فیزیک خیلی سبز خوبه واقعا؟
از اندیشه سازان بهتره؟
فیزیک خیلی سبز خوبه واقعا؟
از اندیشه سازان بهتره؟
:20:سلام به همه ی دوستان
یه لیست از بهترین کتابهای کمک آموزشی می خواستم برای رشته ی ریاضی(کتابهایی که هم درسنامه خوبی داشته باشه و هم تست های خوبی) لطفا پاسخ دهید چون بد جوری با مشکل انتخاب کتاب مواجهم.من هم قلمچی را انتخاب کردم و تصمیم گرفتم از اول مهر استارت بزنم.:8:
سلام alphacino خوبی شما؟ عذر میخوام اسمتون رو نمیدونم.
من امروز رفتم یه کتابی بگیرم اتفاقی دیدم فیزیک 3 خیلی سبز چاپ 89 تو بازار بود البته من 2روز پیش 88 رو گرفتم چون گفته بودن فرقی نداره.
گفتم اطلاع بدم بدونی.
دوستان لیست کتاب هایی که گرفتم(تجربی):
فیزیک: اول و دوم و پیش اندیشه سازان ( اقا سینا لطف کردن و بهم دادن ):40: فیزیک سوم هم خیلی سبز + پایه انرژی اتمی
ریاضیات: ریاضیات تجربی خیلی سبز + ریاضی مبتکران (تمام جلد ها)
شیمی: مبتکران اموزش+ تست
زیست : خیلی سبز + ژنتیک و زیست گیاهی تخته سیاه
زبان انگلیسی : سال چهارم تک جلدی شهاب اناری
عربی : اموزش مبتکران + تست گاج
دینی : جامع انرژی اتمی + ایات و احادث انرژِِی اتمی(گاج رو داشتم)
ادبیات: زبان فارسی و املا و لغت و قرابت معنایی دکتر سبطی نشر دریافت + ارایه های ادبی انرژِی اتمی
دوستان چطوره؟ نظرتون رو بگین.
موفق باشید.
موفق باشی.
عليك سلام . من حامدمنقل قول:
سلام alphacino خوبی شما؟ عذر میخوام اسمتون رو نمیدونم.
من امروز رفتم یه کتابی بگیرم اتفاقی دیدم فیزیک 3 خیلی سبز چاپ 89 تو بازار بود البته من 2روز پیش 88 رو گرفتم چون گفته بودن فرقی نداره.
گفتم اطلاع بدم بدونی.
دوستان لیست کتاب هایی که گرفتم(تجربی):
فیزیک: پایه و پیش اندیشه سازان ( اقا سینا لطف کردن و بهم دادن ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] + پایه انرژی اتمی
ریاضیات: ریاضیات تجربی + ریاضی مبتکران (تمام جلد ها)
شیمی: مبتکران اموزش+ تست
زیست : خیلی سبز + ژنتیک و زیست گیاهی تخته سیاه
زبان انگلیسی : سال چهارم تک جلدی شهاب اناری
عربی : اموزش مبتکران + تست گاج
دینی : جامع انرژی اتمی + ایات و احادث انرژِِی اتمی(گاج رو داشتم)
ادبیات: زبان فارسی و املا و لغت و قرابت معنایی دکتر سبطی نشر دریافت + ارایه های ادبی انرژِ اتمی
دوستان چطوره؟ نظرتون رو بگین.
موفق باشید.
مرس كه اطلاع دادين راستي تهراني ديگه ؟ اگه تهراني يه لطفي كن ادرس اونجا رو بنويس اخه امروز رفتم فقط چاپ 88 ش بود.
در مورد كتابات هم خوبن فقط براي شيمي اموزش رو بخواي بخوني وقت كم نمياري؟ و كتاب جامع همگامانم حتما ديدي و ازش خوشت نيومده كه انرژي اتمي گرفتي . عليرضا دلشاد تو حلي درس ميده . ولي اينيم كه خريدي خيلي خوبه. كلا تو ديني اين دوتا از همه بهترند.
حامد جان ممنونم از نظرتنقل قول:
نه وقت کم نمیارم چون من فارغ التحصیلم :46:
نه تهران نیستم شیرازم.
زنگ بزن از خود انتشارات بخر احتمالا خودشون 89 رو پخش میکنن که برای شهرستان هم فرستادن
تو تهران با پیک برات میفرستن رایگان اگه اشتباه نکنم.
موفق باشید.
کتابات حرف نداره شک نکن :10:نقل قول:
بالاخره این سوال من رو جواب دانند 6 بار این سوال رو پرسیدم تا جواب دادنندنقل قول:
مولف فيزيك پيش 1 سبز مصلايي هستش . تو ادرس زير در جواب كامنت امير نوشته :
ولی خدا رو شکر هم نویسنده تحلیلی نوید یکتاست(چه شود)
هم شیمی سپهری(اینم چه شود)
و فیزیکش هم که مصلایی(این دیگه خیلی ...)
دستت درد نکنه خبر دادی یادم رفته بود برم خودم ببینم:31:
اینم کتابای من لطفا نظر بدید
زیست : خیلی سبز + همگامان
شیمی : مبتکران
ریاضی : خیلی سبز
زمین : مهر و ماه
فیزیک : گاج شفید
زبان : کتاب سبز + درک مطلب مبتکران
دینی : همگامان
عربی : همگامان
ادبیات : کتاب سبز
زبان فارسی : همگامان
سلامنقل قول:
عربی: ایادفیلی
ادبیات :هامون سبطی وزبان فارسی هامون سبطی
راستی بچه ها فیزیک پیش1 خیلی سبز چاپ89 تو بازار اومده یا نه :10::40::40:
فیزیک پیش 1 خیلی سبز کتاب خوبی نیست فکر کنم چاپ 89 هم نداره این کتاب مولفش عوض شده و الان احمد مصلایی داره تالیفش میکنه (مولف فیزیک 3 خیلی سبز هم مصلایی هست) گفتن اخر مهر چاپ میشه. انتشارات خیلی سبز خیلی بد قولن در زمینه زمان انتشار کتاب ها احتمال اینکه دیرتر بیاد هست مثلا تو تابستون گفتن ژنتیک مندلی 100% اول مهر تو بازار هستش اما الان میگن تو ابان:13: پس زمان رو از دست ندهنقل قول:
بچه های فروم از کتاب فیزیک فار تعریف میکنن . فیزیک پیش اندیشه سازان کتاب خیلی خوبیه (مبتکران تا 85 تجدید چاپ کرده) هم اموزش هست هم تست.
دوستان یه لطفی بکنن زمانی که کتاب زبان فارسی دکتر سبطی رو پیشنهاد میدن بگن نشر دریافتش چون خود دکتر سبطی گفتن کتابی که تو مبتکران دارن یه کتاب علمی تر و تمرینات زیادی داره اما زبان فارسی که نشر دریافت هست یه کتاب کاملا کنکوری هست. ممنون.
کتاب ارایه های ادبی انرژی اتمی تالیف 89 هستش پس چاپ 89 به قبل ندارهنقل قول:
کتاب خیلی خوبی هستش از کلک هم بهتره تست هم زیاد داره 1ماه نمیشه تالیف شده به چاپ چهارم هم رسیده اینطور که معلومه.
دوستان راستی دکتر سبطی یه کتاب جمعبندی برای ادبیات در دست تالیف داره که بعد از عید چاپ میشه(نشر دریافت) و ارایه های ادبی هم درس داده تو این کتاب :20:
و اینطور که در سایتش مطرح شده یه کتاب جمعبندی زمین شناسی هم داره تالیف میشه که احتمال 99% مولفش دکتر محمد چلاجور هستش (مولف کتاب تست زمین شناسی مبتکران)
موفق باشید.
اين كتابهاي جمع بندي اصلا خوب نيستند . سعي كنين كارتون به جاي كشيده نشه كه اونقدر وقت از دست داده باشين كه مجبور بشين كتابهاي جمع بندي بخونين . از الان براي هركتاب جداگانه كتاب بخرن و تست بزنين
كتاب جمع بندي به درد كسي ميخوره كه همه تابهاي يك درس رو از پايه تا پيش مطالعه كرده باشه و مثلا بخواد عربي يا رياضي رو موضوعي كار كنه و موضوعي تست بزنه
با حرف شما کاملا موافقم.نقل قول:
کتاب های جمعبندی رو هم که من گفتم برای اطلاع دوستان بود و صد البته این کتاب ها بیشترین تاثیر رو برای کسی داره که در طول سال کتاب هارو کامل مطالعه کرده باشه و برای جمعبندی استفاده بکنند تا بهترین تاثیر رو داشته باشه.
بچه ها سلام.
کلاسا داره شروع میشه :31:
واسه خرید کتب پیش لیستو دادم برام تهیه کنن :31:
از پاساژ مهتاب (مشهد) یه سریاشو تهیه کردن.اما بعضیاش بنا به دلایلی تهیه نشد.
- درک متن به زبان ساده شهاب اناری
-زبان پیش شهاب اناری همراه با سی دی
این دو تای بالایی رو جداگانه نمیداد.یه پک 4 تایی بوده (احتمالا کتابای دیگه ی اناری بوده) اونم بدون سی دی 24000 تومان :13:من چون یکی از کتابای اناری(گرامرشو داشتم) و این پک سی دی هم نداشت بیخیال شدم.:31:
- شیمی پیش دانشگاهی آبی کانون
در کنار کتاب تستای مبتکران بهمن بازرگانی خواستم اینم بگیرم چون پایشم داشتم.گفتم تست بیشتر بزنم:31:اما گفتند اصلا نیست این کتاب :18: (اگه اشتباه نکنم تو سایت خود کانون دیدم)
- کتاب کلاس گسسته رمزینه
- کتاب کلاس تحلیلی رمزینه
گفتند چاپ نشده :13:
الان به داد برسید واسه کتب بالا میخوام نو و دسته اول باشه :31: :
- اگر تو مشهد کتابفروشی واسه تهیه این کتاب ها سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
- یا اگه سایت معتبری که زود هم کتاب رو بفرسته یا کتاب فروشی های تهران که کتاب رو زود پست میکنن (از اینا که پولشو به مامور پست میدیم :31: )
- یا اگه واقعا این کتابا نیست (من خودم از تو سایتای خود انتشارات برداشتم) جایگزین مناسب معرفی کنید.:31:
کتاب هایی رو که گیرت نمیاد میتونی ازنقل قول:سفارش بدی بیارن با پشت سفارشی و یا پیشتاز هم میتونی سفارش بدی که البته هزینه پست هم به عهده شماست. اگر تو سایت کتاب رو که میخوای نبود تو بخش تماس با ما سایت شمارشونو بردار تماس بگیر چون بعضی کتاب هارو داره اما رو سایتش نزده.کد:www.pedrambook.com
موفق باشید.
اون رمزینه که چاپ نشده هیچ راهی نیست یا باید صبر کنی (که وقتت حروم میشه مثل پارسال ما :دی) یا اینکه چاپ پارسال رو گیر بیاری ! در مورد شیمی هم نیازی به کتاب مزخرف آبی کانون نیست !نقل قول:
اینم جواب بدید لطفانقل قول:
کتاب کلاس رمزینه جلد1 صفحه 336،335،334 رو باز کنین ! .... لطفا بگین واسه شما چی نوشته ؟!!!
مثل اینکه صفحه 335 من اشتباه شده ! ... اگر میشه پایان صفحه 334 ، ابتدای ص 335 و ابتدای ص 336 تون رو نگاه کنید و بگین چی نوشته !!! ؟
مرسی
رمزينه اسم كتابه يعني ؟نقل قول:
کتاب کلاس رمزینه جلد1 صفحه 336،335،334 رو باز کنین ! .... لطفا بگین واسه شما چی نوشته ؟!!!
مال دیف ، پایه کدوم ؟نقل قول:
باید برای یکی از آشنایام کتاب فیزیک بخرم
فیزیک این فرد بوقه بوقه.صفره صفر
خودم مبتکران(اندیشه سازان قدیم)دارم و گاج سفید
این دو تا کتاب بدم بخونه میتونه فیزیکش را بالا بزنه.خود من که از روی این کتابا نخوندم ولی تعریفش شنیدم خوبه به نظر شما
کتابی هست برای فیزیک که یک خنگ را استاد کنه!؟
نقل قول:
کتاب اندیشه فائق که فکرنکنم کامل باشه اما چون میگی داری کلاس میری ، نمیدونم رمزینه رو احتیاج پیدا می کنی یا نه ولی کتاب کلاس رمزینه خیلی کتاب خوب و پرطرفداریه.اگه فکر می کنی وقت می میکنی که بخونیش که من توصیه می کنم این کتاب کلاسشو بخون.
کتاب که نه ولی فک کنم آمپولش باشه که یه شبه استاد کنه :دی (فونت کوچیک هم می نوشتی جواب میدادیم !) تا خودش نخواد فیزیک رو درک کنه ، فیزیک هالیدی هم بدی بهش نمیتونه !!!!در ضمن بهتره از واژه ی خنگ استفاده نکنی !نقل قول:
سلام محمد چطوری؟:46:نقل قول:
چرا به جای کتاب کلاس دیف 1 ، تستشو گرفتی؟!!!!!:13:
عربی گاج سبز که برای متن کتاب درسی که خوبه اما همگامان رو مطمئن نیستم.
ادبیات هم باید موضوعی باید می گرفتی. مثلا تناسب مفهومی و قرابت معنایی و املا و لغت هامون سبطی رو می گرفتی و برای ارایه های ادبی یا انرژی اتمی یا کلک معلمو میخریدی.البته باید کتابهای درسی رو هم خفن خوند.
برای زبان هم باید شهاب اناری رو می گرفتی . خداییش خیلی ها قبولش دارن.
برای ریاضیات پایه کتاب کلاس رمزینه فکر نکنم باشه.
زبان فارسی رمزینه رو من هم تعریفشو شنیدم ولی فکر کنم همگامان بیشتر طرفدار داره و من هم که دارم ازش استفاده می کنم ،راضیم و تستهای خوبی داره.
برای جبر ، کتاب های خوب هست اما این که مبتکران داره و عکس هندونه داره ، به نظر من خیلی خوبه.
من هم دیشب ، این ها رو گرفتم :
دیف 1 و 2 کتاب کلاس رمزینه .
شیمی پیش 1 مبتکران تست
انگلیسی پیش مبتکران شهاب اناری .
درک متن به زبان ساده شهاب اناری.
انتشارات فار هنوز نیومده بود هرچی گشتم تو این اصفهون.
نقل قول:
برای دینی ،همگامان خیلی کتاب توپیه . کتاب انرژی اتمی هم فکر کنم خوبه اما این همگامان خیلی مفهومیه.وقتی تستهای اخر هر درسشو حل می کنی مثل اینکه داری محاسبه میکنی.حسابی باید فکر کنی و جواب بدی.
برای شیمی همون تست بهمن بازرگانی مبتکران هم که می گرفتی کافی بود به نظر من. چون تو جواب تستاش هم خیلی خوب درس داده .
سلام میلاد من خوبم توخوبی؟نقل قول:
فردا میخام بعد از 6 ماه درس بخونم
دیدم فروشنده میده 4000 منم گرفتم.(دیف)
مغازه داره گفت ایاد فیلی بهتره اما من لاهاش حال نکردم
شهاب اناری 4 تا کتاب میشد منم زورم رومد نهایتش میرم میگیرم دیگه.
اینو نگفتی کتبام چاپ 87-88 تغییر نکردن که؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دیدی گفتم ایاد فیلی بهتره. حالا طوری نیست.ولی بدون یه منبع پر از اطلاعات عربی و تست های خوب و ضمایم کاملا به در بخور رو از دست دادی.امیدوارم همگامان برات مفید باشه و استفاده کنی ازش.
لازم نبود شهاب اناری همه ی کتاباشو می خریدی. مثلا در اولویت اول زبان پیش و بعد درک متن به زبان ساده اشو می خریدی . چند هفته بعد هم میرفتی کتاب سوم و گرامرشو می گرفتی.
فکر نکنم کتابایی که گرفتی با چاپ امسال فرق کنه. اگه هم فرق کنه مثلا شاید سوالات امسال و یا یه سری تغییرات جزئی داشته باشن.البته شاید ولی به احتمال زیاد همین طوره که میگم.مثلا خودم برای شیمی پیش 1 چاپ پارسالشو گرفتم و نوشته بود به انضمام کنکور 88. گفتم اگه صبر کنم تا 89 بیاد عقب میمونم.
pdf فوت و فن عربی رو کسی نداره؟
نقل قول:
نقل قول:! اصلا یادم رفت بگم کدوم کتابش ! ... ولی چون جلد 1 رو گفتم + کتاب کلاس فکر کنم میشد حدس زد ! ... ( فکر میکنم تنها کتاب کلاس رمزینه باشه که بیشتر از 1 جلد هست ؟! )نقل قول:
دیفرانسیل 1 - کتاب کلاس رمزینه - صفحه 336،335،334
کتابش به درد نمی خورهنقل قول:
کتاب تست دیف با حال ۲ کسی سراغ نداره؟ لطفا در موردش توضیح بدین
دوستان سلام یکی از دوستانم من اینو گفت بگم
کلاس های پیش داره شروع میشه
واسه دیفرانسیل 1
فیزیک 1
ادبیات 1
معارف 1
کتاب توپ واسه اموزش چی پیشنهاد میکنید
نقل قول:
خط آخر ص 334 >>> .... و در نتیجه خط y=x-1 مجانب مایل تابع f است .
خط اول ص 335 >>> می شه بیشتر توضیح بدین چرا خارج قسمت ، همون مجانب است؟......
خط اول ص 336 >>> برای تمرین بیشتر ....
نقل قول:
برای درسهای تخصصی هیچ کتابی پیشنهاد نمیدم. کتاب باید هم تست باشه و هم به موقع مفاهیم رو آموزش داده باشه. در واقع با حل کردن سوال آموزش میبینی نه چیز دیگه. دینی هم که آموزش نمیخواد ولی برای ادبیات گاج سبز خوبه در یک کتاب هم پیش ۱ داره هم پیش ۲.
آقا تورو خدا اگه کسی فایلهای pdf کتابهای فیزیک 1و2(پیش) خیلی سبز و فیزیک1(پیش) فارو داره بزاره!!!خواهشا!!!!:42::13:
پسر خوب این پاسخ سوال من نبود بدون حاشیه پاسخ سوالم را بدهیدنقل قول:
کتاب که نه ولی فک کنم آمپولش باشه که یه شبه استاد کنه :دی (فونت کوچیک هم می نوشتی جواب میدادیم !) تا خودش نخواد فیزیک رو درک کنه ، فیزیک هالیدی هم بدی بهش نمیتونه !!!!در ضمن بهتره از واژه ی خنگ استفاده نکنی !
کتابی هست که یه خنگ را استاد فیزیک کنه؟خودش هم اراده داشته باشد
نقل قول:
باید برای یکی از آشنایام کتاب فیزیک بخرم
فیزیک این فرد بوقه بوقه.صفره صفر
خودم مبتکران(اندیشه سازان قدیم)دارم و گاج سفید
این دو تا کتاب بدم بخونه میتونه فیزیکش را بالا بزنه.خود من که از روی این کتابا نخوندم ولی تعریفش شنیدم خوبه به نظر شما
کتابی هست برای فیزیک که یک خنگ را استاد کنه!؟
خیلی جالبه ! ... ص 335 من همون صفحه اول جلسه اول پیوستگی هستش ! ... و ص 335 اصلی رو ندارم !!! ...نقل قول:
پ.ن: مرسی که چک کردی !
نقل قول:
اون دستمون درست میگه . من هم چک کردم و حق با اون بود.
راستی میگم این کتاب تک جلدی انگلیسی مبتکران که شهاب اناری به کمک 3 مولف دیگه تالیف کرده عجب کتابیه!!!!!!!!:20::20:
ویژگی هایی که رو جلدش نوشته رو دقت کنید.:
1- گرامر:
اموزش گرامر به ساده ترین و کامل ترین شکل
پرسش های چهارگزینه ای تالیفی با کیفیت ،هدفدار و درجه بندی شده و نیز تستهای کنکورهای سال های گذشته
کادرهای اموزشی در پاسخ های تشریحی:ایده ال برای مرور صحیح
2-واژگان:
اموزش واژگان و اصطلاحات به صورت دسته بندی شده و موضوعی به همراه مثالهای رایج و پرکاربرد
پرسش های چهارگزینه ای تالیفی با کیفیت و درجه بندی شده که سوالات مهمتر با ایکونهای ویژه مشخص شده اند و نیز تست های کنکور های سال قبل
3-درک مطلب:
اموزش تکنیک های متن خوانی و حل closeبه صورت تدریجی در طی کتاب
متن ها و کلوزهای تالیفی قراوان و نیز 60 صفحه متن ها و کلوزهای کنکور های گذشته با ارائه روشهای تستی
واژه نامه کامل دانش اموزی ،ازمون های نمونه استاندارد و DVD اموزش متن خوانی همگی در یک جلد!
واقعا اقای شهاب اناری خیلی دوستت دارم.:40::40::11:
من كتاب انار شهابي زبان سال چهارم رو گرفتم ولي توش DVD نداره . DVDش خي لازمه ؟ دقيقا چيا داره توش ؟
سلام
من به کمک شما شدیدا نیاز دارم فردا میخوام برم کتاب بخرم لطفا کمک کنید:
1- ریاضیات گسسته (سوالات متوسط به بالا و سخت نباشه )
2-هندسه تحلیلی (سوالات متوسط وخوب)
3- حسابان (سوالات متوسط و جواب های تشریحی خوب)
4- زبان انگلیسی (سوالات خوب همه جور باشه -مناسب برای کنکور)
5- عربی 2و3 (با هم باشه)
یک سوال دیگه میشه درصد های تقربیی دروس پیش دانشگاهی که در کنکور میاد بنویسید؟
سلامنقل قول:
ریاضی گسسته رو نمیدونم اگه فهمیدی بهم بگو
هندسه آقای عنایت کشاورزی گاج سبز زو نوشته میگن رمزینه خوبه من که ندیدم
اگه منظورت دیف من ندیدم میگن رمزینه خوبه
کتاب سبز ومبتکران شهاب اناری
عربی ایاد فیلی
آخرین سوال رو نمیدنم:10::40::40::11:
راستی بچه ها کتاب بهای سازمان سنجش چطوریه شامل چه تست هایی اند برای هندسه پایه که ادم رو فول میکنه چی بگیرم ریاضی گسسته اموزش وتست چی بگیرم میخوام فولم کنه
کتاب سازمان سنجش فیزیک خوبه از انرژی اتمی بهتره :10::40::40::40: