دوستان 46 با بودجه 2500 میشه معرفی کنید؟
تا حالا کسی از این فروشگاه اینترنتی بانه خرید کرده؟قابل اطمینان هستن؟
دوستان 46 با بودجه 2500 میشه معرفی کنید؟
تا حالا کسی از این فروشگاه اینترنتی بانه خرید کرده؟قابل اطمینان هستن؟
سلام
دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میکنید:
sony nx720 , samsung D7000
از لحاظ قابلیتهای تصویری خیلی به هم نزدیکن منتها از لحاظ امکانات جانبی و زیبایی نمیشه تصمیم قطعی در مورد یکیشون گرفت
از نظر زیبایی سونی شماره 1 از نظر امکانات جانبی سامی.من هر دو رو کنار هم مقایسه کردم .تصویر سونی کمی تیره تره و یه زیبایی خاصی داره ولی سامی روشنتره رنگ سفید و سیاه کاملا سفید و سیاه دیده میشه که شاید یک حسن خوب باشه.من خودم بودم سونی رو میگرفتم اول بخاطر شیکی و دوم تصویر زیبا و با اصالت.بنظرم سامی خیلی تصویر شفافتر از واقعیتی داشت.نقل قول:
خوب من سایز 37 -40 -42نقل قول:
مد نظرم بید هر کدوم بهتر باشه می گیرم البته خوب دنبال یک چیز خوب بیدم و نظر اصلی خودم روی
40 بید
خوب ممنون می وشم چند تا مدل بگید و اینکه چه تفاوتی بین یک ال سیدی 1 میلیونی هست با 3 میلیونی
و چه فرقی بین ال سیدی ها
چه تلنولوژی هست که قیمت رو تو بعضی چیز های یکسان منظورم اندازه هست
بالا پایین می بره
مثلا موبایل سی پیو و چیپست به کار رفته و یا صفحه اش بید تو این ها چی بید
البته منظورم صفحه ال ایدی رو می شه فهمید منظورم چیز های دیگه اش بید که برای اولین بار یک آدم عادی مثل من نمی بینه من هیچ تخصصی در تلویزون ندارم
پس برای همین اول برام مهمه یاد بگیرم و بعد خودم برم بگردم و با نظر شما دوستان بخرم
ممنون می وشم کمک کنید
سلام
من میخوام یه تلویزیون + سینمای خانگی + میز تلویزیون جمعاً به مبلغ 5/1 بگیرم با تحقیقات فکر کنم LG LCD 660 37 خوب باشه هنوز سینمای خانگی انتخاب نکردم . لطفا راهنمایی کنید که آیا انتخابم درسته یانه ؟ اگه پیشنهاد خوبی دارید ممنون میشم کمکم کنید . اگه 300 تومان دیگه هزینه کنم گزینه بهتری هست ؟
SONY 40" Hx800:1,200,000نقل قول:
SAMSUNG 40" D5000:880,000
سلام بر اساتید محترم لطفا اگه میشه چند تلویزیون 3d سایز 46 تا 50 با بودجه حدود 3500000تومان که در اولویت محصول سال 2011باشه و یانهایت 2010 باشه و امکانات خوب داشته باشه از لحاظ پخش usb اغلب فرمتهارو بخونه led یا پلاسما مهم نیست . در ضمن اگه led پیشنهاد میکنیدfullledباشه وخاصیت localdiming داشته باشه عینکش active باشه خلاصه یک چیز تپل معرفی کنید ممنون میشم زودتر پاسخ دهید عجله دارم برای خرید یه سوال دیگه ایا محصولات جدید philips در بازار ایران اومده و کلا نظرتون در مورد سری 9000 چیه؟ از سریهای جدید پاناسونیک یا سامسونگ یا lg بهتره یا تکنولوژیش قدیمی تره؟
من قصد خريد سوني سايز 40 مدل NX720 را دارم.از دوستاني كه تجربه دارن سئوال دارم كه اين تلويزيون را در كل چگونه ارزيابي مينند؟ براي من در درجه اول كيفيت تصوير و سرعت رفرش بالا در تصاوير متحرك و در درجه بعد داشتن امكانات پخشاز يو-اس-بي و در درجه پايين امكان استفاده از اينترت است.سه بعدي بودن اصلا برام مهم نيست.
در ضمن اين مدل داراي امكان دريافت مستقيم از مودم بي سيمwi-fi را دارد.آيا كسي تونسته با اينترنت كار كنه؟ صفحه كيبرد چگونه استفاده ميشه؟
نقل قول:
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟ خواهش میکنم زودترplz
با سلام پاناسونيك vt20 يا فيليپس 9705 اگه تو بازار پيدا شد ال جي lx 9500نقل قول:
دوست عزیز اینها کدومشون از تکنولوژی active استفاده میکنند؟ در ضمن ایا دو مدل philips و lg که نام بردید full led هستند یا ege led?
سام سرویس بالاخره مدل های جدید led رو معرفی کرد:البته با اسامی تخیلی!!!!!!!!!!!!
کد:http://www.samservice.com/products/LED/
هر 3 مدل active هستند و هر دو مدل فيليپس و ال جي فول ال اي دي هستند با تشكرنقل قول:
بالاخره امروز رفتم جمهوری یه تلویزیون ال جی مدل LV 55000 smart LED 37 گرفتم فول امکانات 1،170 تومان + سینمای خانگی مدل LV-870 به مبلغ 445 تومان + میز تلویزیون 220 تومان هنو نیومدن واسه نصبش .نقل قول:
دوست عزیز حالا که محبت کردی جواب سوالهای مارو دادی میشه بفرمایید کدوم مدل فرمت mkv ساپورت میکنهنقل قول:
philips میدونم ساپورت میکنه بقیه چی؟
ال جي هم ساپورت ميكنه ولي پاناسونيك نهنقل قول:
با سلام
اساتید بزرگوار، لطفا چند مدل فول ال ای دی از برندهای سونی، پاناسونیک و ... با قیمت حداکثر 2 تومن را با ترتیب اولویت معرفی کنید.
ممنون
آقا یه lcd تا سقف یک میلیون میخواستم معرفی کنید، ممنون، خودم samsung 42c585 یا samsung 42c650 رو در نظر گرفتم، کدوم بهتره؟ c650 هنوز هم تولید میشه؟ به نظرتون از بانه بخرم یا از نمایندگی؟ تشکر
نقل قول:
دوست عزیز حالا اگه خودت بخواهی بخری از بین این سه مدل کدوم ترجیح میدی؟ لطفا کنید با ذکر دلیل بگید ممنون میشم
با سلام اگه ال اي دي خواسته باشيد بدون شك فيليپس بينظيره ولي اگر تصوير 3 بعدي براي شما مهم باشه vt20 عاليه چون مشكلاتي كه ال اي ديها توي نمايش تصاوير 3 بعدي دارند درپلاسما خيلي كمتر هست مخصوصا vt20 كه ازاين نظر بهترين تلويزيون 2010 شناخته شد بازهم انتخاب باشماست هر دو گزينه فيليپس و پاناسونيك عالي هستند باتشكرنقل قول:
آقا یکی جواب مارو هم بده!!!نقل قول:
آقا یه lcd تا سقف یک میلیون میخواستم معرفی کنید، ممنون، خودم samsung 42c585 یا samsung 42c650 رو در نظر گرفتم، کدوم بهتره؟ c650 هنوز هم تولید میشه؟ به نظرتون از بانه بخرم یا از نمایندگی؟ تشکر
40c650 خیلی بهتره اگه بگردی با گارانتیش باید گیرت بیاد تفاوت قیمت مدل های 2010 با گارانتی و بدون گارانتی خیلی کمه و ارزش داره با گارانتی بخریدنقل قول:
اما اگه میخواید بدون گارانتی بخرید من این دو گزینه رو هم به شما پیشنهاد میدم البته این دو مدل ال ای دی هستند:
40d5500
40d5000
در آخر انتخاب با شماست
46D6600نقل قول:
46D7000
بله بچه های همین انجمن خرید کردند
شما در هنگام تحویل باید هر چی به ذهنتون میرسه رو تست کنید چون اگه تحویل گرفتید و مشکلی داشت دیگه تقریبا دستتون به جایی بند نیست:46:
با سلامنقل قول:
ببخشید میتونم بپرسم 46D7000 رو دقیقا چند و از کجا خریدند؟
شما یه تماس با امیر کالا بگیرید قبلا موجود داشت اگه اشتباه نکنم قیمتشم طرفای 2600 بودنقل قول:
[HTML][/HTML]کد:http://amirkala.com/product.php?id_product=291
معمولا توی شهر خودتون هم مغازه هایی پیدا خواهید کرد که بدون گارانتی کار می کنند و حتی سفارش هم می گیرند
نقل قول:
?????????//??????:19:
آقا این طوری مهمان نوازی می کنند؟نقل قول:
اجازه بدید سئوالم رو یک جور دیگه مطرح کنم:
پیشنهاد شما برای خرید یک hdtv ترجیحا فول ال ای دی غیر سه بعدی در سایز 37 تا 40 چیست؟
باز هم ممنون
دوست عزیزنقل قول:
تا جائیکه به خاطر دارم : sharp 40LE700m و LG42LE8500
البته ال جی تقریبا 10% بیشتر از بودجه شماست و اگه واستون مقدور نیست که تامین بودجه کنید ، میتونید از ب.ا.ن.ه تهیه بفرمایید.
سلام
دوستان بین hx800 ، nv720 ، ex720 موندم
کیفیت تصویر کدوم بهتره ؟
در کل یک tv میخوام برای فیلم دیدن بنظرتون بهترینی که میتونم بگیرم چه مدلی از چه مارکی هست (نهایتا تا 40 اینچ)
سلام
من هم مشکل دوست عزیزو دارم
1- فرق ex720 با hx800
2- ضمنا کدامشو برای خرید پیشنهاد میکنید.
3-ایاشکل و قیافه وضخامت هر دو یکی است.
با تشکر فراوان
دوست عزیز بین این سه مدل سونی سری nx از همه بهتر وبعد سری hx هستنقل قول:
من هم دقيقا بين ex720 و Nx 720 موندم. فرق اين دو فقط در سه بعدي بودن است.آيا واقعا در عمل سري nx كيفيت دو بعديشان بالاتر از ex است؟ اختلاف قيمت در 40 اينچ حدود 350 تومن است.نقل قول:
آقایون من vt20 رو بخرم یا منتظر vt30 بشم؟:46: دودلم.یعنی vt30 تو همه ی موارد بهتر از vt20 میشه؟:41:
من رفتم این ورو اون ور گشتم و این رو پیدا کردم LED C6960 نظرتون چیه می شه یکم دربارش توضیح بدیدنقل قول:
به نظرتون چیز خوبی بید یا اینکه بهتر از این هم هست و می شه پیدا کرد ؟؟؟؟
ممنون می شوم توضیح بدید
من این مدل رو دارم و ازش استفاده میکنم کاملا هم راضی هستم:11:ولی خب میتونید به مدل های 2011هم نگاهی بندازیدنقل قول:
سلام
من یک ex710 led خریدم.
کسی از دوستان هست که این مدل رو داشته باشه و مزایا و معایبش رو بگه؟
ممنون میشم چون وقت دارم که ببرم و تعویضش کنم ....
تدر همه موارد بهتر است به غیر از عمق رنگ مشکی ولی حالا حالاها منتظر نباش حداقل 8-9 ماه دیگر به ایران می آید.نقل قول:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
در همه موارد بهتر است به غیر از عمق رنگ مشکی ولی حالا حالاها منتظر نباش حداقل 8-9 ماه دیگر به ایران می آید.نقل قول:
خوب آخه مدل های جدید قیمت هایش بالا بیدنقل قول:
خوب حالا که تو داری البته باسه خودت داری یا خانه
منظوظرم کنسول یا باسه خونه
به نظرت معایبش چیه ؟؟/
شما که این مدت ازش استفاده کردید چی ازش کم دیدین
خوب بچه ها یادم رفت بپرسم یکی می شه این قضیه full led رو برام توضیح بده بعدش این 6960 فول ال ای دی بید ؟؟؟؟
اینا یعنی چی منظورم توضیح کاراشون بید motion flow و USB Movi
یک سوالی بچه ها اگه از بانه بگیریم چه قیمتی می شه این 6960 و بدون گارانتی از تهران چه طور ؟
مزایای گارانتی چیه ؟؟؟
سلام
بین دوبرند سامسونگ d6000 و سونی ex720 ,کدام بر دیگری برتری داره ضمنا برام در درجه اول کیفیت ودوم یو اس پی بعدا امکانات دیگر مهمه و اگر هم در این رنج قیمت برند دیگر که از این ها سر تر باشه معرفی کنید البته غیر گارانتی میخرم با تشکر فراوان از مدیران وبچه های سایت.
این مدل full led نیست،نه من واسه خونه خریدم،تنها عیبی که من میتونم ازش بگیرم یکم ضعیف بودن صداش هست که البته با سینما این مشکل رو حل کردم،usbهای اکثر مدل های سامسونگ بیشتر فرمتهای صوتی و تصویری رو پشتیبانی میکنند،در مورد با گارانتی یا بدون گارانتی هم بستگی به خودت داره،ولی من ازشون خیری ندیدم 50درصد تخفیف سینما رو هم بهم ندادند،ولی جدا از این مسائل واسه بازی بری سراغ پلاسما بهتره:11:نقل قول: