البته در عکس چیزی معلوم نمی شود ولی فکر نمی کنم ظاهر زیباتر ملاک خوبی برای قضاوت باشد. قابلیتها و امکانات، قدرت گیرندگی، دوام، کیفیت کارکرد ریموت کنترل، خدمات پس از فروش و قیمت مناسب مهمترین دلایل انتخاب یک ستاپ باکس می تواند باشد.نقل قول:
Printable View
البته در عکس چیزی معلوم نمی شود ولی فکر نمی کنم ظاهر زیباتر ملاک خوبی برای قضاوت باشد. قابلیتها و امکانات، قدرت گیرندگی، دوام، کیفیت کارکرد ریموت کنترل، خدمات پس از فروش و قیمت مناسب مهمترین دلایل انتخاب یک ستاپ باکس می تواند باشد.نقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنماییت. حتما" همینطوره و من خودم Xvision رو به خاطر داشتن مواردی که گفتی و گارانتی معتبرش تائید میکنم . در مورد ظاهر هم معتقدم که ظاهر گیرنده دیجیتال های ایکس ویژن خیلی بهتره :)نقل قول:
تا آنجا که یادم است و در این تاپیک به این نتیجه رسیده بودم مدل های قبلی Xvision نسبت به رقبا اشکالات زیادی مثل گیرندگی ضعیف، داغ کردن؛ ریموت کنترل ضعیف و عدم پشتیبانی فرمتهای مختلف را داشتند؛نقل قول:
در مورد مدل های جدیدتر آیا این موارد بر طرف شده است؟
دوست عزیز باید بگم که مدلهای قدیمی xvision مثل مدلهای 111 و 121 دارای برد ضعیفی بودند و بهمین دلیل داغ میکردن و فقط قابلیت پخش عکس داشتند چون بردشون قوی نبود و نمیشد قابلیتهای دیگه ای رو بهش اضافه کرد ولی در مدلهای جدید 333 و 131 ایکس ویژن باید بگم که این مشکلات به کلی برطرف شده و این دو مدل حتی قابلیت پخش mkv و divx رو هم دارند و اصلا" داغ نمیشوند . در مورد ریموت کنترلشون هم باید بگم که اگه سنسور کنترل از راه دور رو در راستای سنسور گیرنده دیجیتال نگه داریم و مسیر بین این سنسورها بسته نباشه ریموت اینها هیچ مشکلی نداره .نقل قول:
از نظر مشخصات هم 333 کاملتر از 131 است و یه کابل hdmi هم اضافه تر داره .این لینک مشخصات 333 هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی مدلهای 131 و 333 واقعا" مشکلی وجود نداره و برد این مدلها قوی تر شده .نقل قول:
سلام دوستان
از بین این دو کابل HDMIکدوم بهتره تا بخرم برای فیلمها و بازیهای 3 بعدی میخوام تو رنج قیمت 25 تا 35 تومن:
فکر میکنم دومی سر فیشش طلایی نیست حالا کدوم بهتره؟؟؟
سلام rayanعزیز.من بالاخره برای سیستم صوتی یک آمپلیفایرmarantz pm 5004ویکcd playerمدلmarantz pm5004خریدم به همراه یک جفت بوکشلفjamo c603منتهی playerدرگاه usbنداره حالا شما برای اینکه بتونم هم ازusb وهم ازDVDاستفاده کنم چه پلیری پیشنهاد می کنید
دوست مننقل قول:
ممنون گمونم نتونم این ست رو بگیرم! "1700"
مبارک باشه.نقل قول:
چه قیمتی می خوای؟قیمت پایین پایونیر 430 هست.
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
تو این چند وقت افزایش قیمت ها زیاد بوده.شما چقدر بودجه داری؟نقل قول:
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:49 PM ----------
اتفاقا من هر دو کابل رو دارم:31:نقل قول:
کابل سونی رو روی PS3 اشانتیون گرفتم و دایو رو خودم خریدم.کیفیت تصویر و صداشون فرقی نداره به نظرم.جفتشون تو سطح هم هستند.هرکدوم رو دوس داری بخر.فقط کابل دایو کمی به نظرم خوش ساخت تر هستش.
ما که بالاخره نفهمیدیم جه مدلی بگیریم:21:
یه عده گفتید xvision بدرد نمی خوره playerوکیفیت تصویرش پایینه...:41:
بعضی ها گفتیدالکومکس خیلی خوبه ما که پیدا نکریم به شرکتش هم ایمیل زدیم کسی جواب ما رو نداد...:21:
بعضی می گید لومکسی خوبه :31:
اصفهان شاپ میگه بلوسنس فرداش میگه الکومکس پس فردا می گه لومکسی ،تکلیف چیه؟:41:
یکی میگه برایت ، یکی میگه کومبو خوبه:10:
ما رفتیم تو بازار وفقط مارشال دیدیم:18:
حالا گیج و سرگردون به همون تلوزیون آنالوگ برفکی هم راضی هستیم :5:
کسی فروشگاهی تو کرج یا تهران می شناسه به ما معرفی کنه؟
................................خسته خسته.......................:11:
دوباره سلام،
هیچ کس نظری نداره؟ :3:
نقل قول:
باسلام
اياسينماي خانگيe880sony خوبه؟ارزش خريدن داره؟ يا مارك پاناسونيك بهتره
سلام جناب رایان میشه سینما معرفی کنی تو رنج 700 تومان که اسپیکراش وایرلس باشه کیفیت خوبی هم داشته باشه این پایونیر مدل 717 و دنون 1311 که خیلی ازش تعریف میکنن این امکان رو داره یا نه چون اصلا نمیخوام تو خونه سیم کشی کنم در ضمن میخوام حتما صدای dts hd وdollby hd رو هم ساپورت کنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من رو با تشکر
مبارک باشه. امیدوارم با لذت ازش استفاده کنی. اگر لطف کنی بعد از ست آپ و استفاده، یک مقداری درموردش توضیح بدی و درمورد کیفیت و خوبی ها و بدیهاش (خارج از موضوع سلیقه) بنویسی ممنون میشم. می تونه بعدها مورد استفاده بقیه قرار بگیره. درضمن لطف می کنی قیمت هریک از اجزا رو بخصوص باندها رو بگی.نقل قول:
موفق باشی :)
سلام.برای بلوری پلیر و پخش MKV بدون دردسر و ساپورت زیرنویس فارسی مطمئنا یه HD پلیر از همه لحاظ بهتره.برای پخش بلوری هم می تونید یه بلوری سطح متوسط بگیرید مثل D5900 سامسونگ.نقل قول:
دیسک ارجینال و کپی هم از لحاظ صدا و تصویر متفاوت هست ولی در درجه اول بستگی به دستگاه پخش و سیستم شما داره که تا چه حد می تونه این تفاوت رو به شما نشون بده واینکه تجربه شما تا چه حد هست که می تونید تفاوت رو درک کنید.بهرحال تفاوت توی یک سیستم معمولی و ضعیف آنچنان زیاد نیست.
سلام.سیستمی که شما مد نظرت هست حتما باید بلوری پلیر باشه که ساپورت صداهای HD رو داشته باشه و با بودجه 700 تومن نمیشه بلوری پلیر تهیه کرد.مگر اینکه شما قید صداهای HD رو بزنید و یه سینما وایرلس تهیه کنید که فقط DVD پلیر داره.نقل قول:
سلام مجدد مگه 717 پایونیر بلوری نداره ؟؟ شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید حالا گرونتر هم شد با چی قیمتی میتونم تهیه کنم؟؟
سلام خسته نباشید.ببخشید من تلویزیونم با کابل hdmi به سینمام وصله ولی صدای تلویزیونو نمیتونم از سینما خانگی پخش کنم.علتش چیه؟و اینکه چطوری میتونم این کارو کنم؟تلویزیونم ال جی led و سینماشم مدل htc865 می باشد.مرسی مرسی
این بخاطر اینه که تلویزیون و یا سینماتون ARC (Audio Return Channel) نداره و صدا نمیتونه از طریق پورت HDMI از تلویزیون به سینما برگرده. اگر هم هر دوی دستگاه هاتون ARC دارند باید کابل HDMI VER1.4 استفاده کنید. بهرحال اگر ARC ندارند باید از خروجی صدای آنالوگ یا دیجیتال (اپتیکال یا کواکسیال) تلویزیون یه کابل به سینماتون بکشید.نقل قول:
برو میدان امام خمینی تهران. اونجا یسری مغازه هست که اکثر مدلها را دارن. از همشون قیمت بگیر. بعضیها تفاوت قیمت با بقیه دارن.
اگر فقط گیرندگی برات مهمه , مارشال خوبه و من با بلوسنس مقایسه کردم یه مقداری قدرت گیرندگی و سرعت تعویض به نظرم سریعتر بود. گرچه هر دو خوب و راضی کننده هستند.
اما اگر مدیا پلیر هم برات مهمه بنظرم بلوسنس و الکومکس mv200 خوبن.
نقل قول:
سلام مرسی ار راهنماییتون فقط یه سوال از کجا باید بفهمم کهARC داره یا نه؟نقل قول:
گیرنده دیجیتال ساده و ارزان قیمت که کیفیت خوب گیرندگی و پشتیبانی و دوام مناسب داشته باشد چه پیشنهاد می دهید؟ چند؟
فقط خروجی AV داشته باشد کافی است؛ خروجی hdmi و کیفیت fullHD و پلیر قوی لازم نیست!
ARC بیشتر در تلویزیون و سینماهای تولید سال 2011 به بعد وجود داره. البته می تونین دفترچه دستگاههاتون رو با دقت بیشتر بخونین. اگر داشته باشه تو قسمت Terminals یا همون معرفی ورودی و خروجی ها حتما بهش اشاره می کنن.نقل قول:
سلام دوستان
من هم 10 روز پیش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم ، واقعا حرف نداره ، صدای سونی و سامسونگ و الجی رو خونه اقوام تست کرده بودم ، پایونیر یه چیز دیگه اس! سوالی بود در خدمتم.
اگر صدای واضح و HD میخواین در خریدش شک نکنید ، من با یک کابل hdmi ----- را به سینما و با یک کابل hdmi دیگه سینما را به تلویزیون وصل کردم ، صدا و تصویر بی نظیری داره ...
مدل 717 بلوری داره ولی تو مشخصات حرفی از وایرلس بودن نزده.نقل قول:
اگر وایرلس بودن برای شما خیلی خیلی مهم باشه باید برید سراغ سینماهای سونی یا سامسونگ و یا ال جی و ... قیمت هاشون هم معمولا 900 به بالاست.
بین سونی و ال جی و سامسونگ کدوم مارک و مدل را پیشنهاد میدید؟ راستی کیفیت صدا تو با وایرلس پایین تر از کیفیت با سیم کشی هستش؟؟
نقل قول:
نه متاسفانه arc نداره.چیکار باید کنم؟زنگ زدم فروشنده میگه باید کابل اپتیکال بگیری 25000 تومنم هست.کابل دیگه ای نمیشه استفاده کرد؟مرسی مرسی
دیروز یک سر رفتم میدان توپخانه، ستاپ باکسهایی مثل مارشال و دنای که 50-40 هزار تومان بود را 100 به بالا می فروختند!
چه می کند این قیمت دلار!!
کلاً از خرد منصرف شدم.
تو ارزونها denay 318 ه احتمالا.نقل قول:
دوست عزیز اگه یه سری به مطبی که persiantoolsbaz در مورد انتقادی که قبلا" در مورد dvt های ایکس ویژن وارد بوده بزنی (توی صفحه قبلیه مطلبش) ، نظرت راجع به ایکس ویژنها بهتر میشه . ضمن اینکه به قول ساسان جان من خودم ظاهر ایکس ویژن رو به همراه مشخصات فنی که داره بیشتر از بقیه شون می پسندم .گارانتیشم معتبره . ایشالا زودتر هر کدوم رو که میخوای بخری و راضی باشی.نقل قول:
مطمئن هستید که تلویزیون شما خروجی اپتیکال داره؟ اگه داره من 15 روز پیش کابل اپتیکال 1.8 متری دایو خریدم 20000 تومان از فروشگاه آکوستیک. البته طبقات بالای پاساژ بزرگمهر (جنب پاساژ علاءالدین) همه کابل می فروشند. اگر هم فکر میکنید که قیمتش بالاست، میتونید از خروجی آنالوگ تلویزیون استفاده کنید که کابل هم براتون ارزون دربیاد. اگر مدل دقیق تلویزیونتون رو بگید من براتون چک می کنم.نقل قول:
محصولاتی که پشتیبانی داشته باشن بهتره، تنوع محصول با برندهای مختلف تو بازار زیاد شده ، XVISION جدیدا مشکلات قبلیش رو برطرف کرده و برای تمام مدل هاش update نرم افزاری میزاره.نقل قول:
سلام بر دوستان
من یک سینمای خانگی می خوام که ترجیحن BD رو ساپورت کنه ، باندها وایرلس باشه و سیم دیده نشه ، دیزاین زیبایی داشته باشه ، قیمت هم تا 500 تومن ، کیفیت صدا عالی باشه ، قدرت خیلی مهم نیست ، فرمتهای مختلف رو ساپورت کنه ، امتحان پس داده باشه و مشکلی نداشته باشه و ضد حال نزنه.
به صورت ترکیبی چه سیستمی رو پیشنهاد می کنید.
من رو مارک پاناسونیک تعصب دارم آیا سیستمی بر مبنای این مارک یا مارک سونی میشه جمع کرد.
اگر بنده رو راهنمایی کنید سپاس گذار خواهم بود.:42:
دوست من مبارکهنقل قول:
چند... از کجا خریدی؟
خب مطمئنا سونی بهتر هستش.سونی مدل E985 هستش.اگر قیمتش بالاست مدل LH880 هم مدل خوبیه با قیمت پایین تر.نقل قول:
مطمئنا صدا با سیم خیلی بهتر انتقال پیدا می کنه تا اینکه بخواد از طریق امواج انتقال پیدا کنه.ولی تفاوت اونقدر نیست که بخواد خیلی چشمگیر باشه.
آره همینطوره و منم به خاطر خدمات خوب گارانتی و امکانات مدلهای جدیدشه که ایکس ویژن رو به دوستمون معرفی کردم :1:نقل قول:
سلام تلویزیون led ال جی مدل 42lv34000 مرسی از لطفتنقل قول:
سلامنقل قول:
بله از برند پاناسونیک سینما خانگی مدل SC-BTT775 تنها مدلی است که مد نظر شما خواهد بود اما نه با قیمت مورد نظر شما بلکه با قیمتی حدود 900 تا یک میلیون تومان ، کلا سینما خانگی های دارای پخش بلوری پاناسونیک در بازار فعلی ایران قیمتی زیر 800 تومان ندارند.
لینک مدل مورد نظر در پاناسونیک خاورمیانه :
اگر حدود 600 می خواهید هزینه کنید و برند پاناسونیک مد نظر شما باشد تنها مدل باقی مانده SC-PT980 است که آن هم فقط پخش دی وی دی دارد و برای وایرلس کردن اسپیکر های عقب می بایست دانگل وایرلس مخصوص آن را جداگانه تهیه کنید. از همین مدل هم با پخش بلوری SC-BT735 موجود است که قیمتی حدود 800 تومان دارد.
لینک مدل با پخش بلوری :
لینک مدل با پخش دی وی دی :
در کل اگر می خواهید با هزینه ای متوسط حدود 600 تومان سینماخانگی با پخش بلوری تهیه کنید فقط برند پایونیر را به شما پیشنهاد می کنم.
سلام
ببخشید یه چند سوال دارم:
سینما خانگی سونی مدل BDV-E985W آیا قابلیت دریافت تلویزیون دیجیتال را داره آخه در مشخصاتش در سایت سونی نوشته ماه واره و تلویزیون کابلی دارد و در ادامه نوشته تلویزیون هم دارد!!!
سوال دیگه اینه که آیا دقیقا این سینما خانگی ها امکانات اینترنتی تلویزیون های اینترنتی سونی را ارائه میکنند؟
سوال آخرم اینه که این مدل عملکرد خوبی از نظر کیفیت و امکانات داره یعنی خوب از آب در آمده و امتحان خودشرو خوب پس داده؟
خواهشا بنده را راهنمایی کنید
با تشکر از شما دوست گرامی
از برند پایونیر چه مدلی را پیشنهاد می کنید و شناخت کافی از آن دارید با قیمت زیر 700 تومن.