مال من فقط تراز عمومی رو میاره که 6100 شده
ولی میدونم اختصاصیم خیلی بهتره.
Printable View
مال من فقط تراز عمومی رو میاره که 6100 شده
ولی میدونم اختصاصیم خیلی بهتره.
ما که چند تا از معلمهامون دینی و گسسته و هندسه طراحن میگن خیلی سخت تر نیست ولی کنکور از قلمچی سخت تر نیست.نقل قول:
به نظر من دیفرانسیل و تحلیلیاش خوبن توی تخصصی فیزیکش یه نمه سخته
و توی عمومی زبانش خوبه و دینیش سخت و عربیش آسون و ادبیات افتضاح سخت.
ولی در کل من سنجش رو ترجیح میدم چون اگر خوب نبود بعد از عید 100هزار نفر توش شرکت نمیکردن.
گرچه بودجه بندی سنجش خوب نیست ...
چجوریه ؟ من این آزمون علوی ترازم شد 7000 رتبه من شده بود 1880. از اون ور تراز هندسه تحلیلیم شد 11300 :5: رتبش شد 350 . تو قلم چی با تراز 7300 رتبه میشه 600 ؟
یعنی شرکت کننده های قلم چی کمترن ؟ یا درس کمتر میخونن؟
:31: این جملت خیلی باحال بود!نقل قول:
هر موسسه نحوه تراز دادنش با موسسات دیگه فرق میکنه...
سلام.حالم خیلی بده...بی خیال.... اینم کارنامه ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگي
ظاهر و باطن آزمونم شد اين.:13:
تصميم گرفتنم به خاطر درصد شيمي 2 م خود كشي كنم. فكر خوبيه. نه؟ هم چنين عمومي هام
سامان جون، تبريك ميگم بهت. :11: خوب تركوندي :8:
اي كاش دست ما رو هم ميگرفتي. بازم عمومي هات رو آسمون هاس
اینم کارنامه من . واقعا خسته نباشم:13:
فرمول تراز فرق نداره ، تراز فقط به میزان اینکه چند دانش آموز شرکت کردن و سطح علمی سنجیده میشهنقل قول:
نسبت به چیزی که خونده بودم،راضیم.........
باز خوب شد پنجشنبه تعطیل بود...........
فرمولاسیون تراز در کانون با آنچه که در آزمونهای کنکور ورود به دانشگاه استفاده میشود کمی متفاوت است و این تفاوت به دلیل همسان سازی آزمونهای متوالی در یک سال و مقایسهی آنها با یکدیگر (یا آزمونهای مشابه سالهای قبل کانون) میباشد.نقل قول:
ترازهای کانون بین 1000 تا 9000 هست که البته چون تحدید میشه، معمولا تراز کمتر از 3000 وجود نداره و خیلی کم اتفاق میافته که تراز یه شخص 9000 بشه.
تعداد داوطلبان کنکوری ریاضی این آزمون 50.000 نفر بوده:10:
لعنت به این سنجش و کنکور و ....
سنجش برداشته چهارشنبه نامه فرستاده دم خونه که رشته تحصیلی شما با کنکوری که میخواید بدید مغایرت داره.بعد سه تا مورد نوشته که باید یکی رو علامت بزنم با کپی شناسنامه بفرستم براشون.
1.دیپلم من تجربی ِ میخوام کنکور ریاضی بدم.
2.دیپلم من تجربی ِ میخوام کنکور ..... بدم.
3.دیپلم من .... ِ میخوام کنکور ریاضی بدم.
احمقا تو نامه نوشتن یه طوری نامه رو بفرست سنجش که تا 27 ام برسه دست ما.یکی نیست بگه من تو این تعطیلیا با کدوم پست باید بفرستم که سه شنبه دستشون برسه؟
لعنتی ها !!
حالا من باید چیکار کنم؟ دفتر دارمون میگه تا حالا یه همچین چیزی پیش نیومده.
من یه نامه بگیرم از مدرسه که تغییر رشته دادم کافیه؟
این جور مواقع زنگ بزن سازمان سنجش از خودشون بپرس که بعدا تبصره نزنن !نقل قول:
لعنت به این سنجش و کنکور و ....
سنجش برداشته چهارشنبه نامه فرستاده دم خونه که رشته تحصیلی شما با کنکوری که میخواید بدید مغایرت داره.بعد سه تا مورد نوشته که باید یکی رو علامت بزنم با کپی شناسنامه بفرستم براشون.
1.دیپلم من تجربی ِ میخوام کنکور ریاضی بدم.
2.دیپلم من تجربی ِ میخوام کنکور ..... بدم.
3.دیپلم من .... ِ میخوام کنکور ریاضی بدم.
احمقا تو نامه نوشتن یه طوری نامه رو بفرست سنجش که تا 27 ام برسه دست ما.یکی نیست بگه من تو این تعطیلیا با کدوم پست باید بفرستم که سه شنبه دستشون برسه؟
لعنتی ها !!
حالا من باید چیکار کنم؟ دفتر دارمون میگه تا حالا یه همچین چیزی پیش نیومده.
من یه نامه بگیرم از مدرسه که تغییر رشته دادم کافیه؟
...
ای بابا...نقل قول:
شکسته نفسی میفرمایید!
شما که به خاطر 70 درصد شیمی قصد خودکشی داری باید دست مارو بگیری:31:
عمومی کیلو چنده...
راستی ممد (mazg) کارنامت برا من لود نمیشه...
درست آپ کردی؟
چند شد ترازت؟
هم درديم !نقل قول:
اصلا سازمان سنجش رو با تغییر رشته چیکار؟نقل قول:
طبق قانون دیپلم هر رشته ای رو که داشته باشی، بعد گذروندن پیش دانشگاهی هر رشته ای هم می تونی هر رشته ای دوست داشته باشی امتحان بدی! پس این چیه اومده در خونتون؟!!!
منم حال و حوصله ندارم
ترازم شد 6400
حس کارنامه گذاشتن نیست...
ممنون...نظرت کاملا درسته...نقل قول:
هم سطح...آزمونای بعد ار عید سخت تر از کنکور میشه...البته واسه ما اینجوری بود..امسال هم احتمالا...نقل قول:
آره داداش،ولی به قول استاد شجریان:نقل قول:
همراه شو عزيز ، همراه شو عزيز ...
تنها نمان به درد ،
كين درد مشترك ،
هرگز جدا جدا ، درمان نمي شود
دشوار زندگي ، هرگز براي ما
دشوار زندگي ، هرگز براي ما
بي رزم مشترك ، آسان نمي شود
تنها نمان به درد ،
همراه شو عزيز ، همراه شو ، همراه شو ، همراه شو عزيز ...
همرا ه شو عزيز ،
تنها نمان به درد ،
كين درد مشترك ، هرگز جدا جدا
درمان نمي شود ...
پن:درد در شعر بالا درد استعاره از درسه...:31: منظور از همراه شو هم اینه که با اینایی که درس میخونن همراه شو....
نوکرتم،6034 شد ترازم،اول خیلی نا امید شدم ولی 1کم که فکر کردم دبدم بعد از 1.5 درس نخوندن و بعدش نشستن سر درس و تراز 6000 آوردن خیلی هم بد نیست.....نقل قول:
فکر کنم درست آپ کردم ،چون رضا quote کرده..
راستی تو چرا ترازت از این بالاتر نمیره.....ترازت خیلی خوبه ولی هیچوقت قانع نشو...تلاشتو بیشتر کن..... با شناختی که ازت دارم،اگر این 4 ماه تلاشتو بیشتر کنی،رتبه زیر 50 میاری 100% ..شک نکن....اگه اینو خوندی و خندیدی گفتی نمیتونم،مطمین باش نمیتونی ،اما اگه درست بهش فکر کنی ،اصلا دور از دست رس نیست..مخصوصا برای تو.....:40::19:
به خاطر اینه که شاید بالاترین تراز علوی 13000 ولی قلم چی 9000نقل قول:
بچه هایی که ترازتون دور و بر 7000 و بالا تره، یه سوال داشتم:
تستای یه درس مثلا فیزیک رو واسه آزمون چه جوری می زنید؟ اول تیپ، بعد چند روز یه سری دیگه؟ میشه کامل توضیح بدید؟ ممنون می شم.
راستی 2 تا وبلاگ مشاوره هست، خیلی جالبن:
این وبلاگ چند تا از رتبه های 2 و 3 رقمی ریاضی و تجربیه:
اینم آدرس وبلاگ رتبه های 1 و 2 و 3 و 4 کشوری کنکور ریاضی 88:کد:www.mjbkonkoor.blogfa.com
کد:www.4sharif.blogfa.com
javab beeediiiin lotfaaanنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4667869&postcount=364
سلام .... علوی 30 بهمن آزمون داره؟؟؟؟؟
میشه برنامه ی تجربی رو بذارین ؟؟
ممنون.......
موفق باشین....
خیلی دیر داری شروع میکینیا ، به هر حال ، امروز که علوی تعطیله ، اگه کسی تا فردا نزاشت ، برات فردا میزارمنقل قول:
---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:16 AM ----------
آره راست میگی و مهدی هم روشنم کرد. مرسینقل قول:
سلام ...برای خودم نمیخوام .. فقط میخواستم بدونم 30 بهمن آزمون داره یا نه..نقل قول:
ممنون
نمیدونم چرا همیشه من باید اخرین نفر کارنومه بزارم...
این ته نامردیه...شما همتون اول میزارین که ترازتون اون موقع بالاتره نسبت به الان...من از دیروز ظهر تا الان ترازم 60 تا کم شده:41::41:
جالبه من هرچی از زمان آپ شدن کارنامه میگذره ترازم بالاتر میره عوضش رتبم عدد بزرگتری میشه! ظاهرا مال شما عکس منهنقل قول:
سلام
سوالی داشتم
امیرکبیر مهندسی نرم افزار کامپیوتر داره ؟ چه رتبه ای میخواد؟
بچه ها نیازمند یاری علمی شما هستیم! (2تا سوال با هم گذاشتم)::31:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4670549#post4670549[/HTML]
بر اساس یادگارماندگار مهندسی کامپیوتر - نرم افزار رو دانشگاه های صنعتی شریف - تهران - علم و صنعت - شهید بهشتی دارند.نقل قول:
امیر کبیر سخت افزار داره که آخرین رتبه ای که من دیدم در منطقه یک 1243 هست.
موفق باشید
یادگار ماندگار فکر کنم الکی نوشته
من سایت امیرکبیر برام باز نمیشه
میشه یکی بره تو سایت دانشکده مهندسی کامپیوترش
نه بابا...الان دانشگاه های شیراز[سالاره:31:] و یزد و باهنر کرمان و ارومیه و .... کامپیوتر نرم افزارو دارن ها!:46:نقل قول:
نرم افزار امیرکبیر هم فامیلمون کنکور 86 با رتبه 800 منطقه 2 قبول شد...:46:
شاید سال 87 برنداشته که نزده ، راستی من فقط توی تهران رو گفتم ... دیگه اونقدرم تعطیل نیستما...:31::46:نقل قول:
میگم ، به نظر شما روزای تعطیل چند ساعت مطالعه خوبه؟
سلام دوستان ، ...
رشتههای باحال رو میشه اینجا لیست کنید ؟! ...
به نظرتون برق ( هر گرایشش ) اشباع نشده ؟! ... چه رتبهای میخواد ؟! ... اصلا خوبه یا نه !؟ ...
در مورد ریاضی محض چطور ؟! ... اون حداقل رتبش چقدره!؟ ... کسایی که توی این رشته هستند لطفا یکی دو مورد برامون آمار بدن
ممنون .
نقل قول:
بله داره
ممنونم
سلام دوستان میشه سولات قلم چی و گزینه 2 رو از نظر سختی و استاندار بودن با سوالات کنکور مقایسه کنید منتظرم:46:
تشکر...
سلام
دوستی که آزمون تجربی رو پرسید
عمومی ها که واسه تجربی ریاضی یکی هست
ادبیات 1 تا 10 ، ادبیات 2
دینی کل دینی 3
زبان پیش ، فصل 3 و 4
شیمی تعادل شیمیایی (فصل 2 پیش)
فیزیک امواج 1 و 2
ریاضی تجربی : حد ، پیوستگی و دنباله
زیست : فصول 1 تا 4 زیست دوم
بچه هایی که ترازتون دور و بر 6500 و بالا تره، یه سوال داشتم:
تستای یه درس مثلا فیزیک رو واسه آزمون چه جوری می زنید؟ اول تیپ، بعد چند روز یه سری دیگه؟ میشه کامل توضیح بدید؟ ممنون می شم
نقل قول:
چون معمولا توی قلم چی هر فصل رو چند بار دوره میکنه واسه همین من واسه اولین بار فقط تستای آموزشی رو میزنم و پاسخنامشو کامل بررسی میکنم واسه آزمون دوم تستای تمرینی رو با زمان 1دقیقه (میدونم تایم فیزیک بیشتر از 1دقیقه برای هر سواله ولی شرایط خونه خیلی فرق داره با شرایط کنکور برای همین زمان کمتری رو مبنا قرار میدم) میزنم و توی آزمونای بعدی تستایی که علامت زدم (یا سوال جالبی بوده برام یا روشی داشته که من بلد نبودم) رو دوباره میزنم (که در اصل یه دور مطالب برام دوره شه)
منم بدم نمیاد ببینم بچه های دیگه بخصوص اونایی که این درس رو خیلی خوب میزنن توی آزمون روششون چیه:31: