استفاده از اینترنت گوشی روی سیستم راحته ، اما من می خوام از اینترنت سیستمم روی گوشی استفاده کنم اگر میشه راه دقیقش رو توضیح بدید
با تشکر
استفاده از اینترنت گوشی روی سیستم راحته ، اما من می خوام از اینترنت سیستمم روی گوشی استفاده کنم اگر میشه راه دقیقش رو توضیح بدید
با تشکر
این i9000 با i9001 راماشون یکیه ؟ کدومش برای خرید بهتره ؟ (هدفونای پلاس تو گوشیه )
چیزی در این مورد نشنیدم و فکر نکنم عملی بشه ولی گوشی های HTC این قابلیت رو به طور پیش فرض دارند !نقل قول:
نه خیر رامشون متفاوته ! :20:نقل قول:
بسته به نیاز خودتون داره ... پلاس ، کلاک سی پی یو بالاتری داره ... ولی چیپ گرافیکیش در برابر i9000 چیزی برای گفتن نداره !
تقریبا اگه i9000 رو تا 1.2 اور کلاک کنید ، از همه جهت برتر از پلاس هستش ! تویه تست های بنچمارک این ثابت شده هست !
هدفونای پلاس هم ، In Ear هستند ! مثله i9000 ! :20:
من با برنامه connectify سعی کردم از اینترنت لپتاپم روی گوشی استفاده کنم. اما در قسمت وای فای گوش مینویسه optaining ip address ... یکمی صبر میکنه و میگه not in range ... البته برای یه لحظه کانکت می نویسه بعد قطع میشه و پیغام قبل رو میده
نقل قول:
سیستمت یعنی وایرلس نداره دیگه ! پس باید حتما با کابل گوشی رو به سیستم وصل کنی و بعدش با نرم افزار PdaNet با گوشی به اینترنت بری....
کد:http://junefabrics.com/android/
سلام
ببخشید ای 9000 به نسخه ی 4 اپدیت میشه ؟ چون قصد خرید دارم
یعنی اپدیت به 4 براش میاد ؟؟
فعلا معلوم نیست عزیز....نقل قول:
سلام
ببخشید ای 9000 به نسخه ی 4 اپدیت میشه ؟ چون قصد خرید دارم
یعنی اپدیت به 4 براش میاد ؟؟
ما که امیدواریم....
خب خریداری شد
عجب گوشی عالی هستش
یک بسته یک ماهه از همراه اول گرفتم
ولی نمیدونم چرا با گوگل سرچ مینی اپرا نمیتونم وارد اینترنت بشم ؟
تنظیمات دیگه ای داره ؟
تنظیمات همراه اول رو کامل انجام دادم
در ضمن این نرم افزار Samsung Kies برای برقراری ارتباط با گوشیه ؟
اخه ظاهرا کار خاصی انجام نمیده
نرم افزاری مثل Nokia PC Suite نداره ؟؟ یا همش تو خودشه
چند خریدید؟ با گارانتی یا بدون گارانتی؟نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا خریدید؟
شهر خودم
440
بدون گارانتی
سلام.
دوستان من تازه GS گرفتم، و فوق العاده هم ازش راضی هستم فقط یک مشکل داره...
کیفیت صدا بسیار بسیار پایینه(برای موزیک...) در هدفون خودش که افتضاحه، در هدفون Creative HQ 1400 هم که دارم یک کاناله(از یک باند پخش میکنه)...
چی کار باید کرد؟
تنها مشکلش اینه در حال حاضر!:41:
پیشاپیش متشکرم.
پیروز باشید.
نقل قول:
کیفیت صدا خوبه اما بلندی صدا کم هست.
کافی هست یک کرنل با قابلیت ساپورت voodoo sound نصب کنی و بعدش نرم افزار voodooo control اونوقت هم کیفیت صدا افزایش پیدا میکنه و هم بلندی صدا بسیار افزایش پیدا میکنه
هدست چرا استفاده میکنی ؟ :31: همون هدفون های خود سامسونگ کیفیت فابل قبولی داره.
البته من از هدفون های سونی استفاده میکنم
دلیل اینکه از یک کانال پخش میکنه اینه که فیش هدفون رو درست جا نیوفتاده! با بعضی از هدفون ها اینطوری هست!نقل قول:
من با هدفون سونی استفاده میکنه و از روی پاپ تنظیم میکنم! و معمولا با افکت واید! بنظر من راضی کننده هست، البته فوقلاده نیست!
پس فکر میکنم یه مشکلی داره گوشی من چون اصلا قابل تحمل نیست...! صدای هدفون خودش که هیچی...
هدفون خودش با پلیر دیفالت تعطیله
من یه جبرا BT-3030 گرفتم با PowerAMP می ترکونه :46:
مشکل اینجاست که چرا با هدفونی مثل Creative HQ1400 تک کاناله صدا پخش میکنه...!!!:13:نقل قول:
خوب من الآن یه بار دیگه امتحان کردم دیدم بله...! :دی مشکل همینه!نقل قول:
نمیدونم چرا اون موقع درست جا نمی افتاد... به هر حال... چند ساعتی اعصابم سر این خورد بود! :31::20:
پیروز باشید.
هدفونش در حد متوسط به پایین هست...کیفیت پخش دستگاه هم متوسط به خوب هست...اگه یه هدفون خوب بخرین نتیجه قابل قبولی مبگبریننقل قول:
کیفیت صدا بسیار بسیار پایینه(برای موزیک...) در هدفون خودش که افتضاحه، در هدفون Creative HQ 1400 هم که دارم یک کاناله(از یک باند پخش میکنه)...
سوال بی سوادی
Samsung Galaxy S Android 2.2 FroYo Firmware leaked
یعنی چی ؟
اون کلمه فریور یعنی چی ؟
من الان چطوری بفهمم نسخه ی اندرویدم چنده ؟ چطور اپدیت میشه؟
خوب عزیز نسخه اندروید شما Android 2.2 هست که معروفه به FroYo!نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر نسخه از اندروید یه اسمی داره، مثلا نسخه 2.3 اسمش Gingerbread هست، یا نسخه 3 اسمش Honeycomb و همچنین نسخه 4 اسمش Ice Cream Sandwich هست.
چطور آپدیت کردن هم باید در بخش آموزش باشه!(من در این مورد زیاد حرفه ای نیستم:46:)
من جدیدا این گوشی رو گرفتم
نسخه 2.3.3 هست
آخرین نسخه ای که میتونم آپدیت کنم کدومه و چه جوری میتونم این کارو انجام بدم؟
آخری 2.3.5 هست...رو همین هم بمونین خوبه زیاد فرقی با هم ندارن...توی ---------.ir آموزشش هست....نقل قول:
من جدیدا این گوشی رو گرفتم
نسخه 2.3.3 هست
آخرین نسخه ای که میتونم آپدیت کنم کدومه و چه جوری میتونم این کارو انجام بدم؟
نحوه ی بی صدا کردن در موقع تماس چگونه است ؟ موقعی که زنگ میخوره
ببخشید دیگه ، تازه خریدم نمیدونم
نقل قول:
setting >> sound
سه گزینه ی اول :
1)می تونی بزاری روی silent
2) می تونی تنظیمات vibrate رو انجام بدی
3) تنظیمات بلندی صدا برای ringtone و media , alarm
MIUI داره بر روی ICE 4 کار می کنه و احتمالا جزو اولین رام هایی خواهد بود که آندروید 4 را روی گالاکسی میاره
الان هم یک نسخه داده با کلی باگ که دارن روش کار میکنن
به صورت رسمی هم به احتمال بسیار زیاد میاد
البته تا Cyanogen به سمت اندروید 4 نره من هم نمیرم !!!! :31:
شرکت LG هم اعلام کرده آپدیتی برای X2 و optimus black قرار نیست بیاد ، دلم به حالشون میسوزه :دی
فکر کنم منظور اون دوستمون یه چیز دیگه بود ها !نقل قول:
------------------------------------------------------------
باید دکمه ولوم منفی رو بگیری سایلنت میشه خودش
نقل قول:
راس میگی ، مهم نیست عوضش اصولی یاد می گیره :دی :34:
نه نه
منظورم اینه که وقتی کسی زنگ زد همون موقع صدای زنگ رو قطع کنیم و تماس قطع نشه
یک سوال دیگه
استفاده از اینترنت همراه اول یا همون جی پی اس به انتن دهی ربط داره یا به چیزای دیگه هم ؟
تو خونه که سقف داره مشکلی نداره ؟ اخه درست حسابی وصل نمیشه
بچه ها امروز سامسونگ گوشی هایی که توش به ics ارتقا پیدا میکنن رو گفت و توش گلکسی نبود....:41:
بعید هم نبود... چون واسه سامسونگ صرف نمیکرد چنین چیزی اصلا... اگه واس گلکسی اس بخواد آی سی اس بده ، خیلی از خریدارای گلکسی اس 2 میرن سراغ گلکسی اس... البته کاستوم رام هوار هوار تا مطمئنن میاد واسش :دی
آخی :31:نقل قول:
کلا همه شرکت ها دارن زیرش میزنن و آپدیت نمی کنن ، وسم جالب بود که مثلا LG Optimus 2X قرار نیست آپدیت بشه ! واقعا جالبه
البته برای فروش گوشی های جدید امری طبیعی هست !
منتظر کاستوم رام های زیاد باش ، اما دیگه کاستوم رام ها مثل قبل کامل نیستند و چند موردی خواهد بود که کار نخواهد کرد!
البته من مثل همیشه با CYANOGEN کار می کنم ، اگر هم قرار باشه ICE رو تجربه کنم حتم با سیانوژن خواهد بود
موقع زنگ زدن دکمه آنلاک گوشی رو که بزنی Silent میشه.نقل قول:
توی GS2 اگه صفحه گوشی رو به طرف زمین کنی هم سایلنت میشه. احتمالا واسه گلکسی هم همینه.
دوستان جایی رو نداریم که روش اپدیت کردن ورژن های اندروید رو تو این سایت توضیح داده باشه ؟
ادم زورش میاد بره تو سایت های دیگه یاد بگیره
---
در ضمن روت کردن به روش CF-Root یعنی چی ؟ خود روت کردن یعنی چی ؟
برای نصب برنامه ها و بازی ها هستش که قبلا بهشون میگفتیم ساین کردن ؟
کاشکی تاپیکی میبود و تمام سوالات رو اونجا میپرسیدیم ، تخصصی هر گوشی خودش
نه اینجوری نیست و سایلنت نمیشه مگر اینکه تنظیماتی داشته باشه.نقل قول:
سلام دوست عزیز زورت نیاد:46:نقل قول:
روت کردن همون ه ک خودمونی هست. cf root هم یعنی روت کردن گوشی به ساده ترین روش ممکن .یه فایل هست با پسوند md5 که میزاری تو قسمت pda نرم افزار ادین ، گوشی میبری تو حالت دانلودینگ واستارت .به همین راحتی.
موفق باشید.
والا ممن هر گوشی رو دیدم از جمله X10 و Ace و S2 همه همینجوری موقع زنگ خوردن صفحه گوشی خاموش میشه و سایلنت هم میشه، اما قطع نمیشه. شما میتونی دوباره همون دکمه آنلاک رو بزنی باز صفحه روشن شه و جواب هم بدی.نقل قول:
سلامنقل قول:
الان من به چه نسخه ای میتونم اپدیتش کنم ؟
برنامه ها پاک میشه ؟ الان فارسیه ، دیگه فارسی نیست ؟
(رم روش بریزیم برای دیدن اس ام اس ها به فارسی ) یعنی چی ؟
سلام دوستان:5:
با اینکه گوگل هنوز سورس کد آیس کریم رو عرضه نکرده ولی گروهی از دولوپرهای xda مشغول پورت SDK آیس کریم بروی گالاکسی اس هستند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این رام در وضعیت آلفا قرار داره و برای عرضه شدن نیاز به کار خیلی بیشتری داره.
کد:http://www.xda-developers.com/developments/ice-cream-sandwich-ported-to-the-samsung-galaxy-s/
یه سری نصب کرده بودن میگفتن حتی تاچ کار نمیکنه....
سلامنقل قول:
بله دوست من چون همونطوری که گفتم هنوز در مرحله الفا قرار داره و هنوز به بتا هم نرسیده که بشه استفاده کرد:46: