یادت رفت که بگی :دینقل قول:
30-40؟ ما که به زور به 14 میرسه ! 128 هم حدود 6 بود پس از 512 باید 10 تا انتظار داشت
کاش یه چند تا پیرزن بیاریم یکم اینارو نفرین کنن
Printable View
یادت رفت که بگی :دینقل قول:
30-40؟ ما که به زور به 14 میرسه ! 128 هم حدود 6 بود پس از 512 باید 10 تا انتظار داشت
کاش یه چند تا پیرزن بیاریم یکم اینارو نفرین کنن
به نکته بسیار جالبی اشاره کردی.نقل قول:
اصلاً مگه کشورهای همسایه ما که لینک اینترنتمون رو ازشون میگیریم تعطیلات کریسمس دارن؟ (کشورهای مسلمونن مثلاً ... عربا کریسمس بگیرن! :n08:)
حالا فرض کنید یه کشوری مثل روسیه مشکل داشت این وسط یعنی مخابرات (یا هر سازمانی)روسیه 10 روزه تعطیله؟
پیرزن نه!نقل قول:
اینا چندتا مرد میخوان که یاد بگیرن به جای قلدری و چرت و پرت گفتن از مشتری عذر خواهی کنن
الان بی شرف ترین و بی سوادترین اپراتورهای کشور در زمینه جوابدهی مشترک تو مخابرات کرمانشاست
چون هم بی سوادند و هم دروغگو ! (باز نوین نت مشکل داشت عذرخواهی میکرد میگفت پهنای باندمون تو کرمانشاه کمه دنبال خرید پهنای باندیم!)
کسی تاپیک نوین نت رو چک کرده؟ دوستم میگه 62 ثابت سرعت دانلود 128!!!!
512 هم رو 220-230 ه
نقل قول:
احتمالا فرض بر این گذاشته شده که کاربر ایرانی فکر میکنه کشور های خارجی هم یک ماه به جز تابستون تعطیلات دارن :دی
نه نفرین نه زور رو این شرکت مخابرات کارساز نیست! رو ک رو نیست!
البته منم اگه رییس بودم همین کارو میکردم! مردم شریف کرمانشاه که ساکتن و چیزی نمیگن :-D
فقط اینو میگم ن ن ه ی تمام کار کنان مخابرات رو گ ا ی ی د م حالا از رییس گرفته تا ابدارچی هر کی که از اونا پول به جیب میزنه:n25:
نوین نت اگه مثل شهرهای دیگه درست کار کنه اینجا باید برای سرویس 512 روزها روی 2 مگ بسته بشه و شبها رو 512 ولی قبلاً مشکل داشت کلا در همه ساعات شبانه روز زیر 512 بود ... الان شاید درستش کرده باشند... اگه تضمین کنن سرعت رو قبل ثبت نام (که مثل ماههای قبل نشه) میشه گفت با توجه به قیمت برای کسانی که اینترنت خوب با مصرف متوسط به بالا هستند مناسبه (10 گیگ 512 حدود 23 تومن تموم میشه )نقل قول:
دوستان وضعیت پینگ و سرعت و تایم اوت چطوره ؟ امکانش هست یه عکسی از پینگ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 بزارین ؟ آخه من دیگه خطمو جمع کردم رفت :n15:
جهت تضمین که داره یه 512 با 2 گیگ حجم به صورت رایگان میدهنقل قول:
خداییش این حرکت تو ایران تک بود!!!!!!
با یاهو که ایمیل فرستاده نمیشه ... یاهو مسنجر هم به طرز عجیبی گزینه ی چت رومش که از منوی Messenger حذف شده ... یه قند شکنی داشتم که با افت سرعت همیشه وصل میشد ولی الان بعد از registering the net work میبینم بدون مشکل وصل شده اما هیچ سایتی رو بالا نمیاره.
دوستان شما هم از این مشکلات دارید یا فقط سیستم من از حالا به پیشواز 22 بهمن رفته؟
چرا صفحه ویرایش رو که میزنم چیزی نمیاد؟ گیر میکنه...
قیمتاش 128 با پنج گیگ میشه 7.5 یا 512 با سه گیگ همین قیمت
شنبه به من گفتن کاراش انجام شده تا فردا درست میشه ولی من که میدونم نمیشه!نقل قول:
جزئیات مشکل رو به من هم نباید بگن(طبق قانون خودشون) و کسی نمیدونه که من اینجا پست میدم
اونها مسئول اینکه ما کارامونو دیر انجام میدیم نیستن!
نگفتن آیپی های 46 مشکل ندارن، گفتم اوضاعشون بهتره
وایمکس ایرانسل رو توی تهران که تست کردم سرعتش نصف شده بود، بعضی جاهای دیگه هم مشکل دارن ولی بعید میدونم مشکلشون به اندازه ما باشه
با گرون شدن پهنای باند و کمبود ارز و ... ممکنه این مشکلات در آینده نزدیک تکرار شه....
آیپی شرکت با 85 شروع میشه، با پهنای باند 4مگ 100ک دانلود میده ولی اوضاع آیپی هایی که با 2 شروع میشن خیلی بدتره
این حرفم علمی نیست چون نه میدونم اینا چطوری روت شدن نه میدونم الان چقدر از لینک ها آپ هستن. اینو با توجه به تماس هایی که با اینجا گرفته میشه میگم.
حالا شما میخوای فیلم و نرم افزار دانلود کنی، یارو زنگ زده میگه من کارگرم، کاهی 40تومن پول اینترنت میدم که خانومم درس بخونه، دو هفتس نتونسته حتی یه مقاله بگیره...
اونیکی کار شرکتش خوابیده میگه من 3برابر پول اینترنت این مدتی که خرابه رو میدم ولی اینترنت میخوام، دو ماه شارژ هم ضررهای منو بر نمیگردونه...
کار به معاون وزیر کشیده ولی هنوز مشخص نیست کی درست میشه!
قرار بود روم های یاهو کلا حذف بشن پس حتما شدن از نسخه موبال یاهو استفاده کن شاید بتونی بفرستی من مشکلی ندارم m.yahoo.comنقل قول:
نه والا نه می خوام فیلم بگیرم نه آهنگنقل قول:
بحث استفاده روزانس
ماهی چندرغاز از پشتیبانی دستگاه گیرم میاد که باید ریموت بشم
با این وضعیت به نظرت میشه ریموت شد؟
مجبورم دو ساعت راه برم این شهر اون شهر کرایه بدم چیزی هم که نمیدن
فقط ضرر اندر ضرر
گذشته از این ماهی 23 تومن بدی برا اینترنت محدود که این وضعش باشه؟
10 بار رفرش صفحه هربار یک مگ میشه هر دفعه 10 مگ که الکی داره میره!!
آخر ماه که این حجمارو پس نمیدن هیچی یکمی هم بهمون می خندن
سلام
از غروب سرعت منم خراب شده خودمم رو چشم زدم الان 40تا بیشتر دانلود نمیکنه :n03:
یاهو روم هاشو کلا بسته خودش و روم رو حذف کرده از مسنجر. ربطی به نت و ایران نداره.نقل قول:
من از حسابگر هستم سرویس ویژه حسابگر دارم که پهنای باندش رو از یه شرکت سراسری از تهران میگیره و به هیچ وجه مشکلی و تغییری توی کیفیت و سرعت نداشتم پس این حرف شما اصلا درست نیست که همه مشکل دارن و سراسریه.نقل قول:
من که فقط فکر میکنم مشکل از اینه پهنای باندی که مخابرات داره اومده صدبراربر ظرفیتش مصرف کننده گرفته و حالا نمیتونه جوابگوی همه باشه و وضعیت اینجوری شده........وگرنه چرا دوستان هم اینجا گفتن ساعت 3و4 شب سرعت عادی میشه؟؟؟
محسن جان !نقل قول:
جالبه که ما یه چیزی هم به این جماعت کذاب مخابراتی بدهکار شدیم گویا (!)
اینجور وقتا طرف خفه خون بگیره خیلی بهتر از چرت و پرت جواب دادنه! (عذرخواهی بلد نیستن که خدا رو شکر پس همون لال مونی بگیرن بهتره)
در اینکه زیاد فروختن شکی نیست ولی یوزرها که یه شبه 200برابر نشدن!نقل قول:
قبلاً با نت 4مگ با سرعت 400-450 دانلود میکردیم. اگه این سرعت طی یکی دو ماه تا 300 میومد پایین میشد دلیلشو کمبود پهنای باند دونست
ولی وقتی یه شبه میشه 100 باید یوزرها توی همون شب 4 برابر شده باشن!
حالا مسئله قطع شدن لینک باقی میمونه. فرض کن اینترنت چندتا isp از طریق 10تا stm1 تامین میشه بعد به یه دلیلی هفت تاش قطع میشه. نتیجه اینکه bottleneck بوجود میاد، سرعت مشترکین میشه 30% سرعت قبل، تایم اوت زیاد میشه و...
منتظرم ... حهت این که پستم جا نمونه ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیزی که توی گیم مهمه و معمولاً کسی بهش توجه نمیکنه اختلاف بین ماکزیمم و مینیمم پینگ تایم هستش. هرچی این اختلاف کمتر باشه توی انتقال صوت و تصویر و گیم کیفیت خط بهتره
یاهو روم چت غیر فعال کرده و قراره اپدیت کنهنقل قول:
یه کی اینجا راپورت داده:n06:حالا وضع ما رو درک میکنی چند وقته چی میکشیم :n05:نقل قول:
فکر نکنمنقل قول:
اون وضعیت خوب موقت چندباری پیش اومده منم خودم یه بار سرعتم خوب شد فکر کردم حل شده همچی حتی اینجام تست گذاشتم ولی بعد فهمیدم موقت بوده
احتمالاً این دوستمون هم مرکزمخابراتیش موقتاً به هر دلیلی حال داده بهش
پ ن :
من این ایده رو که مشکل سراسری هست قبول ندارم و مطمئنم ک* شعری بیش نیست!! محدودیت سرعت رو خودشون به خاطر کمبود پهنای باند اعمال میکنن ( خصوصاً برای محدودها)
پس قبول دارین این مشکل فقط و فقط از مخابرات و مرکز مخابرات کرمانشاه هست و نه سراسریه که اگه بود همون ispهای که توی کرمانشاه هستن ولی پهنای باند سراسری میگیرن هیچ مشکلی ندارن ونه مشکل از روسیه و چه میدونم تعطیلات کریسمس و مشکل خارجیه که این مشکل از یک ماه پیش شروع شده و ispهای دیگه بجز مخابرات مشکلی ندارن.نقل قول:
مشکل هرچی هست از مرکز مخابرات کرمانشاهه حالا یا مشکل کمبود پهنای باند یا مشکل فنی که نمیتونن درستش کنن.
بله حرف شما صحیح است، تا موقعی که تمام سرویسهای مخابرات نامحدود بود تکلیف روشن بود و اکثرا 256 یا 512 میگرفتن و در ضمن در اکثر مراکز هم دیگه ثبت نام نداشتند، اما با آمدن این طرحهای محدود و ثبت نام های بی رویه و خارج از چارچوب و با توجه به اینکه اکثر دوستان سرویسهای 1 مگ و دو مگ را انتخاب کردند، پس چیزی غیر از کاهش پهنای باند نداریم و این مشکلات هم پیش اومده و اگر پهنای باند را افزایش ندهند این مشکل غیر قابل حل خواهد شد.نقل قول:
سلام خدمت همشهری های عزیز
تقریبا 1 هفته الی 10 روز میشه مخابرات واسه من افت سرعت شدیدی داره
مخصوصا شبا
خواستم ببینم واسه همه اینطوریه ؟ :n13:
اینترنت از طریق شرکت های pap که فک کنم فارسیش نداس وارد کشور میشه. این شرکت ها میتونن از طریق isdp یا isp به end user اینترنت بدن. اینترنت هم توسط شرکت زیرساخت از طریق خطوط خصوصی MPLS یا از طریق بستر فیبر توی کشور توزیع شه.نقل قول:
نقص ارتباطی توی ورود اینترنت به کشور یا رسیدنش به محل یا اختلال توی خود isp میتونه بوجود بیاد
استان ما بخاطر موقعیت جغرافیایی و شاید کمی سیاسی همیشه توی این ارتباط داخل کشور مشکل داشته(مثل قطعی لینک اهواز)
اخیراً هم توی ورود اینترنت به کشور دچار مشکل شدیم
اگه شهری یه قصابی داشته باشه میتونه گوشت رو به هر قیمتی که دوس داره بفروشه و از همه مهمتر هروقت حال کنه بفروشه. اگه بهش بگی دیروز چرا نیومدی یه یهونه میاره، اگه بهش گیر بدی میتونه باهات لج کنه و دفعه بعد بهت آشغال گوشت بده یا کار اونهایی که توی صف ازت عقب ترن رو زودتر از تو انجام بده. اگرم شکایت کنی ممکنه دفعه بعد توی گوشت تف کنه و بهت بدش. تنها راهی که باقی میمونه مداراس!
خوب موضوع دیگه که مطرحه سرعت بالای دانلود با سرور های داخل در ساعات رایگان شب و سرعت بسیار کم اون در در ساعات روزه !!!!:n13:نقل قول:
وقتی سرورهای داخل رو باز میکنی که از کشور خارج نمیشی! کلاً فلسفه اینترانت ملی همینه. میخوان شبکه داخلی قوی شه و اکثر نیازها و کارا توی اینترانت انجام شه که نیاز کمتری به پهنای باند اینترنت باشه.نقل قول:
کرمانشاه توی روز 7000 آنلاین داره که اکثرشون دارن استفاده میکنن و توی شب کمتر از 4000 که شاید نصفشون خوابن و فقط مودمشون کانکته. همینو تعمیم بده به بقیه isp هایی که انترنتشون از طریق این لینک ها تامین میشه. ممکنه بقیه این isp ها حتی سرعت دانلود شبانه رو محدود هم کرده باشن پس پهنای باند کمتری کشیده میشه و سرعت برای کسانی که استفاده میکنن بهتر میشه
نه بابا انگار وضعیت خراب تر از این حرفاست !
فقط دوستان یه سوال
دوستانی که میان آمار و ارقام میدن ، ممکنه بدونم از کجا این مسائل رو میدونن ؟
چون این چیزا تو هر شرکتی محرمانه است
سرعت دانلود از سرور داخلی 180
سرور خارجی 2
:n04:
سرعت داغونه برای من از 20 بالاتر نمیره همه ip ها هم یکی هستن اصلا فرقی ندارن در لحاظ سرعت دانلود
مشکل دقیقا همین طرز تفکر هست توی جامعه و اصلا قبول که ندارم هیچ بلکه کاملا باید برعکسش باشه.نقل قول:
مثالش شرکتی مثل نوین نت که با مشکل پیدا کردن تمام مشتریهاش رفتن وحالا مجبور شده یک ماه نت رایگان و هزار جور بن و تخفیف بده تا مشتریهاش برگردن.
دقیقا نظر من اینه باید تف کرد توی صورت قصابی که میخواد اینکار رو بکنه و به گندش کشید تا نه این قصاب و نه قصاب دیگه ای جرعت نکنه تف کنه توی گوشت بده به مردم ولی متاسفانه همین طرز تفکری که خوده قصابها انداختن توی جامعه و امثال شماها هم که دستیار همین قصابها هستین اینو ترویج میکنین و بدبختانه مردمم اینو قبول کردن و میشینن و هیچکاری نمیکنن.
من از حسابگر سرویس نامحدود 512 میگرفتم ماهیانه 27 تومن با ریت دانلود 60 .امشب در کمال ناباوری دیدم که حسابم به علت تموم شدن حجم قطع شد :n27:.رفتم تو پورتالش میبینم نامحدود رو کرده18 گیگ ماهیانه.منم مصرفم زیاده و این 18 گیگ رو توی 12 روز مصرف کرده بودم.مرکز مخابرات ولیعصر هم هستم به نظرتون الان چی کار کنم کدوم شرکت نامحدود ارایه میده بگیرم؟
منم همین مشکل رو دارم و سرویس 256 داشتم و حالا شده 10گیگ که بعد 8روز الان فقط 4گیگ برام مونده تازه دیگه اصلا دانلود هم نمیکنم.........واقعا بجز دزدی و بی همه چیز بودن چی میتونه باشه اینکه بدون حتی اینکه یه زحمت بدن و اطلاع بدن که میخوان همچین کاری بکنن چی میشه گفت.نقل قول:
من حتی تهرانم زنگ زدم توی سایت تنظیم مقررات شکایت هم کردم تا ببینم جواب میدن یا نه که فکر نکنم کسی توی این مملکت جواب بده.
نوین یکی از چندین شرکتیه که اینترنت ارائه میده ولی قصاب دیگه ای وجود ندارهنقل قول:
مثل اینه که توی همون شهر با یه قصابی 8تا رستوران باشه که با گوشت اون قصابی غذا میپزن. اینا میتونن با هم رقابت کنن. هم توی کیفیت هم توی کمیت
واقعا پست زدن توی این تاپیک به نظرم بیخوده ... که چی ..... این همه پست زده شده اینترنت کرمانشاه درست شد ؟ پس خودتونو خسته نکنید
طرز تفکر شما دولتیها دقیقا همینه که هرچیز دولت وحی منزل و صاحب همه چیز فقط شمایید و هرجوری دوست داشته باشه دوست هر بلایی سر ملت بیاره حق داره چون یه کارد سلاخی داره و حرف هم بزنی تف میکنه توی گوشتت بهت میده..............نمونش پول مفتی که این همه سال برای یه خط مبایل از ملت دزدید تا وقتی یه شرکت خصوصی مثل ایرانسل بیاد تازه ملت بفهمن چه دزدی ازش میشه، نمونش همین اینترنت با قیمت خوش باباش و کیفیت در حد اورانگوتان تحویل ملت دادنش...........و کسی هم حق نداره هیچی بگه وگرنه با کار سلاخی دوشقه میشه یا تف میشه توی روش.نقل قول:
مگه فرق مخابرات با نوین نت در چیه؟؟؟هر دو تا یه پهنای باند میخرن یا همون stm1 که شما میگی و یه سری پورت هم هر شرکت توی مرکز مخابرات نصی میکنن و یه زیرساخت میسازن و اینترنت رو به مشتری تحویل میدن..........اگه میخوای بگین مخابرات خودش پهنای باند یا هرچیزی دیگه میده به شرکتها من میپرسم پس کسی که خودش مرجع هست چطور کیفیت کار بقیه شرکتها صدبرابر بهتر از مخابرت هست؟؟؟چطور قیمت بقیه شرکتها حتی کمتر از مخابرات هست؟؟؟چطور بقیه شرکتها از این مشکلات ندارن همزمان با مخابرات؟؟؟ پس نگین این قصابه اونا رستوران.
مخابرات هم فقط یه isp هست دقیقا مثل بقیه شرکتها که از زیرساخت یه مقدار پهنای باید میخره و پخش میکنه بین مشتریها.......ولی چون تمام کارکنانش استخدامی دولتی رو رفتن تا اونجا رسیدن چیزی بجز نامه استاندار و امام جمعه و نماینده مجلس با یه یکمی ریش و اصول دین و اصول فقه چیزی دیگه ندارن که اگه یه مشکلی پیش اومد بتونن درستش کنن حالا درست کردن چیزی پیشکش.
برای من مهمه! شاید 5% اوقات ان شدنم مربوط به بازی باشه اما در یک کلام خلاصه کنم افتضاحهنقل قول:
نکته اول: من دولتی نیستمنقل قول:
نکته دوم: نگفتم مخابرات فرقی با نوین نت داره
نکته سوم: نوین نت از چندجا میتونه اینترنت بخره؟