:31: داداشی اصفهونی ؟
عزیز دل برادر فرض کن توی یه روز قراره برات یه ایمیل بیاد پر از فایلهای مورد نیاز و حجمش هم حدود 500 مگ میخوای بزاری شب داونلود کنی ؟
فرض کن یه فایلی رو گیر نیاوردی (( از لحاظ لینک مستقیم و غیرم ستقیم ) میخوای تورنت کنی و سیدرت کمه ..میخوای به زور لیچ کنی ؟؟
فرض کن میخوای یه چیزی رو آنی دانلود کنی میخوای بزاری نصف شب ؟؟ با عقل جور در میاد ؟ پس اینجوری کار و بار من بیچاره که باید مدام کانکت باشم کساد که هیچی تعطیله :31:
ولی از اون ور چی یه نامحدود داشته باش خداوکیلی ارزش داره همینجوری بزارش روی دانلود :31:
پس فردا هم که یارانه برق رو برداشتن میری یه کیس پنتیوم 2 میخری اون رو میزاری برای دانلود (( قدرت و کشش برق این کیسها خیلی کمه پاورشون 100 وات هست )) از اون طرف کلی منفعت داری . در ثانی من سیستم نامحدود رو برای کسی توصیه میکنم که میخواد شب تا صبح و صبح تا شب دانلود کنه
خدایی ارزش داره همون آقای شاتل یک گیگ کم بیاری باید بری ده تومن بریزی حسابش خوب مرد مومن برو همون ده تومن رو بردار ده تومن هم که میدی صبا بزار رو هم میشه بیست تومن یه دونه ده تومنی هم بزار روش ( لارژ باش )) میری سی هزارتومن میدی 256 حالشو میبری به خدا ارزش داره از اون طرف میتونی کانالهای اینترنتی رو باز کنی خیلی کارا رو میکنی کلا دستت باز میشه برای ده تومن خوب نیست آدم خودشو توی تنگنا بزاره