همون diagnostic tools رو بیارید و ببینید اصلا بوت میشه یا نه.
آیا مشکل شما شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟
Printable View
همون diagnostic tools رو بیارید و ببینید اصلا بوت میشه یا نه.
آیا مشکل شما شبیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟
مشکل حل شد دوست عزیز ممنون که جواب دادی.نقل قول:
مشکل این بود ک من برا لینوکس پارتیشن / درست نکرده بودم
[emoji3]
یه مومنی ایتجا هست یه دانلود منیجر درست حسابی بگه که مردیم از سرعت پایین دانلود؟:n30:
Uget نرم افزار خوبیه من دارمش و از عملکردش راضیم شما هم امتحانش کنیدنقل قول:
البته مومن نیستم
اگر فقط برای افزایش سرعت میخواید axel نرم افزار محبوب منه که تحت ترمینال اجرا میشه و تا ۳۲ کانکشن رو هم ساپورت میکنه. اگر با محیط گرافیکی و امکانات بیشتر میخوای Xdm هم خوبه که تقریبا شبیه IDM در ویندوز هست. افزونهء Downthemall در فایرفاکس رو هم که دیگه همه میشناسن. البته سرعت دانلود فقط به دانلود منیجر مربوط نمیشه و به سرور هم خیلی بستگی داره.نقل قول:
نقل قول:
من هم axel رو پیشنهاد میکنم، سبک و خوبه اما اگر کانکشن قطع بشه نمیتونه مجددا اتصال برقرار کنه.
aria2 هم یکی از گزینه های خوب هست منتهی تعداد کانکشن ها رو نمیتونه هوشمند کنترل کنه و باید مرتب تغییرش بدید اما! یکی از دوستان در انجمن اوبونتو یک پروژه کوچیک ایجاد کرده با اسم PersianDM که میتونه aria2 رو به شکل مناسب و هوشمندانه کنترل کنه. ظاهرا افرادی که ازش استفاده میکنند راضی هستند و روند توسعه خوبی هم داره.
wget قدرتمند هست ولی فقط از یک کانکشن استفاده میکنه.کد:http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=90427.0
flareget نزدیک ترین گزینه به IDM هست که من پیشنهاد نمیکنم چون انحصاریه (نسخه رایگان داره).
fatrat هم خیلی وقت پیش استفاده میکردم بد نیست.
اگر یک گزینه گرافیکی ساده و مناسب میخواید Downthemall خیلی خوبه.
من به شخصه بالا ترین سرعت رو از سرور های یکسان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم که دوستمون معرفی کردن تست کردم و عالی بود.
ممنون از همگی همون xdm ریختم خیلی عالی عمل میکنه شبیه idmنقل قول:
مشکل دانلود منیجر هایی که قبلا استفاده کردم این بود که تک کانکشن دانلود میکردن و هیچ فرقی با دانلود با مرورگر نمیکرد
یه سوال دیگه هم از خدمت دوستان داشتم
من kerio نسخه deb رو که میخوام نصب کنم این ubunto software center هنگ میکنه خود به خود حذف میشه دلیلش چیه!!
فایل deb دانلود شده رو به پوشه ی home خودتون کپی کنید و ترمینال رو باز کنید.بعد بنویسید:نقل قول:
به جای file_name اسم فایل deb رو بنویسید.بعد اینتر رو بزنید و رمزتون رو وارد کنید. حواستون به کوچک و بزرگی حروف باشه.کد:sudo dpkg -i file_name
برای موضوع عبور از تحریم ها بهترین راه حل چیه؟ ما یه پلاگین برای گوگل کروم میخوایم نصب کنیم موندیم برای تغییر ای پی چه برسه به فیض بوک اینا [emoji47]
اگه میشه یه لینک بدین کامل بگه چیکار کنم هر چی اینو اونو نصب میکنم به نتیجه نمیرسم
ممنون
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
شما اگه اکانت کریو داشته باشید حله مشکلی نداره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید.
بسیار مچکرم از شما خیلی عالی شد واقعا راضیم از اوبونتو.قبل این kubunto ریختم با اینکه محیطش بنظر قشنگ تر میومد ولی خیلی خیلی گیج کننده بود اومدم اوبونتو میبینم با همه چی احساس راحتی میکنم:n20: اون kde اصلا همش هنگ و قفل میکرد نمیدونم چرا :n38:برای اینکه یه تنظیمی پیدا کنم یه شبانه روز باید وقت میذاشتم از بس گیج میکرد :n31:نقل قول:
فقظ سوال آخرم هم اگه میشه مطرح کنم چون سیستم عامل اصلیم اوبونتو یه لازمه همه چی اوکی باشه:n02:
من الان اوبونتو 14.10 64 بیت دارم بعد یه دی وی دی هم دارم مال دیکشنری لانگمن
اومدم با دستور linux32 دیکشنری رو نصب کردم با sh نمیشد(با sh میگفت سیستم 64 بیته ارور میداد بخاطر همین سرچ کردم دیدن با linux32 میگن بنصبم)
بعد آیکن ش الان رو دسکتاپه ولی با اینکه تمام دسترسی هارو دادم وقتی کلیک میکنم روش هیچ اتفاقی نمیفته
کسی نظری نداره این مشکلو حل کنم یا با یه نرم افزاره دیگه لانگمن رو داشته باشم؟
مچکر مچکر :n12:
اینو تست بزن، بدک نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اثا من سیستمم بالا نمیاد رو صفحه بنفشه که مینویسه ubuntu و زیرش هی یه سری نقطه پر میشه گیر میکنه و جلو تر نمیره هر چی هم صبر کنم چرا این جوری شد دفه قبل که سیستم رو روشن کردم مشکلی نداشت
فقط برای نصب xdm چند تا فایل گرفتم که کار نکرد و دستور sudo apt-get install xdm رو زدم یه کارایی کرد و تموم که شد دیدم xdm هم ندارم فقط یخ سری کار انجام شدخ بود ممکنه مال همین باشه؟ چطوری میشه درستش کرد
XDm که شما نصب کردید با apt یه دیسپلی منیجر هست و روی برخی توزیع ها کار نمیکنه.وقتی گیر کرد کلید esc رو بزنید و ببینید کیبورد کار میکنه یا نه.بعد راه زیر رو امتحان کنید:
۱.کلید های ctrl و alt و F1 رو بزنید و جلوی login نام کاربری تون رو بنویسید و اینتر رو بزنید و بعد رمزتون رو وارد کنید.بعد دستور زیر رو بنویسید:
و اینتر رو بزنید و رمزتون روبزنید.بعد از دانلود ممکنه ازتون بپرسه میخواید از کدوم display manager استفاده کنید که شما gdm رو انتخاب میکنین و بعد از اتمام نصب بنویسیدکد:sudo apt-get install gdm
تا سیستم ریست شه.انشاالله درست میشه.کد:sudo reboot
اقا پاک نمیشه مثل ویندوز که یه نرم افزار رو پاک میکنیم پاکش کنیم اخه اینترنت ندارم دانلود کنم الان هم با چی پی ار اس اشغال اومدم جونم داره در میادنقل قول:
خوب اینطوری سخت میشه. میتونین XDM رو پاک کنین ولی مطمئن نیستم که gdm برمیگرده یا نه. اگه موقع نصب XDM اون قبلی پاک شده باشه باید حتما دانلود و نصبش کرد.ببینید میتونین با دستور startx محیط گرافیکی رو اجرا کنین؟ راه قبلی رو برید و بعد از وارد کردن رمز بنویسید startx و ببینید لود میشه یا نه.اگه لود شد که میتونین فعلا با همون کار کنین تا اینترنتون وصل شه.
Gdm رو با روش اولی که گفتید نصب کردم ولی یه تغییر تو گرافیک سیستم گذاشت اونم موقغی بود که سیستم ازم یوزر و پسوورد میخواهد کاملا شکلش عوض شدنقل قول:
یه سوال دیگه چطوری میتونم یه رابط کار بری دیگه مثل گنوم رو نصب کنم به جای یونیتی ؟
میشه جفتش رو داشته باشیم روی سیستم و هر وقت خواستیم سوییچ کنیم رو اون یکیش؟
نقل قول:بله میشه. توی gdm میتونید از یه منویی که همون ورا هست باید انتخاب کنید. من خیلی وقته ازش استفاده نکردم نمیدوم کجاست:n01:کد:# apt-get install gnome-shell
این دستور رو که قبلا زدم برای برگردوندن یونینی و بالا اومدن سیستم که مشکل داشت یه خورده اضافه هم داشت اونا رو تو سایت های انگلیسی گشتم پیدا کردم ولی سوییچ کردن بینشون رو سایتی که بفهمم چی نوشته پیدا نکردم اگر لطف کنید توضیح بدید ممنون میشم[emoji39]نقل قول:
والا من چند ساله اصلا صفحه ی gdm رو ندیدم.. :n02:
ولی عرفش اینه که قبل از ورود٬ یعنی اونجایی که باید رمزتون رو وارد کنید یه گزینه برای تغییر session وجود داشته باشه که با انتخاب DE مورد نظر بتونید وارد اون بشید
شایدم من اشتباه می کنم
باید منتظر دوستان دیگه باشید تا جواب بدن
بجه ها من اوبونتو 14.10 دارم تازه هم ریختم ولی کرش زیاد دارم چیکار کنم خسته شدم ویندوز 8 اینقدر ناپایدار نیست که این هست:n03: تازه هارد ssd دارم سی پی یو i5 رم 4 کرش کردنش چیه :n13:
کرش که میگم از vlc بگیر تا مرورگر کروم یا نسخه اپن سورسش کرومیوم
مثلا همین vlc بعضی مواقع درست باز نمیشه ناقص باز میشه باز بسته میشه اصلا مث ویندوز نیست اون mplayer هم باهاش راحت نیستم
این دو تا عکس هم میذارم نمونه برای vlcنقل قول:
اولی از خود vlc دومی پیغام کرش
میبینین تو عکس اول vlc ناقص لود شده اون نوار ابزار مثل play pause اینا نیست
دوستاتن من الان یک اوبونتو 12 به صورت مجازی نصب دارم. هر کاریش میکنم به ورژن 14 آپدیت نمیشه و اررور میده. میخوام ویندوز اصلیمو عوض کنم میگید همینو نگه دارم و توی ویندوز جدید restore کنمش یا برم ورژن 14 رو نصب کنم از اول؟ میشه تفاوت های mint و Ubuntu رو هم بگید؟ من خیلی در موردش شنیدم و مثل اینکه تعداد یوزرهاش از Ubuntu بیشتر شده! سوالم اینه که کوچ کنم به Mint یا نه؟
12.04 LTS دارم، بعدشم اگر هم 12.10 بود که پشتیبانیش تموم شده بود مگه چی میشد؟ فوقش من اگر بهشون مشکلم رو گزارش میکردم میگفتن پشتیبانی تموم شده و کاری برام نمیکردن، غیر اینه؟ یا اینکه مثلا کلا آپدیت منیجر رو واسه این ورژن میبندن دیگه؟نقل قول:
دقیقا:n01:نقل قول:
آپدیتی براش نمیاد.
========
اون 12.04 چه اروری میده؟
مینت رو طبق تجربهء شخصیم نسخهء کامل شده و کاربرپسندتری از ابونتو میدونم. کارهای اساسی ای که بعد از نصب ابونتو لازمه انجام بدین (مثل نصب کدکها و بعضی نرم افزارهای حجیم مثل GIMP ) از قبل در مینت انجام شده و حاضر و آماده تره. اگر مثل من (و بعضی از دوستان) با محیط یونیتی مشکل دارین (نمیپسندین) میتونین از مینت استفاده کنید. البته در ابونتو هم استفاده از میزکارهای مختلف مثل تمامی توزیع ها امکان پذیره ولی خب اینجا از قبل آماده است... در کل نظر شخص شما مهمه که با چه توزیعی راحت هستین و ... :n11:نقل قول:
میشه تفاوت های mint و Ubuntu رو هم بگید؟
فعلا که میزکارهایی که باعث این اررور شدن رو دارم پاک میکنم و الان دارم آپگرید میکنم ببینم چی میشه...نقل قول:
دوستان دارم آپگرید میکنم به 14.04 این سوال ظاهر شده چه کار کنم؟ پاک کنم؟ نرم افزارهایی که الان خودم نصب کردم رو با این کار پاک میکنه؟ مثلا من پایتون رو نصب کرده بودم قبلا الان دیدم یک سری پایتون هایی توی لیست اون مورد اولی بود.!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین اگر به دردت میخوره نگهشون دارنقل قول:
نمیدونم چی هستن آخه. چین اینا مثلا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینها پکیجهای منسوخی هستن که نسخه های جدیدشون در 14.04 هست و به این خاطر شما نیازی بهشون نخواهید داشت.
تو اوبونتو 14.10 چجوری میشه نور صفحه نمایش لپ تاپ رو ثابت 50 درصد کرد؟ هر چی از تنظیمات کم میکنم باز بعد ریستارت میشه 100:n01:
دکمه fn رو لپ تاپ رو همراه با یکی از دکمه های بالا که مربوط به نور صفحه هست فشار بده مال من fn+f2 هست تو لپ تاپ های مختلف فرق میکنهنقل قول:
خوب بعله کم میشه ولی بعد ریستارت باز میشه صد درصد!نقل قول:
این فک نکنم ربطی به لینوکس داشته باشه البته بسته به اینکه لپ تاپ تو شارژ باشه یا نه فرق میکنه مال من اگه به شارژ نباشه رو 50 درصد باشه رستارت کنم بازم رو 50 میمونه اما اکه به شارژ وصل بشه خود به خود 100 میشه و باید دستی کمش کنم رو حالت شارژ خودش اتوماتیک میاره رو 100 شما بدون وصل بودن شارژ امتحان کنید ببینید باز هم همینطوره یا نه؟نقل قول:
عزیز مشکل من چجوری حل میشه؟ نمیتونم که همش به باطری وصل کنم،نقل قول:
تو ویندوز در power management وقتی مشخص کنی همونو میاره دیگه بعد ریستارت 100 نیست!
من واقعا دارم از اوبونتو نا امید میشم قبلا هم مشکلم رو با پلایر های لینوکسی مطرح کردم الانم مطرح میکنم ولی بعید میدونم جواب درست درمونی بگیرم
تو ویندوز ما یه برنامه داریم به اسم km player که هر فیلم با زیر نویس فارسی بذاری خودش کدک زیر نویس رو شناسایی میکنه و به مشکل بر نمیخوری
در لینوکس متاسفانه یه برنامه نیست مثل ادم این کارو انجام بده!
یه vlc فقط خوبه که باگ داره قبلا مطرحشم کردم جواب نگرفتم
برنامه های دیگه هم از قبیل mplyer smplayer ووو وقتی برای زیر نویس کدک زیرنویی رو تغییر. میدیم مثلا به arabic iso برای یه زیرنویس درست کار میکنه ولی برای یکی دیگه نه! باید مثلا بکنیش windows arabic که باز این زیرنویس کار میکنه اون یکی نه
برای رضای خدا کسی نیست راه حل درست درمونی بده!؟
اینم مشکل vlc!نقل قول:
این مشکل واسه منم هست اما وقتی Defult encrording روی (Arabic(windows-1256 گذاشتم مشکل حل شدنقل قول:
به نظر من که لین.کس از همه سیستم عامل ها سرتره درسته شاید تو بخش نرم افزار های تخصصی مقداری نسبت به ویندوز ضعف داشته باشه اما در بقیه موارد به مراتب از ویندوز بالاتره من خودم در ویندوز واسه لپ تاپم 5 گیگ درایور دانلود میکردم اما تو لینوکس نیاز به هیچی نیست حتی پرینترهارو بدون نصب سی دیشون میشناسه امنیتش سرعتش آپدیتش همه از لینوکس بهتره و آزادی عمل زیادی داره من ازش خیلی راضیم و دیگه به ویندوز بر نمیگردم:n31: