یه دفعه دیگه هم همین جوری شده بود قبلا . کلا نامحدود شده بود و من با 370 مگ از صبج تا شب به مدت 4 روز گذاشته بودم یکسره دانلود . حدود 100 گیگ دانلود کردم.
عجب روزی هایی بود خداییش/
Printable View
یه دفعه دیگه هم همین جوری شده بود قبلا . کلا نامحدود شده بود و من با 370 مگ از صبج تا شب به مدت 4 روز گذاشته بودم یکسره دانلود . حدود 100 گیگ دانلود کردم.
عجب روزی هایی بود خداییش/
اره هی ریست می شه منم یک ونیم گیگتو این دو ساعت اخیرگرفتم همش برگشت
البته دیگه داریم به ساعت شبانه نزدیک می شیم فعلا پروژه تعطیله تا ببینیم فردا چی پیش می یاد
این ملک جعفریان احتمالا می خواسته بگه 150گیگ حجم دانلود می دیم برای یک هفته گفته 150مگ :n01:
اخه اینا فرق گیگ و مگ رو فکرنکنم متوجه باشن
دانلود چطور بود محاسبه شد ؟
یکی از دوستان تا قبل ساعت 4 - ده گیگ گرفته بود . و محاسبه نشد .
من چون بیرون بودم استفاده نکردم ..
به جز یک 300 مگ که شب قبل دیدم ثابته برای تست گذاشتم ..
الان هم از 12:50 یک تست گذاشتم برای نمونه تا 1 //
برای فهمیدن از کم شدن مودم رو باید ریست کنیم ؟ // چون اگه انلاین دیتا رو انتقال بده همونجا معلوم مبشه ..
دوستان همین الآن ریست شد و بدون حتی 1 مگ کم و کاست حجم برگشت,
برای فهمیدن از کم شدن وارد 2020 بشید و log in و log out کنید,نقل قول:
چون آنلاین حجم کم نمیشه مثلا 50 مگ کم میشه,باز دوباره پس از گذشت مدت زمانی دوباره 30-40 مگ دیگه کم میشه و قاعده ای نداره باید هر چند دقیقه چک بشه.(هر10دقیقه یا یه ربع این حدود)
یکی بگه جریان چیه ؟ نا محدود شده یا نه ؟
سرعت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که از دیروز حدود 15 گیگ گرفتم حجمم اول 6 گیگ بود الان شده 7 گیگ !!!
نمیدونم فقط تا کی ادامه داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] > يک هفته اينترنت رايگان براي کاربران اينترنت مشهد
مدير روابط عمومي مخابرات استان خبر داد:
يک هفته اينترنت رايگان براي کاربران اينترنت مشهد
خراسان رضوي - مورخ دوشنبه 1392/07/22 شماره انتشار 18527
علي نژاد/اختلال در شبکه اينترنت مشهد که طي چند روز گذشته در برخي نقاط مشهد به وجود آمده بود رفع شده و براي جبران خسارت يک هفته اينترنت رايگان در اختيار مشترکان قرار مي گيرد.به گزارش خراسان جواد ثاقب مدير روابط عمومي شرکت مخابرات خراسان رضوي با بيان اين مطلب افزود: از صبح روزگذشته خرابي شبکه برطرف شده و سيستم در حالت عادي است. وي حجم دانلودي را که در اين يک هفته مشترکان مي توانند استفاده کنند 100مگابايت اعلام کرد.
فکر کنم منظورش 100 گیگ بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیرکل روابط عمومی مخابرات خراسان رضوی خبر داد
رفع اختلال و قطعی اینترنت در مشهد/ یک هفته اینترنت رایگان برای مشترکان
مدیرکل روابط عمومی مخابرات خراسان رضوی با اشاره به رفع اختلال و قطعی اینترنت در مشهد گفت: یک هفته استفاده رایگان و تشویقی از اینترنت برای مناطقی که این مشکل برای آنها به وجود آمده در نظر گرفته شده است.
به گزارش مشهد نیوز، ثاقب عادل در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد با اشاره به قطعی اینترنت مخابرات در برخی از نقاط مشهد طی روز گذشته و امروز اظهار کرد: با توجه به مشکل سختافزاری در یکی از مناطق مخابراتی استان، معضلاتی نظیر قطعی اینترنت در برخی نقاط مختلف شهر به وجود آمده که با پیگیریهای شرکت مخابرات در حال حاضر رفع شده است.
وی افزود: مدت یک هفته استفاده رایگان و تشویقی از اینترنت برای مناطقی که این مشکل برای آنها به وجود آمده در نظر گرفته شده است.
منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۲ مهر
کدخبر:2318منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و يکم مهرلینک خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 گیگ که داده بودن رو کم کردن :n27:
همش ارور میده مرتب هم قطع میشه مال شما هم همینطوریه وقتی هم وصل میشه فقط یک دقیقست سرعتشم افتضاحه
لعنت خدا بر پدر و مادر مخابرات و مدیر عامل و...باد
از ساعت 4 صبح قطع هستم تا الان هیچی نتونستم بگیرم یا ارور 817 یا ارور یا 628 میداد
الانم مطمئنم قراره قطع بشه تنها کاری تونستم با اینترنت انجام بدم همین کامنته
ایشالا هرچی از ما سلفیدن خرج دوا درمون بچهاشون کنن
هنوز کم نمیکنه ....
سرعت دانلودی از 125 به 165 تغییر کرده
اینو داشته باش از چند لحظه پیش اینجوری شد ولی دیگه قطع نمیشه و باسرعت 150دانلود میکنه ولی یه چیزی ریز کارکرد داره کار میکنه وتاریخ و ساعت میزنه مواظب باشید فکر کنم تموم شد رایگانشون
اقا تموم شد دانلود نکنید که حساب می شه
اقا چه اینترنت رایگانی؟
حجم من کلا دیشب تموم شده و وسط دانلود قطع شد!!
تو ریز کارکرد که هم همرو 0 زده!
اطلاعات اعتبار حساب شما یافت نشد. دیگه الان حجم رو نمیزنه یه خبرهای هست .:n13:
برای من ساعت و تاریخ جدید نمیزنه ..نقل قول:
ماله من که دیشبمنفی 725 بود حالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دیشب ساعت 5 بیدار شدم قطع بود تا همین الان هم قطع بود الان رفتم تو حسابم نوشته
اطلاعات اعتبار حساب یافت نشد.
ننوشته چقدر از اعتبارم هم مونده
گویا دزدی جدیدی در راه هست
از ساعت 8 به این ور قطع بوده...حالا که وصل شده اطلاعات حساب موجود نبوده...الان هم که در دست تعمیر..!!!!!!!!!!!
یعنی خیلی خرشانسم که به هوای مفت بودن فقط 200 مگ بیشتر نگرفتم...
من الان که دانلود میکردم سرعتش رو 350 بود
یعنی چی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شدیدا قاط زده!!
:n08::n08::n08::n19::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08::n08::n08::n08::n08:
وای مردم از خنده!!!!!!!
:n08:
سرعت دانلود 500 دیگه چه خبره !!!!!!!!!
توجه توجه !
هم اکنون مخابرات دچار اختلال شده و بنده با اکانتی که حجمش تموم شده و سرعتش 128 کیلوبایت هستش و الان
دارم باسرعت 260 کیلوبایت دانلود میکنم . من که دارم دیوونه میشم.
فقط مشکل اینجاست که نمی شه اکانت رو توی 2030 یا2020 چک کرد.:n13:
دوستان برای ثبت نام ای دی اس ال مخابرات مشهد از طریق انلاین میشه ؟ کدوم سایت برم ؟
اقا اینترنت قاطی کرده بزنید دانلود
اکانت من حجمش تموم شده ولی بازم اینترنت میره
سرعت دانلود در حال حاضر 1.5 مگابایت بر ثانیه
بزنید دانلود از این لاشیها هرچی می تونید باید بکنید
اینم عیدیمون:n02:
این هم اینترنت ما. خدایا چی میشد همیشه اینطوری باشه؟
مگه خط شما رو چند مگ بسته شده ؟ پهنای باند بیشتر از 3 مگ که نمی دن شما چجوری 12 مگ داری؟نقل قول:
اه برا من که 350 تا بیشتر نمیره شانسه ما داریم!:n14:
تازه حیف چند وقت پیش 20 گیگمحجم خریدم میترسم بزنم دانلود هرجی بقیه دانلود کردنو بیان از حسابم کم ککنه:n02:
من از کجا بدونم:n02:نقل قول:
اگه رو 3 مگ بسته بودن سرعت می شد 384 کیلوبایت و دوستان نمی تونستند با سرعت 790 دانلود کنند
گفتمم که اینترنت قاطی کرده بزن دانلود حالشو ببر
داشتم فک میکردم از اینا بر میاد بعدا ک درست شه پول دانلوداتونو بیارن رو قبض تلفن دزدن دزد!نقل قول:
راستی ایمان جا نمیشه طرز استفاده از ااون برنامه ههرو بگی من هرکاری کردم نشد:n03: قربون دستت اگه بلدی بگو ما هم از تو آنپاس در بیاییم!:n16::n12:
میخام ازز طریق وای فای تو شب با شاتل کانکت شم و از این ورم مخابراتو از طریق لن بزنم به لپتاپ بترکونم:n02:
سلام دوستان اینترنت مخابرات تهران نامحدود رو به قیمتهای سابق خراسان یعنی یک مگ نامحدود رو به 45000 تومن میدن در صورتی که خراسان دزد با قیمتهای بالا به ما میندازن
بیایید یک شکایت کلی از مخابرات خراسان بکنیم شاید بتونیم حقمون رو بگیریم
edited ! ...
سایت 2020 درست شد
با 15 گیگ شارژ میگه اعتبارتون تموم شد...ولی هنوز نت وصله
:n04::n04::n04::n04:
سلام دوستان
چه خبر شده ؟
سرعت بالای 700
چند گیگ به حجمم اضافه شده
:n04:
آقا حجم من منفی شده ولی دانلود میکنه اینترنتم قطع نشده, چه خبره؟
ریز کارکرد هم تعطیله!
کسی حجمش ریست شده؟
اقا کنتورشون درست شده :n28: