Printable View
با دروود
دوستان مرکز سعدی،ارمنت کیفیت چطوره؟بین ارم و یا صبا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
سپاس
نقل قول:
جالبه، شاتل دیده هر سرویسی بفروشه، خودش روی 2 مگ بسته میشه
حالا مجبور می کنه که حتما 2 مگ بگیرند...
من 2 سال پیش همون موقع که تازه روی فیبر نوری ساتل سرویس می داد، 128 گرفتم ازشون
و الان خودش روی 2 مگ هست.
مخابرات باید بهتون بده، چون ما اون یکی خطمون را از مخابرات گرفتیم...
یه سایت خوب برای پیدا کردن و انتخاب بهترین ISP در شهر و منطقه خودتون. خوبیش اینه برای شهرستان ها هم داره . بالای سایت کد شهر و منطقه رو وارد کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
چند روزه با نام کاربری و پسورد نمیتونم وارد اکانتم تو سایت ارم نت بشم میگه نام کاربری اشتباهه می خواستم ببینم بقیه این مشکل دارن یا فقط من با این مشکل مواجه شدم حتی ویندوز عوض کردم فک کردم مشکل از سیستم من باشه با همین یوزر پسورد میتونم به نت وصل بشم اما نمیتونم وارد اکانتم در سایت ارم نت بشم لطفا راهنمایی کنید :11:
من به این ادرس میرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
بهترین آی اس پی از نظر پینگ کدوم هست داخل شیراز ؟؟ سرعت دانلود شبانه اش هم خوب باشه :20:
با دروود
شاتل پینگ خوبی دارد ضمن اینکه از افزار های شبکه با کیفیت بالا بهره می برد اما خوب سرعت شبانه پایین و همچنین کم فروشی در پهنای باند هم از ویژگی های این شرکت هستند!
همیار نت معمولا به 8.8.8.8 پینگی در حدود 200 میلی ثانیه دارد ضمن آنکه سرعت در روز و شب یکی هست،
دوستان اکانت adsl رو میشه -- کرد ؟
دوستم گفت میشه.گفت اگه بخوای بیای برات چن تا اکانت -- کنم.خودش هم کرده.میگه کارش دانلود ه...
من مشکلی ندارم وارد میشهنقل قول:
بله میشه ولی اگه بفهمن بدبخت میشی.من خودم یه مدت -- می کردم و استفاده می کردم.نقل قول:
همیار از نظر سرعت دانلودنقل قول:
ماتریکس از نظر پینگ
خوب هستند
تمام حرفات تایید میشه ولی پینگ شاتل همه می نالن و خوب نیست برای بازی و...نقل قول:
مشکلی نداره...نقل قول:
ارم نت دیتا رد وبدل نمی کنه ..... شبانه .... کسی مشکل داره
پاک شود...........................
سلام .
من یه 15 روز می شه که از شرکت همیار نت یه سرویس 512Kb 3GB سه ماهه خریدم . با توجه به اینکه آپدیت های اتوماتیک ویندوز و آنتی ویروسم خاموشه و وایر لسم هم پسورد داره ولی هر دفعه با یه وب گردی ساده در حد باز کردن 25 تا پیج که حجم هر کدوم به زور به 100Kb می رسه ، وقتی از توی سایت همیار ترافیکمو چک می کنم 10 MB از حجمم کم شده ، به نظرتون یه وب گردی ساده این مقدار از حجم رو کم می کنه ؟؟ الان توی این 15 روز 2GB از حجمم تموم شده .
من یه نرم افزار netlimiter هم نصب کردم و چک می ککنم که چه برنامه ای داره چقدر استفاده می کنه.
اینم یه تست ساعت 15.30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی از دوستان در شهرک گلستان از همیار استفاده می کنه لطف کنه به راه تماس به من بده ...
ممنونم.
با دروود
هرچند که من هیچ سودی از شرکت همیارنت دریافت نمی کتم،اما به این سادگی هم نمی توانم گفته شما را باور کنم!چون من خودم زمانهایی شده که به شدت می خواسته ام تا ترافیکم را تمام کنم اما هرچه وبگردی می کرده ام تمام نمی شد تا آنجا که ناگزیر به دانلود کردن های بی جهت می شدم!
لطفا به با خود شرکت همیار نت این موضوع را در میان بگزارید شاید مشکلی در سیستم شما باشد تا با راهنمایی آنها مشکل رفع شود.
سلام دوستان
دیشب ارم نت سرعت شبانش خیلی کم بود.مال شما هم کم بود؟
سرعت بالاتر از 20 نمی رفت.دیشب فقط 250 مگ دانلود داشتم!
ممنون از توجهتوننقل قول:
بله برای منم باورش واقعا سخته ولی وقتی اکانت رو چک می کنم می بینم که 10 MB:18: کم شده ...
باور می کنم ..
به هر حال شاید مشکل از سیستم من باشه به زودی روی یه سیستم جدید چک می کنم .
دیگه جدیدا می ترسم وب گردی کنم :13:
شما الان همیار نت دارین ؟؟شهرک گلستان هستین؟
با دروود بر شمانقل قول:
خیر من مرکز سعدی هستم و از همیار نت استفاده می کنم،آیا شما از دیوار آتش بر روی سیستم خودتان استفاده می کنید؟(شاید پرسشی پیش پا افتاده برای شما باشد اما این مهم است.)
داداش منم مرکز سعدی هستم.میشه بگی سرعت دانلود شب و روزت چنده؟نوع سرویست رو هم بگو.نقل قول:
دروودنقل قول:
سرویس 256 و با سرعت 30 کیلوبایت شبانه روز.
من در پی بررسی سرویس دهنده آسیاتک در مرکز سعدی هستم تا درصورتیکه مشکل خاصی نبود برای دریافت سرعت بالاتر سرویسم را از این شرکت تهیه نمایم.
:11:
نقل قول:
ممنونم.بله من از ویندوز XP استفاده می کنم و دیوار آتش هم فعال هست همچنین آنتی ویروس NOD که آپدیتش خاموشه.
مشکل از کجا می تونه باشه؟؟
ارم نت قطع بودش. الانم که پینگ فاجعه مع صلوات
مثلا چی کارمون میکنن ؟نقل قول:
یکی از دوست هام که اسیاتک هست -- کرد و کمتر از یک گیگ استفاده کرد و فهمیدند.بهش گفته بودند اگه 80 تومن ندی ازت شکایت می کنیم و دوستم 80 تومن رو داده بود!نقل قول:
من -- کردمشون گفتن 150 بده ندادم هیچ کاری هم نکردن فقط خطم را قطع کردننقل قول:
خوب بعد که شکایت کنن چی کارمون میکنن ؟
این دوست من داره اینترنت رو میکشه پایین ....
سلام دوستان
امروز مودمم رو از حالت PPPoE به Bridge Mode تغییر دادم دیگه چراغ Internet مودم روشن نمیشه :31: ولی با کانکشن به اینترنت وصل میشه
نمیشه کاری کرد که چراغش روشن بشه ؟
مودم : TP-LINK TD-W8101G و شرکت ISP - ارم نت
---------------------------------------------------------------------
PPPoE بهتر هست یا Bridge Mode ؟
لطفا بهترین تنظیمات رو بگید تا تنظیم کنم
سلام بچه ها. من از شاتل افتضاح نت دارم میخوام عوض کنم. کلا دیگه با adsl حال نمیکنم چون میبینم همه ناراضی هستن.
میخواستم ببینم کسی اینجا وایرلس داره؟
تعریفشو شنیدم میخوام ببینم توی شیراز چه شرکتایی هست.
اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه
حذف شود.............
من وایرلس دارم ولی از رو اجبار!!! منطقه ما رو کردن فیبر نوری و الان هیچ شرکتی هم پوشش نمیده اینجا رو!!! به نظر من اصلا این کار رو نکن چون کلا ای دی اس ال به صرفه تره.الان دو تا شرکت اصلی وایرلس میدن تو شیراز.یکی همیارنت یکی هم لیوارفارس!!!...مثلا جایی که من هستم فقط لیوار فارس پوشش میده و ساعت رایگان برای دانلود هم ندارم...برای وبگردی فقط به درد میخوره اما اگه بخوای دانلود کنی هی باید ترافیک بخری و اصلا به صرفه نیست. همیار نت نمیدونم ساعت رایگان داره یا نه!! اگه خیلی مشتاق وایرلس هستی زنگ بزن بپرس.نقل قول:
ممنون بچه ها. پس حالا به نظرتون از کجا adsl بگیرم؟
پینگ برام مهمه .
مرکز دستغیب هستم.
پينگ ميخواي توي دستغيب فقط ماتريكس.منم دستغيبم پينگم تو اسپيدتست سرور تهران ٣٠ هست.نقل قول:
وضعیت دانلود شبانه چه جوره؟نقل قول:
حذف شود.............
دوستان مسخوام ماه اول تابستون 256 نامحدود ماتریکس بگیرم.
سرعت دانلودش روی چنده ؟ بگیرم ؟ خوبه ؟
حذف شود.............
دوستان ارم نت چه شب هایی دانلود شبانش عالیه ممنون میشم یکی بگه
همیشه تقریبا مثل هم هست عالی نداره.دی:نقل قول:
زنگ زدم پشتیبانی میگم: چرا سرعت اینترنتم کم شده؟
میگه: چون کندی سرعت دارین!
گفتم اجرت با سید الشهدا خیالم راحت شد، یه خانواده از نگرانی در اوردی ! پس دلیلش اینه! البته خودمم شک کرده بودم!
ارم نت امروز قطعیش بالاست و سرعتش هم کم هست ... کسی همین مشکلو داره