من hp رو بیشتر قبول دارم تا acer ......
من hp رو بیشتر قبول دارم تا acer ......
سلام به همه دوستان
من یه لپتاپ میخوام بخرم با قیمت حدودا 600.700 تومان و lcd 18 اینچی اگر کسی هست که بتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم و میخوام تو نوع خودش و با این قیمت بهترین باشه راهنمایی شما برام خیلی مهمه منتظر نظراتتون هستم
یه لپ تاپ میخوام قیمت حدود 800
پارامتر بسیار مهم : سی پی یو. بعد اون سایز کوچک و سبک بودن (مثلا 13.3 یا 14 اینچی). رم رو هم که میشه اضافه کرد فعلا 2 کافیه. گرافیک هم معقول. یعنی اگه بقیه پارامترا اوکی باشن 512 هم خوبه. فضای هارد مهم نیست. ولی اگه 7200 rpm باشه بهتره.
سری G از HP بسیار بد ساخته (کیبورد مخصوصا). سری Probook اش هم بخاطر سطح بدنه اش همیشه کثیف دیده میشه پس اینا رو گذاشتم کنار. ممنون میشم گزینه های خوب رو معرفی کنید.
Please delet this post
با سلام و عدض ادب
لب تاپی تا حدود قیمت 800 تومان برای کارهای حسابداری،کارهای سه بعدی با rhino و شاید کمی بازی!
ترجیحا سونی باشه (البته برای سونی تا 1 میلیون هم قبوله اما الباقی برندها تا حدود 800 تومن)
از برندهای hp یا asus هم لطفا بگید
میشه لطفا چیپهای گرافیکی را نسبت به قدرتشان نام ببرید؟(مثلا اینا نسبت به هم چطور قرار میگیرن 5650،6370،450،540m،360m یا چیزای دیگه کلا اینای که الان استفاده میشه و قدرت خوبی دارن)
و اخرین سوال هنگام خرید باید به چه چیزهای توجه کرد؟
با تشکر فراوان
آقایون لطفا یه لپ تاپ قوی زیر 1 تومن به من معرفی کنید.
کارم اینترنت و فتوشاپ و تماشای فیلم HD
اندازه صفحه 15 اینچ باشه و کیفیت صفحه خوب باشه.
کیبوردش خوش دست باشه و زیادم داغ نکنه.
بهترین گارانتی ASUS چیه؟ سازگار؟ مادیران؟ ویستا؟
نقل قول:
برای ایسوس گارانتی دیجیتال - الماس - ویستا -سازگار
البته فکر کنم ویستا با دیجیتال یک شرکت هستند
---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
نقل قول:
ASUS K52JT-SX265
CORE I5-2.66-480M
4GB DDR3
500 HDD
ATI 6370 1G DDR3
15.6" LED
DVD-RW
2.6Kg
960,000
خیلی ممنون از راهنماییتون:11:نقل قول:
گارانتی مادیران یعنی خوب نیست؟
یه سوال دیگه: بدون توجه به کانفینگ تفاوت مدلهای A52 - K52 - X52 چیه ؟
This post should be deleted
This post should be deleted
با بودجه 1 تومن از برند سامسونگ چه مدلی رو میتونم بخرم؟
قیمتهای این مدلارو هم میدادین:
SF508-DS03
SF508-DS02
[HTML]http://www.hoordadrayan.com/pages/SF508.html[/HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SF408-DS01
[HTML]http://www.hoordadrayan.com/pages/SF408.html[/HTML]
RF508-DS02
[HTML]http://www.hoordadrayan.com/pages/RF508.html[/HTML]
همگی سامسونگ هستند
سلام دوستان
من حدودا 600 تومن بودجه واسه لپ تاب دارم کاربردم
1-وب گردی و دانلود
2-بازی نه زیاد سنگین (طوری باشه مورد قبول)
3-برای کارای گرافیکی
ممنون
سلام دوستان خلاصه من یک لپ تاپ دل و یک وایو داشتم از دل راضی نبودم و از وایو راضی هستم
جدیدا میخوام یک دونه جدید بگیرم
قیمتی که میخوام صرفش کنم تا 1 تومان یا 1100 هست خوب با این فروش بالایی که این روزا msi داره هر کسی در ابتدا میره سمت msi اما من خواستم نظر شما دوستان خوبم در این سایت قبل خرید بدونم که چه برندی رو استفاده کنم ؟
فعالیت هام اینطوریه
دوتا سایت اینترنتی دارم که هر دوش کاربر پذیر هست و زیاد در اینترنت هستم
یک جورایی میشه گفت طراح سایت به صورت تازه وارد هستیم در حد رفع نیاز خودم
بازی از کوچیکی نمی کردم با کامپیوتر اما خوب چه بهتر که لپ تاپش کشش نصب بازی های عمومی مثل فوتبال رو داشته باشه
تازگی ها میخوام برم سمت آهنگسازی در نتیجه یه چند تا نرم افزار آهنگسازی سبک هم باید روش نصب کنم چون نرم افزار سنگین ها روی کامپیوتر استدیو آهنگسازیم نصب میشه
به طور کلی بگم در لحظه کار با نیتنرت خیلی برام مهمه که فایر فاکس باز باشه فتوشاپ باز باشه یاهو جیمیل نرم افزار پی سی سوئیت نوکیا و دو یا سه تا نرم افزار دیگه آزادانه با فایر فاکس وبگردی بکنم و کم نیاره سی پی یو
هادرش هم 500 گیگ باشه چه بهتر و اینکه خوشگل باشه این خیلی مهمه مثلا یه مدل دیدم و دوست دارم به خاطر اینکه دکمه های مدیا داره یعنی کنار صفجه کلید دکمه رد کردن آهنگ یا کم کردن صدا این طور چیزا داشت
چون زیاد اینور و اونور هم هستم عمر باتری هر چه بیشتر بهتر
از همه اونایی که کمک می کنن ممنونم بین برند های معروف لطفا کمک کنید
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:52 AM ----------
راستی لپ تاپ های سامسونگ این روزا امده نظر شما چیه ؟؟؟ خیلی مدل های متنوع و گول زننده ای داره
و به عنوان سوال آخر بین مدل x340 و x600 در برند msi کدوم بهتر ؟؟ مطمنا x600 بهتره چون مشخصات بالاتری با همون رنج قیمتی داره
آیا در این سبک لپ تاپ توی msi بازم هست آخه این سبک خیلی از لحاظ ظاهری شبیه اپل هست
مرسی منتظر جواب هام هستم
نقل قول:
سلام
پیشنهاد من acer aspire 5742zg
گرافیک geforce 540
پردازنده پنتیوم دوال کور
حدود 620 تومن بود
نقل قول:
بهتر از برند هایی که حساب پس دادن خرید کنید ، من به شخصه تو این محدوده قیمت از ایسوس و HP و لنوو پیشنهاد میدم ، حالا تا سامسونگ بخواد به گرد پای ایسوس برسه خیلی مونده! نه اینکه کیفیت لپتاپ هاش بد باشه ، خیلی هم خوبه اما ایسوس حرفه ایی هست ، MSI هم فقط هدف رقابت با ایسوس رو داره ، دو شرکت تایوانی خوب کار میکنن ، اما چون اکثر کار های MSI تقلیدی از روی ایسوس هست ، من باز هم ایسوس رو انتخاب میکنم !
لنوو هم خیلی خوبه در این قیمت
وایو هم بسیار خوبه اما نه در این محدوده قیمت ، معمولا برای وایو باید بیش از 1300 پول داد
N53JN-SX127
CORE I5-2.66-560M
4GB DDR3
500 HDD
NV GT 335 1G DDR3
15.6" LED
DVD-RW
USB3
2.9Kg
1~1100
نقل قول:
چه جالب usb3 داره در صورتی که لپ تاپ های دیگه دره همین رنج قیمتی usb2 دارن ( اما من asus کم دیدم دست مردم دلیلش چیه ؟ البته در مشهد اینطوره )
میشه بازم مدل های دیگه پیشنهاد بدید ممنون از لطفتون خیلی کمک می کنید بهم :40:
خودم دارم الان میرم بازار یکم مدل ها رو ببینم
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:33 PM ----------
در مورد اون دوتا msi نظرتون چیه ؟
سلام
یه لپتاب دور و بر 1 میلیون میخوام
فقط میخوام محکم و سگ جون باشه
دیگه بقییش تو این رنج قیمت میشه ای5 و4 گیگ رو و هارد 500 دیگه گرافیکشم اصلا مهم نیست فقط فیلم hd رو باز کنه
من خودم از لنوو خیلی خوشم میاد اما فرقی نمی کنه مهم محکم بودنشه
بزرگوار من امروز یه Asus دقیقاً با همین مشخصات و قیافه با گارانتی سازگار تو بازار دیدم ولی اسم مدلش X5MJ بود. واقعا چیز توپی بود.نقل قول:
فروشنده می گفت Full HD است. این همونه که من دیدم یا یه مدل دیگه است؟
راستی کلیدهاش خیلی بهم چسبیده بود. دست رو اذیت نمی کنه؟
سلام.
من باری دو تا از اقوام میخوام لپ تاپ بخرم. منتها چون خیلی دقیق مشخص نکردن چقدر میخوان هزینه کنن
میشه لطف کنید 4 تا لپ تاپ تو قیمتهای حدود 600 تا 700 تومن، 700 تا 800 تومن، 800 تا 900 تومن و 900 تا یک میلیون معرفی کنید؟ (اگه میشه به تفکیک)
کارهای خیلی شاقی نمیخوایم باهاش بکنیم. فقط شاید گاهی بخوایم فیلم کانورت کنیم.
صفحه نمایشها 15 اینچی.
کلا بهینه ترینها توی این رنجها کدومن دیگه.
دست شما درد نکنه. ممنون:10::40:
من رفتم بازار و دورهامو کامل زدم مثل اینکه asus آمار کمترین خرابی رو توی جهان داره و آمریکایی هست و اینکه همه پیشنهاد میدن
حالا دوستان نظرتون در مورد این دو مدل چیه ؟؟؟ دیگه بهترین های asus و sony توی این رنج قیمت بودن ( bluray دارن یعنی دیسک های فشرده 50 گیگ رو قبول می کنند یک مدل جدیده مثل اینکه dvd چند سال پیش آمد و یه مزیت بود توی خریدن کامپیوتر و ... )
asus N53SV
core i7 - 2630QM
4 GB DDR3
HARD 500 GB
2.5 KG
15.6 HD LED
Gforse 540 1 G
قیمت : 13/400/000 ~ 13/900/000
امکانات دیگه : Blu Ray DVDwr / LAN / wlan / WEB / HDMI / 8 cell battry
توضیحات خودم : نسبت به قیمتش واقعا محشر بود و اینکه خوشگل بود و زد خش بود و همچنین خوشگل هم بود
sony vaio f134 fx B
core i7 740 QM
4 GB DDR3
640 GB HHD
2.8 KG
16.4 WXGA
Geforce G425M 1G
قیمت : 14/500/000 ~ 14/800/000
امکانات دیگر : Blue ray DVD wr / LAN / WLAN / WEB / HDMI / BT
توضیحات خودم : از این مدل خوشم آمد چون یک اینکه مدیا بود یعنی دکمه های مدیا مجزا داشت واسه رد کردن و عملیات روی اهنگ و صدا لپ تاپ و اینکه جذبه خاصی داشت و اینکه ویندوز هفت توسط کارخانه روش نصب شده هست
نقل قول:
من که تا یک ساعت پیش بازار بودم به شما پیشنهاد می کنم asus برداری هم آمریکایی هست هم کیف رایگان و موس رایگان باهاش بهت میدن تو این رنج قیمت هایی که شما میخوای هم تا دلت بخواد مدل داره
در ضمن asus آمار کمترین خرابی رو در دنیای داشته برعکس hp که بیشترین خرابی رو داشته
یک لپ تاپ 15 اینچ، ظرفیت بالای هارد (640) ، رم حدود 4 و سی پی یو خوب (دی وی دی رایتر و پورت usb حداقل 3 تا)
برای یکی از دوستام می خوام فقط یه مقدار سریع. ترجیحا هم ایسوز یا لنوو. (کاری هم باشه بهتره)
نقل قول:
من بهت asus پیشنهاد می کنم چون الان بازار بودم و دیدم که واقعا محشره
اینکه آمریکایی هست و آمار کمترین خرابی رو توی دنیا داشته و اینکه کیف رایگان و موس رایگان هم داره
لیست فیمت هاش رو در عکس پایین می تونی ببینی از مغازه دار گرفتم
اینایی که شما نوشتی از این CPU جدیدا داره؟ (سندی بریج)نقل قول:
ممنون میشم بقیه دوستان هم راهنمایی کنن
سوال:
من برای دو تا از اقوام میخوام لپ تاپ بخرم. منتها چون خیلی دقیق مشخص نکردن چقدر میخوان هزینه کنن
میشه لطف کنید 4 تا لپ تاپ تو قیمتهای حدود 600 تا 700 تومن، 700 تا 800 تومن، 800 تا 900 تومن و 900 تا یک میلیون معرفی کنید؟ (اگه میشه به تفکیک)
کارهای خیلی شاقی نمیخوایم باهاش بکنیم. فقط شاید گاهی بخوایم فیلم کانورت کنیم.
صفحه نمایشها 15 اینچی.
کلا بهینه ترینها توی این رنجها کدومن دیگه.
دست شما درد نکنه. ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دوستان یه لپ تاپ Core i5 تا 850 هزار تومن ترجیها HP برای برنامه نویسی و بانکهای اطلاعاتی پیشنهاد بدین، خودم HP PROBOOK 4520S
رو مد نظر دادم .(برای یکی از دوستام میخوام بگیرم)
با تشکر.
بین مدل های HP G62 و Dell vostro 3500 کدوم رو پیشنهاد می دید؟ با این مشخصات چه مارکی دیگه بهتر از اینا هست
من می خوام یه لپ تاپ بگیرم بین 800 تا 900
اصلا هم در مورد لپ تاپ اطلاعاتی ندارم دوستان چه موردی را پیشنهاد میکنید
نقل قول:
ایسوس امریکایی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نخیر ایسوس تایوانی هست و مدل های نوت بوکی که هم از ایسوس در ایران هست عموما چینی هستند
سلام به همگی دوستان
عزیزان لطفا به منم یه لپ تاپ تو رنج قیمتی حداکثر تا 1 میلیون تومن معرفی کنید، من بیشتر نظرم روی دل هست ولی اگه مدل دیگه ای سراغ دارید بگید
و همچنین بیشتر دوست دارم کارت گرافیکی قوی ای داشته باشه، و حداقل بیشتر از 1گ باشه و چیپ اینتل نباشه
چون کارت گرافیک قابل ارتقا نیست میخوام چند سال برام کار کنه، ولی رم و هاردو سی پی یو اونقدرها مهم نیست
نظرتون درباره ی n5010 چیه؟ توی کالایاب نوشته فای فای نداره، درسته؟
ممنون از همگی
سلام به همگی
به چه علت هنوز لپ تاپ های با cpu ، core i5 ,i3 با قابلیت سندی بریج نیومده ؟
به احتمال زیاد sandy bridge برای i7 و i9 و سری های آیینده هست !!
به من گفتن asus آمریکایی حالا چین می زنه من در جریان نیستم
asus که سندی بریج داره مدل جدیداش
نه asus کلا برند شرقی هست !!
سلام
یه لپتاب دور و بر 1 میلیون میخوام
فقط میخوام محکم و سگ جون باشه
دیگه بقییش تو این رنج قیمت میشه ای5 و4 گیگ رو و هارد 500 دیگه گرافیکشم اصلا مهم نیست فقط فیلم hd رو باز کنه
من خودم از لنوو خیلی خوشم میاد اما فرقی نمی کنه مهم محکم بودنشه
14 یا 15 اینج در هر دو سایز نظراتتون رو بدین
کیبوردش بد نیست ، ولی زیاد هم خوب نیست! اما در کل باهاش کنار میاینقل قول:
X5 هم از همون سری N هست منتها برای کشور های خاص تولید میشه
نقل قول:
فکر کنم از سری Z560 و Z460 انتخاب کنید خیلی خوبه !
هم زیبا هستند و هم کانفیگ خیلی خوبی دارند
من با مدل Z460 زیاد کار کردم و ازش راضی بودم ، مدل خوبی هست ، با گارانتی سازگار فکر کنم حدود 900 تا 950 قیمت داشته باشه
پردازنده core i5
و کارت گرافیک Geforce 310
و چهار گیگ هم رنگ
فکر کنم در سه یا چهار رنگ هم عرضه میشه
دوستان من دو تا سوال داشتم که اگه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم.
من از یه جایی می خوام یه لپ تاپ دل بخرم.فروشنده میگه لپ تاپ سفارش اروپاست و کیفیت ساخت اروپا داره و میگه به وسیله سریال نامبر لپ تاپ تو سایت دل نشون میده که سفارش اروپاست.حالا من 2 تا سوال دارم:
اول اینکه همچین چیزی وجود داره و دوم اینکه اگه وجود داره چه جوری میشه متوجه شد.
سلام دوستان من حدود 700 یا 750 یه لب تاپ یا وایو سونی یا هم ایسر
در کل می خوام زیاد کم نیاره
یکی از دوستانم از دبی داره لب تاپ وارد میکنه میگه سونی وایو دقیق مدلش رو نمیدونم 4GB RAM- 1GM VGA- I7 - 1TB HARD - 14 Inch LED
به نظر شما چطوره؟