من اینه که کپی برابر اصل که خیلیها رفتن انجام دادن دیگه برای چیه ؟ من اینکار رو باید بکنم ؟ خواهشا راهنمایی کنید !!!
دوستان من امسال دانشگاه دولتی رشته اقتصاد بجنورد روزانشو قبول شدم
و همچنین دانشگاه آزاد مشهد رشته برق مخابرات با توجه به اینکه دانشگاه آزاد مشهد رتبه 5 رو تو دانشگاه آزاد ها داره توصیه می کنین کدومو برم ؟