گوگل واسه من نمیاد :n08:2 مگ دارم ! خدایا رحم کن ، کسی اینجا مشتری بنر و ... مثل هدر اینا نیست ؟ کلیه امور طراحی پذیرفته می شود .
Printable View
گوگل واسه من نمیاد :n08:2 مگ دارم ! خدایا رحم کن ، کسی اینجا مشتری بنر و ... مثل هدر اینا نیست ؟ کلیه امور طراحی پذیرفته می شود .
نه برای منم اجرا نمیشه فقط با همون v p ن اجرا میشه :(نقل قول:
من دیگه لانچر رو باز میکنم Status West رو زده Undefined اخبارم نمیاد اسلاید هم نمیاد دکمه پلی هم بسته شده.
کلا دیگه گند زدن با این هلترینگ قوی.
فکر کنم جمعه اینترنت کلا قطع شه. :n08::n08::n08::n08:
نقل قول:
نکن عزیز من نکن....یه ترول با نمک
نقل قول:
نکن....یه ترول با نمک
نقل قول:
یه ترول با نمک
Sir, You lost my respect.نقل قول:
با نمک
خدایی ممد از تو انتظار نداشتم، ترول ندیدی یعنی تا حالا:دی
یه سر برو فروم های خارجی معنی واقعی ترول رو بدون. خالی بندی که کلا ترول حساب نمیشه Wannabe-Troll حساب میشه که خب کم هم نداریم. کلا آمار میگه از هر 10 نفر ترول که تو اینترنتن فقط 2 نفر ترول واقعن و 8 نفر Wannabe هستند.
دوستان در ادامه خبر صبح این خبر هم حالا رسید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبلیغات نیست اینده اینترنت تخصصی من و شماست
من که نمیتونم دیگه تحمل کنم بعد از انتخابات هم نتونم از اینترنت تخصصیم استفاده کنم :n29:
برادر :n27: ما الان که اینترنت داریم چه فرقی با موقعی که قتع شه داره ؟؟ :دینقل قول:
نکن تبلیغ کسی رو که ازش مطمعن نیستی نکن:n02:نقل قول:
از هیچی که بهتره بقیه اصلا نمیدونستند اینترنت چی هست بگذریم تبلیع نیست ان خبر هستنقل قول:
اینده ما بچه های انلاین هست
وگرنه هرکس خود داند
دوستان من معمولا نمیام در مورد نت چیزی بگم
ولی فکر کنم نت ترکید دیگه
برید خداروشکر کنید!:n09: تا یه مدت دیگه همین اینترزرت درب و داغون رو هم کلا ازتون میگیرن و دیگه همین چندتا اسپم زدن در روز رو هم باید فراموش کنید!:n11:
بلـــــــه
خلاصه حرفش اینه که گفته جوری دیگر فیلتر میکنیم که دیگه رنگ بازی انلاین رو نبینید فقط برید بدون هیچ مهدودیتی زلال احکام رو دانلود کنیدنقل قول:
اینترنت در جمهوری اسلامی ایران هیچ اینده ای نداره چرا چون که به هر صورت نمیخوان ما با خارجی ها ارتباط داشته باشیم فقط برید دعا کنید که این تحریم ها رو بردارن دلار بی صاحاب بشه 1000 تومن
قالیباف چیزی راجع به نت نگفته یا من نشنیدم! در هر حال بین رضایی و قالیباف که یکی از این دو رییس جمهور آینده هستند ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مثل اینکه رضایی طبق گفته دوستمون italodance در زمینه نت یه برنامه هایی داره که خوب یا بد بودنش رو در آینده شاید ببینیم
دوستان تبریک رییس جهمور آینده همین الان انتخاب شد :n04:
نظرسنجی های جدید این طور نمی گن آراء عارف + روحانی تجمیع میشهنقل قول:
بحث سیاسی ممنوعه به هر حال
بحث سیاسی ممنوع و خطرناکه : دی
من در کمال تعجب امروز چک کردم همه بازی ها به جز لول بدون لگ و دیلی بازی میشدن !
سیاست خطرناکه ه ه ه ه حسن !!!
ولی اگه روحانی نشه از الان میگم تقلب کردن :n02:
برا من نه arctic اومد نه ava :n04:نقل قول:
مال من چرا اخر step 2 تو applying patch مونده و اتفاقی نمیفته
خوب بازی که شیلیتره چیجوری بازی کردین !!نقل قول:
با ساسک هم نمیشه بازی کرد فقط با vp
کارش نداشته باش داره میره خودش تمام میشه ی خورده باید صبر کنی برا من 20 دقیقه طول کشید تا applying patch رد بشهنقل قول:
الان دقیقا یکی بهم بگه مشکل چیه که لول اجرا نمیشه ؟
Arctic Combat
Dota 2
WoW
Duel of Champion
اینا رو بدون مشکل بازی می کنم ولی LoL : |
رای ما به حسن روحانی :n06:
تازه به lol اضافه شده ؟؟!!! :n10:نقل قول:
سلام من لول بازی نمیکنم، یه بازی دیگه انجام میدم که دقیقا مثل لول به مشکل خورده، دقیقا صبح ساعتهای 11 به بعد و یکی هم ساعت هشت تا الان، صفحه سیاه سیاهه:n02:
ببخشیدا سیاسیش کردم اما فقط بنفش مثله اسکین دوم عشقم zac :n09:
الان چیزی رو هم تست کردم پورت UDP امکان داره که بلاک باشه، فعلا گیم ها به فنا رفته، شاد باشید:n09:
به خدا من همین میگم مشکل خود رویت لانچر باید از اول طراحی بشه اکثریت با اتصال با PVP مشکل داره .......نقل قول:
چندین بار میخواستم تو فرومش بگم ولی نمیدونم توجه بشه نشه ....
یا پیغمبر hecarim.....با اسپل 3 40تا میزنه نرررررررررررررررررف تا این حد !!!!!!!!!!!!!:n04:
من اصلا دیگه لاگین نمیتونم بشم تو هیچ بازیه دیگه ای هم نمیتونم لاگین بشم فکر کنم بعضی ها هم همین مشکل رو دارند
خدایی آدم اشکش در میاد افغانیا با اون وضع مملکتشون مشکل نت ندارن اما ما.....ودیگر هیچ
همه چی آرومه .... :n01: من چقدر خوشبختم .... :n20:
خیال برتون نداره همش افعال منفی بود :n14:
امروز تونستم با لگ شدید بازی کنم، بعد از 2 هفته، واقعاً لگ بود (در حد دو سه ثانیه) ولی با دعای خیر مردم بردیم :n10:
کل کره زمین ی ور ما ایرانیا ی ور دیگه :n29:نقل قول:
کلا هر چی بشه ما برعکسش رو داریم
و چیز دیگه افغانیها مگه چشونه هنوز باید 100 سال صبر کنی تا به افغانیا برسیم
وضعیت هم درست میشه فقط بخاطر انتخاباته :n13:
از کجا میدونی فقط واسه انتخاباته؟ شاید نفر بعدی و مسئول بعدی که هممون میدونیم کیه (و کاریشم نمیشه کرد) اومد و کار و کلا از دم مخالف اینترنت بود.
گفت اینجا کره شمالی خدافظ kthxbai بزنه از دم قطع کنه
کاری میتونیم بکنیم؟ نه.
lol........نقل قول:
با توجه به بحث های اخیر که پیش اومد , طبق صلاح دید مدیریت با افرادی که ترول کنند و جو رو متشنج کنند بسته به میزان تخلفشون برخورد میشه که ممکنه این برخورد از اخطار باشه تا برخورد های شدیدتر .
امیدوارم دیگه اینجور پست ها دیده نشن چون به محض دیده شدن پاک میشن .
برادر ادیمن حالا که اینترنت را از ما گرفتند حالا که lol را از ما گرفتند حالا که امیدمون را از ما گرفتند تو دیگه این League of Legends را از ما نگیر:n14:
When they steal your Originality We were silentنقل قول:
When they steal your Antiquity We were silent
When they steal your freedom We were silent
When they steal your Religion We were silent
Now they steal your internet we will silent again
جوابت را بالا نوشتم هایلیت کن بخون
خب آی دیشو بگیر چمیدونم برو یه روم ریدکال باز کن انقدر باهم دیگه حرف بزنین تا خسته بشین.نقل قول:
فرومه دیگه اومدیم تجربیاتمونو در میون بذاریم و چیزای جدیدی یاد بگیریم.
بععله! الان ساعت 3:55 صبحه، تا حدود ساعت 3:30 بنده مشکل صفحه مرگ(همون صفحه سیاه)رو داشتم اما بعد اون نتم خوب شد والان در حال لولیدنم! با پینگ 125 و بدون لگ!
نتمم مخابراته خراب شده آمله.
این گزارشو من برا forum.p30world.com میگیرم و باید بگم اینجا همه چی در همه :n02:
ساده ای ها ؟ الان اینا همشون هرچی از دهنشون بیاد می گن تا رای ها رو برای خودشون جمع کنند . بعد که رای بگیرن همه چی یادشون میره که چه قول هایی دادن .نقل قول:
بله گذارش شماره یک من از دیشب دارم بدون لک بازی میکنم تا صبح بدون لگ بازی کردم چشام الان این شکلیه:24: نمیدونم چرا شبا نت خوبه ضاهرا شبا دستندرکارا کنار زنو بچه آرامیدن نت هم فیکسه