مبارک باشه. این دفترچه را بگیرین، توش توضیح داده:نقل قول:
کد:http://www.sakhtesystem.com/spsakht/default.aspx?page=download&app=downloads&docid=12051&docparid=11460&catparid=-12051
Printable View
مبارک باشه. این دفترچه را بگیرین، توش توضیح داده:نقل قول:
کد:http://www.sakhtesystem.com/spsakht/default.aspx?page=download&app=downloads&docid=12051&docparid=11460&catparid=-12051
سلام;
من یه مودم broadkam دارم که بعد از ریست کردنش دیگه با 192.168.1.1 نمیشه بهش وصل شد و کانفیگش کرد.:41:
در ضمن اتصال لن بهش هم ارور میده (آیکن توی سیستم ترای زرد میشه)
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.:20:
کسی جواب ما رو نمیده؟:45::23:
وقتی که زرد میشه اینو مینویسهنقل قول:
cnflict error ?
آره ؟
شما وقتی مودمتون روشن هست یه خودکار بزن پشت این مودمه اون دکمه ریست رو فشار بده و یه بیست ثانیه صبر کن و خاموش روشنش کن
وقتی دوباره روشن شد مستقیم برو توی تنظیمات کارت شبکه توی کنترل پنل میتونی بهش دسترسی پیدا کنی و روی local area connection کلیک کن
از توی لیت internet protocol TCP/IP رو انتخاب کن
وقتی روش کلیک کردی این مشخصاتی که میگم به ترتیب توی خونه ها وارد میکنی
192.168.1.5
255.255.255.0
192.168.1.1
تموم شد سیستم رو خاموش و روشن بکن و مودمت رو هم همچنین دفعه بعد که وارد سیستم شدی میری توی مرورگر 192.168.1.1 رو توی آدرس مینویسی و وارد قسمت تنظیم نرم افزاری میشی
از اونجا هم اگه بلدی تنظیم کنی که هیچی وگرنه بگو تا کمکت کنیم ....چقدرخوابم میاد ساعت 8 صبحه...نوچ نوچ نوچ نوچ :5:
سلام
یوزر یا پسورد ادمین رو در کنسول چطوری میشه عوض کرد؟
سلام مجدد
من هر چی تو اوون سایتی کهمعرفی کردید رفتم مدل مال خودم رو پیدا نکردم
مدل مال من linksys MAG54G هست
تا یه مقدار با توجه راهنمایی مدل مشابه اوون رفتم جلو ولی جاش گیر کردم
تو internet portocol tcp/ip گیر کردم
نمیدونم چه شماره هایی رو بزنم
تازه مال من tcp4/ip va tcp6/ip هست و نمیدونم تو کدومش شماره وارد کنم
یوزر و پسورد هم باز نفهمیدم کجا وارد کنم؟؟؟
اگه یه راهنمایی دیگه کنید ممنون میشم
سلام مجدد
من هر چی تو اوون سایتی کهمعرفی کردید رفتم مدل مال خودم رو پیدا نکردم
مدل مال من linksys MAG54G هست
تا یه مقدار با توجه راهنمایی مدل مشابه اوون رفتم جلو ولی جاش گیر کردم
تو internet portocol tcp/ip گیر کردم
نمیدونم چه شماره هایی رو بزنم
تازه مال من tcp4/ip va tcp6/ip هست و نمیدونم تو کدومش شماره وارد کنم
یوزر و پسورد هم باز نفهمیدم کجا وارد کنم؟؟؟
اگه یه راهنمایی دیگه کنید ممنون میشم
اینطوری وارد شو:
192.168.1.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
این تنظیمات واسه کدوم ویندوزه؟
اگه ممکنه تنظیماتش رو به طور دقیق واسه win 7 بذارین
مرسی
توی همون کنسول عوض می شه، جاش هم بستگی به مدل مودمتون داره..نقل قول:
شما به احتمال 99 درصد مدل را اشتباه می خونین، اون WAG54G هست (Wireless Adsl Gateway )نقل قول:
توی Tcpi/ip اینا رو وارد کنین (البته مال شما چون ویندوزت فرق داره، شکلش فرق می کنه ولی اسمها همونه)
اینا را توی tcp/ip v4 بزنین.
یوزر پسورد هم همونطور که دفترچه نشون داده، جایی که نوشته usr pasword توی قسمت pppoe settings
با سلام من يه مشكل حاد دارم. من حدود 1 ماه پيش براي سرويس ADSL به يه شركت مراجعه و ثبت نام كردم. بعد از اين مدت شركت زنگ زد گفت كه مخابرات تون مشكل داره ( مركز مخابرات شهيد بهشتي پيش شماره: 8842 ) مدارك رو عودت داده. من به مخابرات رفتم ازشون پرسيدم كه كي مشكل مركز حل مي شه گفت معلوم نيست. حالا شما مي گيد من چه كار كنم؟
سلام
من یه مودم ZyXEL دارم.
یه جای usb داره و یه کابل اترنت.
چجوری میشه یه کامپیوتر و یه لپ تاپ رو همزمان به ADSL وصل کرد؟
ممنون.
دستت دردنکنه درست شدنقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایییتون
دست شما هم درد نکنهنقل قول:
من نمیدونستم اینجا هم که شما فرمودید باید میرفتم
اینجا که رفتم دیگه درست شد و دیگه وصل شد:10:
دستتون درد نکنه
نقل قول:
دوست عزیز من سیستمم قدیمیه
همین مدل شبکه نصب کردن رو برای ویندوز سون نصب کردم ( پسرداییم یه سیستم تازه خریده بود رفتم کمکش اسمبلش کردم و همین ویندوز سون رو نصب کردم شبکه رو هم راه انداختم ولی دقیقا یادم نمیاد کجا ش رفتم :31:)
اینو میخوام بهت بگم که کاری نداره اگه یه خورده بگردی پیداش میکنی من که برای بار اولم بود با ویندوز سون کار میکردم مشکلی باهاش نداشتم خیلی راحت جاشو پیدا کردم شما باید بری توی کنترل پنل ویندوز سون صد در صد یه چیزی پیدا میکنی باید دنبال یه چیزی به نام connection ویا loacal area connection بگردی لوکال ایریا کانکشن رو که پیدا کردی همون کارت شبکه است کلیک راست میکنی و بقیه قضایا ))
دوستانی که وینــــــدوز 7 دارنـــــد راهنماییشــون کنند:10::10::10::10::10::10:
ببخشید نمیدونم چطورباید دانلودکنم ...توی صفحه کجاروباید برای دانلودبازکنم ....ممنون میشم راهنمایی فرماییدنقل قول:
سلام
یه مشکل بچه ها امروز من به اینترنت وصل میشم فقط هر از گاهی میتونم به گوگل برم بقیه ی سایتها هم شانسی باز میشه بیشتر موقعه ها can not...میده به نظرتون مشکل چیه؟
من مودم tp link دارم . ولی تنظیماتش به حالت بریدج هست . اگر میشه یک نفر کامل توضیح بده چطوری می تونم PPPOE بکنمش که مستقیم همیشه وصل بشه ؟
با تشکر قبلی
سلام یه سوال دارم می خواستم ببینم برای اینکه بعد از روشن شدن pc اینترنت داشته باشم مگه نباید بریم تو کانفیگ مودم و
تیک رو از bridging به pppoe تغیر بدیم بعد save کنیم. پس چرا نشد:19::41:
یکی را با کابل usb و اون یکی را با کابل lan بزنین به مودم.نقل قول:
الان با یه سیستم چه جوری کانکت می شین؟ با lan ؟ موقع روشن کردن کامپیوتر خودش کانکت می شه؟ اگه اینطوریه تقریبا نیاز به هیچ کار دیگه ندارین.
من خودم خیلی مشکل ندارم ولی از پشتیبانی داتک پرسیدم گفتن 72 ساعت اختلال شبکه هست.نقل قول:
راهنماش رو بخونین.نقل قول:کد:http://www.maxnet.ir/fa/Modem_TP.pdf
چه کسی چنین حرفی زده؟!! این قضیه یه ذره بیشتر از تیک کار داره. باید یوزر پسوردتو بزنی توی کانفیگ مودم بعلاوه بقیه تنظیمات. مدل مودمت چی هست؟نقل قول:
شما میتونید برام مرحله به مرحله توضیح بدید مدمم AVID
دیوزر پسوردم دادم نشد:41:
مدل مودمت چیه؟ چه جوری رفتی توی کانفیگش؟نقل قول:
مودمم avid
با این 192.168.1.1 تو Internet Explorer زدم بعد advanced setup بعد wan بعد تیک زدم همه REMOVE شد بعد ADD و pppoe انتخاب کردم یوزر پسوردم Next و save .
اما نشد:19:
راستی اینم انجام دادم vci=35 vpi=8
سلام
قبل از گفتن سوالم از تمام دوستان که در راه اندازی adsl به من کمک کردن تشکر میکنم
یه سوال داشتم
امروز خط خونه یک طرفه شد ولی هنوز adsl کار میکنه و میشه بری اینترنت ولی یه خورده سرعتش اومد پایین
میخواستم بدونم اگه خط خونه قطع بشه باز میشه از adsl استفاده کرد یا نه؟؟؟؟:10:
الو الونقل قول:
کسی نیست به من جواب بده:10:
خوب، این عددها را isp بهت داده؟نقل قول:
مودمت با usb وصله یا lan ؟
توی local area network قسمت tcp/ip همه چیز را گذاشتی روی اتوماتیک؟
گزینه dhcp را توی کانفیگ مودم فعال کردی؟
این جا را بخون. اگه جواب نگرفتی همونجا بپرسنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=373051
دستت درد نکنه
اینطوری که نوشته بودن اگه قطع بشه باز تو اینترنت میره
ولی یه سوال پیش میاد.پس چه طوری سند انجام میده؟؟؟
ببخشید که زیاد سوال میکنم:20:
مودمم با usb وصله
همه چیز را گذاشت مروی اتوماتیک
گزینه dhcp کجاست من پیداش نکردم
ببینید من در کل درده سرم برای اینه که هم زمان به 2تا pc انترنت بدم یکی با lan و pc2 با usb . الان وقتی این می ره تو اینترنت ان یکی نمیره و برعکس.
لطفا یه راهنمایه مرحله به مرحله بدین این برام مهمه (مرحله به مرحله):42:
این مودم قبلا اینتوری بود من دستکاریش کردم به هم خورد حالا نمی تونم درستش کنم:41:
الان کابل lan رو به هر کدوم بزنیم وصله ولی با usb وصل نمیشه. چجوری با USB باید به اینترنت وصل شد؟نقل قول:
یکی را با کابل usb و اون یکی را با کابل lan بزنین به مودم.
الان با یه سیستم چه جوری کانکت می شین؟ با lan ؟ موقع روشن کردن کامپیوتر خودش کانکت می شه؟ اگه اینطوریه تقریبا نیاز به هیچ کار دیگه ندارین.
ممنون.
نقل قول:
شما احتمالا مودمت را ریست کردی، در نتیجه کانکشن داخل مودمت پاک شده،
همون مراحلی که خودت نوشتی درست بوده """با این 192.168.1.1 تو Internet Explorer زدم بعد advanced setup بعد wan بعد تیک زدم همه REMOVE شد بعد ADD و pppoe انتخاب کردم یوزر پسوردم Next و save ."""
اگه تهران نباشی اینم احتمالا درسته ""راستی اینم انجام دادم vci=35 vpi=8""" (البته اینا را شرکتت می دونه).
قبلش هم کارت شبکه و درایور usb مودم باید روی اون سیستمهات نصب باشه (که خودت می گی قبلا کار می کرده پس نصب بوده).
گزینه dhcp و گزینه Nat هم توی همون کانفیگ مودم توی مراحل dvanced setup هست که باید فعال باشه.
توی هر دو تا سیستم وقتی توی قسمت network connections می ری، باید local area connection ها درست و فعال باشن و توی tcpip هم همه چیز هم روی اتوماتیک باشه.
اگه بازم نشد از کانفیگ مودمت و مراحل advanced setup و tcpip و network connection عکس screeenshot بگیر بزار تا بهت بگم.
برای عکس گرفتن می تونی از این برنامه استفاده کنی
برای upload عکس هم از این سایتکد:http://www.snapfiles.com/get/mwsnap.html
کد:http://picsorlinks.com/
باید درایور usb مودمت نصب باشه.نقل قول:
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه دوستان عزیز ؛
یه سوال از خدمت دوستان داشتم ، از دیروز منم به جمع ای دی اس الی ها ملحق شدم و مودمم هم مگانت هستش ، ولی از وقتی که برای اولین بار کانکت شدم ، مدام یه پیام میده :
دوستان اگه منو راهنمایی کنین که این پیام چی هست ممنون میشم .کد:There is an IP address conflict with another system on the network
یه سوال کوچولوی ! دیگه هم داشتم ، مودم رو چه موقع باید خاموش کنم ، یا باید همیشه روشن باشه ؟
با تشکر فراوان:11:
وقتی خط رانژه میشه سیم مربوط به منزل شما رو به تجهیزات ISP مربوطه وصل می کنن و بعد به تجهیزات مخابرات. در نتیجه وقتی مخابرات خط شما رو قطع هم بکنه ، ارتباط شما با تجهیزات ISP همچنان برقرارهنقل قول:
------------------------------------
هر دستگاهی که بخواد وارد شبکه بشه باید یه IP بین 192.168.1.1 تا 192.168.1.255 داشته باشه. اگه شما بصورت دستی دو دستگاه رو با یه IP تعریف کنی ، این پیام ظاهر میشه. بهتره تنظیمات شبکه در مودم و سیستم ها رو بذارید رو اتومات تا خودشون به ترتیب IP ها رو ست کنن.نقل قول:
شما نفرمودین ویندوز تون چیه ، اگه XP هستش :
1- در Start>Connect to> show all connection روی Local Area Connection راست کلیک و گزینه Properties رو انتخاب کنید.
2- در پنجره جدید روی( Internet Protocol (TCP/IP دبل کلیک کنید:
3- در پنجره جدید گزینهObtain a Ip Address Automatically رو انتخاب کنید.
4- در مودم هم حالت اتومات رو انتخاب کنید تا IP و DNS و سایر گزینه ها رو خود مودم تنظیم کنه
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم بنده رو واسه راه اندازی و تنظیم مودم asus am602 راهنمایی بفرمایید . در ضمن میخوام به دور همزمان از پورت lan و usb استفاده کنم .
با سپاس فراوان از محبت دوستان
کامیاب وبرقرار باشید
سلام.نقل قول:
داداش با کابل lan حل شد .
از اینکه وقت گذاشتی توضیح دادی ممنونم:10:
این راهنما ها را مطالعه کنین، اگه مشکلی بود در خدمتیم.نقل قول:
برای وصل دو کامیوتر همزمان، شیوه pppoe یا Nat را طبق راهنماها انجام بدین.
کد:http://www.shatel.ir/images/stories/FAQ/am602.pdf
کد:http://www.4shared.com/file/40450378/c51de145/Asus_AM602_User_Guide_Farsi.html
با سلام به دوستان عزیزنقل قول:
دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم .
در قسمت network connection گزینه local area connetion وجود نداره . ویندوز هم xp sp3 هست . در این قسمت فقط کانکشن دایال اپ که دارم رو نشون میده و در منوهای سمت چپ هم چنین گزینه ای وجود نداره . ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید از چه راه دیگه ای به این گزینه می تونم برسم.
با سپاس
موفق باشید
اگه می خواید با USB وصل شید ، اول باید درایور مودم رو نصب کنی تا یه Local Area Connection مجازی بسازه.نقل قول:
برای پورت usb را a6l3i عزیز توضیح دادن. برای پورت lan هم باید کارت شبکه سیستمتون نصب باشه و در صورت onboard بودن کارت شبکه، از توی bios هم فعال باشه تا ocal area connection ایجاد بشه.نقل قول: