خب 1,5 گیگ عیدی ماهم اضافه شد بالاخره
Printable View
خب 1,5 گیگ عیدی ماهم اضافه شد بالاخره
شبانه گفتیم درست شد، ولی چه درست شدنی. ساعت 5 قطع میشه و تا صبح بیخود سیستم روشن میمونه.
واقعا نمیدونم یعنی الان تو افغانستان هم اینترنت با اعمال شاقه میدن؟
ساعت سیستمتون رو با time.nist.gov سینک کنید...نقل قول:
DST دیشب آغاز شده و ساعت ها یک ساعت به جلو کشیده شدند (همچنین سرور صبانت)
شبانه سرعت من حدود 60 شده خیلی افتضاح شده نصفه شده:41:
آره، یک روز زودتر ساعتشان را به جلو کشیدهاند!نقل قول:
دوستان از من دو روزه ساعت 6:25 قطع میشه.نقل قول:
راستی time.nist.gov یعنی چی؟
چطوری سینک کنیم؟؟
هیچی فقط یک ساعت ساعت کامپیوترتون رو ببرید جلو.نقل قول:
در ضمن این که تو امضاتون گذاشتید فکر کردید چقدر کار غیر اخلاقی، غیر قانونی ، غیر شرعی و... هست؟؟؟؟
نمیدونم مدیران قصد برخورد ندارن؟!!!؟!؟!؟
منم چند روز پیش همین مشکل برام اتفاق افتاد ، مشکل از سایت صبانت هستنقل قول:
پول شما هم از حساب کم شده ولی به احتمال خیلی زیاد پول برگشت داده میشه به حسابتون ، برای من بعد از چند ساعت برگشت داده شد
نقل قول:
شبانه دیشب چطور بود دوستان ؟
دیشب شبانه برا من فکر کنم 2 ساعت بیشتر کانکت نبوده و بعد dc شده چون همه ی فایل هایی که گزاشتم برا دانلود ارور دادن
من زنگ زدم به پشتیبانی می گه خیلیها از سرعت شبانه شکایت میکنند برای همین یک درخواست نوشتیم
من نصف شب پاشدم دیدم که سرعت دانلودم12 هستش شمارو نمیدونم برای من سرعت شبانه خیلی مهمتر سرعت روزانه هست دانلودام چند روزه رو هوا موندن
حیف که دیر فهمیدم دوستم رفته 30 هزار تومن بیشتر خرج کرده از همارا سه ماهه خرید سرعت دانلودشم 300 هستش خودش میگه سرعت شبانه اش هم 160 هست از ساعت 2 تا 8
کسی میدونه نحوه فسخ قرارداد صبانت چطوری اگه الان فسخ کنم پولم به گا میره؟
دارم کلافه میشم
معلومه پول رو برگشت نمیدن.:27:نقل قول:
:18: راست میگی از بس تو اینترنت چرخ زدم یادم رفته بئد تو کدوم کشور زندگی میکنمنقل قول:
سلام
3 تا سئوال داشتم :
در کنترل پنل تان ترافیک این 3 روز سال 91 را نمایش نمیدهد برای شما هم همینطور است؟
تاریخ پایان استفاده که در کنترل پنل آمده است یعنی شما تا آخر آن روز میتوانی از ترافیک باقیماندهات استفاده کنی یا از تاریخ مشخص شده دیگر نمی توانی استفاده کنی و باید دوباره شارژ کنی؟
بخش فروش در عید تعطیل است؟ (جواب تلفن را نمیدهند)
اینترنت شبانه همچنان رید میزنه
دوستان شبانه برای شما امروز تا 7 کانکت بود؟؟؟
مال من قکر کنم مثل دیروز بعد از 2 ساعت dc شده چون همه ی فایل ها ارور دادن
سلام آقای ساپورت صبانت
میخواستم بدونم من که از امپراظور سرویس دارم با تمدید سرویس در عید ،شامل حجم عیدانه میشوم؟
چون پارسال به من ندادن. گفتن شما چون از نمایندگی گرفتی شامل طرح نمیشی
سلامنقل قول:
اگر الکترونیکی تمدید کنید و سرویس عیدانه رو انتخاب کنید که حتما شامل شما میشه
ولی اگر از طریق نمایندگی میخواهید تمدید کنید حتما قبل از واریز و تمدید باهاشون صحبت کنید که عیدی را به شما بدهند.
این اختیار به همه نمایندگی ها در سراسر کشور داده شده که تا پایان فروردین به کلیه کاربران عیدی را بدهند
نقل قول:
ممنونم از پاسخ شما
یک سوال دیگه هم داشتم. من سرویس این دوره ام تا خرداد 91 اعتبار داره. اگر من الان تمدید کنم حجم هدیه را باید با این دوره (یعنی تا خرداد 91) تمام کنم؟
به خوبی نشون میده.برای مثال:نقل قول:
91/01/03 01:29:00 91/01/03 02:57:00 4076067 16157536 19760
تا آخر اون روز نیست.اون روز شروع میکنن برای جمع آوری ....
ولی خوب اکثرا 2-3 روز بعد اقدام شروع میشه.پیشنهاد من اینه که شما روز قبل از تاریخ آخرین روز شارژ کن که دیگه آتو ندی دست اینا....
بخش فروش بعید می دونم توی عید باز باشه...مطمئن نیستم ...
خیر اگر دوره تمدید کنید عیدی تا پایان اون دوره که خریداری کردین باقی میمونهنقل قول:
سلام
ساپورت مارم ساپورت کن
من سرویسم تا 13 اردیبهشت وقت داره ولی حجمم تموم شد. 3 گیگ از این عیدی ها خریدم. (خیلی با حاله تو ایران عیدی رو باید بخری) میخوام بدونم این عیدی فقط تا آخر فروردینه یا تا 13 اردیبهشت میمونه.
مرسی
ترافیک اضافه عیدی رو فقط تا 31 فروردین فرصت دارید استفاده کنیدنقل قول:
ولی اگر دوره تمدید کنید ترافیک عیدی بابت خرید دوره تا پایان اون دوره باقی میمونه و سوخت نمیشه
آقا عیدی ولش با دو سه هزار تومن که چیزی نمیشه اینترنت شبانه کلا افت کرده
---------- Post added at 10:58 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهمون بگو چرا اینترنت شبانه 100 مگابیت دانلود نیکنه.
جناب پشتیبان !! چرا در مورد سرویس شبانه پاسخ نمیدین ؟؟
اگه قرار یه ادامه همین وضه که حداقل تکلیف خودمونو بدونیم
AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDetect languageDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchG alicianGeorgianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis h⇄AfrikaansAlbanianArabicArmenianAzerbaijaniBasqueBe larusianBulgarianCatalanChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstoni anFilipinoFinnishFrenchGalicianGeorgianGermanGreek Haitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrish ItalianJapaneseKoreanLatinLatvianLithuanianMacedon ianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRom anianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSw edishThaiTurkishUkrainianUrduVietnameseWelshYiddis hDetect language » Persian
نقل قول:کاملا حق با شما هست من تمام شکایات و نظرات شما رو به مدیریت انتقال دادم.نقل قول:
ولی ظاهرا این شرکت از پس شبانه برنمیاد تا درستش کنه و متاسفانه صبانت پهنای باند کافی برای سرویس شبانه نداره
در مورد شبانه برای من سایت هایی که خودشون سرور دارند مثل سافت گذر، سرعت عالی و حدود 150 الی 200 هست.
اما سایت های مستقیم کننده مثل Uploadbaz یا Hipfile ، سرعت زیر 20 هست، ولی دو سه دقیقه مونده به ساعت 7 صبح، سرعت با همون یوزر شبانه و همون لینکی که داشت با زیر 20 دانلود میکرد یه هو میره بالای همون 150 الی 200
سایتی احیانا ندیدید که در شبانه هم با سرعت خوب دان کنه تا لینک ها رو اونجا مستقیم کنیم ؟
به به یعنی شما میگید صبا نمیتونه پاسخگوی اینترنت شبانه باشه قسم میخورم بعد از اتمام دوره شارژم یک شرکت دیگه انتخاب کنمنقل قول:
یعنی مدیران شما واقعا نمیفهمند که اینترنتی کیلویی که به مردم بدبخت و بیچاره قالب میکنند بدون ساعات دانلود رایگان مفت نمی ارزه
حتما نمیفهمند
شروع پایان عمر محبوبیت صبانت
کاهش سرعت شبانه صد در صد عمدیه و این حرفها بهانه ست. اینو مشتری 5 ساله ی صبانت بهتون میگه چون قبلا هم از این فیلما سرمون آوردن. یه مدت که جیباشون پر میشه سرعتها رو پایین میارن و تا فروش کم میشه و گندش در میاد و مشترکین یکی یکی تمدید نمی کنن دوباره سرعتا مثل برق میره بالا.
اگر از پس شبانه بر نمیاید پس تا چندهفته پیش چجوری ارائه خدمات میدادین برای شبانه و اکثرا هم راضی بودن ؟
الان هیچ کس راضی نیست و علاوه بر اون ، سرعت شبانه از حدود یک سال پیش ( قبل از اینکه سرعت شبانه رو بالا ببرید ) هم پایین تر اومده
قبول کنید که اکثرا اینترنت رو برای دانلود می خوان و هرشرکتی ظرفیت دانلود بالاتری به مشتریانش بده مسلما محبوب تره و طرفدارانش بیشتر
من قبل از اینکه سرعت شبانه افت کنه 3 ماه دیگه شارژ کردم پس یکمی دیگه هستیم ببینیم آخر چی میشه!! ولی با این وضع به قول دوستان بعد از پایان دوره برای من یکی از بهترین گزینه ها خود مخابراته که با سرعت 140 کیلوبایت در ثانیه به مدت 7 ساعت اینترنت رایگان داره
به نظر من اینترنت مخابرات بهترین گزینه است البته باید یکمی بیشتر پول خرج کنی هر چی باشه مخابرات مثل این شرکتها دودوزه باز نیست اگه باشه حداقل مثل اینا نیست
اشتباه نکنید صبانت بهترینه
دوست من بهترین واسه هیچ چیزی معنی نداره اونم واسه اینترنت تو ایران که اصلا معنی نداره صبانت شاید یه زمانی خوب بود ولی الان......نقل قول:
آخه من نمیدونم شما که نمیتونین به مشتریانتون خدمات بدید واسه چی این همه مشتری میگیرید؟؟؟
واسه من یه سوال پیش امد جناب پشتیبان(البته میدونم شما فقط یه کارمندید از تلاشی هم که اینجا می کنید ممنون )چطور روزانه میتونین خدمات بدید ولی شبانه از پسش بر نمیاید؟؟؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز سرویس و پهنای باند صبانت در شب و روز یکی هست و هیچ تغییری از صبانت در اکانت شبانه صورت نمیگیره
ولی به دلیل اینکه در ساعت رایگان کاربران اکثرا دانلود انجام میدن و کمتر وبگردی میکنن صبانت با مشکل پهنای باند مواجه میشه و شما افت سرعت رو احساس میکنید البته این مورد نه تنها در صبانت بلکه در تمامی شرکت ها هست.
در حال حاضر به دلیل گران بودن پهنای باند و اینکه هیچ شرکت خصوصی اجازه نداره با شرکت های خارجی کار کنه و از اونا پهنای باندش رو تامین کنه متاسفانه شرکت های خصوصی هم با مشکل مواجه شدن و همین امسال نیز شما شاهد خواهید بود که خیلی از شرکت های معروف برشکسته خواهند شد.
تمامی این مشکلات از زمانی پیش اومد که مخابرات شروع کرد به ارائه سرویس ADSL
متاسفانه این وسط فقط حق مردم و کاربران ضایع میشه
شبانه چقدر بد شده 1دونه فیلم 500 مگی رو نمیتونه دانلود کنه نهایت می ره رو 60
پس بریم از شرکتهای دولتی اینترنت بخریم :13:
سرعت شبانه واقعا گند شده...
از تنها چیزی که تو این چن روز از صبا راضی بودم تخفیف های عیدانش بوه..خوبه حداقل اینکارو کرد
من الان اینترنت حجمی دارم . می خوام به نا محدود تغییر بدم چند سوال داشتم .
سرویس نامحدود رو زده نسبت اشتراک 1به 10 یعنی چی ؟
من که الان حجمی دارم 1 به 10 نیست ؟
سرعت اینترنتم 128 که سرعت دانلود بین 50 تا 110 متغیره ایا با تبدیل به نا محدود سرعت پایین نمی یاد ؟