آها معادل 256 نوشته بودید
فکر کردم نوشتید سرعت 256 هست :دی
ممنون
Printable View
آها معادل 256 نوشته بودید
فکر کردم نوشتید سرعت 256 هست :دی
ممنون
نمیدونم بعضیاتون چطوری با 256 استفاده میکنین من کمتر 1مگ نمیتونم! اگه توی ایرانم 40مگابیت میدادن من حداقل 20مگابیت میگرفتم
من یه مدت طولانی تو دانشگاه با سرعت 80مگابیت از اینترنت استفاده میکردم تقریبا 8 مگابایت سرعت دانلود بود ، ثابت !نقل قول:
درسم که تموم شد کم کم به سرعت 128 و 512 عادت کردم ! شما هم یکم با سرعت پایین کار کنی ! عادت میکنه :10::10::10: زیادم سخت نیست :19:
از این سرعت های 80 مگابیت باید از کجا گیر اورد؟نقل قول:
هزینه مهم نیست
دوستان با سلام
این مبین نت خراب شده مفت گرونه من اشتراک 512 دارم نه سرعت دانلود خوبی دارد ،سایتها را هم لگنی باز میکند ،Pingtime اکثرا با لا است وTimeout زیاد دارد ودوستانی که در فکر راه اندازی Cccam هستند دور وبر مبین نت نیایند.
ضمناتو تبلیغات اینگونه شرکتها دقت کنید تفاوت است بین بیت وبایت
من که گفتم جمعه ها استفاده نکنید حجمتون کم میشه یادم رفت بگم تو سایت زده بود
والا منکه هیچ رقمه با گوگل مشکل پیدا نکردم،مخصوصا اینایی که شما میگی،اگه اگه اگه بقیه دوستان همچین مشکلی ندارن شاید مرورگرت مشکل داره،بعضی موقعا واس منم یه سایت با فایرفاکس دیر باز میشه درصورتیکه همیشه از اون استفاده میکنم اما تا با اکسپلورر امتحان میکنم درست کار میکنهنقل قول:
حالا چه جنبه تبلیغاتی داشته باشه و چه ... بازم پس شرایط بهتره،چون حداقلامون بیشتر میشهنقل قول:
قیمتا که جای شکایت داره اما نمیدونم چرا بچه ها به این ضریب اشتراک گیر میدن،این که بهتر شده:41:
آخه داداشه من چه فرقی میکه؟!نقل قول:
چه یه مگ داشته باشی چه 256،امکانات که داده میشه درحد دیال آپ هس:31:
دوست عزیز شما تو کدوم شهر و منطقه هستین؟نقل قول:
قیمت رفته بالا.نقل قول:
---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------
نه. تا به حال به صورت یک به هشت ارائه میشد. چند پسته که میبینم دارید اشتباه میکنید. لطفاً بحث را تمام کنید.نقل قول:
---------- Post added at 03:25 AM ---------- Previous post was at 03:23 AM ----------
سرعت دانلود در حالت عادی 128 است. کمتر پیش میاد با چند کانکشن نتونید سرعت کامل را در روز و حالت عادی بگیرید.نقل قول:
Internet Non-roaming 1390-10-16 02:10:53 1390-10-16 03:00:46 0.00 MB 0.00
Internet Non-roaming 1390-10-16 08:10:42 1390-10-16 10:54:28 0.00 MB 0.00
Internet Non-roaming 1390-10-16 10:54:32 1390-10-16 19:48:43 0.00 MB 0.00
کارکرد روز جمعه: میبینید که چیزی کم نشده. (هنوز نه)
بعضی اوقات باید یه بار مودم رو خاموش و روشن کنی.نقل قول:
شما این کار رو انجام میدید؟!
دوست عزیز شما که طرح قدیمی دارید برای همینه که جمعه ها برای شما رایگانه. هر وقت طرح جدید گرفتید دیگر ترافیک رایگان نخواهید داشت.نقل قول:
چند وقت پیش از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات از مبین نت شکایت کردم. بعد از چندین هفته از مبین نت تماس گرفتن گفتن شما از سرویس ناراضی بودید؟ و گفتم که خیلی قطعی داشتم و... اون هم گفت 20 روز کافیه بهتون اضافه کنیم؟ و خلاصه 20 روز + چند گیگ به اکانتم اضافه کرد. بعد از چند وقت هم از طرف سازمان تنظیم مقررات تماس گرفتن گفتن باهاتون تماس گرفتن؟ گفتم بله ولی چه فایده کیفیت سرویسشون پایینه. سرعت پورت ها محدود شده و... و دیدم ایشون هم مثل اکثر پشتیبانان مبین نت اطلاعات زیادی ندارند و صحبت کردن با ایشون هم بی فایده است.
امروز زنگ زدم سازمان تنظیم مقررات برای مشکل https و پورت ها که گفت مشکل سراسریه و تنها مربوط به مبین نت نیست ما هم پیگیری کردیم اما هنوز به نتیجه ای نرسیدیم.
واقعا ممنون بابت رسیدگی هاتون و اینکه اینجا هم میگید.:11:نقل قول:
اگه ماهم بخوایم خودمون تماس بگیریم از همون لینک امضاتون استفاده کنیم؟
آقا میگم چطوره بیایم دسته جمعی به قیمتای مبین نت اعتراض کنیم
مثلا امضایی جم کنیم،نظرسنجی مخصوص نارضایتی از مبین درست کنیم و یا بریم فیس بوکو...
خلاصه این شرکت بی دروپیکر یه مدیرانی داره دیگه!
اینهمه مشترک دارن تو این تاپیک فعالیت میکنن،بهتره صدای اعتراضمونو به گوش مسئولین شرکت برسونیم،حتما تاثیر میذاره بخدا
پایه اید؟
منم موافقم دوستان بهتر از اینه کنار بیایم با این قیمت های بالانقل قول:
+سرویس هایی با سرعت بالاتر . هستمنقل قول:
:31: خب اینو که خودشون قطع میکنن :27:نقل قول:
---------- Post added at 04:48 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
مبین نت گرانترین اینترنتی هستش که در طول 10سال دیدم. الان شما اگه سرعت 1 مگابیت بخوای باید بزور 40هزار تومن بدی
درحالیکه من تهران adsl دارم از پارس آنلاین ماهیانه 8هزار تومن! 2گیگ / یا 15هزار واسه 4گیگ! 8تومن کجا و 40 هزار تومن.... راستی سرعت اینترنت 8تومنیش هم از 1مگ مبین نت بیشتره این با 130 میگیره و پارس با 140 حتی کیفیتشم بهتره
جالبه هر 2 شرکت واسه سه پاه هستنشون. اگه خونمون اصفهان که هستم فیبرنوری نبود و میتونستم بغیرمخابرات سرویس بگیرم حتماً adsl میگیرفتم از یه isp خوب
خیلی بدرد نمیخورد
اگه شکایت قانع کننده ای دارید اینجا بگید که همگی ایمیل بزنیم به سازمان تنظیم مقررات. اگر تعدادمون زیاد بشه مجبوره یه تکونی به خودش بده.
پینگ که به خاطر فایروال های زیر ساخت کلا بالاست یه مقدار هم خود وایمکس بالا میبره پینگو
برای بالا بردن قیمت هم بهونه داره.(ضریب اشتراک 1 به 4)
البته شما حجم رو هم در نظر بگیر. من الان رفتم تعرفه های پارس رو دیدم نزدیکترن طرح POL-512-10G بود که 40 تومنه. توی سرویس حجمی شما بیشتر پول حجم میدی تا سرعت.نقل قول:
سلام،(خب آخه من 8گیگ واسم زیادم هست)نقل قول:
البته شما حجم رو هم در نظر بگیر. من الان رفتم تعرفه های پارس رو دیدم نزدیکترن طرح POL-512-10G بود که 40 تومنه. توی سرویس حجمی شما بیشتر پول حجم میدی تا سرعت.
من هم میخوام پول 3گیگ رو بدم مثل اکثر ispها که 128شون 1مگابیت سرعت داره و 256شون 1/5 مگابیت و هزینشون هم معمولاً زیر 20تومن هست ولی وایمکس باید 40هزار تومن الان پرداخت کنیم
هر روز که بعد چند ساعت این تاپیک رو باز میکنم میبینم یه عالمه شاکی داره ... من هم با ایرانسل کار کردم هم با adsl نظیر شاتل و ... .. اما هیچ کدوم پای مبین نرسیده از نظر پشتیبانی .. سرویس دهی .. خدمات ... کارش درسته . این افزایش قیمت ها هم یه چیز عادیه توی این مملکت و نمیدونم چرا برای بعضی ها غیر طبیعیه.. این چیزیه که هر روز به هر نحو روی هر چیزی (چه ارز .چه کالا.چه خدمات) شاهدش هستیم و اینجا ایرانه ....هیچ کاریشم نمیتونیم کنیم و باید با این تورم و افزایش قیمت کنار بیایم...
سرویس 128 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب دوستان یکی پیش قدم بشه؟
ISP های دیگه هر فصل قیمت رو بالا میبرن؟نقل قول:
---------- Post added at 05:43 PM ---------- Previous post was at 05:39 PM ----------
اون لینک برای شکایت است. در قسمت ارتباط با مای سایتشون شماره تلفن هم است.نقل قول:
نه. در همان تماسم به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بهشون گفتم این مشکلات از طرف کجااست؟ گفت مخابرات و من گفتم نمیشه ازشون به جایی مثل سازمان بازرسی کل کشور شکایت کرد چون واقعاً وضعیت اینترنت خراب شده و گفت که این محدودیت پورت ها و... با دستور دادستان کل کشور انجام میشه و سازمان بازرسی کل کشور نیز زیر مجموعه قوه قضائیه است.نقل قول:
دوستان،یکی که وارده به مسائل حقوقی،یه متنی رو درباره شکایت از قیمت طرحاشون بنویسه و تویه تاپیک مجزا بزاریم و زیر پستو پره تشکر کنیم و بفرستیم واس مبین نت تا ببینه چقد از مشترکا واس افزایش قیمت ناراضین
همچنین همه دوستان واس قیمت و همچنین اگه واقعا مشکل دارن تو اینترنتشون به اون لینکی که تو امضاء [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان هس مراجعه کنن تا یه شکایتم همزمان واس اون سازمان بفرستیم،فقط دوستان احساساتی برخورد نکنن،اگه واقعا مشکلی تو خدماتیکه از مبین نت میگیرن دارن برن شکایت کنن به سازمان تنظیم مقررات رادیویی
باید به جای قر زدن یاد بگیریم که بتونیم از حقمون دفاع کنیم
اگه دوستان پیشنهاد بهتری دارن لطفا بفرماین
با سلامنقل قول:
شما چطور با سرویس 128 دارای سرعت دانلود بیش از یک مگ هستید؟
اونا هم به نحوی دیگه زورگویی میکنن و دست کمی ندارن:13::20:نقل قول:
خودمم توش موندم چطور... هنوز کسی نتونسته دلیلش رو پیدا کنه:5::21:نقل قول:
مبین نت قراره اپراتور سراسری وایمکس باشه به خاطر همین پهنای باند و پورتهای زیادی داره( هرچن هنوز کامل راه اندازی نکرده). فکر میکنم یه موقع هایی همین پورت هایی که اجاره دادن رو کامل باز میذارن( محدودیت سرعت رو برمیدارن) واسه همین سرعت بالا میره.ولی رو همه ی پورت ها این اتفاق نمیفته.نقل قول:
با سلام
شما چطور با سرویس 128 دارای سرعت دانلود بیش از یک مگ هستید؟
من خودم ADSL و وایمکس ندارم ولی خونه یکی از اقوام تجربه دانلود با سرعت 3.5 مگابیت روی بستر 512Kbps رو داشتم ( ISP پارس آنلاین)
سرویس شما 128 هست؟!!! :18:نقل قول:
شما برو همین طرحهای ایرانسل رو مقایسه کن.در نامحدودها هر طرح 10 هزار تومان مبین نت پایین تر میده.در باقی طرحها قیمتهای جدید مبین نت کمتر نباشه بیشتر نیست.ضمنا تنوع طرحها بیشتره.با طرحهای ایرانسل فقط با قیمت 80 تومان می تونی به سرویس یک مگابیت برسی.نقل قول:
در رابطه با اون مقایسه هم که انجام دادی یکی از دوستان پاسخ شما رو به درستی داد.حجم کاملا تعیین کننده هست نه سرعتی که بهتون میدن.من با خیلی شرکتها مقایسه کردم و بجز adsl مخابرات قیمتهای مبین نت نسبت به باقی isp ها در رده خوبی قرار داره.(ولی کاملا با تغییر و افزایش طرحها مخالفم)
دوست عزیز!با احترام به شما من کاملا با حرف شما مخالفم.بحث من مبین نت نیست.اگه مردم همین طور فکر کنن اونوقت به جایی می رسیم که نباید برسیم.نمی خوام بحث کنم چون میگن سیاسیه و بعد اخطار و بن و ... ولی امیدوارم مردم بفهمند دوروبرمون چه خبره،دنیا چه خبره و واقعا چه اتفاقاتی داره میفته.نقل قول:
متاسفانه اینها گامهایی هست که به اینرانت ملی می رسند.نقل قول:
نقل قول:این سرویس قدیمی هستش.یکی دوتا از دوستان با سرویس 128 مگابیت چنین دانلودی دارن که شاید بشه گفت تصادفی است.در طرحهای کنونی،سرویسها به اندازه استاندارد عرضه میشوند.فکرشو نکنید...نقل قول:
دوستانی که به قیمت ها و سرویس ها اعتراض دار ند لطفا یه سر هم به سایت شاتل بزنن
1 . قیمت های بالا
2 . نداشتن سرویس های بالای 512 با دانلود محدود
3 . حجم های دانلود پایین
یه چیزی میگیا !!! مگه چیزی به اسم "تصادفی" هم میتونه باشه ؟ :|نقل قول:
همه چی پکیج بندی و برنامه ریزی شدست !! یه جوری میگی اینکار مبین نت رو از ته ببخشیدا فاضلاب کشیدن بالا !
بابا مبین نت یکی یا شاید تنها اپراطور سراسری اینترنتی هست که اومده این همه شهر رو به هم شبکه کرده و اینترنت راه اندازی کرده ! بعد شما میای میگی تصادفی ؟؟ این آخه حرفه شما میزنی ؟
مبین نت قولی هست بین Provider های اینترنتی در ایران !!!
شما شرکتی سراغ دارید که این همه شهر را پوشش بده ؟؟
یه جوری در مورد این شرکت صحبت میکنید که اینگار مبین نت فقط به 5-6نفر سرویس میده ! :دی !!! :| :10:
تــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـصـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــادفــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــی
یه چیز خیلی عجیب!
الان face book با https باز میشه!! (اما سرعت https که پایینه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یه فکری کنید برای اعتراض به این قیمت ها>>>>؟
حالا مبین نت غول ....نقل قول:
اگه تصادفی نیست پس چرا بقیه 128 ها رو روی 1 مگ نبستن توی این تاپیک فقط همین یه نفره که همچین ادعایی میکنه
---------- Post added at 12:53 PM ---------- Previous post was at 12:49 PM ----------
برای شما متاسفم که برای حمایت از یه isp این جمله می گین یه عده برای درست کردن همین ایرانی که شما می گی الان دارن سخت ترین شرایط تحمل می کنن .....نقل قول:
عزیزمن اینترنت رو خود شرکتها چندبار گفتن آماده افزایش پهنای باند هستن اما از مقامات بالا اجازه نمیدن
صفحه ی قبل یه نفر گفتش، بعضی جاها که خلوت تر هست،پهنای باند بیشتری موجود هست سرعت بالاست و من باهاشون موافقم.نقل قول: