دوستان الان ايرانسل تو ليست مودم هاش براي سفارش Bm632 رايگان هم زده و Fmm130 رايگان. كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟ ممنون ميشم سريع جواب بدين.
Printable View
دوستان الان ايرانسل تو ليست مودم هاش براي سفارش Bm632 رايگان هم زده و Fmm130 رايگان. كدوم رو انتخاب كنم؟؟؟ ممنون ميشم سريع جواب بدين.
مودم bm632w?نقل قول:
اگه آره 632 چون وافای n هست ولی 130 g
بله w هستش دیگه یه مدل 632 که بیشتر نداره الان تو سایت. یعنی N از G بالاتره ؟؟؟؟؟نقل قول:
دوستان اگر صبر کنیم تا اپراتور سوم بیاد خوبه؟؟؟؟؟ سرعتش 512 هست و اینکه گوشی های وایمکس دار هم از HTC 2 مدل هست داره بازم میادش و نوکیا هم یه مدل زده. یعنی اپراتور سوم از ایرانسل بهتر میشه؟؟؟ از آذر میاد بازار.
بچه ها مردم از بی نامه بودن 3 ماه تابستون قینم پاره شد نتونستم جورکنم کسی هست کارمو راه بندازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نامه شرکت برای سرعت 2 مگ میخوام
آره n بهتر از g هستنقل قول:
اگه همون mrmostafa موبایلستان باشی باید گوشیت n8 باشه
n8 هم از n پشتیبانی میکنه
عزیز اپراتور سوم که بیاد که از همون اول اینترنت نداره!! مثله ایرانسل تا شبکش رو وسعت بده و پوشش رو حداقل تو تهران کامل کنه یکی دوسالی طول میکشه!!!نقل قول:
بعدشم قطعا کیفیتش میتونه از ایرانسل بیشتر بشه!!(دقت کن گفتم میتونه ولی نه 100%)
بعد هم اینکه اپراتور سوم که وایمکس ارائه نمیده بلکه اینترنت روی موبایل فقط ارائه میده!!!
دوستان
کسی مشکل قطع و وصل شدن و کاهش شدید سرعت نداره ؟؟؟
طرفای شهرآرا ستارخان
چند روزه اعصاب داغون شد !!! ترکیدم بابا !!!
از کجا میتونم بفهمم مودم خراب نشده ؟؟؟
مودم outdoor هست .
بله. mrmostafa های همه انجمن ها خودم هستم :31: پس من همین الان این مودم Bm632W رو درخواست میدم تا تموم نشده. در کل N کیفیت سرعت بهتر میشه درسته؟نقل قول:
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
مهدی جان ممنونم. ولی خوب من داخل گروه ایرانسل تو فیس بوک دیدم که زده بود چرا پول به وایمکس بدیم گفته بود اپراتور سوم سرعتش بالاست از نسل جدید هست و 512 رو میده خوب مهم اینه که سرعتش واقعا بالا باشه حالا هم با مودم Edge میشه استفاده کرد و غیره و همه جا هم مورد استفاده هست.نقل قول:
در کل ممنونم. :10:
بله عزیز میدونم چی میگی ولی اپراتور سوم تا بیاد و شبکش راه بیوفته حداقل 2-3 سالی طول میکشه اگه میتونی صبر کنی تا 3 سال دیگه خوب آره قطعا سرعت اون بالاتر و بهترهنقل قول:
مهدی جان ممنونم. ولی خوب من داخل گروه ایرانسل تو فیس بوک دیدم که زده بود چرا پول به وایمکس بدیم گفته بود اپراتور سوم سرعتش بالاست از نسل جدید هست و 512 رو میده خوب مهم اینه که سرعتش واقعا بالا باشه حالا هم با مودم Edge میشه استفاده کرد و غیره و همه جا هم مورد استفاده هست.
در کل ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تو ایران زندگی میکنیم...این نکته هم فراموش نکن!!(سرعت بالای 128 دردسر داره و با فرض اینکه مجوزش رو بگیری 512 و به بالاتر هم اونقدر کیفیتش رو میارن پایین که نتونی استفاده کنی)
به هر حال منم فکر میکنم اگه بستر فراهم بشه اپراتور سوم کیفیتش از ایرانسل و همراه اول بهتره چون نسل سوم هست
الان تو بخش کنترل حساب اینترنتی مشخصات مودمم ثبت شده!!! آدرس مک مودم هم وارد شده!!
به نظرتون بازم احتمال طول کشیدن وجود داره با این وجود؟
سلام...سرويس من شبا افت سرعت و نوسان زياد داره اصلا سرعت شونزده نميده...بقيه هم اين مشكل رو دارن؟؟؟128 سه گيگ
ببینم مگه ایرانسل شبانه ش رایگانه که همه شب دانلود میکنن!!چرا تو طول روز دانلود نیمکنید؟؟؟نقل قول:
روزا سر كارم آخه....نقل قول:
یه سوال داشتم
دوستانی که سرعت بالا دارن مثلا 1 مگ و 2 مگ با ایرانسل یوتوب میشه راحت نگاه کرد که لگ نداشته باشه ؟
:31:نقل قول:
آره بهتره
در کل هر کی bm632w رو داشته راضی بوده
به احتمال 99% فردا نصاب تماس میگیره که بیاد نصبنقل قول:
ولی در کل وایمکس ایرانسل رو خیلی قبول دارم از نظر سرعت و کیفیتنقل قول:
از بهمن 88 جزء مشترکاش شدم
یه مدت بود به خاطر نداشتن ترافیک رایگان شبانه خورده بود تو ذوقم خواستم برم سمت adsl که دیدم adsl مفتم نمی ارزه
وقتی شب سرعت آدم بشه 2kb به چه درد میخوره
اونم من که شب تا صبح بیدارم بدون نت روانی میشم:31:
رپ بوي جان شما كدوم منطقه هستي؟؟؟ منم امروز سفارش دادم ديگه.:10:نقل قول:
سلام بچه ها خوبين من مشترک ايرانسل هستم سرعت 128 که سرعت دانلودم روی 17-20 هست...
ميخوام بدونم سرعت های 256- و 512 هم همينطوريه؟ يعنی روي 30-60 ميگرده يا پرت هاشون بازه؟
اگه اينطوريه برم يه ای دی اس ال بگيرم....خسته شدم از اين سرعت بوقی
از شانسم امروز زنگ زدن برای نصب.....حالا ما امروز برامون کار پیش اومده خونه نیستیم گفتم فردا بیان!نقل قول:
به احتمال 99% فردا نصاب تماس میگیره که بیاد نصب
سلام. من هم با شما هم عقیده هستم. خدائیش هم شبکه موبایل و هم وایمکس ایرانسل از همراه اول و مبین نت بهرته. حالا اگه بعضی جاها افت سیگنال بر اثر ساخت و ساز و یا ازدیاد کاربر بوجود اومده دلیل بر این نمیشه که همه جا اشکال داشته باشه. اما فقط حیف و صد حیف که مثل مبین نت گستردگی شبکه اش کمه.نقل قول:
اسپید تست امروز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر منم این مودم Bm632W خیلی خوبه ، من اول 635 داشتم بعد عوض کردم 632 گرفتم اون 635 اذیت میکرد ولی از 10 ماهی که الان وایمکس دارم حدود 7 یا 8 ماهش با مودم Bm632W بوده راضی بودم و مشکلی نداشتم( بزنم به تخته :دی ) .
اين سرعتي كه اسپيد تست ميده رو بايد ضرب در چند ميكرديم سرعت اصلي رو در مياورديم؟؟؟
باید تقسیم بر 8 کنی عیزی تا سرعت دانلود شما با IDM در بیاد . در کل فرمولش اینه
8b=1B
8kb=1kB
1mb=128kB
8mb=1MB
...........
............
...............
سلام
اینترنت وایمکس ایرانسل چطوریه؟ من میتونم با خرید یک اکانت توی خونه و محل کار و موبایلم (htc hd2) اینترنت داشته باشم؟
و با موبایل میتونم بصورت بیسیم همه جا اینترنت داشته باشم؟
مودم bm632w که نوشته wifi داره اگه بیسیم همه جا انتن میده چه احتیاجی به wifi داره؟
درکل از کارکرد وایمکس چیزی نمیدونم
ممنون
دوستان به حول و قوه الهی بالاخره وایمکس ما هم فعال شد و الان با وایمکس ایرانسل دارم این پست رو میدم
سرویس 256 نامحدود!
من یه مدت بود کمی از افت سرعتهای که در ساعتهای خاصی از روز پیش می اومد گلایه داشتم و به ایرانسلم زنگ زدم . خوشبختانه مثل اینکه مشکل افت سرعتها حل شد ( پهنای باند اضافه کردن یا ..............) و سرعتها در تمام طول روز برای من فیکس هست.
------------------------
قابل توجه دوستاتی که سرویس 2 مگ دارن !! سرعتتون با دنلود منجر حوالی چند میچرخه ؟ برای دانلود سنگین مجبورم سرویس عوض کنم !
خوش بحالت!!مبين نت تو منطقه ما مشكل پهناي باند داره خراب..نقل قول:
هر جي زنك ميزنم فقط ميگن جا مودمتو عوض كن
جمعه ها هم كه تركونده
من باز هم میگم که اگه ایرانسل به مراتب از مبین نت بهتره، فقط تنها بدیش اینه که پوشش شبکه وایمکسش در تهران به اون صورتی که باید باشه نیست و هم چنین پوشش شبکه اش محدود به چند استان و شهر میشه. کاش میشد . . . . ..
من چون خودم از شبکه سر در میارم تا حالا پشتیبانی ایرانسل نتونسته از این پرت و پلاها به خورد من بده و همیشه از زیر زبونشون میکشم بیرون. یک مدت حوالی 4-6 بعد از ظهر و همچنین 1-3 شب سرعت سرویس 1 مگ افت شدید داشت ( موقعی که شلوغ میشد) زنگ زدم منشی میخواست بپیچونه دید من نه باهاش دعوا دارم و نه میخوام رو سرش خراب شم گفت بله درست میگید تو منطقه شمال تهران کمی مشکل پهنای باند داریم که تا 2 هفته دیگه لینک جدید STM1 به backbone شرکت اضافه میشه. منشیهای مردشون سخت تر جواب میدن ولی ^^نقل قول:
------------------------------
در کل الان 6 ماهی هست سرویس دارم و جز بعضی مواقع همه چیز فکیس و خوب بوده . با برطرف کردن مشکل ریستارت شدن مودم FB-105 همه دیگه خیالم راحت شد. یک خوبی هم که داره اینه که اگر از بتدا به عنوان مشتری شرکتی ثبت نام کنی دستت کاملا تو تغییر سرویس بازه و تو پروفایلت راحت سرویس جدیدو ست میکنی و ماه بعد پول لون سرویس رو میدی !
سیاستهای کاری ایرانسل به نظر خیلی محکم تر و قویتر از میبن هست و نحوه مدیریتشون خیلی بهتر هست. از اونجایی که عملا نوع مدیریت عین MTN هست که یک شرکت خارجی هست میشه گفت همون سیاستها رو تو وایمکس هم به کار گرفتن که خیلی خوب جواب داده ! البته مثل همه مشکل دارن و کسی منکرش نیست ولی همیشه بعد مدتی رفع مشکنن و ادامه دار نمیشه.
امیدوارم مسئله قدرت انتن دهی در تمام نقاط تهران رو هم زودتر درستش کنن چون بعضی جاها واقعا سیگنال ضعیفه !
-----------------------------------
قابل توجه دوستاتی که سرویس 2 مگ دارن !! سرعتتون با دنلود منجر حوالی چند میچرخه ؟ برای دانلود سنگین مجبورم سرویس عوض کنم !
من ضرب در 1000 ميكنم بعد تقسيم بر 8 درست در مياد ولي تقسيم خالي اشتباه در مياد.نقل قول:
الان سرويس 256 كه روي 0.25 هست رو ضرب در 1000 ميكني ميشه 250 تقسيم بر 8 ميشه 31.25
/ من دو مگابیت دارم و واقعا به ایرانسل باید تبریک گفت با همچین سرویس دهی فوق العاده..در 45 روز خریداری شده حتی کوچیکترین مشکلی نداشتم و سرعت فیکس روی 259 تا 260 هست و پینگ هم تقریبا بین 180 تا 220 هست همیشه...
سلام اقا یه مشکل
از امروز لپ تاپ از طریق وایرلس به هیچ وجه وصل نمیشه به اینترنت....روی علامت وایرلس یه علامت (!) اومده ولی با pc به راحتی وصل میشم!!!
قضیه چیست؟
اقا مشکل ما به طرز عجیبی حل شد!!
یه سوال داشتم تو کنترل حساب اینترنتی جایی نیست که ببینم چقدر مصرف اینترنت داشتیم؟؟؟؟
راسی این قضیه خط به خط چی هست؟
نقل قول:برای منم گاهی اینجوری میشه یعنی وایرلس از کار میفته ولی با لن کار میکنهنقل قول:
وقتی اینجوری میشه مودم رو از برق میکشم و دوباره میزنم درست میشهي
مصرف رو هم میشه توی همون قسمت اطلاعات حساب چک کرد. عددی که جلوی "مجموع کل استفاده ها در دوره جاری (کیلوبایت) " نوشته شده مصرفتون هست به کیلوبایت
پایین صفحه هم اونجا که نوشته "برای مشاهده جزییات حساب های وژه خود اینجا کلیلک کنید" یه عدد هست که تقسیم بر 100(صد) میکنی و حجم باقیمانده این ماهت بدست میاد
عزیز بستگی داره شما سرویستو به چه صورتی بخونی !! مثلا میگی سرویس 256kb/s دارم یا سرویس 0/25mb دارم که عملا یکی هست و فقط برای دومی ضربدر 1000 مکنی تا به kb تبدیل شه. من از همون اول بر اساس کیلو بیت حساب میکن و نیاز به ضرب نیست. روش شما هم درسته و در اون متود باید ضرب کرد.نقل قول:
ممنون از بایت جواب ارمین عزیز.نقل قول:
/ من دو مگابیت دارم و واقعا به ایرانسل باید تبریک گفت با همچین سرویس دهی فوق العاده..در 45 روز خریداری شده حتی کوچیکترین مشکلی نداشتم و سرعت فیکس روی 259 تا 260 هست و پینگ هم تقریبا بین 180 تا 220 هست همیشه...
فقط یک سوال دیگر . انتدهی مودمت چطوره ?? مقادیر RSSI و CINR چنده ؟ شنیدم برای 2 مگ باید انتن دهی توپ باشه تا فول اسپید بپیری !
دوستان منم هم مودم 263 رو انتخاب کردم میشه با نوت بوک وایرلس وصل شد؟؟
یه سوال دیگه از بانک که واریز کزدم کجا تایید کنم؟
و این طرح مودم رایگان 2 مگ نداره؟ من 2 مگ ثبت نام کردم
کسی از خیابان دولت هست؟من سراه نشاطم
1799958 این مبلغ ریالی هست؟ یا تومانی؟؟؟
چقدر سوالاتت زیاد بود:دینقل قول:
آره با وایرلس میشه وصل شد من الان همینطوری وصل کردم یه pc با کابل lan و یک لپ تاب با وایرلس
چرا کلیه طرحهای نامحدود درصورتی که 3 ماهه بگیری مودم رایگان داره
اون مبلغ هم به ریال هست!!!
ههه تو طرح تا 512 بیشتر نداشت که مودم مجانی بده حالا بزار اول تایید کنننقل قول:
این پول ریختم چطوری تایید کنم؟؟؟
خوزستان-اهوازنقل قول:
مبارک باشهنقل قول:
بچه ها یه تست اسپید الان گرفتم:31:
دوستان تو سایت speedtest.ir تست بگیرین نتیجه رو اعلام کنید
ممنون
ممنونم. منم به شيوه دومي گفتم چون وقتي وارد سايت سرعت سنج ميشيم به اين سرعت (Mb) ميده. چون مشكل كشور ماست كه اينترنتش زير مگابيت هست.نقل قول:
دوستان خبر سازمان ملل خوندم تو نارنجي كه تا 2015 تمام كشورهاي در حال توسعه بايد حداقل سرويسي كه ارائه ميدن 4 مگ باشه. اگه گير بدن بشه خيلي عالي ميشه :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
256 نامحدود!!