حتی در صورتیکه شیار سیمکارت را هم داشتید احتمال اندکی وجود داشت با سیمکارتهای اوپراتورهای فعلی بتوانید درست حسابی وصل شوید . حداقل کسیانیکه تا حالا داشتند چه در سونی وایو و چه در dell اکثرً با کار ندادن سیمکارت روبرو بودند .نقل قول:
Printable View
حتی در صورتیکه شیار سیمکارت را هم داشتید احتمال اندکی وجود داشت با سیمکارتهای اوپراتورهای فعلی بتوانید درست حسابی وصل شوید . حداقل کسیانیکه تا حالا داشتند چه در سونی وایو و چه در dell اکثرً با کار ندادن سیمکارت روبرو بودند .نقل قول:
حتی ایرانسل؟؟4 ماه پیش که من از gps اش استفاده می کردم راضی بودم اما از edge نمی دونم!!!ممنون:11:نقل قول:
سلام
دوستان من هم لپ تاپم سیم کارت میخوره و سخت افزارش رو هم داره ولی در استفاده از EDGE مشکل دارم.
لپ تاپم dell inspiron 1525 . آیا راه حلی داره؟
تو سایت دل نگاه کردم هیچ درایوری نیست واسه سیم کارت :18::18:میشه شمام یه نگاه کنی؟؟:10:البته تو سری dell inspiron n :20:5010نقل قول:
سلام
آقا من هر کاری میکنم نمیتونم استریو میکس رو روی ویندوز 7 بیارم درایورهای لپ تاپ رو آپدیت کردم بازم نشد.
یکی نیست بتونه این مشکل رو حل کنه واسمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
سلام
من یه لپ تاپ دل 1525 دارم
وقتی خواستم روشن کنم قبل از بوت شدن با این پیغارم روبرو شدم:
time-of-data clock stopped
الان نه میتونم وارد قسمت بایوس بشم یا ویندوز لود میشه و نه هیچ چیزه دیگه!
باطری بایوس رو درآوردمو جا زدم اما بازم مشکل حل نشد
ممنون میشم که راهنماییم بکنید.
سلام من یه acer5738zg دارم مشکلی که برام پیش اومده اینه که صفحه ی desktop ام همواره سیاه هست وهرقت براش والپیپر میذارم با یه ارور دوباره سیاه میشه روی اون صفحه ی سیاه پایین سمت راست نوشتthis copy of windows is not genuine ایا ویندوز رو دوباره باید نصب کنم ؟در ضمن ویندوز 7 است
دوستان با نصب درایور صوتی قدیمی تونستم این لامصب Realtek HD Audio Manager رونصب کنم و استریو میکس هم اومد منتها جالبیش اینجاست که با این کار فقط صدارو میتونم با هدست داشته باشم یعنی از اسپیکرهای لپ تاپ هیچ صدایی در نمیاد وقطع هستن مورد جالب بعدی اینه که در این حالت وقتی وارد یکی از رووم های مسنجر بیلوکس میشم وقتی Raise Hand میکنم و Voice Activated رو میزنم صدای کسی که داره حرف میزنه رو 5 ثانیه دارم بعد قطع میشه و همون 5 ثانیه صحبت کردنش پشت سرهم تکرار میشه این کار تا زمانی که مسنجر رو کامل نبندم ادامه داره (حتی رووم رو بستم بازم صدا واسم تکرار میشه)واقعا توش موندم چیکار کنم هر کاریش میکنم درست نمیشه آقا جوون من یکی بیاد کمک کنه بخدا دارم دیوونه میشم از وقتی که این لپ تاپ رو آووردم همه ش درگیر این مسئله م یعنی چی نمیدونم.جان من دوستانی که روشش رو بلدن بیان بگن.
این صفحه کلید این لپ تاپ هم بدجور رفته رو اعصابمون فارسی که بخوام بنویسم کلی طول میکشه
مدل لپ تاپ رو هم بگم شاید دوستانی که این مدل رو دارن و مشکلی با استریو میکس ندارن بتونن کمکم کنن
SonyVaio VPC F13 WFX/B
در اینکه درایور سازگار با سیستم را باید نصب کنید شک نکنید . به همان اندازه که لپتاپهای وایو نمایشگر خوبی دارند به همان اندازه هم نسبت به درایور ناسازگار اذیت دارند ! شما اخرین درایور را نصب کنید بعدً اگر خود Audio manager انرا مجزا توانستید دانلود کنید فبها در غیر اینصورت باید با همان بسازید .
[HTML]realtek.com.tw[/HTML]
[HTML]http://www.brothersoft.com/downloads/realtek-hd-audio-manager.html[/HTML]
سلام دوستان من با اینکه زیر لب تاب کولر cooler master گذاشتم ولی بازم فن cpu م هی روشن خاموش میشه
dell vostro 1520
شما اینکارها را کردید :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5967414&postcount=5545[/HTML]
با سلام! اگر امكان دارد طريقه فعالسازي بلوتوث لپ تاپ Lenova را برايم توضيح دهيد در واقع ميخوام بين لپ تاپم و موبايل سوني اريكسون K750 از طريق بلوتوث فايل رد و بدل كنم اما طريقه كار با آن را وارد نيستم خواهشا يك آموزش كامل برايم قرار دهيد....
(راستي طريقه انتقال اطلاعات بين تلويزيون و لپ تاپ يا موبايل ازطريق بلوتوث چگونه هست؟؟؟)
در مورد نحوه فعالسازي وايرلس لپ تاپ با گوشي يا هر وسيله ديگر هم اگر آموزشي يا سايت خاصي مد نظر داريد حتما بنده را از لطف خود دريغ نفرماييد....
آقا اومدم ریکاوری کردم به همون ویندوز ارجینال که همه ی درایوراش سازگار باشه منتها بازم نشد من عکس میذارم شاید به درد بخوره
آخه مگه امکان داره که استریو میکس نصب نشه اینم عکسها.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان جدیدن صدای اسپیکرهای لپ تاپ من احساس میکنم کمتر شده کنترل صدا هم تا اخر هست اما نمیدونم مشکل کجاست فکر میکنید مشکل جای دیگه ای میتونه باشه؟!
دوستان یکی که استریو میکس رو بدون مشکل داره مثه من عکس بگیره بذاره ببینم کجای کارم اشتباست که نمیتونم استریو میکس رو داشته باشم ممنون.نقل قول:
هنگام نصب سرویس پک1 روی لپتاپ Dell(ویندوز 7 نسخه 32بیتی) پیغام زیر را میده و نصب کامل نمیشه مشکل از کجاست و چگونه حل میشه؟
این پوشه در پیغام بالا نمیدونم چه مشکلی داره! اصلا باز نمیشه
چک دیسک هم کردم مشکل حل نشد.
البته مراحل نصب سروس پک به شکل زیر جلو میره
بعد پیغام زیر را میده و متوفف میشه
خب خیلی واضح داره میگه که فایل خراب هست و نمیتونه محتویاتش رو بخونه .
توی پیغام گفته شده Check Disk انجام بدید .
ممنون از پاسختون، ولی همانطور که قبلا نوشتم: Check Disk هم انجام دادم ولی مشکل همچنان باقی است، یعنی متوجه پیغام شدم ؛ راه حل ارائه شده مشکل را حل نکرد/نقل قول:
راه حل دیگری ارائه کنید.
خب تنها راهی که میشه انجام داد اینه که اگه فایل رو دانلود کردید از یه سرور مطمئن دیگه دانلود کنین که مشکل نداشته باشه
فایل سالمه، چون روی سه سیستم دیگه امتحان کردم بخوبی جواب داد و سرویس پک رو نصب کرد، شما چه راه حلی برای برطرف کردن مشکلی که در پیغام اول اومده دارید؟نقل قول:
سلام
من یه دونه Y560 دارم که یه چند وقتی روش pes 11 بازی میکردم .
بیشتر هم سعی میکردم که هنگام بازی باطری رو بیرون بیارم ولی بعضی وقت ها دیگه نمیشد کاریش کنی و رو باطری(البته در اتصال به برق شهری)تا اینکه یه روز بعد از بازی متوجه شدم که سیستم خود به خود ریسیت یا خاموش میشه.ولی وقتی که باطری رو بیرون میاوردم دیگه مشکل نداشت.
الان اون مشکل رفع شده ولی حدود نیم ساعت که با سیستم کار میکنم خود به خود نور صفحه نمایش کم میشه و من مجبورم باز نورش رو زیاد کنم.و باز هم این عمل زشت و خداناپسندانه:31: تکرار میشه
چیکار کنم؟
سلام دوستان
مدل لپتاپ من 1564 dell هست و 1 سال خریدمش.حدودا 6 ماهی هست که وقتی برنامه سنگین(حتی بازی گرافیکی) مثل pes 2010 رو برای مدت نه چندان زیادی که اجرا میکنم یک دفعه صدای جیز جیز (انگار که صدای مگسه:31:) میاد و صفحه سیاه میشه
منم همیشه کلید پاور رو از رو خود لپ تاپ میگیرم که خاموش شه
به نظرتون مشکل از چیه؟؟
همیشه هم باطری روی سیستم بوده و در نیوردم مگه این که کار کوچیکی داشته باشم
راستی شدتش از 6 ماه پیش به صورت تصاعدی داره زیاد میشه
تورو خدا راهنماییم کنید
من خودم آپدیت به سرویس پک 1 رو انجام ندادم که دقیق بگم ، ممکنه شما فایل نسخه 64 بیتی رو برای 32 بیت گرفته باشید اشتباهینقل قول:
به هر حال اینجا بهتر میتونید مشکلتون رو حل کنید :
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
اینطور که میگید باید مشکل از فن باشه چون نمیتونه به دور بالا برسه و پردازنده رو خنک کنه پس سیستم روی حالت Halt میره ، حتما ببرید تعمیرگاه برای تست .نقل قول:
---------- Post added at 04:35 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------
پیشنهاد میکنم بایوس لپ تاپ رو آپدیت کنید ، ممکنه ایراد از تنظیمات بایوس باشه .نقل قول:
ایها الناس کسی نیست به داد من برسه بابا بخدا الان بیشتر از 10 روزه که دارم میگم من به هیچ وجه نمیتونم استریو میکس رو داشته باشم درایور قدیم نصب کردم جواب نداد درایور جدید نصب کردم جواب نداد کسی نیست که بتونه کمکم کنه
مدل لپ تاپ لعنتی من :
VPC F13WFX
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اتفاقا جدیدترین ورژن بایوس مربوط به دو هفته پیش هم تو سایت لینوو موجود هست که اینجا دو تا مشکل وجود داره:
1.از کجا متوجه شم که ورژن فعلی بایوس من چیست؟
2.چطور بایوس رو اپدیت کنم اخه قبلا تو همین انجمن بچه ها خیلی با اپدیت بایوس تو هر لپتاپی مشکل داشتند؟
3.اهان یه مورد دیگه هم هست که گرافیک من ati mobility radeon hd 5730 هست .برای اپدیت این گرافیک هیچ توضیحی تو سایت لینوو ارائه نشده .باید چیکار کنم؟تو سایت خود ati اپدیت گیر میاد(منظورم اینه که نباید خود سایت سازنده اپدیت ارائه بده؟)
این هم لینک مربوط به بالا
ممنون
کد:http://consumersupport.lenovo.com/us/en/DriversDownloads/drivers_show_3446.html#
Stereo Mix قابلیتی هست که باید کارت صدای شما پشتیبانی کنهنقل قول:
اسم چیپ کارت صدای لپ تاپ رو بنویسید اگه Realtek باشه باید پشتیبانی کنه
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
شما اینکارایی که میگم رو انجام بدید :نقل قول:
1- دانلود فایل آپدیت فقط از سایت لنوو
2- غیر فعال کردن آنتی ویروس و فایروال به همراه شارژ کامل باتری و استفاده از شارژر
3- اجرا کردن فایل آپدیت به عنوان Run as Administrator
4- در حین آپدیت هم هیچ کاری نکنید تا تموم بشه و لپ تاپ Restart بشه .
در مورد پیدا کردن ورژن فعلی شما وقتی لپ تاپ رو ری استارت میکنید با F2 به داخل بایوس میرید اونجا ورژن رو حتما نوشته .
برای آپدیت درایور کارت گرافیک هم میتونید از سایت ATI هم میتونید دریافت کنید ، فرقی نمیکنه فقط دقیقا برای سیستم عامل فعلی و همینطور آخرین نسخه رو بگیرید
جناب Pami این عکس رو ببینید این ارجینال نصب بود من چیزی رو نصب نکردم.
خب شما روی آیکون بلندگو توی ویندوز 7 راست کلیک کنید و Recording Devices رو بزنید ، توی اون صفحه هم راست کلیک کنید و دوتا تیک مربوط به Show Disable & Disconnected رو بزنید ، ممکنه Disable شده باشه و نشونش نمیدهنقل قول:
جناب Pami این عکس رو ببینید این ارجینال نصب بود من چیزی رو نصب نکردم.
لطفا به من هم جواب بدید
یه سوال دیگه هم داشتم نمیشه بازی های اچ پی گیم رو رایگان کرد مثلا کرکی چیزی
ممنون
بعد ببخشید جناب Pami
بنظرتون گالکسی اس 2 بهتر از اپتیموس 2 نیست؟
این رو توی تالار بحث و تبادل نظر و تاپیک HP باید بپرسید نه اینجا .نقل قول:
یه سوال دیگه هم داشتم نمیشه بازی های اچ پی گیم رو رایگان کرد مثلا کرکی چیزی
ممنون
این هم چه ربطی داره به این تاپیک ؟! تو تالار گوشی ها باید بپرسید ، اون امضای من هست .نقل قول:
بنظرتون گالکسی اس 2 بهتر از اپتیموس 2 نیست؟
ممنون
من یه acer aspire 4741g دارم که چند وقت پیش بوتش مشکل پیدا کرده بود و در تاپیک زیر هم مطرح کردم و خلاصه هر جور بود درست شد؛منتها الان مساله ای که هست اینه که خیلی کند شده و نمیدونم بی دلیل روی هر چی کلیک میکنم تا اجرا بشه چندین ثانیه(حتی دقیقه هم شده) طول میده؛حالا ایراد از هارده یا ویندوز یا جای دیگر؟؟؟ویندوز را بعید میدانم چون همون ویندوزیه که روی کامپیوتر دیگری هم نصب کردم و مشکلی هم نداشته.
این هم از تاپیک مربوط به مشکل بوت:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=477443
پامی جون فدای تو من چندتا پست قبل تر کامل توضیح داده بودم که همه کار کردم حتی عکس هم گذاشتم توی گوگل هم گشتم خیلی هم گشتم حتی سایتهای خارجی رو زیر رو رو کردم منتهی چیزی نیست خیلیا مثه من این مشکل رو داشتن (بچه های فروم های خارجی) ولی در نهایت همه ی پست ها جواب نگرفته بودن من موندم واقعا خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا.نقل قول:
پیدا کردن ویندوز مخصوص تبلت پی سی
سلام دوستان من مشکلم رو کامل می نویسم امیدوارم کمکم کنید:10:
یکی از دوستان ما یه لبتاپ فوجیتسو قلمی گرفته بود که روش ویندوز اکس پی اورجینال فوجیتسو تبلت پی سی بود
ما هم فلشمونو زدیم به سیستمش ویندوزش سوخت ما هم ویندوزو عوض کردیم ولی دکمه اف ان و دوربین دکمه های کم زیاد نور و صدا و قلمشو و..... رو نمیشناسه خیلی هاشو براشش از اینترنت پیدا کردم و نصب کردم
ولی طرف راضی نیست میگه ویندوزش اورجینال بوده نمی دونم تو والپیپر های ویندوزش نوشته بوده فوجیتسو و تعداد برنامه های مخصوص (نو اینترنت سرچ کردم پولی بودن) تبلتش توش بوده خلاصه از این حرفا
حالا پشت لبتاپش بر چسب اورجینالش هست
ایا کاری میشه کرد؟
نمی دونم مثلا دانلود کنم یا .. نمی دونم؟
با سلام . دوست عزیز ان ویندوز ایکس پی ویندوز سفارشی که نبوده . یک ویندوز معمولی بوده که فوجیتسو امده مقداری خودش سفارشی سازی های ظاهری انجام داده که دذره ای ارزش فنی ندارد . شما یک ویندوز معمولی برایش نصب کنید خیلی هم از ویندوزهای اصلی که ابنجانب نیز دو تا داشتم سبکتر و سرحالتر است . مطمدن باشید ان نرم افزارهایی هم که میگویید پولی بوده روی ان تبلت هم بصورت تریال نصب شده بوده است .نقل قول:
سافت گذر یه ویندوز 7 48 نسخه ای نزدیک به 4 گیگ برای دانلود دارد،البته باید عضو ویژه باشی:نقل قول:
کد:http://www.---------.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=848&Title=Windows-7-OEM-48-in-1-x86-x64-for-Laptop-and-PC
با سلام خدمت دوستان عزیز.من یه مشکلی دارم اگه تونستین کمکم کنین.لپ تاپ من سونی مدل f11 dgx.چند وقت پیش دیدم که همش هنگ میکنه بردم نمایندگی.اونجا گفتن که از چیپ و سی پی یوشه.چیپشو عوض کردن.سی پی یو رو هم عوض کردن اما چون core i7 نداشتن،مجبور شدن فعلا core i5 بندازن تا من کارامو انجام بدم تا وقتی که واسشون برسه.اما از اون موقع میگن i7 تو بازار نیست.در ضمن تاچ دستگام هم باید عوض شه،میگن تاچ سری f هم نیست.میخواستم بدونم راست میگن یا دارن میپیچونن که اگه میپیچونن باهاشون جور دیگه برخورد کنم.ممنون
خب تا حدودی درست گفته ، پروسسور خانواده i7 تو بازار خیلی کم پیدا میشه ، مگر اینکه یه دستگاه اوراقی باشه از روش باز کنن و بزارن برای شما .نقل قول:
حتما پیگیری کنید .
تاچ پد لپ تاپ چیزی هست که به بدنه متصل هست و هیچ تعمیرکاری جداگانه برای فروش نداره ، اگر خراب باشه باید کلا قاب رویی دستگاه پیدا بشه که براتون تعویض کنن .
خب اگه شما با آپدیت درایور کارت صدا به نتیجه نرسیدید حتما ساپورت نمیکنه از این قابلیت .نقل قول:
ولی برای من هم سواله Stereo Mix قابلیت شاخی نیست که دیگه لپ تاپ ها مخصوصا سونی ساپورت نکنه .
منم همینو میگم اصلا کلا هنگ کردم 1400 پول بی زبونو خرج این کردم حالا کارم لنگه خیلیا این مشکلو دارن واقعا توش موندم جان تو راه حلشو پیدا کردی بهم پخ کن.نقل قول:
]نقل قول:
چرا متاسفانه ویندوز سفارشی بوده
روی بر چسب پشت لبتاپ هم نوشته ویندوز اکس پی پروفشنال فجیتسو تبلت پی سی
با این بر چسب میشه کاری کرد مثلا دانلود و...