دوستان به نظر شما لومیا1020 چه چطوره؟
Printable View
دوستان به نظر شما لومیا1020 چه چطوره؟
بین mate s -z5 -note4
کدوم پیشنهاد میشه؟ دلیل؟
خودم صفحه بزرگ میخوام اما نوت جنس بدنش توی ذوق میزنه از طرفی سونی صفحش کوچیکه
هواوی هم تاحالا نداشتم:n27:
سونی بهتره
با کاهش سهم ویندوزفون اشتیاق دولوپرها برای ارایه اپلیکیشن کمتر میگردد و این در حالی ست که هم اکنون فروشگاه اپلیکیشن ویندوز از نظر تعداد و شاید کیفیت، یارای رقابت با فروشگاه اپل یا play store را ندارد. خاطرم می آید ویندوز موبایل ۱۰ نیز برای آن ارایه نمیگردد. تنها نقطه قوت باقیمانده دوربین است که با توجه به پرچمداران اندرویدی امسال و سال گذشته میتوان عکسهای مطلوبی گرفت. در صورت علاقه به پلتفرم ویندوز، پرچمداران کنونی با در نظر گرفتن قیمت بالاتر آنها، و بهره مندی از کانتینیوم، پیشنهاد میشود.نقل قول:
امیدوارم مشاوره خرید گوشیهای ویندوز در صفحه اختصاصی مطرح شود.
میان این چند گزینه ها مانده ام:
نوت 5
C7 (هنوز نیومده)
ایسوس زنفون 3 دلاکس (هنوز نیومده) نزدیکترین گزینه به خرید
S7
بین zenfone lazer و honor 5x کدومش از لحاظ پشتیبانی نرم افزاری و سخت افزاری و کیفیت و کارایی مناسبتره برای خرید؟
من باشم هوآوی رو از گزینه ها حذف می کنم با توجه به اینکه چند وقتیه تو کار تعمیرات هستم مشکلات عجیب قریبی که باسه این برند پیش میاد و دیدمنقل قول:
سامسونگ در حال حاضر با توجه به افت قیمتی که داشته بهترین گزینس از نظر من و سونی هم چند وقتیه فروشنده ها و پخش کننده ها خیلی خوب نمی گن ازش ولی من به شخصه قبولش دارم مشکل جدی ندیدم تو تعمیرات این برند
سلام خدمت دوستان
خسته نباشید
من بین این دوتا گیر کردم ، بدجوری هم گیر کردم.
میشه کمک کنید؟
j5 برای من خیلی گنده ست ، واس همین زیاد خوشم نمیاد و a3 خیلی خوش دسته و واس من خوش دست بودن خیلی مهمه.
اما توی نظراتی ک راجع ب a3 دادن چندجا خوندم ک بعد یه مدت اذیت میکنه ، هنگ میکنه ، باطریش ضعیف میشه و... .
میشه راهنمایی کنین؟ بدجور موندم.
سلام خسته نباشید
من میخوام یک گوشی در حد 700 بگیرم بین دوتا برند موندم سونی یا سامسونگ بگیرم
میخوام اندروید 5 باشه مرسی اگر کسی بتونه منو راهنمایی کنه
مشکلاتی که تو گوشیای هواوی دیدین، اسم مدلایی که مشکل داشتن یادتون هست؟ یا کلا این گوشیا تو چه رده ای بودن؟ میان رده - بالارده - پایین ردهنقل قول:
j7 هم برای داداشم خریدم و هم دوستم..نقل قول:
باطری بی نظیر
سرعت اجرای برنامه ها بالا و پردازشگر نسبتن قوی
تصویر سوپر امولد
اندروید پنج
قابلیت otg
و..
[QUOTE=Amir-Rainman;8846043]مشکلاتی که تو گوشیای هواوی دیدین، اسم مدلایی که مشکل داشتن یادتون هست؟ یا کلا این گوشیا تو چه رده ای بودن؟ میان رده - بالارده - پایین رده[/QUOTE
تو همه ی رده ها دیدم p8 اومده که مشکل cpu پیدا کرده بود g730 مشکل پریدن imei و آنتن اکثر گوشی های کار کرده هواوی هم که دیدم چند سالی کار کردن مشکل لکه های سفید روی lcd دارن
سامسونگ هم شایع ترین و آزار دهنده ترین مشکلش تو میان رده ها مخصوصا سری j مشکل آنتن دهی و پریدن imei دارن
آقا ما یه گوشی هوآوی آنر 4C داریم که بعد از نصب یه فندق شکن کذایی و پاک کردنش، مسیجها و تماسها رو پس و پیش نشون میده. یعنی آخرین تماس یا مسیج میره وسطهای لیست و باید بگردی تا پیداش کنی. بجز ریست فکتوری راهی برای درمونش هست؟
یک بار cash برنامه های messaging و call را پاک کن، شاید مشکل حل شد.نقل قول:
ببرش رو safe mode ببین مشکلت حل میشهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
چگونگیشو میگی داداش گلم؟نقل قول:
شما هم اگه میشه چگونگی این کار رو بفرمایید.نقل قول:
سپاسگزار از هر دو تون نازنینان
برای بردن روی safe mode بای منوی ریستارت و power off رو بیارید.(با نگه داشتن پاور).
سپس فینگرو روی shut down یا power off نگهدارید.
یه صفحهی جدید باز میشه شما باید yes,ok,reboot و... رو بزنید.(در بعضی گوشتی ها متفاوته).
برای حذف cash.
وارد تنظیمات شده و manage apps را باز کنید.
وارد بخش All شوید.
ترتیب بندی رو A-Z کنید.(بهتر پیدا میشه).
اپ messaging یا call را باز کنید.
پایین storage بخش CACHE را می بینید.
زیرش نوشته Clear cache.
Clear cache را بفشارید تا cache پاک بشه
به همین راحتی.
البته دوست عزیز جای این سؤال اینجا نبود.
Sent from my K00E
سلام
بین 1 الی 1.5 چی پیشنهاد میدین
ترجیحاً سامسونگ باشه
حتما 4g و دو سیم کارته باشه این دو فاکتور الزامیه
نو و دست دومشم فرقی نداره
Sony Z5نقل قول:
Samsung S6
نوت 5 64 گیگ رو از نمایندگیهای سامسونگ قیمت کردم از 2،200 تا 2،380 قیمت میدن با گارانتیهای مایکروتل، سام سرویس و همراه سرویس. چندجا هم با گارانتیهای همراه سرویس 1،950 قیمت دادند. آیا خرید 1،950 به زیان خواهد بود؟
سلام دوستان....من بودجمه400الی500هستش حداکثر.
بهتریم گوشی که میتونید بهم معرفی کنید چیه؟
2سیم.5اینچ حداقلش باشه
با توجه به معرفی شدن نوت ۷ در دو هفته اخیر و در نتیجه کاهش قیمت نوت ۵ خرید شما بصرفه نیستنقل قول:
اگر مسائل مادی براتون مهم نیست گوشی فوق العادیه ای هستش.
دو گوشی خوب در این بازه قیمتی وجود دارهنقل قول:
هواوی Y6 Pro
هواوی 4C
دوستان بین
huawei GR3
و
lg k8
واقعا موندم کدومو بگیرم!!!!کدوم به نظر شما؟
اگر من بودم، GR3 را انتخاب میکردم.نقل قول:
البته من همین الان Honor 4C دارم و چون از کیفیتش راضی هستم، هواوی را پیشنهاد میکنم.
وگرنه اگر مثلا یک سال قبل بود، زمانی که خودم هنوز هواوی نگرفته بودم و تستش نکرده بودم، میگفتم LG.
نکته ی خیلی خیلی مهم، حتما از یک فروشگاه معتبر و با گارانتی رسمی گوشی بخر.
چون دوستانم همین honor 4c را بدون گارانتی درست و حسابی خریده بودند و راضی نبودند و تقریبا به این نتیجه رسیدم که گوشی های هواوی با کیفیت مختلف در بازار وجود دارد.
اقا کسی با k8 کار کرده؟ چجوره کلن؟ باطریش مخصوصن میخام بدونم چجوریه. هنگ نداره؟
آقا باز من بین دو انتخاب موندم از لحاظ سخت افزاری مو نمیزنن و فقط چندتا چزئیات کوچیک متفاوتن اما هواوی 90هزار گرون تره!
ZTE BLADE V6(قیمت دیجی399)
و
huawei GR3(قیمت دیجی479)
موندم کدوم؟
LG K10 که خوبه (با آپدیت که جدید اومده مشکل دوربینش حل شد)نقل قول:
باتریش خوبه - سخت افزارش هم مناسبه - روان هست و با ریختن برنامه زیاد لگ نمیزنه - اندروید 6 داره
16 گیگا بایت حافظه داخلی - و 2 گیگ رم .... قیمت 550 پایین تر هم میشه گیر آورد
تو مدلی که من دیدم صداش از یه جا دیگه در میومد (قسمت بالا گوشی!) ولی میشه تحمل کرد
اگه مدل 16 گیگی باشه خیلی خوبه (چون قابلیت انتقال نرم افزار به SD نداره)
به نظرم هوآوی مطمئن تره!نقل قول:
قابلیت های خوبی داره و لوازم جانبی ش معمولا همه جا هست!
اگه باتری براتون مهمه Huawei Y6 pro هم بد نیست
ولی سخت افزار و بدنه فلزی و دوربین GR3 بهتره
سلام تا قیمت حدود ۸۰۰ کدوم گوشی ها پیشنهاد میشن؟
نظرتون در مورد Huawei P9 Lite چیه؟
سلام چرا نیم نگاهی به محصولات شیامی نمیکنی ، ردمی نوت سه پرو عالی هست و تو این رنج بهترین هست.نقل قول:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
سلام.
گلکسی نوت4 یا الجی v10یا چی گوشی دیگری در رنج1600
الویت:دوربین
گوشی باشه تا 2 یا 3 سال دیگه دستم باشه.
اپدیت براش بیاد حداقل تا اندرویت 7 یا 8
مشکل فنی حاد نداشته باشه.
ارزشش نسبت به قیمتش بالا باشه.
سلامنقل قول:
اگر با حافظه ۳۲ گیگ گلکسی اس۶ مشکلی ندارید بهترین انتخاب هستش
دوربین و صفحه نمایش عالی و اپدیت هم تا دو سه سال بعد رو به صورت رسمی و غیررسمی میگیره.
مورد بعدی زد۵ هستش.
نوت ۴ با اینکه گوشی خوبیه اما پشتیبانی رسمیش تموم شده و باید منتظر اپدیت های دولوپرها باشید
وی ۱۰ هم سنگینه و فقط اگر زیاد از دستتون گوشی میوفته بگیرید
به نظر من p9 و mate 8 گزینه بهتری هستن چون هم جدیدترن هم سخت افزار قویتری دارن هم امکانات بیشتری نسبت به s6 یا note 4 یا v10 دارن ولی من به جای شما باشم p9 یا mate 8 نسخه 64 گیگ میگیرم ولی هرچند مموری میخورن ولی حافظه داخلی سرعت بیشتری دارهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
اگه چنقل قول:
فرستاده شده از E2333ِ من با Tapatalk
اگه واسه شما آپدیت به دو نسخه بعدی اندروید مهمه گوشی sony xperia x بگیر صد در صد تا دو نسخه بعدی اندروید براش می یاد دوربینش هم خوبه پردازنده اش هم نسبتا خوبه اگه آپدیت اونقدر هم براتون مهمه samsung s6 بگیر معلوم نیست دو تا آپدیت براش بیاد رم نمی خوره دوربین و پردازندش هم خوبه.نقل قول:
نظرتون در مورد LG G3 چیه در مقایسه با ردمی نوت 3 و p9 lite تو چه سطحیه؟نقل قول:
سلام، به نظرتون تا حداکثر 850 تومن چه گوشی ای بگیرم؟
این گزینه ها به نظرم خوبه:
Huawei P9 lite
Huawei Ascend Mate7
با تشکر فراوان
اگه تو این رنج قیمت گوشی می خواید sony z3 بگیر دوربین شارژدهی قدرت نرم افزاریش نسبت به قیمتش خوبه ضد آبه به احتمال خیلی زیاد اندروید 7 هم براش می یاد کیفیت ساختش هم بالاست.نقل قول:
سلام دنیا سری میت هوآوی عالی داره کار میکنه هوآویتو سه سال اخیر
منتظر میت 9 هستیم
دوستان برای گوشی زیر500
من به huawei y6proرسیدم
اما دو به شکم نظر یا پیشنهاد شما بزرگواران چیست؟