سلام.
یاهو نمیزاره شماره موبایل ایران رو بدیم .
کاریش میشه کرد ؟
Printable View
سلام.
یاهو نمیزاره شماره موبایل ایران رو بدیم .
کاریش میشه کرد ؟
نه دوست عزیزنقل قول:
ما روی گردن تحریم نشستیم و داریم لهش می کنیم!
اون شماره بگیره هم ما sms هاش رو نمی رسونیم تا بسوزه نا فرم!
به قول دکتر: آبو بریز همونجا که می سوزه!
سلام
دوستان راهی وجود داره تا ایدی هایی که از داخل ادد لیست مسنجرمون پاک کرده ایم رو دوباره باز گردانیم یا حداقل ایدهای پاک شده رو ببینیم کدوما بودن
با تشکر
اگر از ده تای آخری باشه که باهاشون چتیدی، می تونی توی بلای لیست ده تماس آخر ببینینقل قول:
همچنین اگر وارد بخش contacts در ایمیل بشی ممکنه بعضی ها شون که ایمیل هم داشته اند باقی مونده باشه
می تونی اضافه کنی
راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه
سلام یکی کمک کنه آخرین ورژن یاهو (11.5.0.228) رو روی ویندوز xp sp2 نصب میکنم تا میخوام بازش کنم ارور The application failed to initialize properly (0xc0150002) click on ok to terminate the application رو میده. dot net freamwork 3.5 رو هم نصب کردم. کمکم کنین دوستان
ندی هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد امروز من دو تا اکانت یاهوو ساختم تو قسمت شماره موبایل ترکیه انتخاب کردم چون ایران نداشت از خودم یه شماره دادم اکانتمو ساختم
ارور را توی گوگل سرچ کنید علتش را پیدا کنیدنقل قول:
توی یاهو چند نفرو میشه add کرد ؟
حاجی من کل دنیارو گشتم بعد از شما کمک خواستم من تو گوگل سرچ کردم تو یکی از سایتهای خارجی نوشته بودن فریمور 3.5 داتنت رو نصب کنین حله که من نصب کردم حل نشد. شما کمکی نمیتونین بکنین؟
1000 نفر فکر کنمنقل قول:
اینو دانلود کن و باهاش یاهو مسنجر را پاک کن و دوباره نصبش کن شاید مشکلت حل بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمته دوستان
من یاهو مسجر Yahoo.Messenger.11.5.0.228.Final رو نصب کردم اما موقع چت چند جمله رو فارسی میفرسته ولی بعد اتومات میشه انگلیسی با اینکه زبان سیستم هم فارسی است اما در مسنجر کار نمیکنه والباقی رو باید به صورت انگلیسی بدم مشکلم از کجاست.تا حده ممکن نگید فارسی ساز نصب کن.ممنون:n03:
برای دوستان!
لازم نیست اصلا موقع ساخت ایمیل یاهو، بهش شماره تلفن یا ایمیل دوم داد
در موردد یاهو مسنجر هم بهتره نسخه یکی مانده به آخر رو نصب کنید چون نسخه آخر خیلی باگ دارهو چون چتروم هم تعطیل شده دیگه اون ها هم برطرف نمیشه. منظور م نسخه 11.5.0.152-us هست البته us آخر اسم باید باشه اگر می بینیدد قبل از عدد اومده مشکل نگارش فرومه
شما هر تعداد می تونید آیی به مسنجرتون اد کنید. محدودیتی لااقل من نشنیده ام. خودم بالای هزار تا دارم.
احتمالا نصب مسنجر مستقل از فریمور باید باشه. من تا حالا مشکلی ندیده ام. شاید نسخه شما خوب دانلود نشده باشه و موقع unpacking برخی از فایلهاش معیون و ناقص باشه
دادا کاش یه لینکی که بشه بش اعتماد کرد خودتون می ذاشتین
filehippo.comنقل قول:
سایت باحالیه اما اون ورژن یاهو که گفتین رو نداره آخرین ورژن هستش
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
18.48MB
دوستان من به هیچ طریقی نمیتونم اد کنم
خیلی از اد لیست هامو پاک کردم
همه نسخه های یاهو مسنجر رو نصب کردم خیلی ویندوز عوض کردم
از طریق ایمیلم میتونم اد کنم ها ولی وقتی مسنجر رو باز میکنم تو لیستم ایدیش نیست
نه میتونم اد کنم و نه کسی که منو اد میکنه تو اد لیستم نمیایه
9 ساله ایدیمو دارم
یه ایدی دیگه دارم اون راحت اد میشه
چه کار کنم؟
به تجربه فقط می تونم بگم که کار زیاد کشیدن از مسنجر باعث این موضوع میشه و اگر نسخه یکی مانده به آخر که در کامنت قبلی هم هست رو نصب کنید و در ابتدای شروع به کار مسنجر ادد کنید احتمالا حل میشه. در تنظیمات یاهو چنین چیزی تا حالا نشنیده امنقل قول:
آقا من مشکلمو با تعویض ویندوز حل کردم و دیگه اون پیام خطا رو موقع باز کردن یاهو مسنجر نمی ده. تا ویندوز جدید نصب کردم قبل از نصب درایور ها یاهو رو نصب کردمو چک کردم. همون نسخه آخر رو نصب کردمو آی دی دوستمو اد کردمو هم چت کردیم و هم تماس تصویری داشتیم
کسانی که در حالت Add request pending هستند را پاک کنید احتمالا درست میشهنقل قول:
یاهوم کانکت نمیشه تا میزنم sign in ارور میده بعد میزنه از http ـه
چی کار کنم
فی/لتر ش/کن رو روشن کن درست میشه:n02:نقل قول:
سلام دوستان من طبق این تاپیک : ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پیش رفتم و همه ی کارهارو انجام دادم اما حالا وقتی آیدی و پسورد رو در یاهو مسنجر وارد میکنم این پیام رو میده :
your account has been abused
بگید باید چیکار کنم ؟
با اونم دیگه نمیره!نقل قول:
نه دوست عزیز
شما مشکل با فیلـــتر شــکن نیست که
برنامه یاهو مسنجر رو ببند
و بعد دوباره اجرا کن
قلق خای نداره
باید یه کم کار کنی باهاش
گاهی پیش میاد برای همه
این باز نشدن ظهر برای اکثرن پیش اومده بود
-------------
بچه ها یه سوال
من اگه توسط کسی ایگنور شده باشم
ار کجا بفهمم
اگه ایگنور شده باشم میتونم ببینم آن شده یا نه؟
به دو صورت ممکنه که شخص فقط برای شما اف نشون بده. یکی اینکه شما رو ایگنور کنه / یکی دیگه هم اینکه برای شما invis باشه.نقل قول:
فکر نکنمنقل قول:
بعضی ها هستند که من حدس می زنم من رو ایگنور کرده باشند ولی من می فهمم کی آن و آف میشن
فکر کنم مستقل باشه
یعنی اگر شما ادد کرده باشید، حتی اگر اون شما رو ایگنور کنه، احتمالا شما ببینید
ضمن اینکه سایتهای زیادی استاتوس ها رو چک می کنند
میشه یه خوبشو معرفی کنی؟نقل قول:
ضمن اینکه سایتهای زیادی استاتوس ها رو چک می کنند
www.statusdetect.com
detectinvisible.com
ystatus.com
www.imvisible.info
اصلا بی خیال!
اینو بگیر:
تو بی نظیری پسرنقل قول:
چرا این یاهو مسنجر من این پیغام رو میده؟
نقل قول:
مشخصات آیدی و پسورد رو حذف کن
از مسنجر به طور کامل کامل خارج شو
چند لحظه صبر کن
وارد شو
اگر باز هم نشد ممکنه موقتا مشکلی باشه
بهتره چند ساعت بعد تکرار کنی
دوستان یکی از ادلیست های من توی یاهو مسنجر قبل از اینکه بهش pm بدم متوجه میشه که دارم میخوام بهش pm بدن در صورتی که اخرین باری که بهش پیام دادم مثلا دیروز بوده و پنجره چتمون باز نیست که بفهمه من الان دارم تایپ میکنم؟! کسی از این ترفند اطلاعای داره؟
سلام دوستانمن 2 روزه با هر كي چت ميكنم متن گفتگو آرشيو نميشه و كاملا پاك ميشه. اصلا نميدونم چه اتفاقي افتاده،تنظيمات رو هم تغييري ندادم توي منوي Messenger هم سمت چپ چيزي با عنوان Archive ندارم conversation history هست كه "keep a history of my conversation" تيك داره من هيچ تغييري ايجاد نكردم. خيلي سرچ كردم همه ميگن بايد archive رو پيدا كنم كه واقعا نيست ديگه نميدونم چه كنم من گاهي به متن گفتگوهام نياز دارملطفا راهنماييم كنيد ممنونم لطفا راهنماييم كنيد
باید نسخه مسنجر رو بگید، بعدنقل قول:
من نسخه یازده و نیم دارم. اینجا شما در منوی مسنجر ، بعد preferences می تونید وارد تنظیمات اصلی بشید
conversation history اینجاست و می تونید آرشیو رو هم تماشا کنید
تیک ذخیره کردن رو هم می تونید اینجا چک کنید ولی نسخه شما مهمه. تو بعی نسخه ها خوب مشکلاتی هست. اصولا نسخه یکی مونده به آخر معمولا همیشه بهترینه.
بهتره بیشتر توضیح بدید ولی اگر کسی بخواد روی کسی زوم کنه، خوب طبیعیه که بلافاصله بعد از ورود پنجره چت رو باز کنه یا آنلاین شدنش به صورت نامرئی رو چک کنه.نقل قول:
شما از موبایل هم استفاده کنید ببینید باز هم این اتفاق می افته یا نه؟!!
نه بابا زوم نمیکنه مگه بیکارهنقل قول:
از رباطی چیزی استفاده میکنه حتما کسی سراغ نداره؟
ایران روم های یاهو رو بسته :n24:
کلا چت روم های یاهو بسته شد از طرف خود یاهونقل قول:
دو سه ماهی میشه